| Autor |
Zpráva |
Romaine
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2009 11:44
- Nahlásit
nika00
Já bych brala toho na druhé fotce, jak má ty bílé "ponožky" Je super
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2009 13:04
- Nahlásit
Romaine
jj presne ten se mi desne libi ale je to pro mou znamou...tak je to na ni jak se rozhodne. ja jen slibila ze ji sezenu nakou chs
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2009 14:05
- Nahlásit
tak holky...posledni domluvene a finalni info je ze shanime tedy barevnou variantu bolonacka s PP...fenku....nevadi kdy..kdyz bude na konci roku, tak pockame..
treba nakyho kuliferdu jako je tenhle
kdybyste mel nekdo tip,prosim sem s nim
dekuju moc
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2009 15:50
- Nahlásit
nika00
Niko tak ta paní s té CHS mi odpověděla, že jestli se to krytí povedlo tak by malí měli jít do nového domova v polovině června a jestli máš zájem, tak ji máš zavolat a se dohodnete a byla bys první zájemce a jestli chceš i jen nějakou radu tak určitě ti ráda poradí. S klidem se na ní obrať. Je to super paní od Boloňáku.
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2009 15:55
- Nahlásit
Darina1
dekuju moc jde spis o to , ze pani chovatelka ma urcite jen bile... :-/ ale mozna se ji ozvu
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2009 15:40
- Nahlásit
holky chs od krasne reky je az u ostravy, co?
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2009 15:50
- Nahlásit
tady to posledni dobou vubec nezije a ja bych zrovna tak potrebovala radu...zkousime sehnat chs v okoli prahy nebo ne tak strasne moc daleko..
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2009 08:00
- Nahlásit
nika00
Niko ono to totiž ne ní jednoduché. Tady Boloňáky má jen jedna Veverka a ta momentálně sem nestačí ani čumět na tož psát. Tak že ohledně těch CHS ti asi sem nikdo neporadí jen můžeš udělat jedno zkusit přes vyhledávač a vybrat si co by se ti asi líbilo a zkusit se s nimi spojit. Pak i ti poradí kdo, co, kdy a jak.
Tak zatím pac a pusu od Biška, Damiška a Bertíka.
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2009 19:12
- Nahlásit
nika00
Ahoj, tak jsem tady nakoukla a vidím, že tu někdo shání barevného boloňáčka. Já se sice v tomto plemeni neorientuji, sama mám bílého, dokonce od paní Němcové z chs od Krásné řeky, kterou jsi tu zmiňovala, ale ta je od vás daleko. Vím ale, že sama je v klubu barevných boloňáčků a dokonce píše nějaký zpravodaj, tak si myslím, že kdyby jsi jí zkontaktovala, tak se nějak domluvíte. Má velký přehled a je hrozně ochotná. její stránky jsou http://www.bolognese.euweb.cz/ a nebo zkus sledovat inzerci v klubu barevňáků http://kchb.dogweb.info/index.php?clanek=41 . Snad jsem trochu pomohla. kdyžtak se ptej.
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2009 20:27
- Nahlásit
verca
Dekuju moc..,doslo ke zmene,pani pro kterou pejska shanim nakonec zvolila bileho-protoze byla rodinou prehlasovana
takze aktualne tedy hledame bilou fenecku ze ne moc velke dalky....
|
Janik
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2009 22:02
- Nahlásit
Ahoj holky
Jak se všichni máte?
Už se nám vyýstava v Ostravě blíží Nemůžu se dočkat....
Kdo tam všechno bude?? Apoň na čumendu??? Doufám, že se nás tam sejde víc než jen já a Darinka :-D
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2009 08:27
- Nahlásit
Janik
Hele Jandulinko jak pak to víš, že já tam budu?
nika00
Niko tak ta paní co jsem ti dávala na ní ten odkaz. Jestli je fenečka v jinačí tak tam budou bílé, ale je to za se tady na Moravě.
|
Endík
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2009 11:17
- Nahlásit
Ahoj byla jsem zase s Endym na veterině co druhý třetí den nám zvracel a taky si vůbec nehraje je takový smutný klaun jak se říka jenom přešlapuje nervozně a tak jsem radší jela dneska dostal injekci proti nevolnosti a taky nějakou pastu probiotikum pěkně drahá pasta a nic se zatím nezjistilo jenom prý pokud to bylo od žaludku mělo by se mu ulevit.prohmatala ho ,zvážila ,změřila teplotu atd a na nic se nepřišlo dneska tam byla jenom sestřička pán doktor tam asi nebyl anebo byl na telefonu kdyby něco . A taky se mu koukala do uši a říkala že ouška ve vnítř má růžové.Tak už nevím.
|
Endík
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2009 11:19
- Nahlásit
Holky kdy je ta výtava možná s holkami zajedem do Ostravy
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2009 11:34
- Nahlásit
Endík
Endiku i mě to někdy kulíšci udělají, že jsou skleslý, nehrají si, nežerou i ten blbý piškot nevezmou, zvracejí anebo mají průjem. Zatím až tak drsné to nebylo, že bych s nimi letěla na vet. Někdy to trvá i 2dni a pak je to přejde a taky nikdy nevím, s čeho se jim to stalo. Ta injekce proti blinkáni je dobrá, kdysi ji dostal Bišonek a to u něho bylo vyvolané stresem. Po té injekci se vše upravilo.
Jinak pokud je tam náznak něčeho, že by jako mělo sedět na žaludku, tak bych dala i třeba čtvrtku černého uhlí. Není to jen na zastavení průjmu, ale je to i dezinfekce trávícího systému.
Je hodně dobře, že ty ouška už jsou v pořádku.
Výstava je v Ostravě a to 5. 4. Je to neděle. Začíná se vystavovat tak kolem 9hod., ale jak znám sebe tak už tam budu v 7hod. ať můžu v klidu ještě pokecat s lidičkami.
|
Janik
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2009 14:50 - Změnil/a: Janik
- Nahlásit
Darina1
No myslela jsem si to Já už se tam moc těším. Pojede se mnou i paní Kalužová s Angienkou.
|
Endík
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2009 17:12
- Nahlásit
Dík za radu ale to trvá už skoro dva týdny i dneska je tak nervozní asi se vodstřelím.
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2009 17:25
- Nahlásit
Endík
A nechybí vám nějaká hračka, kterou mohl sežrat? Aspoň, že to nemůže být převrácený žaludek. Ale zkus najít hračky a jestli jim něco nechybí. Jestli něco sežral, tak to může být tím. To by nebylo dobré. Robby zatím vše vykadil, snad. Ale člověk nikdy neví.
|
Endík
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2009 06:17
- Nahlásit
Romaine
Hračka né to si hlídame.
|
Endík
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2009 06:19 - Změnil/a: Endík
- Nahlásit
možná malý kousek vařechy chybí tak půl cenťáku ale mi si nemůžeme spomenout jestli jsme ten kousek vyhodily nebo né.
Včera kousal kalciovou tyčinku a měl jí celou od krve ze zadních zoubku mu tekla krev.
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2009 08:40 - Změnil/a: Darina1
- Nahlásit
Janik
Jankulinko to vím, že přijede s tebou i paní Kalužova, ale že by vystavovala? V Ostravě bude i Míša s Cupidem a sem ji slíbila, že ji moc podpoříme páč potřebuje už nějaký zase úspěch.
Endík
Endíku ty kulíšku prohmatej pořádně bříško, střeva a dupku. Na kterém koliv místě ti zakňučí, tak tam bude zrada. Pokud ani nepípne a stále i přes tu injekci bude blinkat a je stále skleslý, tak bych znova navštívila veta, ale dej tomu čas. On Endík se může za se teď spamatovávat s těch blinkaček. Ono taky působí i na tak malého pejska nějaký stres anebo nějaké vybočení s normálu. To jsem se přesvědčila u Biška.
|
Janik
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2009 20:18
- Nahlásit
Darina1
Darinko paní Kalužová Angienku nakonec taky přihlásila...ať tam není jen tak bez hafana Dívala jsem se na internet a Andy jde zase sám, tak doufám, že se bude paní Ovesné líbit a dá mu V1.
31. jedeme stříhat k paní Králové. Musím jí říct ať Andymu vezme hlavu trochu kratší, protože tam má ty chlupy už slabší a padají mu do očiček.
Pozdravuj kulíšky
|
Endík
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2009 06:22
- Nahlásit
Darina1
Romaine
Ahoj tak zatím dobrá zprava Endy si včera večer začal hrát ,ještě tak opatrně ale když jde už nosí zase ocásek nahoru.Ještě to nechci zakřiknout ale snad už mame klid.
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2009 08:06
- Nahlásit
Janik
Jandulinko tak jsem mrkla, jak pak to vypadá u mě asi jsem taky sama. Ještě nemám vstupák, ale jestli to platí tak jak je to napsané tak jsem v kruhu samotinká. V 10hod tam jdu zavolat.
Ty jdeš střihat 31 a já 2. Tak jestli se ti bude chtít tak než Andoška ostříhá tak se stav. Vem si na mě číslo anebo při nejhorším ho má i paní Králova.
Přijeď se podívat na mého Bertíka. Je to malé, bílé, má to chlupy 20cm a má PP může na výstavy. Tak a teď hádejte co pak to za se má ta Darina.
Endík
Endiku vidíš ono to chce někdy čas, ale musíš ho stále sledovat, jako jestli se zlepšuje anebo ne. Pokud to bude přetrvávat tak je lepší zajet, ale pokud uvidíš sebemenší zlepšováni, tak to Vás jen postrašil. Taky jsem nedávno řešila u Damiška, že jako je skleslí, nežral a ta moje popelnice odmítala i piškot a to samé bylo asi před 2měsícema i s Biškem, když si nevezmou ani piškot tak to vím, že není něco v pořádku. Při tom blinkali a měli i průjem. Černé uhlí u nás jelo a k tomu dieta. Chvíli to vypadalo, že už je dobře a po páru dnech za se začal některý. Tak jsem to opakovala a teď už jsou v pohodě. Já to u nich poznám podle piškotu.
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2009 22:14
- Nahlásit
Darina1
Nějaký králík! Psa asi ne, viď? Nic jiného než králík nebo i morče mě nenapadá, jen si říkám, že 20cm chlupy je asi na ně moc...
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2009 08:39
- Nahlásit
Verca
Nazdar Veverko.
Králík ne a pejsek taky ne a ještě to neprozradím. No a fakt to má 20cm chlupy a k tomu PP. Můžu na výstavy. To jako aby neřekly, že chovám bez PP .
Verunko psala jsem ti emila a asi na tu starou adresu. Tak nevím, jestli jsi ho dostala a jestli ne tak buď od té lásky a napiš mi znova jakého máš emila.
Jinak moc velké pusinky pro Barunku od tety Dariny.
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2009 09:32
- Nahlásit
Darina1
To bude potkan
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2009 09:35
- Nahlásit
Darina1
A nebo dikobraz
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2009 10:40
- Nahlásit
Romaine
Cha, cha Romanko ani jedno .
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2009 19:33
- Nahlásit
Darina1
Škoda. Dikobraz by byl fajn, ne?
Ještě mě napadá papoušek, ale ten má peří..
A nebo plyšák
|