| Autor |
Zpráva |
Janik
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2009 21:27
- Nahlásit
Ahojík holky.
Tak jako první Vám musím napsat, že jsem se měla na agility táboře výýborně Debbie byla strašně moc šikovná a hodná. Cvičily jsme dvakrát denně a jinak jsme se válely a nebo chodily na procházky. Fakt super týden a příští rok jedeme zase
Koukněte se na fotečky http://djeina.rajce.idnes.cz/Agility_tabor_Vetrkov ice_2.-9.8.2009/
Teď v sobotu byla u nás druhá voříškiáda a my jsme nezapadly.
Zase jsme v naší skupině získaly s Nelinkou 1. místo. Takže máme hodně cen a taky krásnou medaili. V závěrečných soutěžích už nás sice nevybrali ale to vůbec nevadí. Celý den jsem si pořádně užila. Na začátku byla přehlídka psů s PP takže jsem vystavovala Debbie (australský ovčák) a její kolegyni z domu Šeltii Nelinku. Obě dvě byly moc šikovné a doufám, že se všem líbily
Byla tam ukázka canisterapie, dog dancingu, agility i dogfrisbee, takže se bylo celý den na co koukat. Opravdu se pořadatelům strašně moc povedla.
Fotečky najdete tady: http://djeina.rajce.idnes.cz/Voriskiada_na_strelni ci_22.8.2009/
|
Janik
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2009 21:35
- Nahlásit
A mám i video, tak se koukněte Jsem hned na začátku s Nelinkou http://hranicky.denik.cz/multimedia/galerie/151040 9.html?section=1,1
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2009 09:15
- Nahlásit
Janik
Zdarec Jandulinko.
Fotkami jsem se konečně prokousala. A jako ti závidím. Mě tak být o 35let míň. Za nás opravdu až tak nic nebylo.
Koukala jsem i na vořiškijádu a jako fotka 25 a fotka 33 jsou ty nej, nej. Hlavně ten předklon u toho vodiče. To nemůžu ani ukázat mému synovy. To by měla být fotka až po 22hod.
Jinak dost srandy a musím pochválit toho špice. On je fakt čananý.
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2009 21:43
- Nahlásit
Darina1
Darinko ahoooj, tak nám se krytí nepodařilo. Phoebe měla tak kolem 24. srpna rodit a prdlačky. já už věděla ten poslední týden, že nic nebude, v bříšku se jí nic nehýbalo. I když chování na to měla, ale to jsem přičítala třeba falešce. No v den porodu nás ale vyděsila. Ráno nechtěla vylézt z pelechu, třepala se jak osika, teplotu měla jak na porod! Ale nic víc. No a další den se chovala naprosto šíleně, blbla, vkuse aportovala, jako by chtěla dohnat ten čas, kdy se musela chovat jako březí.
Takže kryjeme zase v prosinci a snad se to povede. Jako ale jsem z toho fakt smutná, že zase nic.
Moc gratulujeme Damišákovi jak k výstavním úspěchům, tak ke štěňátkům.
bisonkaŠtěňátka jsem pochválila už u vás, tak aspoň musím pochválit krásné fotečky!
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2009 09:00
- Nahlásit
Verca
tak nám se krytí nepodařilo
Víš co Veverko tak to je opravdu už pech. Podle mě máte špatného nad samce. Já ti psala, přijeď za Damiškem a uvidíš, jak budete fofrovat.
Moc gratulujeme Damišákovi ke štěňátkům
Ještě není k čemu až kolem 20. 9 uvidíme co a jak. Něco je, ale jak to vypadá. Tak to nám příroda teprve ukáže.
Damišákovi k výstavním úspěchům
Simtě se snažíme, né.
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2009 18:13
- Nahlásit
Darina1
Pokud se nic nezmění tak by se to mělo narodit 20+- srpna.
Jo tááák, já myslela, že už něco bude, jak jsi psala o stránku dřív. Jenže pak mi nesedělo, že bylo už po20.srpnu a ty ses pořád nechlubila.
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2009 08:31
- Nahlásit
Verca
No Verunko, kdyby už něco bylo tak věř, že to řvu do světa.
Teď mi paní napsala, že Fionka je kulatá a bříško je pořádné. Jen prý je stále moc aktivní a musela už dát zábrany, aby mamina neskákala. Bude to taková čupr máma a prý to bříško je opravdu mega a to má ještě hodně času. Snad se nic nestane a vše dopadne dobře.
No a co tvoje miminko Barunka? Jaksi postrádám foto, jak pak nám to roste. Malá už musí být velká? No a určitě už šlape a hlavně mě zajímá co ty tvoje dvě fenečky na ní. Jak se sžili?
Pac a pusu od Biška a Damiška.
|
bisonka
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2009 17:14
- Nahlásit
Darina1
My máme taky Fionku , tady je krasavice:
a jinak je pořád volná, nemáte někdo zájem? )
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2009 07:15
- Nahlásit
bisonka
Bišonko tak musím ti napsat, že malá je ukázková. Když se na ní podíváš tak je vidět jak už je u ní dobře vy vinut pigment.
Kdybych neměla 2kulíšky tak bych si jí koupila, ale ti moji erotomani by ji umučily sexem. Volala jsi, p. Králové o radu?
|
bisonka
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2009 18:16
- Nahlásit
Darina1
Nakonec ne, pač sem byla na odčervení s mimčama a vet říkal že jak jsou jen tři tak mají asi dost mlíka od Bambinky takže nemám se strachovat. Ale včera i trošku granulek ochutnali.
No ti dva divoši jsou jak stepní kozy to je mi jasné )
A jak se mají?
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2009 12:55
- Nahlásit
bisonka
Bišonečko kdyby jen stepní kozy, ale 4% určitě. Jen od té doby co Damiš kryl, tak leze na Biška míň už jen 1x za týden. Právě včera to na něho vlezlo a celé odpoledne měl Bišo Damišáka přilepeného na pedely. No a Bišo od té doby co Damiš kryl tak Bišo na něho neleze a ani mu už nečistí oči. Tak jsem měla Damiše vyluxovaného a teď musím já.
Jinak se kulíšci mají dobře, kolikrát jim říkám „co by daly Afričtí psy za to“.
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2009 20:36
- Nahlásit
Jak tak koukám, tak by to chtělo, aby si někdo pořídil štěndo nebo aby už Darinka věděla jak jsou na tom po krytí.. Je tu stále mrtvo, jak není o čem psát.. U nás pořád stejné. Dneska v noci ale bude velké vítání, protože se vrátí naši z dovči a Robby už netrpělivě čeká
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2009 08:29
- Nahlásit
Romaine
Tak, tak Romanko ono by to chtělo něco nového, nějaký nový impulz. Damišák to čeká kolem +-20. 9. To se už blíží tak jsme napnutí jak kšandy. Fionka se už hodně zakulatila, jen se uvidí kolikpak je těch hrášku.
Vytáčka v noci, tak to je super, to budou i sousedi vědět, že se vaši vrátily.
|
Janik
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2009 21:25
- Nahlásit
Ahojte holky
Tak Darinko já už taky čekám...jak na Damiškovy, tak na štěňátka od Paulinky.
Jinak holky....jak máme u nás v Hranicích Dům dětí a mládeže, tak mě napadlo, že bych se tam zkusila paní ředitelky zeptat, jestli by nechtěli zavést nový kroužek agility Tak jsem k ní šla s tím, že jsem nějak nepočítala, že budu mít nějaký úspěch...no....a.....nechápala jsem z reakce paní ředitelky :-D řekla mi hned, že na pořízení všech překážek (i přes tu větší sumu peněz, která je na ně potřeba) mají peníze a že by byla ráda, kdyby se ten kroužek rozjel do dvou týdnů :-D :-D no tak jsem měla úplný šok
Jsem z toho strašně ráda, jen se bojím, abych to všechno stíhala. Zítra jdu totiž poprvé do školy ( na VŠ) a ještě k tomu chodím do mažoretek a ještě se stíhat věnovat příteli no musím to pořádně promyslet ale když to nezaložím letos, tak příští rok na jaře 100% jsem z toho úplně šťastná
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2009 07:58
- Nahlásit
Janik
Jandulinko a kurát dnes ráno jsem si na tebe s poměla a to jako, že nevím kterou pak tu VŠ sis vybrala. Doufám, že tu tady hned za rohem Ostravu. Datum se nám blíží, tak snad vše dopadne ok jak u nás tak u paní Kalužové.
Jinak k tomu co píšeš. Jde hlavně o to abys sis uměla rozvrhnout čas, ale je jasné, že vždy něco ošidíš.
Jinak obvykle pac a pusu od Biška a Damiška.
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2009 08:49
- Nahlásit
Oznamujeme světu, že Damišek je již otcem. Fionka rodila od 19. 9 do 20. 9 a jsou na světě 4miminka, 3fenečky a 1kluk jak buk.
Fionka je ukázková mamina. Hned po porodu se stará o potomky, i když je vyčerpaná.
No a Damišák se pochlapil. Poprvé si skočil a hned má čtyřčata.
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2009 21:26
- Nahlásit
GRATULUJEM! A budou fotečky?
PS: Závidíme..
|
Janik
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2009 22:15
- Nahlásit
Darina1
Darinko a Damišku stráááášně moc moc gratuluji ke štěňátkům Damišek se teda pořádně "pochlapil"
Těším se taky na fotečky
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2009 07:38
- Nahlásit
Romaine
Janik
Děvčata moc děkujeme za přáníčko a jestli budou fotky? Asi jo, ale tím, že já jsem, jak už víte antitalent, tak musím počkat na moje ho a on to vše udělá. Paní mi pošle nějaké a pak můj založí sekci štěňátka a já dam hned vědět. Jo.
Závidíme..
Já taky závidím, ale to, že je nemám já doma.
Damišek se teda pořádně "pochlapil"
Damišák je prostě super samec. Jednou skočí a hned 4mimi, ale je pravda, že je to i zásluha Fionky páč ona je taková opravdu mamina a ne nějaké chrastítko.
|
Janik
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2009 11:16
- Nahlásit
Darina1
Darinko přeji to všechno nejlepší k dnešnímu svátku
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2009 11:23 - Změnil/a: Darina1
- Nahlásit
Janik
Ježíši já se budu červenat, ale i tak moc a moc děkujíííí.
|
Janik
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2009 11:58
- Nahlásit
Darina1
JInak Darinko jsem na VŠ Báňské ale ve Valašském Meziříčí...mám to blíž. jezdím s kamarádama autem, takže je to pohoda
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2009 08:14
- Nahlásit
Janik
VŠ Báňské ale ve Valašském Meziříčí
A já myslela, že budeš tady za rohem. Tak to mě nebaví i ty jedna Jandulinko.
Jasně beru to, je to blíž a hlavně ušetříš čas a peníze. Hlavně ten čas aby zbyl na to agility. Napiš jak se ti to a jestli se ti to podařilo rozjet.
Byla jsem v pondělí střihat kulíšky a tím, že už jsem se zasekla, že jako výstavy ne, tak jsem je nechala na trochu kratší. Biško ten vypadá jak tintítko za jehlou a Damiš jak nikdy nebyl na kratší a to ani kolem očí a teď to má i všude vystříhané tak vypadá jak sova na hnojů. Vždycky jsem říkala, že mám dva psi v jednom takové to kynder vajíčko, ale teď jsem přišla, že ne 2v 1, ale 3v 1. Nevím nelibý se mi to za tím, ale na česáni je to senzační. To stačí na ně o bič hřeben.
|
bisonka
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2009 22:52
- Nahlásit
Darina1
Moc velké gratulace!!! těším se na foto!
Jinak nám už chlapeček odešel do nového domova a holčička jde v pátek, Arielka zůstává doma. tady jsou všichni 3 spolu:
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2009 07:11
- Nahlásit
bisonka
Bišonečko moc děkujeme.
Jak to rychle uteklo. Už jdou tvojí kulíšci do světa. Budeš je mít někde po blíž abys vydělá jak rostou? Jinak je to trojka k pohledáni a uvidíš, jak Vám bude teď smutno. Už být Vámi tak přemýšlím o dalším krytí příští rok a neříkej, že ne. Počkej, až bude doma ticho a smutno. Až si budu pořizovat za takových 10let pejska tak jen fenečku, páč já jsem tímto ochuzena o tu radost.
|
bisonka
Člen |
# Zasláno: 27 Zář 2009 21:11
- Nahlásit
Darina1
jojo Fionka bude u sousedky a Axík u její maminky už je nám teda smutno po nich, ale Arielka zůstala doma, takže zas tak ticho tu není )) Řádí s Bambinkou a myslí si že ona si sní bude hrát ostatní štěňata
Ale krýt už znova nechceme. Ten porod nám stačil jednou.
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 28 Zář 2009 09:33
- Nahlásit
bisonka
Bišonečko tak to se nedivím, že už nechcete kryt, když ten porod byl nic moc. Je hodně dobře, že budeš vědět o štěňátkách vše a hlavně uvidíte, jak rostou. Jestli jsem to dobře pochopila tak jedna Arielka zůstává u Vás? Tak to je fajn, je lepší mít dva pejsky než jednoho. Já taky do příště uvažují, že už jedině dva. Pokud to bude možné.
Tak my posíláme všem pejskům pac a pusu od Biška a Damiška.
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2009 08:08
- Nahlásit
http://www.bisonci.wbs.cz/
Konečně už mám přidané štěňátka na stránkách, ale bylo mi řečeno, že se to bude ještě upravovat asi. Tak uvidím, co s toho vznikne.
|
Endík
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2009 16:11
- Nahlásit
ahoj jsem tady po dlouhé době měly jsme neustále nemocného Endíka pořád měl jedný antibiotika za druhým potom nam jeden veterinář v Havířově řekl že Endík ma poškozený CNS centralní nervový system a že má vrozenou vadu nebo nádorek na mozku Endy si neustalé ubližoval a mlatil hlavičkou bud o betonovou zídku nebo o zeď pořád trvalo to asi tři měsíce auž nám nedal ani leky potom jsme s ním byly v Místku a tam nam řekly vlastně totéž jenom jiném podání a řekl že mu už nikdo nepomuže a potom jsme jely znova do Havířova protože nam to nedalo dal nam leky na demenci ale ani ty nezabraly pořád si ubližoval a byl čím dal tím horší v pátek ráno Endík krvácel s pusy a se šulínku a odpoledne jsme ho musely uspat na veterině nemohli jsme se už na něho dívat jak se trápí .Endík svůj neustaly boj s nemoci prohrál v pátek .Dnes je útery a neustále se mi stýska .Nemohli jsme se podívat ani na fotky Endyho natož štěňátek .Ale teď už máme malinké štěstíčko tedy ne doma ale zadaného broučka jmenuje se Flower ale mi ji budeme říkat Flo nejradší bych ji měla už doma aby jsem nemusela myslet na Endíka.
|
Endík
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2009 16:51
- Nahlásit
Endík měl 10 měsíců ani vlastně neznáme povahu boloňáčka protože byl vždycky 14 dnů dobrý a znova nemocný a tak pořád do kola Tak doufám že Flo nám už konečně ukáže co je boloňáček za rasu všichni nám radili at změníme rasu ale mi nechceme první jsem už pejska nechtěla ale manžel mě přesvědčil.Doufám že to nebude chyba .
|