Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Bisonci - frise, havanak, bolonak, maltezak
<< 1 ... 387 . 388 . 389 . 390 . 391 . 392 . 393 . 394 . 395 . 396 . 397 ... 398 . 399 . >>
Autor Zpráva
Endík
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2010 12:11
- Nahlásit

Romaine
děkuji.....Nevím jestli budeme pokračovat byla to podle mě souhra náhod Nevím jestli to Flo baví ale už pomalí chape co po ni chci.
Nadhera prostě jsou tak krasní !!!! Je ja bych je chtěla pomazlit takové zlatíčka!!!!!

Darina1
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2010 18:00
- Nahlásit

Romaine
Romanko mimiška jsou kouzelná a to že se jim barví už nosánky je tím, že mají předaný super černý gen.
Chudák Robčo ten to musel mít v hlavičce pomotané.
Jinak fotky zase a opět nádherné a hlavně jak Vás hlídá mamina.

Romaine
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2010 18:10
- Nahlásit

Endík
No, když s ní budeš trénovat, tak určitě ji to může chytnout. Myslím, že to stojí za zkoušku. Skončit se dá vždy.

No, my bychom je taky nejraději mazlily a mazlily.. Nemůžem se s mamkou odtrhnout. Teď máme v nedělu rodinnou oslavu, tak až za dva týdny je uvidíme Jsou úžasní.

Darina1
Jo, Ally i Robby mají výborný pigment. Vypadají s těma čumáčkama úžasně roztomile.

No, ani ne pomotané, jako že nepřemýšlel hlavou Ale chceme ho takto zvyknout, že po ní nesmí skákat, protože pak by návštěva mohla rychle skončit až pude za štěňátkama i on. Kdyby furt po ní chtěl skákat.

Jo, Ally hlídá každý mimčo, co si půjčujeme. Ale jinak chce upoutat pozornost na sebe, protože každý se stará o mimča, takže v jedné ruce mám štěnda a druhou škrabu Ally

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2010 18:12
- Nahlásit

brej den děcka..jeden tetovanej kluk v Troji v Praze,kdyby někdo náááhodou..

http://zvirata.identifikace.cz/cms/SSMP_psi

Romaine
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2010 22:57
- Nahlásit

Ahojte! Tak dnes mají prťata 26 dní! Viděli jsme je po 14 dnech a to je šok

Holky:

Kluci:

Kluk vlevo, holka vpravo:

Hladovci hladoví:

Papu:

Více zde:
URL

A videa (4 poslední v seznamu):
URL

Darina1
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2010 07:42
- Nahlásit

davidkova renata
Hele ty dohazovačko, ty pokušitelko tohle mi nedělej. Jako abych prošla ty kukadla a odešla se slzou v oku. Tak to teda ne.

Romaine
Romčo to je co, jak rostou, jak už jsou velcí. Koukala jsme na video a nejvíc se m libý jak Robi doráží a fenečka ho nechce, jak se schovává. Jo to kdyby měla ty svoje dny, tak to by bylo něco jiného, štěňátka jsou pěkní buřti.

Romaine
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2010 11:48
- Nahlásit

Darina1
Jo no, ale ona si ho pěkně seřvala pak a on už tolik nevyváděl. Musíme vždy po návštěvě je takto dávat k sobě, aby až pude na štěňátka i on jsme ho nemuseli furt okřikovat a tak. Teď už to není tak hrozný, ona si ho pěkně seřve a je On naštěstí není, že by skákal po všem. A když jsme odjížděli, tak tolik štěkala, že to vypadalo, že na něj řve, ať laskavě se vrátí zpět a veme si ty děcka na chvíli on Oni jsou furt na ní přisátý a žerou Ale teď už chodí, tak to trochu už vyběhaj

davidkova renata
To se ho zbavil majitel, když je tetovanej? Protože jinak jde přece dohledat.

Darina1
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2010 09:56
- Nahlásit

A když jsme odjížděli, tak tolik štěkala, že to vypadalo, že na něj řve, ať laskavě se vrátí zpět a veme si ty děcka na chvíli on
Na téhle větě jsem se zasmála. Je to pravda.

Romaine
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2010 22:50
- Nahlásit

Tak jsem tu s dalšíma fotkama..

To je Robby junior. Je to prostě celý Robby!!! Opravdu.. Úžasnej je! A někdo mi ho veme

Také on...

Miláčci..

A opět...

Bylo šíleně těžké odjet!

Darina1
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2010 10:03
- Nahlásit

A někdo mi ho veme
A to je to na tom to nejsmutnější, jedině se modlit aby byl někde poblíž, že bys ho viděla vyrůstat.
Jinak bobíšci čananí, už se to blíži, že půjdou do nových domovů a proto budu mít vždy kulíšky páč bych s těžkým srdcem se loučila s mimi.

Romaine
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2010 10:20
- Nahlásit

A jsou tu další fotky..

Robbyho první setkání s dětičkama:

Mamka tiskne Robbyho juniora, já vlevo pejska, co pude v sobotu do nové rodiny již a vpravo jeho sestru:

Rodinka:

Já a Robby junior..je dokonalej!

Robby a junior:

Junior:

Darina1
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2010 10:30
- Nahlásit

Romaine
Romanko moc velkou gratulaci k tak krásným štěňátkům a je vidět, že je zajímal i tatínek páč mu koukaly tam kam mělyDD. Jak jste s mamkou drželi jednoho po druhém tak vy jste odolaly? To muselo být hodně těžké. Já se byla jen jednou podívat na potomky a už více ne, páč mě to hodně bralo, že si koupím další a můj šílel, tak mám takové návštěvy zakázané.
Jinak děkují za fotky moc ráda se pokochám.

Romaine
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2010 13:22
- Nahlásit

Dari oni hledali cecíky, protože mamča už nemá moc mlíčka a papají granulky. Ale jinak za nima furt běhali. Až zpracuju videa, tak je sem dám zas.

Ona paní nás furt zve, takže my toho využíváme. Já ne, mamka byla taky nalomená, ale taťka ji vždy vrátí do normálu. Já Robbyho juniora zbožňuju.

Darina1
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2010 08:50
- Nahlásit

Romaine
Budu se těšit na videa, ráda koukám na ty prďule malé.
U Vás taťka vrací do reality a u nás manžel a má recht, kam bych přišla za chvíli bych byla sběračka. Oni nás pat taky všichni pozívají, ale můj to zná tak prý nikam.

Romaine
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2010 11:40
- Nahlásit

Darina1

Já si je musím užít, dokud můžu. Dnes nám ukradnou toho druhého pejska, ještě, že ne juniora! Jako já taťku chápu, ale zrovna, když on je celý Robby..a on už ani třeba nemusí krýt! Nebo s tak vážně hezkou fenečkou.

jj, videa zas dám, jak bude čas, teď už je to akčnější

Darina1
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2010 14:32
- Nahlásit

Romaine
Přesně tak, máš pravdu. Já taky mám vybrané, s které CHS bych si vzala štěně po Damiškovy, ale musím počkat alespoň ještě takových 6let, kdybych neměla dva, tak už mám. Ohledně juniora. Já kdybych asi moc zatlačila tak ten můj polevý, ale opravdu musím mít rozum a u Vás by ten jeden ještě šel. Klidně by taťka povolit mohl dva není nic moc, to se dá zvládnout a není nad to, když si lehneš a s každé strany tě přitlačí jeden pejsek. Jo a ještě jednu výhodu to má a to, že ten starší opravdu učí toho mladšího a vy s ním máte míň námahy. U nás se to potvrdilo Biško učí Damiška a to ještě i doteď, mám to vypozorováno.
Romanko, prosím tě, a jak pak jste dopadly s Veverkou u zkoušek? Už je konec roku, tak co a jak a co do budoucna, nebo ještě pokračujete? No a jsem zvědavá co Barunka?

Romaine
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2010 10:04
- Nahlásit

S Verunkou jsme už 2 týdny, Verunka dokonce 3 týdny Bc. Za týden máme promoci, tak možná ti sem hodíme nějakou fotku. No a pokračujeme na Mgr.

Jo a Barunka je už velká a šikovná holka

Verca
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2010 23:11
- Nahlásit

Darina1
Darinko ahoooj! Prý je tu po mně sháňka! Tak my už jsme s Romankou, jak tu psala, Bc. a pokračujeme na Mgr. Barunka je třeštidlo, ale zlatíčko. Je to doslova andílek s ďáblem v těle. Je to sluníčko, pořád vysmáta. Taky samozřejmě pozlobí a to je pak sekec mazec. 9.6. jsme Phoebe nakrývali, tak uvidíme, jestli budou štěňátka. Před rokem se to nepovedlo a v zimě jsme nekryli. Jestli se to nepovede ani teď, tak nevím...asi skončím, protože mi to je pak hrozně líto, protože se na štěňátka moc těším.
A tady je jedna naše fotka

Darina1
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2010 10:34
- Nahlásit

Verca
Ahóóój Veverko, no konečně se ozveš, jojo chápu, že je toho nad hlavu aspoň sem tam se ukáže Romanka.
Tak to jste holky šikovné, moc velkou gratulaci za Bacila a pevné nervy na další studium Vám posíláme my tady ze severu.
Na fotce Vám to oběma moc sluší, ty se mamino ani neměníš, ale zato ti roste poklad do krásy. Ta je tak pěkná.
Phoebe držím palce, aby Vám to vyšlo, když už se tak moc těšíte. No a co Eli, tu nenecháte nakrýt? O Eli nic nevím a ještě jsi vynechala Peťu. To si tito dva vůbec nezaslouží. Jinak já mám taky už doma dva gigola a jsme několikrát prověření, že jsme dobří.
Tak zatím páčko a jak si s pomeneš tak zase se někdy ukaž.

Verca
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2010 14:04
- Nahlásit

Darina1
Darinko, už i Biško kryl nebo jak to myslíš s těmi gigoly?
No Elinka se nakrývat nebude, není uchovněná a už má 4 roky...Oba psiska jsou nadšeni, že jsem doma, Phoebe Barunku vcelku ignoruje a Eli, když se jí chce, tak se s Barunkou pomazlí, ale B. má takové tu "uječené" období, že když k nim jde, tak radostí piští a to ti psi nemusí... A ztišit ji na minimum nejde. Ale oba hafany moc miluje a tím pádem i všechny cizí.
No a Peťa taky při starém. Pořád zlobí, jako chlap, no. Ale moc mi pomáhá s Barunkou při studiu, je to fakt super táta. A Barunka je správná tátova holčička.

Darina1
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2010 12:43
- Nahlásit

Verca
Jojo dobře jsi to pochopila i Biško už dělá gigola. Máme skóre 4x Damišek a 4x Biško, zítra to bude po čtvrté u Biška.
Tak to je mi líto, že malá Eli nebude taky maminou, ale nevadí aspoň budu držet palečky pro Phoebe.
Jo Barunka tak to musí být haló doma, to je ji opravdu celí barák. Je to takové zlatíčko.
Tak moc chválím Peťu, že se v rámci svých možností snaží jako chlap, ale to není za srandy, jako opravdu ho chválím, jo a i tebe, že jsi, Veverko vytrvala a školu děláš i při takovém nasazení. Není to legrace.

Verca
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2010 13:41
- Nahlásit

No fíha! Vy jste se rozjeli s tím krytím! To je paráda! A kdo ti dohazuje to krytí? Protože se Vám tímhle tempem musí fenečky ve dveřích jen protáčet. Teda já tu byla docela nedávno, jen jsem to tu prolítla a nevšimla jsem si, že bys tu psala o krytí...Takže to asi tak v krátké době kryl Biško, že?

že jsi, Veverko vytrvala a školu děláš i při takovém nasazení.
no já si vždycky řeknu, že jsem na tom líp než některé maminky, které při dvou školácích chodí do práce a ještě studují. Sice jsem si nemyslela, že to bude o tolik těžší než při zaměstnání, ale budiž. To jsem si mohla přijít z práce a učit se a takhle až utahaná po večerech. Barunka je fakt kvítko, pořád potřebuje zábavu, ale hyperaktivka není, jen když se nudí, tak to je něco...

Darina1
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2010 13:58
- Nahlásit

Verca
Ani ti nevím, ale dohazovačku asi nemáme, jen se to nějak profláklo a už to jelo. Ono zase bude konec páč zase těch feneček není tolik. Jo a ani žádné inzeráty jsem nedávala, jen mě prostě lidičky vidí venku na městě s těma dvě kulíškama a už jé a paní, že by atd… no a krytí je na světě. U Damiška tak tam je to jasné tam to i doporučují chovatelky vrhů, tak že tam dohazovačky jsou.
Veverko moc ti přeji s Barunkou a manželem aby ti vše vyšlo tak jak si představuješ a hlavně spokojený život. Ty si to zasloužíš, ty jsi moc hodná holka.
Jinak zdravíme a posíláme pac a pusu od Biška, Damiška, Bertíka a Chamíka Usáma. Zbytek můžeš hádat, co to mám za zvířátka.

Verca
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2010 18:33
- Nahlásit

Zbytek můžeš hádat, co to mám za zvířátka.
Tak Darinko, náhodou jsem najela na stránky havaňáčka Bena Moravia Maja a tam jsem vás viděla v přátelích a i vašeho dlouhosrstého morčáka Bertíka. Ale chyběl tam chameleonék Chamík. Morčátko je krásné a samozřejmě i kulíšci.

Moc děkuji za přání, snad se bude v životě dařit.
Tak to se ani nedivím, že tě lidi zastavují, když máš takové krasavce a ty jsi navíc taková milá, že se lidí tě nebojí oslovit.

No já jdu teď rozčesávat Elinku, je samý pucek. Každý mi říká, ať jí ostříhám, ale já prostě, když vidím ostříhaného havaňáka, tak se mi to fakt nelíbí...

Darina1
Člen
# Zasláno: 5 Čec 2010 09:17
- Nahlásit

Verca
náhodou jsem najela na stránky havaňáčka Bena Moravia Maja a tam jsem vás viděla v přátelích a i vašeho dlouhosrstého morčáka Bertíka. Ale chyběl tam chameleonék Chamík
Ježíš ty jsi taková šmejdilka. Jojo se Zuzkou si píšeme ta má toho Benička. No a taky už byla u mě a musím Vám Havaňáčkam říct, že opravdu jak já jsem proti střiháni tak u mě opravdu pokud bych měla Havanu a nechodila na výstavy tak bych ho šmigla. Čest a udržovat Havanu v srsti je tak pro krymouše za trest.
Ano ty jsi to uhádla, mám ještě Morčátko Bertíka s PP a dlouhým bílím chlupem a k tomu Ještěrku Chameleóna. To víš já už nemám děti tak si to kompenzují zvířatky, prostě se musím o něco starat to jsou ty mateřské pudy.
Děkují za pochvalu moc to potěší.

Romaine
Člen
# Zasláno: 5 Čec 2010 21:40
- Nahlásit

Darina1

Tak slíbené fotky a videa - ze dvou návštěv najdeš zde:

http://romaine.rajce.idnes.cz/2010-06-22_a_2010-07 -01_Stenata_7_a_8_tydnu_49_a_58_dnu/#

Jméno: Romana
Heslo: Robby

Videa se můžou načítat dlouho. Nejlepší je to poslední a to, kde se "holky perou" (P6220200).

Konečně tu nejsme samy Veru, ne že sem zas přestaneš chodit.. Jinak k té Eli... Možná lepší ji na léto to sestřihnout - ozdrava srsti a v tom vedru lepší jak v zimě.. Když je pěkně ostříhanej havaňák, tak vypadá jak štěně a zas to doroste, celkem rychle.. A pokud bude mít Phoebe štěňata, tak by ju oškubávaly...

Darina1
Člen
# Zasláno: 6 Čec 2010 10:00
- Nahlásit

Verca
Tak přesně tak ti to napsala Romanka, přesně takhle bys to měla udělat.
Romaine
Tak to se těším, hned jak bude čas tak stáhnu a v pohodičce pustím.

Verca
Člen
# Zasláno: 6 Čec 2010 10:38
- Nahlásit

Darina1,Romaine
Když je pěkně ostříhanej havaňák
No jo, ale jak na ten hezký sestřih? Bojím se, že když jí dám ke kadeřnici, tak to bude děs. Za Královou se mi nechce...

Darina1
Já si totiž zadala do vyhledávání "ostříhaný havaňák" a vyjela mi tam Meggi, Benyho kamarádka a ta se mi teda ostříhaná vůbec nelíbí, jinak vypadá hodně
podobně Elince. Chtěla jsem se mrknout na fotky ostříhaných havaňáčků, hlavně kvůli střihu. A tak jsem se dostala až k tomu Benymu.

Romaine
ozdrava srsti a v tom vedru lepší jak v zimě..
To máš určitě pravdu, ale jak jsem jí rozčesávala, tak mi půl hodiny trvalo, než jsem se odhodlala jí ustřihnout na zkoušku asi 5 cm z pramínku chlupů a zůstalo to jen u té zkoušky. Já prostě hezky ostříhaného havaňáka ještě neviděla.

Romaine
Člen
# Zasláno: 6 Čec 2010 13:55
- Nahlásit

Darina1

Ono se to nestahuje, kouká se na to přímo na té stránce, jen to může trvat, než se to načte.

Verca

Já bych ji to prostě na to léto zkrátila tak jak bývají bišoni (teda nemyslím vlnu za krkem )- můžeš vzít i Phoebe, ať si nezávidí To krátké pořádně rozčesat, no a čekat až to doroste.. Myslím, že se ti prostě nebude líbit ostříhaná nikdy, ale zas je to pro její dobro, než ji trápit, pokud je hodně zacuchaná..

Darina1
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2010 11:51
- Nahlásit

Verca
Veverko tak jak píše Romanka, takový střih bych ji nechala udělat anebo střih na ši-cu. Co jsem kdy viděla Havanu na krátko tak většinou jako ši-cu, ale to pak nepoznáš, že je to Havana.
Romaine
Tak huž jdu na to.

<< 1 ... 387 . 388 . 389 . 390 . 391 . 392 . 393 . 394 . 395 . 396 . 397 ... 398 . 399 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání