Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Bisonci - frise, havanak, bolonak, maltezak
<< 1 ... 387 . 388 . 389 . 390 . 391 . 392 . 393 . 394 . 395 . 396 . 397 ... 398 . 399 . >>
Autor Zpráva
Romaine
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2009 21:00
- Nahlásit

Endík
To je strašný Je dobře, že jste ho nenechali trápit a ulevili jste mu od bolesti, i když ta vaše je teď taky velká Věřím, že jste udělali s novým pejskem dobře. Rozveselí vás a i když na Endíka nezapomenete, tak vám vyplní to prázdné místo. Přeju hodně síly to překonat a hlavně myslete na ty krásné dny s Endym, měl štěstí, že byl v rodině, která mu dala vše, co potřeboval. Snad vám Flo bude dělat radost, vynahradí vám trápení a ukáže, jaký boloňáci (celkově bišoni) jsou úžasní pejsci - i když Endy byl také úžasný pejsek!

Darina1
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2009 07:23
- Nahlásit

Endík
Endíku tak i mě je to moc líto, tohle se moc dobře nečte. Máte pravdu v tom, že opravdu jste udělali pro Endíka vše a teď už mu je líp. Z vlastní zkušenosti vím, že na bolest pomáhá honem nový pejsek. Já to tak kdysi udělala a bylo to fajn, i když jsem dva roky o svém pejsku NO nemohla promluvit bez slz i tak ten druhý pejsek je na hojící se ránu to nejlepší.
posíláme pac a pusu od Biška a Damiška.

Darina1
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2009 11:08
- Nahlásit

http://www.bisonci.wbs.cz/
Už mi to můj udělal a máme mimi na stránkách. Koukej té, jaký máme pigment. Doufám, že je dost velký. Já se v tom nevyznám.

Darina1
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2009 07:31
- Nahlásit

http://www.bisonci.wbs.cz/
Včera paní už přiřadila jména a znova je vážila. Už mají kolem +-700g. Doufám jen, že maminu Fionku nevypijí.

Darina1
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2009 20:18
- Nahlásit

http://www.bisonci.wbs.cz/Stenata.html
Koukněte k Damišákovy a pro klikej tese k Fionce. Pak si otevřete Fotogalerie a sekce Fionka a kamarádi. Koukněte, jaké měla bříško, když čekala ty 4špunty. To snad ani nemohla unést. Chůdě malé. Ještě, že to tak vše dobře dopadlo.

Janik
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2009 20:42
- Nahlásit

Darinko koukala jsem se nafotečky a štěňátka jsou úžasná.

Jinak zítra jedu vlakem s kamarádkou do Bratislavy na světovou výstavu psů Jedem se koukat na 1.FCI skupinu konkrétně na moje oblíbené Australské ovčáky
Už se nemůžu dočkat Jede tam někdo z vás na Bišonky v neděli nebo i některý jiný den?

Darina1
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2009 08:17
- Nahlásit

Janik
Jandulinku nejedu. A tak jsem si vždy říkala, že pojedu, že to mám za rohem a ke všemu tam mám rodinu, tak bych tam mohla přespat a rodina už mi nadává, že to tam vypadá na ohromnou slávu, že to bude něco a že chtěly mě vidět v kruhu. No teď si bouchám hlavu o zeď, ale už je pozdě. To je tím, že jsem se zařekla, že výstavy už jako né pokud za se nezjančím. U mě člověk nikdy neví.
Jo, a když budete koukat na to bříško od Fionky které bylo mega, tak mamina vážila před porodem 9,5kg. Před zabřeznutím asi měla 5-6kg. Tak to je mazec.
Jo a nezapomeň foťák. PROSÍM.

Darina1
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2009 08:49
- Nahlásit

Verca
Pro VEVERKU.
Posilám ti srdíčko a psaníčko k tvému svátku Verunko.

Darina1
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2009 08:15
- Nahlásit

Včera večer mi volala paní s Bohumína, že by ráda kryla s Damiškem. Tak se vyptávala co a jak páč je to prvnička. Poradila jsem ji ať se obrátí na vet a pak když bude dál chtít ať se ozve a Damišek spáchá za se mimi. Mělo by to být tak za měsíc. No uvidíme, jestli si to paní nerozmyslí.

Romaine
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2009 20:32
- Nahlásit

Endik
Ahoj, jak je to u vás? Pořídili jste nějakého pejska? Robby posílá olíznutí..

Endík
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2009 10:10
- Nahlásit

Díky zatím máme zadané štěňátko nechceme to uspěchat i když se nemůžeme dočkat. Pokud to dopadne dobře budeme mít fenečku z chovatelsé stanice Zlínska Vločka od p. Tymové pořád neustále otravujeme o fotky a videa .

Romaine
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2009 14:54
- Nahlásit

Endík
To čekání musí být dlouhé.. Pro mě byl nejhorší poslední týden a jak ubýhal, tak čím dál horší to bylo.. No a pak ještě 4 hodinová cesta.. Ale stálo to za to. Aspoň se teď můžete vyrovnat s tím, co bylo a pak už snad bude minimálně z 99,9 % jen veselo!

Endík
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2009 07:46
- Nahlásit

Romaine
Zase se můžeme pořádně připravit na štěňátko tím že nemusíme kupovat granulky atd tak mužeme nakoupit co budeme potřebovat a je lepší kdy ž je ještě u maminky já si rádší počkám i když ještě 5 týýýýdnu ale mam děti a to uteče jako voda.

Romaine
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2009 11:39
- Nahlásit

Endík
Teda to je ještě dost, ale zas se opravdu můžete připravit a děti budou mít takový předvánoční dárek Už se těším, až se tu zas objeví fotečky nového přírůstku. Tak ať vám těch 5 týdnů rychle uteče!

Romaine
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2009 11:28
- Nahlásit

Tak si představte, že sem dnes potkala evidentně ztraceného nebo vyhozeného pejska. Malý, černý, asi voříšek.. Žral venku klacíku nebo co, tak sem volala měšťákům.. A co myslíte? Čekám, kdy dojedou.. 10 minut.. 15 minut.. po 25 minutách se pes zvedl aa šel pryč.. volala sem na něj, ale nepřišel - byla sem koupit rohlíky při venčení, tak sem ho chtěla nalákat na něj, ale on se ani neotočil.. Tak sem se ho snažila dohnat, ale byl moc rychlej.. Policajti dojeli za dalších cca 15 minut.. Projížděli autem kolem, ani nevystoupili! Jestli ho znovu potkám, zavolám je zas, taky si na venčení pro něj něco vemu, kdyby náhodou a tentokrát budu trvat na tom, že na ně počkám, aby dojeli hned. Ani si neumíte představit, jak sem na ty líný ... naštvaná! Pes už mohl být někde v teple s plným bříškem a ne sám venku v té zimě hledat domov

Fifi
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2009 16:45
- Nahlásit

PROSIM prosim, majitele a znalci bilych pidipsu, poradte. Poznam hodne plemen, ale tyhle smetaky (neni mysleno ve zlym) od sebe tezko rozeznavam .
http://www.cz-pes.cz/diskuse/10_10178_0.html

Darina1
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2009 08:07
- Nahlásit

Romaine
Romanko když jsem začala číst, co jsi napsala hned jsem věděla, že se ani neobtěžovaly. Holt jsou takový. Co jeden pejsek. Já za se krmím kočičku u Teska. Vždy tam čeká u dveří. Chlapy jak chodí ráno si pro svačiny tak ji jen vyhazují. Už jsem je i sprdla. Kočička je moc hezká a vůbec není plachá. Tak jsem zavolala svojí známe do útulku a říkala, že ji zkusí odchytit. Tak uvidím, ale dnes ráno už tam nečekala. Je možné, že si jí i někdo vzal. Páč byla opravdu luxusní a hlavně vypadala přítulně.
Jo a máme další objednávku na krytí. Už třetí uvidíme, co vyjde.

Bubu eli
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2009 14:38 - Změnil/a: Bubu eli
- Nahlásit

Doufám, že do této diskuze přijmete další členky; zanedlouho budeme mít doma jedno Damiškovo štěně, a mometálně moje dítko (několik let toužící po hafanovi) velmi připomíná tyhle smajlíky všechny současně: : cryi tohohle, protože už se nemůže dočkat)

Darina1
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2009 17:48
- Nahlásit

Bubu eli
http://www.celysvet.cz/forum-diskuze-bisonek
Nazdar Bubu.
Vítám tě mezi námi a hlavně mezi nej pejskami. Jsem moc ráda, že tady bude chodit někdo kdo má potomka od Damiška. Je pravda, že už moc holky sem nechodí páč mají toho hodně, ale když zjistí, že je tady někdo nový, tak by se to mělo rozjet.
Jinak dávám sem i odkaz na druhé stránky kde taky chodím sem tam na pokec a jsou tam děvčata i s jinýma rasami tak jak tady. Já jsem nejvíc na internetu dopoledne páč odpoledne se střídám s mojím. Kdykoliv budeš cokoliv potřebovat napiš a jistě ti všichni rádi tady poradí. Jo a nemáš náhodou svoje stránky?
V sobotu jsme se byli podívat u paní Zorvanové na mimi a jely s námi i ti moji dva kulíšci. No Bišo nakrýval vše co se tam dalo samo, že fenečky byli s něho na nervy a taky dostal na prdel, dobře mu tak erotomanovy a Damiš jen čuměl. Povím Vám, že to byl mazec 6dospělích pejsků a 4mimi Bišonci.
Jinak všem posíláme pac a pusu od Biška a Damiška.

Bubu eli
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2009 18:05
- Nahlásit

Spíš jsem ten nick založila pro dceru, Bubu bude náš první hafík, takže občas radu budeme potřebovat. My se jedeme zas podívat tuto sobotu, holka už se nemůže dočkat. Minule jsme byly u paní Zorvanové skoro celé odpoledne. Jinak stránky sice mám, ale jsou pracovní, přístupné jen s heslem, a bylo by docela zajímavé, kdyby se mi tam začaly objevovat hafí obrázky. Bohužel jsem dost časově vytížená, a jsem ráda, že se mi teď pracovně hlavně časově ulevilo, takže budu mít jak na Bubu, tak na Eli čas. Uvidíme, jaké šídlo jsme si vybraly a jak bude za pár měsíců vypadat.

Endík
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2009 07:10
- Nahlásit

Ahoj holky tak si představte že zítra už se jdeme na mimčo podívat moc se těším

Darina1
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2009 07:50
- Nahlásit

Bubu eli
Zdarec Bubu.
Nevadí, že tu bude chodit spíš cerka i ona potřebuje poradit. Jenom ať mezi nás přijde. Doufám, že budete uvažovat o nějakých výstavách? Hned první by byla v Ostravě příští rok v dubnu. Určitě bych se přijela podívat na svoje mimi a hlavně podpořit. Mám takové dvě otázečky 1. Kolikpak je cerce let? 2. Kde bydlíte v Ostravě? Můj syn bydlí Ostrava- Hrabůvka hned na začátku u Frýdecká dálnice.
Endík
Ahoj Juli.
Víš co řeknu ti, že se ti nebude ani jet domů bez mimi. Se připrav jak ti bude při odjezdu smutno.

Endík
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2009 09:03
- Nahlásit

Darina1
Darčo dík za uklidnění...já vím ale mě je smutno pořád hlavně když si vzpomenu na Endíka pořád přemýšlím kdyby se na prahu nedejbože objevily chovatele Endíka co jím řeknu asi nic pěknýýýýho prostě se z toho nějak nemůžu dostat.A hlavně to že už tak moc nedůvěřuji jak odřív i Anička se urazila že jsem se radila s poradkyni chovu co prý Svatka je dobrá chovatelka a že není množitelka nebo co tam bylo no ale už se to uklidnilo.Ja si myslím že od toho poradce chovu je a já už se fakt bojím první jsem se rozhodla že nebudeme mít štěně ale pak když jsem viděla Flower tak to bylo jak no to se nedá popsat a moc jsem se na Flower upla tedy doufám že bude zdráva.

Darina1
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2009 09:52
- Nahlásit

Endík
S toho si nic nedělej, já vždy říkám, že internet neumí přenášet emoce, tak se ke každému napsanému příspěvku chovám s nadsázkou a úsměvem. To, že jsi se informovala se nedivím. Ty jsi Svatku neznala tak jak my a samo, že jsi měla strach, když už si měla špatnou zkušenost a to do slova. Víš já taky už teď bych byla opatrnější a hodně si promyslela jakého a hlavně od koho si koupím pejska. No a taky bych dala na to, jestli mi je ochoten pomoct i chovatel v nějaké zvláštní příležitosti radou anebo je to takový který prodá, zavře dveře a čau bélo.
Kašli na to. Anička je moc fajn děvče a hlavně je sní sranda. Svatka je za se paní, která vždy ochotně poradí a vysvětlí, přece má jen dlouholeté chovné zkušenosti. Až tam u ní budete tak jí ode mně pozdravuj.
Cokoliv budeš potřebovat stačí se jen zeptat anebo ještě lepší rada, když budeš mít cestu sem do Havířova tak prostě vezmeš malou a zajedeš i s rodinkou na kafe, pokec a socializaci. Mojí kulíšci ti Flo hned sjedou páč jsou to úchylci a bude socializace hned.

Endík
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2009 14:22
- Nahlásit

Darina1
to budeš ty uchylky muset držet zkrátka to bych nedovolila i když vím že to bys taky nedovolila.

Bubu eli
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2009 15:36
- Nahlásit

Darina1
Zdravím, Eli je jedenáct, chtěla pejsana už dlouho, ale až teprve teď mi přijde, že je schopna se o něho trochu starat. Bydlíme v Zábřehu, docela blízko Avionu, takže chodit budeme s Bubu hodně k Odře. O výstavách jsem moc neuvažovala, chodíváme po horách a bišonci prý jsou dobří společníci na túry, ale obávám se, že asi by moc výstavně pak Bubu nevypadala. Uvidíme, jaká bude. I když nad štěňaty je čas uvažovat (a asi myslíme že ne), přemýšlím nad tím, že v budoucnu výstavu kvůli bonitaci zkusíme. Eli by s Bubu chtěla zkusit i agility. No, má plány velké, tak uvidím, jak to dopadne.

Bubu eli
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2009 20:26
- Nahlásit

Darina1
Dobrý den tady eli zatím bez Bubu ,ale už se nemůžu dočkat. Asi sem budu chodit častěji protože Bubu bude můj prvy pesan a navíc ještě bišon . Nevím přesnějak jak se o to starat jenom vím to co jsem přečetla a něco pochytila z hlídání strycového psa Ajiky. V sobotu se nani jedeme podívata , bude mít už čtyry týdny a něco. Akorát se na fotečce trochu mračila asi měla blbou náladu nebo co. Jinak mamka a já už se nemůžeme obě dočkat .

Darina1
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2009 08:47
- Nahlásit

Endík
Nazdar Juli.
Neboj úchylaky srovnám do latě.
Bubu eli
Ahoj Eliško.
Jen se ptej rádi ti poradíme. Jinak si připrav na sobotu otázky a paní Zorvanová ti je určitě ráda zodpoví.
Jinak pro maminku od Elišky.
Já ty výstavy proto přemlouvám páč Damišek je supr pes na výstavy. My když jdeme vystavovat a paní Králova mi ho tam ještě připraví pak mu dám předváděčku, tak už se ani nehne a jen trpělivě čeká i třeba 4hod. Pak se jde do kruhu, předvede ve vší kráse a odejde. Damišek má jednu moc dobrou vlastnost a to, že je absolutní pohodář, nic jsme ho nemusela učit ani postoj ani chůzi. Prostě všechno je v něm jen já jsem ho několikrát blbě držela. Proto bych byla zvědavá jestli jeho mimi to zdědilo.
Tak zatím pac a pusu od Biška a Damiška.

Endík
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2009 09:32
- Nahlásit

Darina1
Darčo vidím že si taky ranní ptáče no ja už od třetí jsem nemohla zabrat tak jsem seděla u počítače a taky uklízela jsem nějaká nervooooooooozníííííí nebo co .......musela jsem zkontrolovat jestli mám vše a taky otázky moc jich není spoustu jsem vyčerpala průběžně ale jinak se moc těšííííím .......Nejsem takový pohodář jak tvůj Damišak jsem spíše opak.....

Endík
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2009 09:34
- Nahlásit

Darina1
Jsem ráda že by si ty svoje ..... srovnala do latě já bych jim to ani nedovolila

<< 1 ... 387 . 388 . 389 . 390 . 391 . 392 . 393 . 394 . 395 . 396 . 397 ... 398 . 399 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání