Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Bisonci - frise, havanak, bolonak, maltezak
<< 1 ... 378 . 379 . 380 . 381 . 382 . 383 . 384 . 385 . 386 . 387 . 388 ... 398 . 399 . >>
Autor Zpráva
Janik
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2009 22:08
- Nahlásit

Ahojte holky.

Chtěla bych Vás pozvat na letošní voříškiády k nám do Hranic
Dozvěděla jsem se, že letos budou voříškiády hned dvě
Více informací se dozvíte na webových stránkách.
První se koná 11. července a stránky jsou http://voriskiada.darma.cz/
Druhá se koná 22. srpna a stránky jsou http://voriskiada.sweb.cz/

Voříškiády velmi doporučuji, protože narozdíl od normálních výsva pejsků s PP je tam sranda a úplně jiná, lepší atmosféra Já se budu účastnit snad obou voříškiád. Bohužel né s Andoškem, protože ten tam s papírama nemůže... Budu mít půjčenou malou fenečku špice od kamarádky

Darina1
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2009 08:54
- Nahlásit

Verca
Tož děvče moc blahopřejí a o ničem jiném jsem neuvažovala. Doufám, že i Romča je spokojena a věřím, že to taky zvládla.
Jinak Veverko mi málem jely taky v sobotu na výstavu autíček, je to taky náš koníček.

Darina1
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2009 08:56
- Nahlásit

Janik
Jandulinko mám vstupák a v kruhu jsou 4 Bišonci. Damišák jde za se první tak jsem zvědavá která slečna mi podrazí nohu. Mám číslo 2658.

Janik
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2009 09:44 - Změnil/a: Janik
- Nahlásit

Darina1
Ahojky Darinko,

já už mám taky vstupní list...teda dokonce dva asi se nějak spletli a poslali mi ho dvakrát
Máme číslo 2663 a jsme ve třídě sami juchůůů, už se tam hrozně moc těším

Romaine
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2009 20:53
- Nahlásit

Tak já se musím pochlubit Veru Dnes sem měla opět to potěšení zahrát si na tetku, tak sem musím dát fotečku nějakou... Snad to nebude vadit, ale Barunka je sluníčko prostě!

Verca
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2009 23:45
- Nahlásit

Romaine
Teda Romiii, já si říkala, že máš nějaké zpoždění! Ty tu snad měly být už po naší první návštěvě, ne?
Děkujeme za pochvalu Barunky, ona je vážně úžasná. A ty jako tetka (a samozřejmě jako kámoška) taky!
Tak já jdu snad do hajan.

Romaine
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2009 08:59
- Nahlásit

Já vím Taky sem je chtěla hned dát Ale Robby strašně žárlil

Romaine
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2009 09:18
- Nahlásit

Robby říkal, že musím sem dát i jeho fotky Tak tady to máte

Takto bojoval s vysokou trávou u nás - proto měl pořád ty klíšťata

A akto vypadá teď po koupání a ostříhání.

krecinek
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2009 20:00
- Nahlásit

Ahoj holky,
teda,fotečky úžasné-jak malé Brunky,tak Robbyho
Zdravíme

Darina1
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2009 07:40
- Nahlásit

Romaine
Romanko moc hezké fotky Barunky i Robbyho. Jo a ona Barunka tetičko ti moc sluší v náruči.

AACR
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2009 07:43
- Nahlásit

Majitele zejména boloňáčků chceme pozdravit a mrkněte že umíme být nejen roztomilí a krásní ale i šikulky...

www.barbolo.estranky.cz

PS: je tu nějaký barevný boloňský psík ???

Darina1
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2009 08:28
- Nahlásit

http://www.bisonci.wbs.cz/
AACR
Nazdar.
Tak jsem koukala na tvoje stránečky a zjistila jsem, že asi barevného Boloňáčka jsem ještě nevydělá. Tady se někdy ukáže Verča a ta má Boloňáčku Phoebe, ale bílou a super aktivní.
Jinak já mám Bišonkya posílame pac a pusu od Biška, Damiška a Bertíka.

Romaine
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2009 10:54
- Nahlásit

Taky vás to počasí tak ?!

Darina1
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2009 12:31
- Nahlásit

Romaine
Romankoani nemluv jak mě to sere.
Si představ tady kdysi asi před 20lety se pořádal průvod s názvem Havířov v květech což byli alegorické vozy poseté květinami. Zrušili to páč to bylo opravdu hodně nákladné v penězích. Po těch 20letech se Havířov rozhod, že se k té tradici vráti a co se nestane a kurát dnes chčije, ale fakt chčije, že se nedalo jít ani pod pláštěnky. Tak nevím ani jak to proběhlo, jestli se to uskutečnilo. Možná, že dole na městě pršelo míň, ale tady na vršku chčije.
Tak jsem se těšila páč to byla vždy nádhera a lituji těch vyhozených peněz. Určitě bude návštěvnost malá. Možná, že se zajdu podívat odpoledne, jestli to trochu přejde na náměstí. Máme mít tady i program, ale vozy už ne.

bisonka
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2009 22:57
- Nahlásit

Tak se musím pochlubit holky, kromě ,Bc. titulu odemně máme novinku - Bambinka bude mít štěňátka

Romaine
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2009 11:27
- Nahlásit

bisonka
Gratuluji k titulu (s Verčou nás to čeká příští rok ) a také k budoucím štěňátkům! Snad vše proběhne v pořádku!

Nevíte někdo, kdy jsou v nedělu zhruba havaňáci na té výstavě? Bišoni bývají v 9, ne? Ale potřebuji pro sousedy zjistit, kdy asi bývají havaňáci... Díky.

Darina1
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2009 12:23
- Nahlásit

bisonka
Bišenočko moc gratulace k titulu a budoucím štěňátkům.
Malí dotaz budeš pokračovat ve studováni?
Romaine
Romanko většinou Bišonci bývají v 9hod., ale se to může změnit. Nikdy to není jisté.
No a kdy jdou Havaňáci? Tak to fak netuším, ale já už budu u brány před sedmou jak se znám.

bisonka
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2009 17:41
- Nahlásit

Romaine
Děkuji. Já vím, ale to zvládnete) Když sem to zvládla já
Se štěndama snad vše pude hladce, byli sme na sono a vet tam viděl dva tak uvidíme

Darina1
Také díky Ve studování bych pokračovat chtěla, ale už dálkovou formou..situace si žádá abych nastoupila do práce

anyny29
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2009 21:21
- Nahlásit

Darina1
Zdravím po dlouhé době,co nového?
U nás vše při starém Benouš zlobí a zlobí je to děs asi se vněm hybou hormony nebo co ale je to hrozný mazel do dnes spí s náma v postely a malý sním řádí.Jinak jsme ho nechaly zase ostřáhat ale už mu to zase roste ještě tak měsíc a bude zase malá kulička jinak teď je to malá hubená špagetka.
Jinak já byla na operaci tak jsem se tu dlouho neukázala ale teď už jsem doma tak tu budu častěji.Tedy doufám bo mě ještě čekají rehabilitace no a co u Vás?Tak jinak zdravím a zatím pa od any a beny

Verca
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2009 22:12
- Nahlásit

AACR
ahoj my máme sice bílou boloňku, ale to je malý šílenec...

tak se uskutečnilo 2. krytí Phoebe, doufám, že úspěšně.
Taťka je nádherný Vinicio od Krásné řeky, fakt jsem z něj byla unešená a na to, že byl panic, tak si vedl skvěle. já bych si tak přála, aby to holky vyšlo...

bisonka
Budeme to tu pak zásobovat fotkami štěňátků, jo? Prostě se mi nechce věřit, že tentokrát by se to nepovedlo:

Darina1
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2009 08:30 - Změnil/a: Darina1
- Nahlásit

bisonka
Tak hezký český. To ti moc schvalují Bišonko s tím studováním i když na dálku, ale pokud to máš ještě v hlavě tak využít co se dá.
Já nejsem studijní typ, já jsem makačenko s rukama. Mě by bolela hlava od přemýšlení. To je s nadsázkou, ale je pravda, že když jsem ještě chodila v minulém století do školy tak to byli pro mě galeje páč já byla dítko hyperaktivní a my musely ještě sedět 45min. se založenýma rukama. No mazec a proto já nikdy neměla ráda školu. Teď je doba jiná a asi by se mi líbilo i v té škole.
anyny29
Nazdar Anyny.
Že ses ani nepochlubila, že jdeš lenošit do špitálu. To se ti líbilo, co. Ležet a nic nedělat a manžílek ze synem s babičkou a s dědečkem kolem tebe běhat, že. Doufám, že to byla jen prkotina, s čím jsi musela jít na operaci. Byla jsi v nemocnici tady v Havířově? Jestli jo tak to je škoda páč já tam teď docházela za se praví delně 3 týdny každý den, tak kdybych to věděla tak bych se stavila na pokec. Byla jsem tam vždy dlouho, alespoň nám to mohlo ubíhat. Tak pro příště. Podáš hlášeni a já nastartují.
Benyšek je puboš, huž to máš doma a to si jen vyzkoušíš co tě bude čekat za pár let ze synem. Kde chodíš střihat? Asi do Dokcentrumu? Benýška bych se snažila si střihat sama. Maltezáček není problém. Horší je to s mojima kulíškama. Tam si na ně opravdu netroufnu.
Tak sousedko se pěkně leč a pravidelně přispívej poznámkami sem.
Verca
Koukej Veverko jak ti držím prsty. Huž to vyjde, cítím to v páteři.

Romaine
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2009 15:20
- Nahlásit

Verca
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2009 19:37
- Nahlásit

Darina1
já taky cítím v kostech, že aspoň ty 4 budou.

Romaine
co jste mu provedli?!!

Romaine
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2009 21:38
- Nahlásit

Verca
My? Nííííííc.. Občas mu tak upadne tělo Ale není krásnej, s tím střapcem přes nosánek?

Mimochodem počkej až se vám bude všechno - 2 psi, 4 štěnda a 1 dítě, motat pod nohama Mimochodem, teta od pejska posílá Barunce pusu - a vzkaz, že přijedu s naušnicema i korálkama

Darina1
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2009 08:49
- Nahlásit

Romaine
Ó bože. Vy jste ho fakt mučily! Chudák maléj. Sociálku a Srstku na Vás.
Romanko neděle se už blíží, ale to počasí my dává zabrat. Už 7dní nečešu kluky a vypadají jak afro s dredama. Zítra jedu střihat a modlím se, aby nepršelo.

Verca
Veverko kdybych měla tipnout podlé kostí tak máš doma množárnu. Jo a kdypak máte termín?

Janik
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2009 15:27
- Nahlásit

Darina1
Ahoiky Darinko
Já už češu Andyho poslední třři dny každý den. Je už strašně moc chlupatý...paní Králová až ho uvidí, tak se lekne :-D hlavu má jak lev :-D než ho okoupu a vyfénuju to bude zase makačka.... ale už se těším až bude zase krááásně ostříhaný. Ale to počasí je opravdu hrůza já jen doufám, že nebude v neděli pršet. To by mě teda fakt naštvalo na stříhání jedeme v pátek. Byli jsme objednaní na čtvrtek, ale paní Králová mi volala, že musí ve čtvrtek s fenkou na operaci, takže nás předělala na pátek. Mě je to ale celkem jedno, protože jsem doma
Romanko ty jdeš taky vystavovat v neděli?

Romaine
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2009 16:22
- Nahlásit

Janik
Ne, já jdu jen kouknout.. Pokud nebude pršet, tak i s Robbym, ale nechce se mě koupat - koupali sme ho před 2 týdnama.. Ale zas bude vypadat jak šmudla..

Verca
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2009 21:23
- Nahlásit

Romaine
No ten střapec je tam unikátní.
BArunka ti vzkazuje, že jestli se objevíš bez náušnic a korálků na žužlání, tak s tebou neprohodí ani slovo.
Jen pro ostatní, když jsme byli poprvé s BArunkou v Brně, tak Barunka Romču pořád tahala za náušnice a podruhé, když jsme tam byli, tak zas měla dlouhý náhrdelník /naštěstí z kůže) a ten jí tak ožužlala, že jsem měla dojem, že se musí rozpadnout. NO jo, ty děti....

Darina1
Množárnu, jo? mně budou stačit ty čtyři štěnda, to je tak akorát i na fenku, štěnda nejsou tak velká při porodu.

V neděli vám všem budu moc držet palce, ať vyhrajete. Jééé,. to bude sranda, jestli budete soupeřit o Boba, o čemž nepochybuji.

Romaine
Doufám, že mě budeš informovat hned o výsledcích!
Jo a zítra moooc držím palce! Já to bonznu, jo? myslete zítra ráno na Romču, má zkoušku z práva, bléééé.

Janik
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2009 23:54
- Nahlásit

Romaine
No tak snad nebude pršet a vezmeš Robbyho s sebou chtěla bych ho vidět na živo a určitě i Andy...teda snad si padnou do oka .... ať nejsou jak s Biškem :-D na roztrhání :-D

Darina1
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2009 08:59
- Nahlásit

Janik
Jandulinko tak já kulíšky vykoupala, vyfénovala a jedem na střih. Se modlím ohledně toho počasí. Kdyby jako pršelo v neděli tak to mi až tak nevadí páč jsme vevnitř, ale udržet ty dvě kule do neděle aby byli jo čananí, tak to bude mazec.
Romaine
Romanko tak moc a moc držím 20prstů a neboj ty to zvládneš. Těším se na tebe, že se za se potkáme a i s Jandulínkou.
Verca
No Veverko jak můžeš pochybovat o tom, že my dvě bychom nesoupeřily o Bobika?

<< 1 ... 378 . 379 . 380 . 381 . 382 . 383 . 384 . 385 . 386 . 387 . 388 ... 398 . 399 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání