Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Bisonci - frise, havanak, bolonak, maltezak
<< 1 ... 387 . 388 . 389 . 390 . 391 . 392 . 393 . 394 . 395 . 396 . 397 ... 398 . 399 . >>
Autor Zpráva
Hanca
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2010 16:28 - Změnil/a: Hanca
- Nahlásit

Ztratil se pes - Svobodová
Dne 13. 4. 2010 7, 15 - 7, 30 se zaběhl bílý nakrátko ostříhaný boloňáček, 11 let zákal na obou očích, tetování v pravém uchu 940, jméno KEVIN. Naposledy viděn na silnici u Fakultní nemocnice v Hradci Králové, volejte prosím na 777678699

foto ztrac. psa
inz. z internetu, to jen, kdyby ho někdo z příznivců tohoto plemene našel. Děkuji.

Darina1
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2010 16:34
- Nahlásit

Endík
No vidíš, jak pak jsi šikula, mě to trvá pomalu 4roky než jsem mohla sem vložit fotku a tobě to skočí hned. To je prostě nefér.
Jojo a Julča taky emigrovala.

Endík
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2010 18:28
- Nahlásit

neemigrovala ale tady nikdo neni tak s kym si mam asi povídat????

Romaine
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2010 22:29
- Nahlásit

Endík
Ta fotka Flo v tlamě je super!

Jinak přeju samou radost s Flo. Zasloužíte si to.

Já furt nervózně čekám na telefon, že už je Robby tatínek.. Už to mělo být sakra. Snad to bude v pořádku. V pátek má Robby 5 let, tak by to byl pěkný dáreček

No a dneska jsem tahala první klíště Svině hnusný. měl ho na ocasu!!! To ještě nikdy.. On na mě vrtěl, že jdeme ven a najednou ho tam vidím. Fůůůj! Letos maj být dost agresivní. Ale my po loňském šoku s borelkou jsme ho dali očkovat. Tak snad letos to bude ok. Vidět ho nechodit, nehrát si...NEŽEBRAT..! Furt jen smutek v očičkách. A za to můžou ty bestie hnusný

Romaine
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2010 22:32
- Nahlásit

Darina1
Tak šup sem s nějakou fotkou ať si to procvičíš

Endík
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2010 06:19 - Změnil/a: Endík
- Nahlásit

V pátek má Robby 5 let
Romaine
mě to povídejte už jsme měli jednoho zavrtanyho v hlavičce bych je všechny vyhubila Flo očkovana není ale první musím dat naočkovat děti a to v zíme už jsem domluvena a při jednom naočkuji Flo . unas jsou i ty škodlive tedy aspoň to tvrdí taťka.Jinak přeju samou radost s Flo. Zasloužíte si to.
a děkuji za přaní jsme Flo nadšení i když teď malinko poslení dobou zlobí. Ale dva dny zatím klidek třeba konečně pochopila že doma se nekadí. Jinak je to fakt zlatíčko i na vodítku se zlepšujeme i když začatky katastrofa.
V pátek má Robby 5 let,
tak to mu předčastně už blahopřeji

Darina1
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2010 07:15
- Nahlásit

Romaine
Romanko, nedám páč můj jak fotí tak ty fotky jsou úplně mega a tady když je chceš dát tak je musíš zmenšit a to já zase neumím.
Ty bído tak Robča bude mít už 5let, tak to mu přejme nej vše a víš co možná, že to vyjde opravdu na jeho narozky, že bude tatínkem.
Endík
No a já měla už 2kur** a jsem radši nasadila Pangamín, tak zatím nic. Pangamín se u nás papá dobře jen ho moc nemusí Biško, ale když se moc frňá tak vezmu paštiku a jak se zlatej olizuje. Používám dva druhy jeden na klouby a druhý s pupalkovým olejem, střídám to ob den.

Endík
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2010 11:14
- Nahlásit

Darina1
pry existuje psí tak se po něm zeptam

Endík
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2010 11:15
- Nahlásit

Darina1
fotečky nemusíš zmenšovat jenom nesmí překročit 2Mb to ja vubec tak jak sem to nafotila tak jsem to sem dala

Darina1
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2010 12:29 - Změnil/a: Darina1
- Nahlásit

Již smazáno.

Darina1
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2010 12:33
- Nahlásit

Vidíš Julčo co to udělalo s tím, že můj to fotí tak moc na kvalitních pixelech, nebo jak se tomu říká. Až se koukneš tak to smažu páč to tady blbne a rozhazuje text. Některé mi ani nešly nahrát, hned mi to řvalo, že je to moc ve vysoké kvalitě.
Na Celém Světě si to tam hned samo převede, ale tady ne a proto já zase nemůžu dát sem fotečku.

Romaine
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2010 15:36
- Nahlásit

A je to tu Robby je hrdým otcem 4 mrňousů. Včera odpoledne se narodily 2 kluci a 2 holky. Mají se čile k světu a my čekáme na fotečky.

Takže jsou celá rodinka v květnu - fenečka, Robby i štěnda

Darina1
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2010 15:43
- Nahlásit

Romaine
Bingóóó, hurá!!!
Tak dej hrdému taťulkovy bošček a pošeptej do ušíčka, že byl šikovnéj.

Endík
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2010 15:47
- Nahlásit

Romaine
hura hlavně se s němi potom pochlub i tady

Endík
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2010 15:48
- Nahlásit

gratulace velika
Romaine

Romaine
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2010 14:28
- Nahlásit

Dnes jedeme omrknout štěnda..pak dám foto..těšííííím se móóóóóóc!!!

Romaine
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2010 23:39
- Nahlásit

Endík
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2010 06:48
- Nahlásit

Romaine
nádhera krasní bobamci a maminka vypada spokojeně

Darina1
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2010 07:14
- Nahlásit

Romaine
No Romanko úplná nádhera, vidíš, o co my přicházíme, že nemáme fenečky, ale kulíšky? Jak psala Julča i mamina je spokojena úplně to sní, čiší. Mimi nádherně boubelaté a tak to má do začátku být. Vzaly jste i Robču? Romanko a nevezmeš si nějaké? Lákavá myšlenka, ale já vím, že toho času máš opravdu málo.

Romaine
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2010 11:16
- Nahlásit

Endík
Děkujeme! Jsou opravdu nádherný. Ally je úžasná maminka, neustále chodila počítat děti, když jsme je měli u sebe. Ani nemá nějak extra zničenou srst.

Darina1
Jo no..jenže mít je doma, tak semůžu rozloučit se studiem..bych u nich furt seděla A rozhodně bych je neprodala

Jinak já bych toho šmudlu chtěla, ale ono to nezáleží na mě víš..

Romaine
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2010 11:35
- Nahlásit

Robby tam nebyl, je jim jen týden, takže až později. Ještě ani nevidí, neslyší. Ale o víkendu v nedělu tam jedem zas a to už by měl vidět. Oni nemají žádnej foťák, takže my fotíme a zrovna mazlíme

Darina1
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2010 11:35
- Nahlásit

Romaine
Jinak já bych toho šmudlu chtěla, ale ono to nezáleží na mě víš
Já vím, že jsou i jiné okolnosti a taťuly byl s vámi?

Darina1
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2010 11:39
- Nahlásit

Akorát jak jsem se zeptala ty jsi mi již odpověděla. My jeli za mimi až byli už opravdu větší tak to jsme vzaly i naše kulíšky a to byl cirkus, ale příjemný. Biško ten úchyl na kryval všechno co mu přišlo do cesty a Damišák kouknul, lehnul a jen čuměl.

Romaine
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2010 14:28 - Změnil/a: Romaine
- Nahlásit

Můžete mrknout na 2 videjka.. Nejlepší je to prvníííí!

URL

URL

Darina1
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2010 10:30
- Nahlásit

Romanko nádhera jak to první tak to druhé akorát trochu tmavé asi jsi to točila mobilem. Se chlubíš, co.

Romaine
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2010 13:45
- Nahlásit

Ne, je to foťákem, ale byla tam tma

No jo..všude kde můžu Dnes je jedem zas nafotit.. Už by měli vidět.

Darina1
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2010 08:37
- Nahlásit

Romaine
Tma netma i tak jsme se kochala. Kolikrát si říkám, že jsme si možná měla pořídit fenečku a to skrz těch štěňátek, ale zase je pak musím udat a to je na nervy. Tak, že asi spíš na 95% budu mít vždy pejska. Na další fotky se těším.

Endík
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2010 08:14 - Změnil/a: Endík
- Nahlásit

ahoj Romčo tak ja se chlubit mimiškama nemůžu tak se aspoň pochlubím jak jsme s Flo dopadly na klubové výstavě v Brně
VN1,nejlepší dorost,Bis dorost 3 místo

Romaine
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2010 11:46
- Nahlásit

Krásný! Gratuluju!!! Moc jí to s těma pohárama sluší. Škoda, že Robby tomu vystavování nepropadl. Ale aspoň ušetříme Budete pokračovat? Zdá se, že jí to baví zatím? Opravdu pěkná fotečka!

Já přidám zas nové z neděle (11 dní). Očka se jim stále neotevřela - jsou nějací líní - asi po Robbym Ale v nedělu, až pojedem zas, by už měly vidět.

Někdo nám pořádně přibral

Holčička

Neustále měly hlad - taky po Robbym Furt nám žužlaly prsty.

Já mám holky, paní kluky a Ally nás hlídala

Kluci spolu

Holky spolu

Společné válení

Robby se přes plot potkal s Ally. Strááášně po ní plakal, jak mu teď voní. Ale ještě za ní nemůže.. Při návštěvě byl s taťkou v autě a čekal. Pak celou cestu nás s mamkou na střídačku očuchával - jak mi říkáme lustroval

Romaine
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2010 11:48
- Nahlásit

Jo a už je vidět, jak se jim čumáčky barví.. Teď vypadaj spíš jako špinavý

<< 1 ... 387 . 388 . 389 . 390 . 391 . 392 . 393 . 394 . 395 . 396 . 397 ... 398 . 399 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání