Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Bisonci - frise, havanak, bolonak, maltezak
<< 1 ... 396 . 397 . 398 . 399 . >>
Autor Zpráva
Darina1
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2010 12:16
- Nahlásit

Janik
Zdarec mazes školačko, jojo dej Romča ještě nevydělá ona asi ani neví, že máš nový přírůstek. Se musíš pochlubit.
Chamík tak ten se zbarvil opravdu moc pěkně. Jen to není tak jak oni to ukazují v telelce, že to tak rychle a všelijak barví tam je základ zelená a tím pádem nedokáže třeba červenou. Je jiný druh a ten to dokáže, ten je více barevný, tan si koupím až tenhle Chamíček nebude, ale jako začátečník jsem chtěla nic moc náročného a on je prý i tenhle Jemeňák náročný.
To víš, mám nový foťák tak musím zkoušet co a jak.

Erája
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2010 18:22
- Nahlásit

Dotaz od člověka, pro kterého to jsou všechno "malá bílí chlupatí" Je rozdíl mezi bišonkem a havanským psíkem? Jako v exteriéru? POtkala jsem štěníkovou, která má být PP havaňák (má kérku, ale koupili ji jako nestandartní. Když jsem jí viděla, odhadovala jsem to na křižovatku čívy a jezevčíka. Tak jsem hledala na netu, jak vlastně ten havaňák vypadá a vylezli mi bišonci

Gerda
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2010 18:52 - Změnil/a: Gerda
- Nahlásit

Erája
pod bišonky se řadí víc těhlech malejch bílejch, si myslim...že sou bišon frisé, bišon havanský...jako retrívři...

edit:
http://casopis.planetazvirat.cz/000906-bisonci-1.h tml

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2010 20:25
- Nahlásit

Bišonek na http://www.utulekplzen.cz/index.php?k=1 jménem MILOUŠ č. 11743

Darina1
Člen
# Zasláno: 17 Lis 2010 09:26
- Nahlásit

http://beny.vyjimecny.cz/

Dobrý den, tak že jak už odpověděla Gerdička mezi Bišonky se řadí více plemen a to Bišonek ten je to co mám já tyhle dva kulíšky, pak Boloňák což vypadá jak by prošel pes roštím jsou varianty už i barevné a bílé ty jsou základ, pak je Lvíček, Cotonek a nakonec je to Havanský psík. Havaňák vypadá úplně jinak než Bišonek Frize, je hlavně delší a nechává se mu dlouhá srst narůst má to opravdu dlouhé až na zem a nesmí se střihat má takovou pěšinku, u Bišonku co mám já je zase základ střihaní a mají předepsaný střih což pak vypadá jek takový plyšový pejsek. Havaňák pokud nechodí na výstavy tak se nechává taky střihat páč dlouhá srst by byla jen na obtíž. Pokud to mají s PP měl by být čistokrevný, ale i tak nikdy není v ničem záruka, tak že pokud se vám zdá, že je něčím šmrnclí a to jako Jezevčík tak je to opravdu křižovatka a dotyčný asi si vymíšli, že mají PP. Podlouhlí čumák u Havaňáku určitě ne. Jinak Havaňáci jsou hodně v různých barvách. Pokud potkáte ostřihaného Havaňáka nikdy nepoznáte, že je to čistokrevný Havaňák, ale opravdu vypadá jak voříšek. Havana je k poznáni až v dlouhé srsti.
Dávám Vám sem stránky výstavního Hanaňáka na porovnáni co potkáváte venku. Jsou tam fotky v různém stádiu, jak se Ben vyvíjel.

Darina1
Člen
# Zasláno: 17 Lis 2010 09:34 - Změnil/a: Darina1
- Nahlásit

Vlčáčková
Hele paní Vlčáčková vymázněte se svou nabitkou.
Do kačaby, že bydlím v paneláku už bych jela pro to malé stvoření bíle a to že už mám dva to je můj vrchol. Víc prý domu nesmím přivést, ale baráček s latyfundáma by nebylo k zahození.

Erája
Člen
# Zasláno: 17 Lis 2010 23:32
- Nahlásit

Díky, konečně jsem to pochopila

Romaine
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2010 12:29
- Nahlásit

Páni, jedna malá věta a co to udělá Nestačím koukat!

No, teď valím už do školy, ale večer až přijdu dom, tak sem písnu a hodím nějaké fotky..

Darina1
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2010 14:11
- Nahlásit

Erája
Není zač. Když mužem tak pomůžeme.

Romaine
No že jo, hned se to hejbe. Dej sem něco ať to nezapadá a nevypadáme tady jak chudí příbuzní. I nějaká fotečka by se hodila. Jandulinka nic tak aspoň Romča něco. Prosím.

Janik
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2010 17:17
- Nahlásit

Ahojte holky

největší novinky u mě.... v říjnu jsem si dovedla domů fenečku plemene Australský ovčák - mé vysněné plemeno. Andy i celá rodina z ní nebyli nadšení...první dny byly opravdu kritické ale nějak jsem to neřešila, držela jsem se a teď už si Aillie všichni oblíbili. Andyho se snažím neodstrkovat, vždy při všem jde na řadu první on a pak až Aillie.
Stránky Aillie jsou www.australsky-ovcak.wbs.cz

Mám také z léta krásně nafoceného Andyho (od stejné fotografky jako Aillie)

Fotky najdete zde -> http://djeina.rajce.idnes.cz/ANDY_FOCENI_14.8.2010 / Andy má na fotkách 11 let (v dubnu mu bude 12 )

Mám taky nějaká videjka Aillie jak cvičí agility a nebo jak mi skáče do náruče Videa najdete na jejich stránkách. Agility ji hrozně moc baví, tak doufám, že jí to nadšení vydrží

Darina1
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2010 07:00
- Nahlásit

Janik
Ahojky Jandulínko, tak jak popisuješ začátek soužití s novým pejskem tak i já takhle začínala a to, že hlavně Bišo nebyl s toho nadšený, ale holt musel vydržet a nějak to vydýchat. Ze začátku jsme přísně dodržovali to, že Biško dostával vše prví, při koupaní první, při čištění první, prostě stále jen první. Teď huž někdy polevíme, ale tím, že jsme to takhle dělali tak Damišek se sám naučil, že Biško je ten první a Damišek se nerve dopředu.
Když jdou kluci ven je vidět, že Biško je ten velitel co udělá Biško to udělá Damišek. Když se rozhodne Biško, že mě neposlechne tak ani Damišek. Prostě za ty roky jsou sehraná dvojka, ale velitel je Biško.
Když náhodou Biško nesežere granulky (jako, že je nimrod) a zůstanou v misce tak Damišek si nedovolí je ukrást. Prostě je miska velitele a na tu se nesahá.
Pokud nejsou oba pejsci vůdčí typy tak to soužití je pak krásné a je to na takovou natočenou veselohru.
Hlavně ze začátku buď hodně důsledná a nepovol ani jednomu to co se ti nelibý a v čem víš, že to tak nemá být. Pak později můžeš polevovat, ale teď ne. Už se těším na vořiškijádu. Jasně, že přijedeme, ale s tebou už nejdu do kruhu ty mě porazíš. Jo a uděláme Chovnou stanici s Ailli.

Romaine
ale večer až přijdu dom, tak sem písnu a hodím nějaké fotky..
Ahojky Romanko, kde nic tu nic, ale jak se říká já si počkám a snad se i dočkám. Tak šup nějaké nové zprávičky. Já su baba zvědavá.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2010 07:44 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit

Darina1 a ostatní
Tak bišonek Milouš z Plzně je už odmazán! Že by si ho přece jen vzala nějaká DarinaJ1???

Darina1
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2010 09:23
- Nahlásit

Vlčáčková
I kdepak paní Vlčáčková. Nemůžu, i kdybych moc chtěla.

Romaine
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2010 23:04
- Nahlásit

Ahoj Dari,i dnes jsem došla až v těchto pozdních hodinách a opět mám ještě na čem pracovat, takže snad se na fotky a nějaké to info dostane zítra nebo v nedělu. Každopádně jsem ráda, že to zas trochu tady ožilo a také se připojím, jen toho mám nyní strašně moc

Jani všichni pejjsci jsou krásní! A Andy opravdu stále vypadá jako mladý pes plný sil! Agility s ním už neděláš?

