| Autor |
Zpráva |
Darina1
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2009 09:57
- Nahlásit
Endík
Jo já jsem ranní ptáče už od 5hod. Jenže je 19hod. a Farnica spí. Já bych nemohla chodit po barech, já bych tam usla. Juli musíš se naučit být pohodář. Já jsem taková a je to výhoda. Nerozčiluju se, neřvu, když se naštvu tak na 5min., ale když to na mě přijde tak jednou za 5let, tak to pak už stojí zato. Vnitřní nervy ty jsem měla kdysi, když jsem musela vychovávat syna a moc jsem se o něho bála. Teď když už je na svém, tak i já jsem klidná. Jo a hlavně ta jeho puberta stála za to. Když jsem na výstavách, tak jsem v pohodě a mám spíš s toho jundu a halavně si to užívám. Páč jsou tam lidičky, kteří jsou praštěni tak jak já.
|
Bubu eli
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2009 10:11
- Nahlásit
Darina1
Já už sem se minule paní Zorvanové ptala na spoustu věcí. Já se teď v sobotu zeptám na pár věciček ohledně odčevení a očkování. Teď mám zrovna prázdniny a s maminkou budeme nakupovat věci pro Bubu ,protoženám zbývá už jen čtrnáct dní. Prosí vás ,nevíte jestli se malým štěňátkům můžou dávat kostičky z bovolí kůže?
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2009 13:43
- Nahlásit
Bubu eli
Eliško podle mě bych já ty buvolí kostičky nedávala. Štěňátko má ty mléčné zoubky ještě slabé až později bych jí to určitě koupila, ale když si jí přivezete domů tak to je ještě malinká a to bych nedoporučovala. Pokud nějaké pamlsky tak spíš něco co je opravdu pro štěňátka a aby v tom byla výživa a pozor na to aby pamlsky které pejsek bude držet v packách a okusovat nebyli barevné. Ony ty barvičky potom barví bílé pejsky a jde jim to špatně čistit s kožichů. Mojí kulíšci mají za pamlsky piškot, suchý chleba a nebo suchý rohlík které jsou vysušené na kost a před sušením nakrájené na kostičky. U nás jakékoliv pamlsky nejdou na odbyt, a když tak si dělají výměnný obchod a pak to Damišek všechno sní.
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2009 21:43
- Nahlásit
Bubu eli
Ahoj a vítám tě mezi námi. Poslední dobou opravdu není moc času sem chodit, ale když sem četla o buvolích kostičkách, tak musím odpovědět. My Robbymu (nyní 4 letý bišon - www.bisonek.wbs.cz) dávali botičky z buvolí kůže úplně od mala.. Byla to jedna z jeho nejoblíbenějších hraček.. I kostičky sme dávali. O buvolí kůži se zoubky čistí, takže se doporučují. Každopádně doporučuji, protože v době přezubování pak se vám bude hodit, když na tyto věci bude zvyklý a bude kousat tyto věci z buvolí kůže než nábytek
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2009 08:29
- Nahlásit
Romaine
Ahoj Romanko.
Já ty buvoly kostičky myslela jako, že ne hned kdy si jí přivezou domů, ale třeba pak za 2týdny už jo. Já to tam nenapsala. Určitě je to hodně dobrá věc.
Pac a pusu od Biška a Damiška.
|
Bubu eli
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2009 08:55
- Nahlásit
Děkuji za odpovědi, vůbec mě nenapadlo že bych neměla dávat barevné kokinka. Strejdův pejsek má nejradši zelené kostičky a pak má zelené fusy i tlapky. Asi Bubu budu kupovat ty průhledné botičky. Eliška
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2009 09:11
- Nahlásit
Bubu eli
Eliško no právě, že oni ti bílý pejskové podle mě nesmí barevné věci a to hlavně proto, že to barví a nejde to s těch chlupů dolu. Kolikrát jsem já měla kuličky barevné, než jsem si uvědomila, že je to s těch barevných pamlsků. Podle mě všechny pamlsky co jsou bílé tak můžou anebo takové i tmavé co jim to dáš a oni se moc s tím nemusejí namáhat, že to hned snědí a nemusí si to přidržovat.
|
Bubu eli
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2009 09:28
- Nahlásit
My právě za chvíli půjdeme s mamkou akupovat a asi i do zverimexu.
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2009 09:31
- Nahlásit
Bubu eli
Tak držím, Eliško mamince všech 20prstů, aby ji v peněžence ještě něco zůstalo.
Tak ahoj a mí dva kulíšci ti posílají pac a pusu od Biška a Damiška.
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2009 11:02
- Nahlásit
Darina1
No, my je ale dávaly hned Měla sem je koupené předem
Jinak s těma barevnýma kokinkama je to fakt. Nevadí malá barevná, která hned slupnou, ale nějakou větší barevnou kost, to ne.. Ale na co taky pozor - mrkev. Bišoni ji můžou jen občas na chuť - je dobrá na oči. Ale nekrmit často nebo vám zoranžoví srst - teda pejskovi Stejně tak pozor, aby v granulích nebyl betakaroten.
|
Endík
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2009 13:44
- Nahlásit
holky zapoměla jsem jak se sem dáva fotka honem poraďte díky
|
Endík
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2009 13:57
- Nahlásit
Bubu eli
MC TREATS TEETHING 50g štěně
Pro štěňata starší 4 týdnů v období prořezávání zubů - napomáhají bezproblémovému prořezávání zubů - obsahují výtažky z heřmánku, mentolu a hřebíčkový olej - obohaceno vitamínem C - hladká, ale tuhá vnější skořápka, kterou štěně dokáže žvýkat - po prasknutí vypustí náplň, která navodí díky výtažkům z heřmánku a mentolu při kontaktu úlevu od bolavých dásní
fotku sem dám až na to příjdu já je mám koupene pro Flo
odkaz:
http://www.fordogs.cz/mc-treats-teething-50g-stene -p-2829.html
|
Endík
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2009 14:00
- Nahlásit
jinak já jsem je taky dávala a i ty barevný ale měla jsem špinavého nejen psa ale i všechno kolem..... taky jsem už jen pro ty bíle i kupovaly tyčínky z buvolích kostí jsou malé ......
|
Endík
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2009 14:03
- Nahlásit
my kupovaly
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2009 23:35
- Nahlásit
Endík
Fotky se vkládají přes ty tvary nad polem na odpověď. Vložíš tam adresu fotky - kterou zjistíš v jejich vlastnostech.
|
Endík
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2009 06:54
- Nahlásit
Romaine
ale ja jí mám uloženou v počítači...
|
Endík
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2009 06:56
- Nahlásit
[imgs]E:\Fotky\Flower-Flo\navštěva 28.10[/imgs]
|
Endík
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2009 06:57
- Nahlásit
kapánek to nešlo tak zase nic
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2009 09:57
- Nahlásit
http://www.cz-pes.cz/diskuse/7_6532_0.html
Julije tady je podrobný popis jak se sem vkládají fotky, ale já to nevím do teď, já sum agor. Možná, že na to přijdeš.
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2009 09:59
- Nahlásit
Romaine
Tak, tak Romanko mrkev je prevít. Na co všechno musí páneček dávat pozor, když má bílého psa.
|
Endík
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2009 11:05
- Nahlásit
Darina1
jsme na tom stejně
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2009 11:58
- Nahlásit
Endík
Musíš mít tu fotku nahranou na netu! Např. si založ album na rajce.net Z počítače ji sem nedáš..
|
Endík
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2009 16:23
- Nahlásit
díky za radu..
|
Janik
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2009 10:51
- Nahlásit
Ahojte holky
Dlouho jsem tady nebyla a než bych se pročetla vším, co se tady napsalo, tak by byl večer
Zdravím a vítám mezi námi novou členku.
Jmenuji se Jana, bydlím v Hranicích na Moravě a mám doma 10 letého Bišonka Frizáčka s PP, který se jmenuje Andy. Jeho stránky jsou www.bisonek-andy.websnadno.cz nejsou ale dodělané a dlouho autalizované, takže fotečky na nich jsou staré. Ale můžu tě ujistit, že Andy vypadá pořád mladě a nádherně, takže to ani nepoznáš :-D Andy se stal letos Veterán šampion ČR (teda zatím jsem to ještě neposlala vyřídit, ale v nejbližší době se už musím dokopat a poslat to na ČMKU aby Andymu titul přidělili)
Jinak se vám musím pochlubit, že "můj" kroužek agility se zanedlouho rozjede. už máme objednané nové překážky, dostatek záíjemců, takže hned, jak budou překážky, tak se začne trénovat. Já budu trénovat s Andym, Debbinkou(australačka) a taky s Bišonkou Angie Bohemia Kasai od paní Kalužové (ch. st. Bílá Hromůvka). No už se nemůžu dočkat.
Na jaře nebo prostě až bude hezky a teplo bych vás všechny chtěla pozvat k nám do Hranic a udělat tady takový srazík Bišonků s náplní cvičení agility. Doufám tedy, že si uděláte jede den čas a přijedete k nám
Mějte se všechny moc hezky a já se zde určitě zase objevím
s pozdravem Janča a Andošek
www.agilityhranice.wbs.cz toto jsou naše agiliťácké stránečky, kde brzo budou přibývat i fotečky a videa z tréninků
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2009 09:10
- Nahlásit
Janik
Zadrec Jandulinko.
No konečně. Kdepak se touláš. Já vím škola, agi, Andošek, přítel atd. No máš toho opravdu hodně. Pokud Datum bude shodný s vořinkyjádou tak bych na 99% přijela.
|
Janik
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2009 14:46
- Nahlásit
Darina1
Ahojik Darinko, moc děkuji za vzkazík v návštěvní knize.
Jak jsi psala mám toto teď opravdu hodně...už se blíží zápočtové písemky, takže se teď pomalu přitvrzuje a učiva je opravdu hodně
Ale všechno určitě nějak zvládnu bude to sice pořádná zabíračka ale pak zas bude chvilku pohoda
Tak navoříškiádě budeme snad agility předvádět, takže tam se kdyžtak určitě uvidíme...beztak tam přihlásím zase Špiclinku Nelinku
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2009 09:25
- Nahlásit
Nazdar děvčata.
Dávám na vědomí, že Damišek kryl fenečku další před měsícem. Fenečka se jmenuje Anabelka a je s Bohumína. Včera mi paní volala, že je potvrzena březost a že napočítaly s vet. 5mimi. Já si myslím, že spíš tam bude míň a hlavně Anabelka je taková menší fenečka a těch 5mimi je na ní opravdu moc. Tak uvidíme. Jinak Damišek není nad pes, ale nad kůň.
Tak nazdar a posíláme pac a pusu od Biška a Damiška.
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2009 13:42
- Nahlásit
Jo a Damišková miminka už jdou do světa a to jedno do Polska, druhé na Slovensko a dva do Ostravy.
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2009 11:30
- Nahlásit
Romaine
Romanko všechno nej k tvému svátku. To ti posílají dva kulíšci s pac a pusou .
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2009 17:21
- Nahlásit
Děkuju
|