| Autor |
Zpráva |
monka
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2006 12:33 - Změnil/a: monka
- Nahlásit
Zerynka,
my psa v aute vozime na zadnom sedadle a je priputany bezpecnostnymi pasmi pre psa. Bezpecnostne pasy policajti beru ako bezpecne zaistenia psa pocas prepravy v aute (aj ked v zakone neni uvedeny sposob, ako mas psa zaistit).
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2006 12:35
- Nahlásit
Zerynka
my vozíme Belinku v plastové přepravce. Už si na ni celkem zvykla. Dokonce doma ji vyhledává víc než pelíšek.
Betka
Přidávám se k Darice a taky se těším na společné drby
|
janča
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2006 13:29
- Nahlásit
Zerynka
Ahoj. Taky tě vítám. Já mám fenku havanského psíka. Je jí skoro 8 měsíců - www.gwen.websnadno.cz
My vozíme Gweňďu v autě také v plastové přepravce. Vezli jsme jí v ní už od chovatelky a je tam spokojená. Vždycky si hned v ní lehne, ještě než nastartujem auto. Je to bezpečnější než volně, v případě nehody ti nevyletí z auta. Buď se pejsek zraní nebo uteče. Je to jistější.
Betka
Taky tě vítám. Hezké stránky. Můžeš kouknout i na naše - viz. nahoře.
|
Zerynka
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2006 13:59
- Nahlásit
Janča
Ahoj. Žeryna vypadá skoro jako tvoje Gwen, taky má piškotová ouška, dalo nám hodně práce sehnat cotonka, který by nebyl celý bílý.
Jelikož máme Žerynu bez papírů, nevím zda je úplně čistá. Možná budeme mít doma taky havaňáka. Navíc hodně váží, ve třech měsících má 3kg. No, uvidíme co nám z ní vyroste, třeba to bude bernardýn.
|
Candy
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2006 14:21
- Nahlásit
Zerynka
posíláme pozdrav Žerynce. Náš Candy bude asi také podobně zbarvený jako Žerynka. Je celý světle krémový s piškotovými oušky. Můžete na něj kouknout na www.havanacek.websnadno.cz
Zjišťovala jsem jak je to s tou váhou cotonka. Takže fenky můžou vážit až 5 kg a pejsci až 6 kg. Ale samozřejmě záleží na velikosti rodičů, pokud to byli větší jedinci, můžou být pak také štěňátka větší.
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2006 15:17
- Nahlásit
Betka
Ahoj, my už se známe Psaly sme si do Návštěvní knihy. Jsem ráda, že je tu další človíček s Bišonkem frisé, protože mi přijde, že tu převažují havaňáčci. Nic proti nim, ale frisáček u mě vede
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2006 15:18
- Nahlásit
Jo a holky chtěla sem vám napsat, že kdyby ste některá měla cestu do Brna a nevěděla, co s časem, tak se ozvěte a můžem seznámit pesany!
|
Betka
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2006 15:29
- Nahlásit
Romaine
Ahoj, to je pravda, že se už známe, stránky máš moc hezké a Robby je moc velký fešák. U mě taky vedou frizáčci, ale krásní jsou všichni. Ten kukuč mají stejný. Kdo všechno tady má frizáčka? Musela bych to pročítat všechno od začátku a to bych asi časově nezvládla.
Chtěla bych se zeptat těch, co mají holčičky, v kolika měsících začaly hárat? Betyně 6 a půl měsíce a zatím nic. Asi je to individuální, že?
|
Betka
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2006 15:31
- Nahlásit
Ještě jsem v té radosti, že tu mám odpovědi, zapomněla poděkovat za milé přivítání.
|
Janik
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2006 16:07
- Nahlásit
Betka
Ahojky!
taky tě tady moc vítám.
Mám taky Bišonka Frisé. Je to 7letý pejsek s PP.
Taky máme stránky ale dlouho jsem je neaktualizovala, takže tak jsou pořát staré fotky a taky už se nám narodilo další štěňátko, takže to tam musím všechno připsat.
Jinak na tvojich stránkách jsem už byla několikrát.
Naše jsou www.bisonek-andy.websnadno.cz
|
Betka
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2006 16:19
- Nahlásit
Janik
Ahojky,
prima, jsi další, co má frizáčka. Teď jsem se koukla na tvoje stránky a v té kombinézce je Andy kouzelný. Jak tak čůrá na ten strom, to je nádherná momentka. Taky musím Betynku na zimu takhle vybavit. Jsem zvědavá, jak bude reagovat na sníh, ale na to je ještě dost času. Mám radost, že chodíš na moje stránky, pořád je ještě dotvářím.
|
Zerynka
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2006 16:25
- Nahlásit
Od kdy a jak často psa koupat? Máte nějakou osvědčenou kosmetiku?
Vy kupujete pejskum na zimu kombinézu? Je to nutný? Chovatelka mi řikala, že je to zbytečný ať jí zbytečně nerozmazluju, že jsou potom více náchylní na nemoci.
|
Betka
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2006 16:31
- Nahlásit
Zerynka
Ahoj,
myslím si, že tito pejskové nějakou kombinézku, nebo svetřík potřebují, protože nemají podsadu, jako ostatní psi. Určitě je jim proto větší zima, než jiným rasám, co podsadu mají. Asi bych to v mrazu bez kombinézy neriskovala!
|
Janik
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2006 16:31
- Nahlásit
Betka
No tak Andy sníh přímo miluje. Vydržel by v něm dovádět i celý den, když je se mnou venku. Je to náš sněhomil. Vždycky se vněm válí a zuří v něm mám i videa, jak zuří a jezdí hlavou po sněhu.
Zerynka
Tak obleček máme z jednoho prostého důvodu a to z toho, že když bývá venku mokrý sníh, tak se mu lepí na chlupy.Vytvoří se z nich velké sněhové koule, které mu vadí při chůzi jak svoji velikostí, tak hlavně tím, že jsou strašně těžké. Jednou se mi totiž stalo, že mi ani schody nemohl chudák vyjít, jak byl kvůli tomu těžký. Jinak by jsme ho taky neměli.
A teda více náchylný není.
My koupeme od malička v šamponu od Gottlieb a jsem maximálně spokojená.
|
Betka
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2006 16:37
- Nahlásit
Janik
Myslím si, že Betynka bude sníh taky milovat, protože miluje vodu. Říkáme jí potápka, jak vidí vodu, hned se koupe a potápí se i s hlavičkou.
|
Janik
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2006 16:39
- Nahlásit
Betka
No tak do vody se Andy nepotápí celý ani většinou neplave ale rád se v ní jen tak namáčí a hlavně v ní rád chodí.Nejradši, když chodím s ním. Tak máme za barákem kopec a pod ním teče potok, takže když je horko, tak každá naše procházka končí v potoku
|
Candy
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2006 17:13
- Nahlásit
Zerynka
Doporučuje se začít koukat asi od 6 měsíce, ale já jsem koupala už ve 4 měsíci, protože se mi Candy venku v něčem smradlavým vyválel. Důležitý je po koupání štěňátko do sucha vyfoukat, aby nenastydlo.
Já používám šampon a kondicioner od BEA natur pro dlouhosrsté psy.
|
MartinaClaudi
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2006 17:51
- Nahlásit
Betka
Já mám Havanského psíka Claudinku. Tady má stránky: http://www.bisonek.websnadno.cz
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2006 17:54
- Nahlásit
Ahoj, tak já nemám kombinézu, ale chystám se jí koupit ze stejného důvodu jako Janik, aby se jí netvořily ty koule. Jinak bych jí ho nekupovala. Sice nemají podsadu,ale chlupy mají.
Používám kosmetiku od 1AllSystem a něco taky od Summerwinds. Jsem velmi spokojená, protože teď Phoebe mění srst a tím,že používám tuto kosmetiku, tak to období je bezproblémů, už nemá ani jeden cucek. Koupila jsem si ochranný olejový krém od Summerwinds a ten je perfektní. A srst není ani tak mastná a vydrží rozčesaná dlouho. takže doporučuji. Hodně lidí je teď názoru že klidně i od 7 týdnů jemným šamponem pro štěnda, ale já budu koupat až mnohem později, tak ve 4-5 měsících.
Zerynka a ty nemáš nějaké fotky své fenečky? Jsem na ní tolik zvědavá!!! Jestli je třeba neumíš vložit tady na net, tak mi je pošli v mailu a já je tu vložím. veronikac@seznam.cz
|
Betka
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2006 18:00
- Nahlásit
MartinaClaudi
Ahoj,
máš moc hezké stránky a Claudinka by se s Betynkou určitě krásně vyřádila. Jak jsi minule popisovala, jak štěká na pejsky, přesně to dělá Betyna taky, jakmile ale k nim přijde, tak se s každým kamarádí. Miluje zatím všechny psy i lidi.
|
MartinaClaudi
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2006 20:19
- Nahlásit
Betka
Jestli jste se s Bettynkou dívali na ta videa jak hrají s kamarádem na hoňku, tak takhle se potom tvářila.
Claudi nemá v oblibě pejsky tady ze sídliště, asi si to spojuje s tím jak si jednou kvůli jednomu psu ublížila.
|
Zerynka
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2006 20:28
- Nahlásit
Ahoj, tak todle je naše Žerynka.
URL
|
Betka
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2006 20:32
- Nahlásit
Zerynka
Žerynka je nádherná kulička. Betynka vypadala hodně podobně, když byla takhle maličká. Jak tam leží mezi těma hračkama, tam je úplně k sežrání. Jsou to "prdelky" líbezný.
|
Zerynka
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2006 20:33
- Nahlásit
|
Betka
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2006 20:35
- Nahlásit
MartinaClaudi
Videa máš na tránkách úžasný, k tomu jsem se ještě nepropracovala, ale taky už o tom uvažuju. Betyna hrozně ráda lítá kolečka, jako když je natažená na klíček, je jako šílená a potom se tváří hodně podobně.
|
MartinaClaudi
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2006 20:45
- Nahlásit
LenkaK
Do které třídy je přihlášená Bellinka v tom Brně? Claudi bude v třídě mladých.
|
MartinaClaudi
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2006 20:52
- Nahlásit
Betka
Bettynka je na stránce moc pěkně ostříhaná, v lese je to také velká výhoda. Na Claudi se v lese lepí bodlinky listí i větvičky a stršně jí to vadí a tak si dře čumáček a ten je pak plný hlíny a špíny. Tak teď už tolik do lesa nechodíme, ale až ji někdy ostříháme tak tam budem v jednom kuse pořád. A v zimě vlastně také. to bude mít ale bohožel na nohách bambulky. Používáme šampón od Gimnbornu s norkovým olejem. Claudi se narodila na podzim a ven chodila až když byl sníh tak se koupala hodně často.
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2006 21:31
- Nahlásit
Betka
Ahoj. Bettynka je moc pěkná, jen je škoda, že jí stříháte na pudlíka. Přeci jen je to bišonek frisé a ten má určitý "účes". Ale chápu, že když je to pejsek na mazlení a danému člověku je jedno, jak je hafánek ostříhaný. Důležitý je, že ho máte rádi.
|
MartinaClaudi
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2006 21:37
- Nahlásit
Verca
Alespoň je vidět že frizáčkovi sluší všechny účesy. ta krátká srst má i své výhody.
|
Betka
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2006 21:40
- Nahlásit
MartinaClaudi
To je pro nás velká pochvala, že je Betynka hezky ostříhaná. Stříhala jsem si ji sama na chatě, když byla ta vedra. Bylo mi jí líto, jaký je jí horko, tak jsem to vzala nakrátko. Teď se budu muset v Praze poohlédnout po dobrém psím kadeřníkovi, aby byla fešanda.
V lese běhá moc ráda a nejraději tahá velké větve, vždycky si je odnese na zahradu a tam je okusuje.
|