Darina1
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2010 07:54
- Nahlásit

Romaine
Neboj, chápu, že človíček má toho dost a málo kdo má čas sedět u PC a stále datlovat jak někdo například Darina1, že jo Darino.
Koukám každý den co, kdo, jak a počkám si. Ono to vypadá, že už sem napíšeme jen my tři. Nevíš co je s Veverkou? Byla ve škole?

Romaine
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2010 11:58
- Nahlásit

No, tak možná tento víkend? Zrovna jsem ve škole. Zítra mám zápočet, tak nevím, jak bude odpoledne čas. Ale slibuju, že se fotek dočkáš

Jinak s Verčou jsem v kontaktu, i když zrovna nejede do školy. Zase jí řeknu ať ti sem napíše

Jinak Robby už se potkal s jednou fenečkou ze svých dětí a co myslíš? Hned by ji poskákal No, mám to natočené na mobilu, tak to sem pak hodím i s více infem, ale teď musím zas padat..

Darina1
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2010 12:25
- Nahlásit

Romaine
Ale slibuju, že se fotek dočkáš
Jasně já si počkám, neboj nebudu tě peskovat.
Zase jí řeknu ať ti sem napíše
A hlavně ji vyřiď, že bych i nějakou fotečku Barunky, Veverky velké a pejsků. No na chlapa nejsem až tak zvědavá i když ho sem dá taky kouknu.
Hned by ji poskákal
No přesně tak to je taková je příroda on si taťulda nevzpomíná, že má někde nějaké dětičky, vždyť on ani alimenty platit nemusel. No tak co by si to pamatoval.

bisonka
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2010 18:03
- Nahlásit

Ahojte holky, po dlouhé době mě taky napadlo sem nakouknout Jak se máte a jak se mají psíci?

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2010 19:31 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit

Na http://www.utulekplzen.cz/index.php?k=1 je k mání:

Šošon
Číslo: 11815
Pohlaví: pes
Přibližný věk: mladý cca 2 roky
Plemeno: x bišonek
Povaha: temperamentní, milý, přátelský k lidem
Vhodné umístění: Do bytu. Pro člověka, který psovi poskytne stabilní zázemí, dostatečnou péči a přátelský domov.

Nevím, kam patří shi-tsu, ale je tam taky: č. 11811 Čiky, fena.

Romaine
Člen
# Zasláno: 26 Led 2011 14:36
- Nahlásit

Darinko, tak je konec čekání =) Konečně jsem se k tomu dostala.. a když už tak pořádně. Jsou tam i nějaké z doby, kdy byl Robby malej.

No a tento pelíšek dostal k vánocům (3x - různá místa v bytě):

Tohle prasátko taky vánoce:

Takhle spí u dveří, když jeho láska Adélka hárá (krysařík):

Verča zažila jeho šílení po ní.. děs! U žádné takto nevyváděl. Fakt jak siréna!

No a když jsme u té Verunky.. ale pšt! =) Takhle se učila na zkoušku.. Robby ji vůbec nezneužíval

Včerejší večer - procházka:

A ráno:

A teď Angee - jeho dceruška:

A Roneček, co jsme ho naposled viděli (někdy v září)

A video Robby a Rony:

http://romaine.rajce.idnes.cz/Robby/#Rony_-_zvetse ne.jpg

jana1
Člen
# Zasláno: 27 Led 2011 21:39
- Nahlásit

ahojky já mám doma taky jednu psí holčičku maltézačku Barušku je naprosto úžasná a nedala bych jí za nic na světě

Darina1
Člen
# Zasláno: 28 Led 2011 07:57
- Nahlásit

Romaine
Ahoj Romanko, tak to je krása, já věděla, že kdo si počká ten se dočká a ještě tak krásné fotky. Robby no samo sebou fešák a nejvíc se m Líby s kulkami na všem možném, video a Veverka s Robčou, super fotky. Děkují.
No a jinak je u nás vše při starém jen to, že máme zkoušky Canisky za sebou a chodím s kulíškami se nechat mazlit do Domovů seniorů. Musím říct, že to kulíšky baví a dokonce jak vidí, že dostávají pracovní postroj tak jsou opravdu k neudržení a když přijedeme na místo tak se až dusí, jak běží už na místo, jen aby tam už byly. Klienti a personál jsou s nás na větvi páč se všem líbíme a nikdo kdo je vidí, neodmítne si je nepohladit. Damišek tak ten si to přímo užívá páč to je opravdu pohodář do postele a Biško tak ten je jak trysko myš, ale toho zase sklidím já. No, a když odcházejí tak je vidět, že až tak moc se jim nechce jít nejdou už tak radostně do auta jak když jsme přijely a šly na Canisku.

Darina1
Člen
# Zasláno: 28 Led 2011 08:02
- Nahlásit

http://www.celysvet.cz/bichon-a-poil-frise.php?poz ice2=&time=1257921364

jana1
Ahoj Jani.
Víš, co tady na tuhle diskuzí už chodí velice málo lidiček snad jen my tři, tak ti dávám sem odkaz, kde to trochu víc žije, jsou tam Bišonci, Havaňáci, Boloňáci a mix pejskové.
Tak, že pokud chceš si povídat o pejskách a ne jen o nich tak se skus podívat co a jak a přihlaš se. Chodí nás tam opravdu víc i přes 20lidiček. Někdy je obtížné se v tom vyznat, ale po čase si zvykneš a vždy když tam klikneš je někdo na drátě.
Jinak já mám dva Bišonky jeden je Biško je mu 7let a je bez PP a druhý je Damišek je mu 5let a je s PP.

MartinaClaudi
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2011 10:18
- Nahlásit

Dobrý den, zdraví všechny bišonky a bišonkáře, dlouho jsem se tu neukázala, nebyl moc čas, Claudinka je nemocná. Začali jí odcházet játra a ledviny. Furt se mi nezdálo že jí nerostl ten kožíšek dlouhej jak má být správně když se havanáček nestříhá, tak sem jí nechala vzít krev a tak se to zjistilo. Nedávno měla už i záchvat, v křeči sjela z gauče a na 5 minut měla hroznou křeč. Celých 5 let se nestříhala, tak mě napadlo že by to potřebovala trochu srovnat, vím že sme se tu bavili o nějáké dobré paní z brna co stříhá bišonky na výstavy. Myslíte že by ostříhala i havanáčka, nemáte nějákej kontakt? Děkuju http://www.bisonek.websnadno.cz/

Darina1
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2011 13:26
- Nahlásit

MartinaClaudi

http://www.australsky-ovcak.wbs.cz/

Ahoj,
Já o žádné paní s Brna nevím páč já jsme s Havířova, ale vím, že tahle holčina tam jezdila k nějaké střihačce. Skus ji napsat na Emilka a uvidíš co ti odpoví a nebo ještě zkus vyhledat tady slečnu Romanku neboli Romču ta je přímo s Brna a ta ti taky poradí. Jen přes tyto stránky se těžko s někým už spojíš páč tady už nikdo nechodí, tak to chce sehnat jejich Emily a napsat jim přímo aby ti odpověděli.
Tak, že já ti můžu poradit jen takhle.

Romaine
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2011 14:20
- Nahlásit

Hm, koukám, že jsem sem nešla pěkně dlouho.

Dari díky, že jsi Martě řekla o mě, kontaktovala mě a dala jsem jí kontakt na pí. Havlínovou, tak snad se nějak domluvily. Je to hrozný, co se stalo Claudince

Darina1
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2011 08:40
- Nahlásit

Romaine
Není zač a já si nezpoměla na nikoho kdo by ji pomohla kdo je z Brna a tak jedině dobrá dušička no kdo pak? No přece Romča. Hlavně, že se dalo domluvit. Jsi šikulka.

MartinaClaudi
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2011 14:39
- Nahlásit

Ták, a je ostříhaná, jen počkat na pěkný počasí abych ji konečně mohla ukázat

Darina1
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2011 08:28
- Nahlásit

MartinaClaudi
Tak jo já si počkám a moc ráda kouknu, jak pak ta malá vypadá v tom super střihu.
Pac a pusu od Biška a Damiška.

Darina1
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2011 08:47
- Nahlásit

Biško a Damišek

<< 1 ... 396 . 397 . 398 . 399 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání