| Autor |
Zpráva |
Darina1
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2009 07:44
- Nahlásit
Verca
Veverko moc děkujeme.
Světovku ne, že bych neuvažovala, ale s tím jeho světlejším okem nemá na takové výstavě ani ťuk naděje. No a určitě tam nepojedu, abych byla někde v zadu. Tam už budou jen opravdu ti nej pejsci. I když bych tam měla i kde přespat, že bych jako spojila i s návštěvou rodiny. On Damišák kdyby neměl to světlejší oko tak i pojedu, ale nedám 90euro a budu poslední.
No a copak Barunka? Co holky psi? Co tvoje škola? A na závěr co Peťa?
|
andromeda
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2009 17:03
- Nahlásit
Darina1
Ahoj, někde v téhle diskusi mi padlo do oka, že nemůžeš být při koupání bišo skloněná nad vanou. Ano, je to náročné. A lze realizovat toto: koupit dětskou vaničku-umělohmotnou, položit přes vanu např.dvě lišty, na ně vaničku upevnit /šrouby/, do vaničky navrtat normálně dvě tři dírky, aby jimi odtékala voda. Pak lze pejska jenom sprchou namočit,našamponovat, vydrbat a osprchovat dočista...,vody použít kolik chceš, neohýbáš se...tedy aspoň ne tolik.Pejsek nemá pocit (pokud se mu to nelíbí),že se cachtá ve vodě. Pokud to naopak má rád, lze vyvrtat jen jeden otvor, použít zátku-umyvadlovou nebo vanovou a vodu normálně v průběhu koupání, jak jsi zvyklá vypouštět. Na záda má toto rozhodně blahodárný vliv. Měj se. A.
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2009 09:04
- Nahlásit
andromeda
Moc děkují za dobrý nápad, ale a zase to ale já mám totiž předělanou koupelnu a jedna boční stěna kam by pak šly ty lišty, tak ta je moc krátká a neměly by na čem lišty držet.
Teď jsme se s mim na to dívaly a říkal, že by to byl opravdu dobrý nápad, ale fakt nemám to kde zavěsit. Škoda, měla jsem na to myslet už při přestavbě a bylo by vše v pohodě.
Jinak moc a moc děkují za nápad.
Pac a pusu od Biška a Damiška.
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2009 14:42
- Nahlásit
http://www.bisonci.wbs.cz/
Tak už mám zpracované i video z výstavy+ fotky. Kdo se chce mrknout může na moje stránečky.
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2009 07:23 - Změnil/a: Darina1
- Nahlásit
Tak děvčata já Vás vítám a oznamují, že jsem již přihlásila Damišáka na výstavu v 6měs. do Brna.
Jandulinko doufám, že jsi nezapomněla při tom množství učení a poslala taky přihlášku.
Romanko doufám, že se za se sejdeme a že budeme mít na sebe chvílí klid a hlavně čas.
Moc se na Vás těším.
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2009 17:17
- Nahlásit
Darina1
Pokud to půjde, tak dojdu a pokud nebude Robby na chalupě, tak ho vezmu taky. Teď moc nestíhám sem chodit, ale koukám, že nejsem sama.. Tak užívejte krásného počasí a když budete mít chvilku, tak sem písněte nebo hoďte foto..
|
Janik
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2009 20:23
- Nahlásit
Darina1
Ahojky Darinko Už mám v obálce vyplněnou přihlášku..zítra zajdu poslat penízky, ofotím si doklad o zaplacení, nalepím ho na přihlášku a posílám už se tam těším. Doufám, že tam bude Andy sám ať už máme toho Veterána hotového
|
MartinaClaudi
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2009 22:05
- Nahlásit
Romaine
Přejeme vše nej k narozeninám.
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2009 08:45
- Nahlásit
Romaine
Romanko jasně, že pokud budeš mít čas a náladu. Budu taky ráda když uvidím I Robbyho.
Jo a kdopak má narozky ty anebo pejsek? Jo, a abych nezůstala pozadu tak taky všechno nej i když nevím komu, ale to je jedno oba jste fajn.
Janik
Tak tentokrát jsem já lepší. Už to mám za sebou. Jandulinko já myslím, že budeme Andoškovy už v Brně tleskat, že to tak zvládl a už je ten titul doma.
MartinaClaudi
A jé Martinka ještě žije.
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2009 10:40
- Nahlásit
MartinaClaudi
Děkuji
Darina1
No já už su stará od včera zas Robby má až 7.5., ale to je taky za chvíli.. Bude mít už 4 roky.. To tak utíká...
Jinak s tou výstavou jde fakt spíš o čas, nálada by byla. A taky jestli Robby nebude s našima na chalupě, protože se vrací v pondělí ráno až vždycky..
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2009 07:32
- Nahlásit
Milé čtenářky.
Musím se podělit o zážitek.
Biško dostal zánět do pravého ucha a tak jsem navštívila veta. Čištění proběhlo s vřískotem páč už opravdu to měl hodně, ale tím, že jsem ho držela tak lidičky v čekárně zůstaly a neutekly. Vůbec by se nepřišlo na to, že má zánět jen při čištění tam bylo více mazu. Neklepal hlavou, neškrábal si ucho, prostě nic s tím nedělal. Jen ten maz. Tak postoupil vyšetření za 100kč, vyčištění za 100kč a mast za 100kč a celková doba v ordinaci činila 10min.
Hned jsem si s poměla na Edika a říkám ještě, že je to jen jedno ucho.
Jak jsem byla v ráži tak jsem se snažila zavolat i jinde kolik by to u nich stálo a prý taky tak 300kč. Já vím, že ceny šli nahoru, ale před 5lety jsem u NO platila 120kč za oba a to i s vyšetřením pod mikroskopem jestli náhodou nemá svrab a na 100% se nám pan doktor více věnoval.
Ještě jsem se zeptala, jestli další návštěva bude levnější a prý jo. Tak jsem zvědava kolik si v pondělí započítá.
Pac a pusu od Biška a Damiška.
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2009 08:55
- Nahlásit
Milé čtenářky.
Byla jsem s Biškem na kontrole toho ucha. Paní doktor vyčistila, mrkla a přikapala, nakonec zinkasovala o něco levněji a to 250kč a na další kontrolu nemusím. O bože jak jsem šťastná.
Tak snad už to na tento rok máme vybráno.
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2009 10:55
- Nahlásit
Darina1
Co to máte za veterináře všichni??? To je snad jenom ta naše výborná a ještě levná.
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2009 08:10
- Nahlásit
Romaine
Romanko no přece paní veterinářky.
Jinak je to opravdu mazec a to si představ když máš větší plemeno, tak to se opravdu nedoplatíš a nedej bože víc pejsku. Tak to se musíš jen modlit, aby náhodou pejsci neonemocněli.
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2009 21:11
- Nahlásit
Hola hej, tu se nic neděje.. Tak vám aspoň řeknu, že od čtvrtka máme doma 4 letého "starocha" Nějak nám to utíká.
|
Janik
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2009 21:25
- Nahlásit
Romaine
Ahojky Romi
No tak to je teda urážka :-D :-D 4 roky...to je ještě štěňátko Andy už má 10 a řekla bych, že je v nejlepších letech Vůůbec bych do něj tolik neřekla. Furt si hraje jak malý
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2009 22:10
- Nahlásit
Jo, já vím, jen to letíííí... Přece jen jako štěně byl mnohem hravější. Teď je spíš žravější
|
MartinaClaudi
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2009 22:02
- Nahlásit
Tak jsme dnes úplně pokazili závody.
Ale také jsem Claudí koupila nový šampón a má po něm úplně nádhernou srst.
Mám vás od ní všechny pozdravovat, a že prý posílá blízanec.
|
Janik
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2009 21:02
- Nahlásit
Ahoj holky,
letos maturuji a jako tredičně každý rok je u nás soutěž o nejlehčí tablo.
Chtěla jsem vás všechny poprosit, jestli by jste hlasovaly pro tablo mojí třídy. Má číslo 7 na stránce http://hranicky.denik.cz/zpravy_region/soutez-vybe rte-nejlepsi-tablo-hranice20090514.html
Strašně moc děkuji za každý hlásek
Jinak písemnou už mám dávno za sebou s výsledkem 2 Zítra jdu na praktickou, potom týden svaťák a 28. jdu na ústní hned ráno jako první, takže držte všechno co můžete ať se mi to povede
Moc děkuji a přeji hezký zbytek dne.
Janča a Andošek
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2009 07:16
- Nahlásit
Romaine
No Romanko to jsi ho fakt urazila, tak statného a hlavně hezkého pejska. Se bude na tebe zlobit. Počkej já mu to pošeptám co na něho jeho panička kecák.
Janik
Jandulinku huž jsem hlasovala a snad je doženete. Moc se neklep na zkoušky, hlavně musíš mít dar řečí a vše ukecat. Mě se to na zkouškách povedlo. Tak jsem komisy ukecala, že ani nevěděli, co ta Darina mluvila.
MartinaClaudi
Martinko, že kecáš. Nevěřím, že jste obě něco pokazili a už vůbec nějaké závody.
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2009 19:20
- Nahlásit
Darina1
Nic mu nešeptej.. Teď potřebujem ho rozveselit Má boroliózu Naštěstí jen lehkou, ale máme antibiotika a psa, co by pořád spinkal, ležel a ani ven se netěší Před chvílí jsme se vrátili od veterinářky. Má horečku, bolest svalů Nesnáším ty malý černý svině!
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2009 07:35
- Nahlásit
Romaine
Romanko tak to mě opravdu moc mrzí. Vyřiď marodovy, že ho moc kulíšci litují a ať už nemarodí. Chůdě malé jak já nesnáším pohled na nemocného pejska a hlavně když vím, že mu nijak nemůžu pomoct jen tiše stát a čekat.
Já psala už před časem, že ty KURVY najaté je třeba vypálit+ blechy a bude pokoj.
My kluci ze severu posíláme našemu kamarádovy pac a pusu od Biška a Damiška.
|
Endík
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2009 09:20
- Nahlásit
Ahoj jsem tady po dlouhé době Endy měl problémy s výměnou zubu dotoho začal slyntat jak bernadýn chodili jsme pořád k vetovi a nakonec se z toho vykloubal těžký zánět ledvin a na to by jsme ani nepřišli kdyby neměl Endík krev v moči a to už jsem dělala kraval že to už není možné že od zubu nemuže Endík čurat krev tak mu veterinář vzal krev moč a nakonec nam řekl že je Endík vážně nemocný je to už týden co užíva antibiotika a další dva tydny je ještě bude užívat .Endymu vypadlo asi 5 zubu a a byl deně celý od moči a už ani nemohl se postavit nakonec to vypadalo že umře museli jsme ho deně 5 krát koupat v teplé vodě aby nebyl od močí ale jenom spodní část a hned fenovat aby ještě více neprochladnul a taky vůbec nejedl teď už se mu daří lépe ale pořád učurkáva ne pod sebe ale na podlahu díky bohu za plovoučky. Jinak ani nevím kde k tomu přišel. a má pořád hlad,ale ještě nemá vyhráno.
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2009 13:08
- Nahlásit
Endík
Ježiš, nějak se nám to tu hemží nemocemi! Doufám, že se Endík brzo uzdraví. Přišlo se na to asi na poslední chvíli. Někdy ty veterináře nechápu. Díky bohu za tu naši, která nic nepodceňuje..
Budeme na vás myslet, aby Endík byl zase úplně vpořádku. Jen se chci zeptat - ty zuby taky byly z toho zánětu ledvin?
Darina1
Robby je teď na chalupě s našima.. Volali, že si dneska už hrál, takže dvojitá dávka antibiotik, co včera dostal asi zabrala. No a na chalupě ty černý svině nejsou, takže má na víkend pokoj a v nedělu dáme tu kapičku, tak snad zabere.. U nás totiž ti dementi ještě neposekali trávu, která je vyšší než on, takže ráj pro ně..
|
Endík
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2009 14:27
- Nahlásit
Romaine
Myslím že ne ma půl roku asi příroda
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2009 18:07
- Nahlásit
Endík
Ajo, to přezubuje.. Já myslela, že má třeba ještě něco se zubama.. Doufám, že se stále lepší a lepší.. Myslíme na vás..
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2009 09:01
- Nahlásit
Endík
Ediku tak to je mazec. Maličkéj má opravdu smůlu, s jednoho se vylíže a do druhého spadne. Edik má opravdu smůlu. Je pravda, že já tak dle stále nemocného pejska neznám a o to víc je mi líto Edika. Pejsek se má radovat ze života a nemá marodit. Nevíš o jeho příbuzných a sourozencích jestli taky tak dle ne jsou marodi?
Vyřiď mimikovy, že na něho 3kulíšcy budou myslet, aby to zvládl.
Jinak Ediku podle mě jste možná měli možná Edikovy nasadit pleny aby nebyl stále pod sprchou.
No a piš, jak se mu daří. Jo a hlavně, že už jí, to je základ.
Romaine
Romanko tak to je dobře, že tam ty ….nejsou. Na chalupě musí být žúžo. Doufám, že jak přijede tak už bude veselý a živý.
Pac a pusu od Biška, Damiška a Bertíka.
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2009 08:57
- Nahlásit
Romaine
Endík
Tak co holky, jsou nějaké nové správy?
Doufám, že kulíškům už je lepší.
Endík
Ediku ještě mě napadlo, já vím, že to asi bude něco stát, ale zkusila bych ještě jednu věc. Když se s toho všeho Edik vylíže a bude v dobré kondici, tak co kdybys mu nechala udělat celkové vyšetření se vším všudy. To co by se dalo vyšetřit krev, moč a pohmat. Páč mi je moc líto, že máš s malým stále trápeni a on, že není v pořádku. Možná jestli nemá nějakou skrytou nemoc, co pak vyvolává tohle všechno okolo jeho zdravý. Skus pouvažovat, ale jestli do toho půjdeš tak opravdu si najdi hodně dobrého veta a to aby jen nevytáhl peníze a nic víc.
To, že má pejsek sem tam něco je podle mě v normě, ale u Vás už je to snad přes hranici únosnosti a kulíšek se i tím trápí a vy taky.
Pac a pusu pro všechny marody od Biška a Damiška.
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2009 14:44
- Nahlásit
Darina1
Ahoj, u nás naštěstí antibiotika zabrala rychle.. Bylo to úplně vidět.. Předtím si nehrál, furt polehával, moc nežebral a nežral.. A v pátek jak dostal dvojitou dávku antibiotik v injekci, tak to hned začlo působit, tak v sobotu mi psali, že si už hraje a dneska už je úplně ok. Ono jak říkala měl určitě bolest svalů a tu horečku. Antibiotika má do pondělí, to zajdem na kontrolu. Naštěstí jsme to zachytili zavčas, takže myslím, že máme vyhráno
Ještě Endík aby byl v pořádku!
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2009 07:54
- Nahlásit
Romaine
Romanko tak to si mě potěšila, že prckovi je už lépe. Zatím mojí kulíšci nic tak závažného ještě neměly jen sem tam takový ten výraz, že je někde fenečka a on by si tak rád vrznul. To je drží jen jeden den.
Zažila jsem u té poslední fenečky NO otravu a i my umírala. Zázrakem se nám ji podařilo vrátit do života, ale pak už měla zdravotní problémy a vím jak to nedávala na sebe znát, jen tiše trpěla.
Doufám, že Edik vydrží a že dávku nemocí již bude mít za sebou. Jsem na něho zvědavá.
|