| Autor |
Zpráva |
Darina1
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2010 10:07
- Nahlásit
Bišonek
[imgs] [/imgs]
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2010 15:43 - Změnil/a: Romaine
- Nahlásit
Ahoj, tak jsem to vydržela a nyní už to můžu napsat. Ve středu a dnes Robby poprvé kryl a akce se povedla. Nyní budeme čekat, jestli se povedla úplně a budou štěňátka. Fenečka již měla 3 štěňátka, tak snad se zadaří. Pokud ano, tak to bude přelom duben - květen. my bychom chtěli ten květen, protože Robby je 7. 5. a Ally 26. 6. Takže by byli v květnu všichni. Tak nám fandite ať se podaří.
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2010 08:17
- Nahlásit
Romaine
Moc velké gratulace Robymu, že už je chlap. No a teď už jen držet palečky aby se za dařilo a byli ty miminka.
|
Janik
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2010 14:59
- Nahlásit
Romaine
Romanko gratuluji a doufám,že se narodí zdravá štěňátka
Darina1
Darinko už jsi poslala přihlášku na voříškiádu do Hranic???? Doufám,že ano já už totiž jo :-P budu zase vystavovat fenku malého špice
Už se tam těším a doufám, že přijedete
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2010 10:35
- Nahlásit
Jandulinko já ještě ne, ale dobrá správa je, že ji mám vytisklou a to je základ.
|
Janik
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2010 10:45
- Nahlásit
Darina1
Darinko nezlob šup ať už je to v Hranicích!!!
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2010 10:52
- Nahlásit
Já bych si nedovolila tě vůbec zlobit. No mám ji před očima a dokonce i vyplněnou jen podat a hotovo. Jo a půjde i Damišek a to do společných Dva a více.
|
Janik
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2010 11:01
- Nahlásit
Darinko neboj se já všechno vííím
Já mám taky své zástupce, ale v čem kromě obyčejné výstavy budou ti neprozradím!!! to bude překvapeníí :
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2010 11:11
- Nahlásit
Ježíši ty jsi tajemná jak Hrad v Karpatech. Ráno jsme kecala s paní Kalužovou, heč.
|
Janik
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2010 11:18
- Nahlásit
Tak to ti to určitě pověděla že??
Byla jsem u ní v pondělí. Vždycky řeknu,že jdu na chvilku a jsem u nich skoro tři hodiny ale to se nedá než si pohraju s holkama. Hlavně s malou Ubi. To je neřízená střela. To je snad teriér převlečený za Bišona :-D
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2010 11:27
- Nahlásit
A představ si, že nepráskla nic. Jste tajemné, ale neva nepovím ani nic já co si kupuji, heč. Samo, že zvíře.
Já ani nevím, jak vypadá dovádějící Bišonek, u nás se jen spí anebo vozí prdel v autě. Jinak se ještě uvidíme v Ostravě. Nejdu vystavovat, ale na čumendu a beru kulíšky ze sebou.
|
Janik
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2010 11:37
- Nahlásit
Dobře necháme se všechny překvapit
No já si to právě u nich užívám, protože Andy už taky jen leží,spí,sem tam když někdo zazvoní nebo zaklepe,tak vystřelí a zaštěká, venku se proběhne a zase doma lehne Někdy večer ho chytne hravá a rveme se o ponožky, ale to je vždycky tak na max. 5 minut za to u Kalužů je stále veselo.
No já budu v Ostravě určitě v sobotu. Jedu vystavovat fenku Australského ovčáka ale v neděli nevím, jestli budu. Spíš ale ne, protože budu mít trénink agility.
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2010 11:53
- Nahlásit
No já budu v Ostravě určitě v sobotu. Jedu vystavovat fenku Australského ovčáka ale v neděli nevím, jestli budu. Spíš ale ne, protože budu mít trénink agility.
Tak to se neuvidíme.
Tak ti to prásknu, budu mít Chameleona a bude se jmenovat Chamík. A ne abys řekla FUJ. Tak musím jít páč mi praskne hlava, jak jsem se vynervovala a vzteklá.
Obědnala jsme si terárko až s Plzně a samo, že přišlo rozmlácené na třech stranách a to doslovně vysypané sklo. Já to zaplatila a pak zjistila, že je na hovno. Tak znova s tím na poštu, bedna je mega a váží 27kg. Paní v Plzni sibyla, že to u nich vyreklamuje a obratem mi pošle nové, ale teď je to všechno na čestné slovo a mě litá vzduchem 3900kč. No moje blbost, měla jsme to před zaplacením otevřít, to je ta moje povaha důvěřivá, ale od teď mají utrum, jen jednou mě můžou napálit.
|
Janik
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2010 12:23
- Nahlásit
Darina1
Týýýýjo tak to jsem teda nečekala. To mi ho pak musíš nafotit a poslat. Chameleoni jsou strašně zajímaví tvorové. Tak to jsi mě teda dostala.
Chápu že tě to tak rozčílilo. Snad ti dojde brzo nové a celé v pořádku. No jo to je ta česká pošta...ach jo
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2010 08:37
- Nahlásit
Janik
Jandulinko nafotím. Když jsme volala do Plzně, co se stalo tak paní velice ochotna, že ať to pošlu nazpět a že on a to vyreklamuje u pošty a říkala, že jim ty terárka chodí až s USA a nikdy se jim nestalo, že by bylo nějaké rozbité a že Českou poštu to málo které přežije, uklidňovala mě, že nejsem jediná. Si vem jak je tlusté to sklo a 3strany durch vymlácené, ne že napraskle, ale opravdu rozmlácené.
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2010 09:43
- Nahlásit
Janik
Jandulínko přihláška odeslané včera. Doufám, že bude vše v pořádku vyplněné. Přihlášena jsme do soutěže Dva a více.
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2010 09:48
- Nahlásit
Jo a ještě koukám, že bych měla poslat další díl naší České pošty.
Tak, že paní z Plzně velice ochotna a rozumná ( chudák ) běžela znova na poštu posílat Terárko a ejhle přišlo zase totálně rozbité. Tím, že jsme už věděla, co a jak tak jsme ho rozbalila na poště a okamžitě volala vedoucí. Ta zjistila, co se stalo a balík na náklady ČP posílala hned nazpět. Paní s Plzně poslala do třetice znova Terárko, ale teď už TopTranzem a na náklady firmy. Volali, že kolem 12hod. budou tady a vše zkontrolujeme. Tak snad do třetice všeho dobrého. Jsme zvědavá.
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2010 23:53
- Nahlásit
Tak během dvou týdnů bude Robby tatínek. Prý to vypadá až na 5 štěňátek, ale tak jisté to není, takže uvidíme. Každopádně se strašně těšíme, tak snad bude vše v pořádku!
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2010 08:30
- Nahlásit
Romaine
My dva kulíšci s Havířova přejeme a držíme tlapky, aby Robbymu to vyšlo a měl potomky. Jestli jich bude 5+- je úplně jedno, ale aspoň to jedno.
Romanko pak dej vědět.
Pac a pusu od Biška, Damiška, Bertíka a Chamíka Usáma.
P. S mám nové zvířátko a můžeš hádat 3x jaké.
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2010 13:40
- Nahlásit
Toho chameleona nebo jiné ještě? Nejste taková malá domácí ZOO?
Určitě dám vědět, protože budu se muset o nadšení podělit. Snad bude vše ok.
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2010 09:37
- Nahlásit
Romaine
Toho chameleona nebo jiné ještě? Nejste taková malá domácí ZOO?
Bingo!!! Uhodla. Mám Chamíka Usáma. Jo a Zoo, no taková pídi malé. Ještě uvidím, co si vymyslím a představ si, že mě v tom můj podporuje. Ono je to tím, že nemám děti a tím pádem se nemají mé city mateřské kde rozvíjet.
Tak, že u nás je ZATÍM 2x Bišonci, 1x Morče s PP a 1x Chameleón s CITES to je taky takové PP.
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2010 18:38
- Nahlásit
Hm..tak koukám, že všichni migrovali na jinou diskuzi..my furt čekáme na štěňátka..už by to mělo být...
Jinak jsme s Verunkou úspěšně odevzdaly minulý týden bakalářskou práci a přihlásily se na státní závěrečnou zkoušku. Nebudu psát datumy, ale Verči fandite druhý týden v červnu a mě ten třetí
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2010 08:05
- Nahlásit
Romaine
Bingggóóó!!!
Moc velké gratulace Vám oběma, jste šikulky.
Jojo migrovalo se páč tady už málo chodí lidiček, ale i tak každý den tady nakouknu.
Jinak pac a pusu od Biška, Damiška, Bertíka a Chamíka.
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2010 12:29
- Nahlásit
Ještě není k čemu gratulovat Ještě nás čeká ta těžší část
No, já sem taky furt koukám, ale je fakt, že není co psát..tamta diskuze mě nijak nenadchla, přijde mi strašně nepřehledná, tak možná tu pak budu sama si povídat..to už tu bylo
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2010 12:55
- Nahlásit
Romaine
Jojo máš pravdu je fakt nepřehledná. Pokud by tam človíček chtěl chodit tak musí opravdu číst stále dozadu, no prostě dočítat a pak reagovat. Tady tato diskuze byla přehledná, hned človíček věděl co a jak. Tam aby se člověk prokousával, ale tím, že už tam delší dobu chodím tak se vyznám, ale pro někoho kdo jen sem tam nakoukne tak jsou to slátaniny a ani se nedivým.
|
Endík
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2010 15:54 - Změnil/a: Endík
- Nahlásit
Ahoj tak ja jsem neemigrovala ale neměla jsem přihlašovací heslo musela jsem požadat o nove to bude ta skleroza
nevím jak vložit fotky tak smula i pro mě
|
Endík
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2010 15:59
- Nahlásit
|
Endík
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2010 16:00
- Nahlásit
Darča ví a pro ostatní to je Flo a bude mít 8 měsíců