| Autor |
Zpráva |
Darina1
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2011 08:56 - Změnil/a: Darina1
- Nahlásit
Biško
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2011 08:57
- Nahlásit
Damišek
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2011 23:55 - Změnil/a: Romaine
- Nahlásit
Copak takové zlato můžu vyhodit z mých polštářů? =)
A jak se máte? U nás nic nového. Robby je jen poslední dobou nějaký hodnější. No už má 6,5 let! A krmíme novýma granulema - polotuhé nebo tak nějak a ty mu fakt šmakujou - konečně. No a teď se teda vyvalil pořádně a opřel si pacinky o polštářa, tak to je konec Asi budu spát bez polštáře ;)
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2011 08:24
- Nahlásit
Romaine
Nazdárek Romanko, tak u nás je jen jedna zpráva a to ta, že Biško se stal kastrátem páč měl problémy s prostatou 3X jsme se to snažily léčit a nepomohlo tak, že nakonec musely kulky fuč. Stal se s něho všežravec a venku ho nemůžu postit bez náhubku páč okamžitě si něco najde a zdrhá s tím. Damišek tak ten je stále Damišek a jinak dělám s nimi canisku a máme výborné výsledky a úspěch. To víš, když se ukážou dva pejskové tak to těm klientům hned vyčaruje úsměv na tváři.
Jinak zdravíme a posíláme pac a pusu od biška a Damiška.
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2011 22:29
- Nahlásit
Darijá vždy myslela, že pes po kastraci se naopak zklidní a "nic s ním není". Ale hlavně, že jinak je zdravej a třeba ho to přejde.
To Robby je poslední dobou šíleně hodnej, poslouchá a vůbec.. No jen fenečky nám to kazej Ale jinak je fakt zlato. Je to děs, jak to letí.
A výstavy už jsi odložila?
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2011 09:13 - Změnil/a: Darina1
- Nahlásit
Romaine
Jojo výstavy už jsme zatím pověsila na hák, ale jak říkám zatím nikdy nevím kdy my prdne v bedně a že bych znova jela páč já mám výstavy ráda a Damišek taky my se nenervujeme my se jdeme pobavit, proto máme výstavy rádi a když si něco odvezeme tak jsme rádi.
že pes po kastraci se naopak zklidní a "nic s ním není".
No on totiž Biško asi už měl podle mě problémy před operaci a byl takový jako nijaký a jak jsme mu pomohly tak jako bychom mu nalily nové krve do žil začal si víc hrát, je vesly, je víc akční jen to žrádlo pod těma balkónama to je jeho problém. Včera dokonce chtěl sežrat rozloženého slimáka což nikdy nedělal kulíšci si vždy venku kdysi něco našly, ale stačilo na ně zařvat a oni to pustili, nesežraly, no a teď prostě je vidět, že přímo vyhledává potravu páč zjistil, že se tam vždy něco najde a on se nakrmí a zdrhá s tím. Už to vypadalo, že jsme to zvládly, ale včera s tím slimákem tak to mám zase pochybnosti. Předevčírem jsme nechala na stole na balkóně hrnec s vývarem a on si tam vyskočil a celý ho vypil a ke všemu šel a ještě to dorazil, že vypil na to 1l vody. Tak jsme celou noc co hodinu lítala ven srajdu nedostal, ale zato chcaní bylo, ale zvládly jsme to a taky to byla moje vinna páč já zapomněla dát pokličku.
|