Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Bisonci - frise, havanak, bolonak, maltezak
<< 1 ... 387 . 388 . 389 . 390 . 391 . 392 . 393 . 394 . 395 . 396 . 397 ... 398 . 399 . >>
Autor Zpráva
Darina1
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2009 08:37
- Nahlásit

Janik
Jandulinko jasně, že to je za rohem tak je toho třeba využít. Budeme se na Vás těšit. Jo, a kdybys jela náhodou někdy za se ke Králové, tak si nechej delší čas a stav se. Přiber i paní Kalužovou.
Jandulinko a nechcete se přijet podívat s paní Kalužovou do Ostravy na hrad? Je tady výstava pejsků a to 9.8. Je to jen Krajská, ale je tam moc hezky a hlavně když vyjde počasí. Ten Hrad je celí zrekonstruovaný a hodně čananý. Stojí za to se tam jít podívat a ještě k tomu se kouknout na výstavu pejsků. Já určitě se půjdu čumákovat.
anyny29
Dobrý den sousedko (bývala).
Jsem ráda, že se taky ukážeš. Dřív potkám tvou mamku než tebe a to, že mi už slibuješ půl roku, že se stavíš a stále nic. Holt někdo nemá čas. Kdybych sem tam nepotkala maminu tak ani nemám správy co malý kluk a hafík. Kdykoliv budeš mít čas tak se stav budeš mile vítaná.
No jo koleno. Tak to se ti teď musí dobře šlapat cha, cha. Rehabilitace si fajn užívej.
Jinak všechny zdravíme a všem posíláme pac a pusu od Biška, Damiška a Bertíka- Krtka.

Tak teď jsem zvědava, kdo se k nám staví? Ale pozor já mám psa hlídače ( Biška ).

Janik
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2009 22:08
- Nahlásit

Darina1
Darinko na hrad jsem chtěla jet. Chtěla jsem tam přihlásit i Andyho ale v ten den jsem ještě na táboře agility, takže jsem přihlášku neposílala a ani bohužel nepřijedu.
Jak jsem na výstavě v Brně slíbila, tak jsem se dala do kompletní aktualizace Andyho stráneček. Doufám, že se mi to podaří dát co nejdřív dohromady Nemám je placené, takže se nemůžu moc rošoupnout ale budu se snažit je udělat co nejlíp. Budu měnit všechny fotečky co tam jsou, přidávat nejnovější, výsledky z výstav i s fotečkama, diplomama a posudkama. Takže až to bude hotové, tak napíšu ať se kouknete Už je tam pár nových věciček ale na to hlavní se teprve chystám. Upravila jsem knihu návštěv, odkazy, Andyho stránečku, popis Bišonka, kontakt. Zbytek (fotogalerie a výstavy a aktivity) dodělám

Darina1
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2009 07:32
- Nahlásit

Janik
No právě Jandulinko já se hned koukala, že jako nová úprava a to krásné hodnocení i s fotkami a kde nic tu nic. Už jsem ti chtěla napsat, jestli náhodou nemáš něco jinde. No podle mě to musíš Andoškovy vylepšit páč si to zaslouží.
Tak škoda toho Hradu protože je tam fakt nádherně a když se vydaří i počasí tak to stojí za to. Ještě jsou i v okolí výstaviště výstavy a dokonce máme kousek od Hradu i miniaturní města a památky. Je to prostě bomba, ale opravdu musí vyjít to počasí.

Romaine
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2009 20:38
- Nahlásit

NUDÁÁÁÁÁÁÁ Tak co máte nového?

Darina1
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2009 09:32
- Nahlásit

Romaine
Romanko zdarec, mazec.
Nic nového.

Janik
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2009 22:43
- Nahlásit

Ahojik holky...
Tak zítra je u nás voříškiáda. Držte všechny palce ať se nám daří hlavně ať počasí vyjde trochu lepší, protože poslední dny je teda opravdu nic moc
Hned jak se k tomu dostanu, tak vám pošlu fotky ať se kouknete

Mějte se moc hezky

Darina1
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2009 08:03
- Nahlásit

Janik
Jandulinko tak já už držím 20prstů a 12tlapek a jasan, že jsem zvědavá na fotky.
Počasí vypadá za tím moc hezky, tak snad tam u vás nezaprší, jo a je příjemně teplo.

Janik
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2009 20:49
- Nahlásit

Darina1
Ahojik Darinko. Tak počasí vyšlo krásné a výsledky ještě hezčí
Máme 1. místo ve skupině (ale bez konkurence, protože špic jsme tam byli jedinní) a v závěrečných soutěžích o nejlepšího psa bez PP 2. místo.... jsem úplně nadšená
Jak hodím fotky na net, tak hned dám odkaz.
Vaše držení prsů a tlapek nám určitě pomohlo. Moc děkujeme

Janik
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2009 22:02
- Nahlásit

FOTKY http://djeina.rajce.idnes.cz/Voriskiada_letni_kino _11.7.2009/

Darina1
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2009 07:58
- Nahlásit

Janik
No Jandulinko, ráno vstanu, uvařím si kafíčko, sednu k PC, otevřu své oblíbené stránky a kuk na mě taková nádhera.
Musím pochválit, že vám to oběma moc slušelo a to, že jste získaly tak krásné umístěni je jen třešnička na dortu.
Pac a pusu od Biška, Damiška a Bertíka.

Janik
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2009 14:47
- Nahlásit

Darina1
Darinko moc děkuju za pochvalu Po druhé voříškiádě v srpnu zase pošlu fotečky a snad i nějaké to dobré umístění. Doufám, že nebude veliká konkurence

Darina1
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2009 07:11
- Nahlásit

Janik
Jandulinko ty jako krásny představitel lidské rasy a k tobě malý špic, tak to je nejpěknější kombinace. No a hlavně, že vyšlo to počasí. No a co kdybych přijela s Biškem jako ta konkurence? Jen nevím, kdy to máte ten druhý.
Užívej prázdnin a až tam u Vás v těch končinách zahlédneš pani Kalužovou tak mi ji pozdravuj.
A jinak posíláme do Hranic my s Havířova pac a pusu od Biška a Damiška.

Janik
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2009 19:18
- Nahlásit

Darina1
Darinko druhá voříškiáda je 22. srpna a byla bych strašně moc ráda, kdyby jste přijeli budeme tam mít i modní přehlídku a další doprodovný program, takže by to bylo super A pořádného Bišonka u nás na voříškiádě asi nikdo neuvidí.
U paní Kalužové jsem byla včera a malá Celesta je skvělá

Darina1
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2009 09:35
- Nahlásit

Janik
Jandulinko uvidím, uvidím. Na 98% bych i přijela, ale je to datům ještě moc daleko a já tak za horizont nevidím.
Tak to ti moc za vidím, že jsi mohla Celestu pomuchlovat. Já chci taky!

Darina1
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2009 08:47
- Nahlásit

Musím Vám něco prásknout.
20.7 Damišek měl doma nevěstu a úspěšně kryl 3x. teď jen čekáme, jestli se vše povedlo a kolik bude miminek. Tak nám držte prsty, ať se to povede.
Pac a pusu od Biška, Damiška a Bertíka.

Romaine
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2009 09:10
- Nahlásit

Že Damišovi gratulujem To bylo jak ses domlouvala na té výstavě?

Darina1
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2009 09:32 - Změnil/a: Darina1
- Nahlásit

Romaine
Romanko v tu dobu jsme mysleli na 100%, že nebudeme kryt, ale se opravdu začli více lidiček zajímat o Damiška a jeho krytí. Tak jsme se rozhodli, že teda budeme kryt.
No a ti na výstavě to byli z Karviné, tak tise, ozvaly, že jestli jsme si to rozmysleli, tak že mi prý jo. Tak uvidím, jestli přijedou.
Jinak Damišák od té doby stále čeká u vchodových dveří a hypnotizuje je, jestli mu přijede miláček a k jedné věci to bylo dobré, že už Damišák tak nenaskakuje na Biška.

bisonka
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2009 11:50
- Nahlásit

U nás je do soboty novinka, resp 3 novinky Tak koukněte:

http://www.bambinka.com/stenatka.htm

krecinek
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2009 15:06
- Nahlásit

Ahoj Holky,po delší době se zase ozývám

bisonka
Moooooc Bambince gratulujeme

U nás je taky novinek plno,přestěhovali jsme se do baráku a máme nové štěně-zase border kolii, jinak Šimi je šikulka,už má na kontě několik zkoušek a závodů, dělá mi radost. Montík je pořád stejný rošťák, jen se mu u baráčku moc nelíbí,raději by prý celý den prospal v peřinách,než běhal po zahradě

Darina1
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2009 08:51
- Nahlásit

bisonka
Velké gratulace k mimi. Jste šikulky a hlavně Bámbi, že jste to tak vše zvládly.

krecinek
Tak u baráčku se ani nedivím, že máte více pejsků. To u nás by bylo hafo moc.
My chceme taky baráček!

Darina1
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2009 08:01 - Změnil/a: Darina1
- Nahlásit

http://www.bisonci.wbs.cz/
V neděli byla u nás v Ostravě na Hradě psí výstava a samo, že jsem s Damiškem musela jít. Taky ho vrazím do každé prdele.
No a spravila jsem si náladu páč Damišák si vyšlapal V1, VTO a Krajského Vítěze. Pak jsem ještě teda čekala na závěrečky a tam jsem se dostala do užšího výběru, i když nám utekla o vlásek ta vysněná bedna, ale i tak jsem byla ráda, že alespoň s 30psů jsme postoupily mezi těch 10 nej.
Jinak mám přidané fotky, tak se můžete kouknout.

Romaine
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2009 21:44
- Nahlásit

Ahoj všem a zároveň všem ke všemu gratulace! Já jsem pořád v práci, takže to tu jen večer prolítnu a jdu spát.. Robby je chudák jen dopoledne se mnou a pak čeká na mamku až ho přijde vyvenčit, takže o víkendu si to jezdí vynahradit na chalupu.. Ale jako sám je vlastně jen 6 hodin, ale jak sem s ním byla celý červenec doma, tak to je pro něj zas nezvyk.. No a jinak nic nového.. Opět máme nabídku krytí, ale jestli to vyjde, tak to nevím.. takže dávejte fotečky štěňátek a psů.. Ať tu je zas na co koukat. Případně miminek, pokud máte

Ahoj.. Zdraví Romča a Robby

Darina1
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2009 08:34
- Nahlásit

Romaine
Romanko až budu něco vědět tak dám vědět.

Darina1
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2009 07:49
- Nahlásit

Já napíšu co je u Farníku nového.
Tak Damišák bude táta. Už před týdnem bylo potvrzeno, že Fionka je těhule, ale mimi byli moc maličké, tak že se počítat budou až za týden.
Paní šla s Fionkou jak slíbila za týden znova. Jenže mimi jsou prý tak malinká, že je moc nerozeznají, tak to zkoušely podle srdíček a prý slyšely 3- 4buchbuch.
Pokud se nic nezmění tak by se to mělo narodit 20+- srpna. Jsme hodně napnutí, jak pak to asi dopadne.

Bišonko a co ty vaše mimi. Ani nenapíšeš, ani nevyfotíš, jak se Koblížci mají k světu.

No a co Veverka? Byli jste zkusit znova kryt? Vidíš, kdybys přijela za Damiškem tak by se krytí povedlo. Holt mám doma erotomany.

Jo a holky od té doby co Damišák kryl už nemám doma buzy šou. Oni se nějak uklidnily. Je pravda, že Damiš skákal na Biška už fakt každé odpoledne a to skákal i 2hod. v kuse. Biška to chytalo tak jednou za měsíc, ale to pak na Damišovy seděl i celý den.
Tak tolik zpráv od nás ze severu a jako obvykle posíláme pac a pusu všem pejskům od Biška a Damiška.

bisonka
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2009 15:49 - Změnil/a: bisonka
- Nahlásit

Darina1
Dari tak pak dej vědět kolik se kousků povedlo Damiškovi. A víš že tatínek naších miminek je taky pejsek od paní Králové? Tak jestli to není třeba Damišův bráška.. Jmenuje se Damilek.

A jestli chceš fotečky tak honem šup šup na náš web.

Tady foto pro ukázku:

bisonka
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2009 15:50
- Nahlásit

Jo a jinak holky, mám dotaz..

Mimina mají 4 týdny a moc nepřibírají tak se je snažíme dokrmovat, ale ty mršky malé nechtějí ani sušené psí mlíko, ani namočené granulky s mlíkem. Tak poraďtě, co jim dát?

Romaine
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2009 22:38
- Nahlásit

Tak poraďtě, co jim dát?

Pořádnej kus masa

Nééé. Sranda.. Piškoty asi není to pravý ořechový,co?

Jinak krásný, moc krásný mimina se "vám" povedly..

Darina1
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2009 07:24
- Nahlásit

bisonka
Bišonečko nazdar.
No konečně!
Zlatíčko tak ti musím potvrdit, že jo je to bráška od Damišáka. Já to věděla, s kým jste to kryli. Mě to řekla paní Králova, že v Č. T jsou dva její odchovy. Denisek, Damilek a tady Damišák. No jak jsi tady jednou dala, že jste kryli s Damilek tak já už věděla kdo to je. Ta rodinka má dva pejsky kluky, že? Když k ním prý přijedeš tak paní řekne, že si můžeš vybrat který bude krýt. No a každý si prý vybere toho menšího a to je Damilak.
Tak odtud to vím a mé detektivní očko vše vypátrá.
Tím, že mám doma samce tak opravdu netuším čím dokrmovat, ale když nevýš tak nejlepší je zavolat paní Králové. Ta ti určitě poradí. Vždyť ta má už několikáté odchovy za sebou. Zavolej a poptej se. Já když něco nevím tak se obracím na ní anebo mám tady jednu paní, ale paní Králova je největší zdroj.

Romaine
Pořádnej kus masa
Romanko a proč ne. Já bych jím to zkusila, ale pomleté. Od 4týdnu si myslím, že už můžou zkoušet vše. Jako nápad to není špatný.

Darina1
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2009 07:58
- Nahlásit

bisonka
Tak jsem ti stránečky profárala a moc hezké. Pro moje oko lahodící hlavně mimi.

bisonka
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2009 14:57
- Nahlásit

Darina1
Díky za radu,zkusím paní Královou. Já nevím čím to ale ty malé potvory nic nechtěji, ani piškoty s mlíkem. Leda piškoty s vodou tak nevím... Jinak veterinář říkal, ať jim dávám rozmočené granulky s trochou normálního krabicového mlíka, což sem nechápala, protože vždycky se všude říkalo že mlíko maximálně kondenzované naředěné a teď toto, ale oni nechtějí ani to.

Jo tak to je super, tak vyřiď Damišákovi že je strejda

A jinak u té rodiny od Damilka, bylo to tak jak říkáš, taky sme si vybrali Damilka, protože je menší. A má strašné hezký kukuč, no jak Damišek

Romaine
Díky za pochvalu. Je s nima dost práce, ale jsou krásní a hlavně jak už si začínají hrát a tak ) A jak už sem psala, s těma piškotama jsem to zkoušela ale moc se jim to neíbilo.

<< 1 ... 387 . 388 . 389 . 390 . 391 . 392 . 393 . 394 . 395 . 396 . 397 ... 398 . 399 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání