| Autor |
Zpráva |
Darina1
Člen |
# Zasláno: 7 Čec 2010 12:13
- Nahlásit
Romaine
Tak jsem to s koukla a vůbec se mi to dlouho nenačítalo, jelo to pěkně jedno za druhý.
Nejvíc sem se nasmála jak Robbyš dělá neustále vláček. Kulíšci jsou neúnavní i když fenečka nehárá. To Biško objede hned. Robby s galánkou kouzelní.
Štěňátka tak ty jsou luxusní a to poslední video jak se s němá maminka mazlí tak to je nádhera. Jo a řekni mamince, že to plácnuti je tam vidět tak aby náhodou na ní nepřiběhla Liga na ochranu zvířat i s Kubiškou a Srstkou DD
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2010 12:50 - Změnil/a: Romaine
- Nahlásit
Ahoj Dari, tak zas ti dám odkaz na fotky. Nyní už je jen Robby junior k mání - stále není náš Do alba se dostaneš přes jméno Romana a heslo Robby. Jsou tam i 2 videa toho divocha. Od příchodu až do konce se plně věnoval Robbymu. Tatínek ho prostě zaujal. Furt po něm skákal, běhal za ním,.. Robby zas za Ally, takže oba byli pěkně hotoví Bylo to ale úžasný. Juniorek nás všechny olizoval, ale dlouho se chovat nechtěl. Furt proháněl taťuldu. Miláček no..
Tady jsou ty ostatní: http://romaine.rajce.net/Navsteva_Robbyho_juniora_ 21.7.2010
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2010 16:04
- Nahlásit
Romaine
Ahoj Romanko, tak jsem koukala jak na fotečky tak na video a divím se, že junior není už u Vás. Já vím ono to není jednoduché, ale když ten prcek je tak krásny a milý. To jak Junior skáče taťulovy na fousky tak tohle dělala přesně Damišák a Biška to bolelo, on mu je stačil i trhat a proto se Biško před Damiškem 3dni schovával pod lůžko, až jsme přišla na to proč a začala to usměrňovat tak vylezl. Maléj je fakt krásny má nádherný kukuč.
|
bisonka
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2010 20:25
- Nahlásit
Romčo: Robby junior je rozkošný!! To naše dědičky (Arielka, Axík a Fionka) dneska slaví své první narozeninky
Na fotce Bambi s Arielkou (ale je to starší foto)
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2010 11:06
- Nahlásit
Darina1
No jo, hlavně bylo těžké odjet. Vždy musím stihnout autobus do Brna (naši jedou na chalupu), takže jedině to mě odtam vykope.. Jinak bych jim tam nocovala asi Ale snažím se na něj neupínat. Vím, že ho pak už asi neuvidím. Ale on je vážně dokonalej. No, ale mám Robbyhoa furt je to moje zlatíčko, to by se ani nezměnilo, je to můj první pes, takže až se budu stěhovat, tak to bude ještě boj a asi vyhraje střídavá péče po týdnu
bisonka
Děkuji. Opravdu je to miláček..
Arielka, Axík a Fionka jsou dětičky Bambi? Asi jsem to prošvihla.. Ta fotka je krásná.. Jak krásně 2 bišonci spolu vypadají!
|
bisonka
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2010 15:17 - Změnil/a: bisonka
- Nahlásit
Romčo, jo to jsou Bambinčine děťátka a už mají rok tady je vše o nich, ale musím jim udělat aktuální foto jak už jsou velcí (jen fyzicky, psychicky to jsou furt mimina )
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2010 17:23
- Nahlásit
bisonka
Vy jste si všechny nechaly? Teda tak mi to připadá
No a u nás je hotovo. Juniorek jde ve čtvrtek do nového domova. Na jednu stranu jsem smutná, ale na druhou je fajn, že bude tady v Brně, navíc ulicu nad babičkou, tak "ji" asi budu navštěvovat častěji Ne, dneska se mladá slečna byla ptát na to u taťky v práci, kde máme inzerát, jestli by ještě nebyl volný pejsek.. No a byl. Je jí 20 a pro rodiče to bude trochu překvápko - bišonci se jim děsně líbí, takže ji tam vezeme a pak ji zas hodíme s ním do Brna, tak si ho ještě užiju. A pak nebude problém ho jednou za čas vidět i a hlavně bude ochotná poslat mejla. Už mám pro juniorka nachystanou hračku - pískací prasátko, které hrozně miluje Robby. Takže nakonec budou 2 potomci (fenka a junior) v Brně. Tak to je fajn. Ale bude mě ten miláček chybět.. No a Robby asi bude spokojenej, že se nebude muset o nic dělit
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2010 19:17
- Nahlásit
bisonka
Tak ty dvě nemají chybu, ty jsou tak rozkošné.
Romaine
Nebuď smutná, já vím mě se to říká a věř, že kdybych měla fenečku tak vím na 100%, že by i něco někdy u nás zůstalo a proto mám zakázanou fenečku. Příště prý zase psa.
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2010 21:46
- Nahlásit
Darina1
Však jo.. říkám, že na jednu stranu jsem smutná, ale.. Ve čtvrtek slečnu uvidím, tak snad bude fajn. Vyšlo na ni to nejhezčí štěně Ne, všechna byla krásná a snad se mi podaří vidět i tu raubířku, co mají taky v Brně, dali jí jméno Angie. No a vlastně já si zvykla na Robbyho juniora, juniorka a oni mu daj jiné jméno Jsem zvědavá jaké.. Jé...
Jinak Robby je na mrtvici, že už druhý den spí doma místo s našima na chalupě, ale celou noc spí se mnou, pěkně u hlavy, snaží se získat polštář pro sebe (mám jen malej) a strašně mě UTLAČUJE!!! Normálně se mi zapře nohama o hlavu a spí Nikdy se mnou nespal celou noc, natož u hlavy.. Vždycky v nohách, teď tím místem normálně pohrdá
No a teď mi tu takto hajá miláček..
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2010 09:03
- Nahlásit
Romaine
Romanko je moc dobře, že Robby bude mít novou rodinku a to nedaleko od babičky a hlavně, že ho uvidíš a na to jméno jsme taky zvědavá.
Jo a o tom jak popisuješ kde Robčo spinká tak jsme se museli s mojím zasmát a hen taková poznámka přilítla, že ti asi začali více sedět nohy , proto se přestěhoval výš.
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2010 11:09
- Nahlásit
No jo, jsem na ten zítřek zvědavá. Zase určitě bude vnímat junior jen Robbyho. Jinak asi bude dobře, že bude mít jiné jméno. Jsem se lekla, proč by měl mít Robby novou rodinku a pak mi došlo, že jako junior Ale je to divné. Už jsem si ho tak nějak "přivlastnila"
No, dneska jsem dala polštář druhej k nohám a spal i tam (on tam nerad spí od toho, co mám užší postel), ale většinou mě zas kopal do hlavy On se tak strašně roztahuje Už vím, proč mám ty šílený sny, když mě Robby v noci kope do hlavy Ještě, že je malej..
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2010 12:24
- Nahlásit
Romaine
No, dneska jsem dala polštář druhej k nohám a spal i tam
Oni totiž Bišonci jsou polštářkový a to vím páč ti moji dva se střídají taky. Jsem zvědavá, jaké mu to dají jméno.
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2010 14:00
- Nahlásit
Oni totiž Bišonci jsou polštářkový
Jo no..když jsme si ho přivezli tak už od té doby spal a hlavu měl na polštářku.. To bylo tak kouzelný..možná někde tu fotku dohledám. Ale v posteli se mnou spal jen v zimě a jen, když jsem ji měla velkou. V malé vždy jen chvilku. Ale on je od toho, co se odstěhoval bratr víc na mě závislej.. No a teď se brácha zas vrací a pak se zas časem odstěhuje tak jsem zvědavá, jak to Robby zvládne
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2010 06:46
- Nahlásit
Romaine
Jojo polštářek to jistí, nikdy bych nevěřila, že pes takhle bude vyhledávat polštář opravdu jsou to gaučácí kteří klamou tělem páč jsou to i sportovci, ale jakmile jim je to umožněno tak zase jsou gaučáci s polštářkem.
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2010 12:25
- Nahlásit
Ahoj, tak RONY je od večera u nové paničky. Byla z něj unešená, je sympatická, takže se určitě bude mít dobře. Cestu autem zvládl dobře, jen vodítko mu nesedělo, protože zatím ho neměl. Jaká byla první noc zatím nevím, ale snad v pořádku.
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2010 10:17
- Nahlásit
Romaine
Tak, že prcek dostal jméno RONY? Jestli jsem to pochopila dobře. Jinak se to vyslovuje dobře a není to takové lidské, ale k prckovy sedí. Vodítko za chvíli prcek nebude vnímat, to jen takový první šok.
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2010 13:01
- Nahlásit
Darina1
Jo, on jí taťka říkal, že mu říkáme Robby podle tatínka Ona mu tak i paní chovatelka říkala. Tak slečna vybrala podobné jméno, protože už má skoro 3 měsíce a slyší na to, tak toto je skoro stené. Roneček je pěkné jméno. Ale s vodítkem měl opravdu dost problém. Byl z toho úplně mimo..škubal sebou chudák a nevěděl, co se děje, že nemůže dál. Tak snad si zvykne. Jsou pejsci, co vodítka nesnesou. Zatím nemám žádné zprávy, tak snad je vše ok. Robby si teď užívá na chalupě
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2010 14:27
- Nahlásit
Romaine
Nevadí, že nemáš zprávyčky, však až budou zase napíšeš. S vodítkem bych se nebála, za chvíli prcek nebude o tom vědět.
Robčo se má na chalupě. My byli s kulíška my v Adršpach, ve Dvoru Králové na Safari, v Boskovicích ve Westernovém městečku a v Luhačovicích, no a teď už jen odpočíváme páč můj v pondělí už má po dovolené, ale chatu bych taky brala, pohodička, klideček a pejsci na volno. Když jsme všude jeli s těma našima tak všude byl středem pozorností a na volno jen v Luhačovicích museli být zaplí na rozdvojce a ještě mi tam šlo o pokutu páč tam nesmí na kolonádu pejsci. Což jsme samo nevěděla a tak daleko jsme jeli 3hod. autobusem a pak kdyby mě tam s nimi vyhodily, no mazec. Naštěstí žáden orgán v dohlednu nebyl tak, že jsme vykázaní nebyli.
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2010 22:18
- Nahlásit
Ahoj, tak jsem konečně po dlouhé době aktualizovala Robbyho stránečky. Přibyla sekce odchovy a doplněny fotky rok 2009 a 2010 (viz aktuality).
http://www.bisonek.wbs.cz/index.html
Jinak u nás nic nového. O Ronym zatím nemáme žádné zprávy, ale snad nám dá vědět, jak se má.
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2010 07:42
- Nahlásit
Romaine
Musíš asi paní kamenovat a chtít něco vědět, ale asi je vše v pořádku jinak by už se vyptávali a daly by o sobě vědět.
Na stránečky kouknu a projedu.
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2010 18:33
- Nahlásit
Ne, to ne, my se nechcem vnucovat.. Ale dnes přišla za taťkem do práce i s Ronym (má to kousek) a prý byly na chatě, je to zlatíčko - čůrá venku, poslouchá.. Jen prý hodně kouše - no blíží se přezubení. Hlavně, že je v pořádku. A bude chodit ke stejné vet, jak my - je nejlepší a hodně levná
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2010 09:58
- Nahlásit
Romaine
Tak to já bych se vnutila.
Je fajn, že se stavila za taťkou, alespoň ho vyděl. To, že bude chodit i ke stejnému vet je super, ještě ji doporuč střihačku. Já u kulíšku ani nevěděla jak a kdy se přezubyli u nás se nekousalo, ale to výš já mám sochy, jak jedna paní poznamenala u nás si ani nehrají a když odchytí nějakého hracího psa venku tak jen ne chvíli a pak jen sedí u mě a že jako jdeme dál. Biško a Damišek chrápou asi 23hod. denně.
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2010 10:03
- Nahlásit
Romaine
Jo a koukala jsme na stránky moc se mi líbí jak jsi udělala ty fotky, super.
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2010 22:17
- Nahlásit
Kouká sem někdo???
|
Janik
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2010 23:21
- Nahlásit
Romaine
Romanko sem tam já, ale poslední dobou se tady nid neděje
A jak se má Robby?
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2010 07:39
- Nahlásit
Romaine
Asi tak kokám, nakukují a kde nic tu nic. Huž je to tady mrtvé, jen ti skalní sem kouknou a vymajznou.
Jinak zdravíme všechny pejsky a posíláme pac a pusu od Biška, Damiška a Chamíka Usáma
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2010 08:01 - Změnil/a: Darina1
- Nahlásit
Kulíšci venku na lítačce.
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2010 08:05 - Změnil/a: Darina1
- Nahlásit
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2010 08:07
- Nahlásit
A tohle mám doma.
|
Janik
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2010 10:25
- Nahlásit
Darina1
Darinko krásné fotky! Kulíšci jsou nádherní!! A Chamík...týjo ten ale vyrostl!!! A ty barvičky to je opravdu zajímavé
Jsem teď ve škole, ale jak budu doma, tak sem vložím nějaké fotečky těch mojich rošťáků ) Romanka Aillie asi ještě neviděla
|