Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Bisonci - frise, havanak, bolonak, maltezak
<< 1 ... 378 . 379 . 380 . 381 . 382 . 383 . 384 . 385 . 386 . 387 . 388 ... 398 . 399 . >>
Autor Zpráva
Verca
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2009 18:06
- Nahlásit

HOlky, tak pořád nic. Včera pořád teplota pod 37 stupňů, dokonc i 36,5 a píše se, že do 24 hodiny by měla porodit, jenže Phoebe asi příručky nečte... No a dneska zas teplota nad 37 stupňů. Tipuji, že tam bude fakt to jedno a to může rodit i týden po termínu a termín je zítra. Snad si to nenaplánuje na dnešní noc, protože zítra jedu do Brna ráno. Ale fakt tomu nic nenasvědčuje, šli jsme na krátkou prochajdu a nosila mi klacky jak šílená a naháněla Eli.

Endík
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2009 18:51
- Nahlásit

Ahoj vidím že se nemůžeš dočkat doufám že až to přijde tak nám ty broučky nebo broučka vyfotiš.

Endík
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2009 18:53
- Nahlásit

Holky nekoupete ty psi nějak často.....Já myslela že tak jednou do měsíce.

Romaine
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2009 19:00
- Nahlásit

Endík
Jo, my koupem tak jednou za měsíc a víc. Jinak když byl menší tak i po delší době.

Darina1
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2009 08:43
- Nahlásit

Romaine
Romanko tak jsem je včera vydrbala a naschvál jsem si stopla, jak dlouho mi to bude trvat i s fenem a bylo to 45min. Jinak mi to trvá 1hod. oba dva dohromady tak že každý to měl za půl hodiny hotové.
No a je fakt, že jsou bílí jak by byli namočení v Savu. Ještě musím zjistit, jestli jim to neničí tu srst a jinak jsem spokojena.
Endík
Ediku koupu psi podle potřeby a kdyby to bylo nutná tak i každý den. Přece jen jsou bílí. Jinak podvozky dost často a celého pejska tak jednou za měsíc.
Verca
Veverko kdo si počká ten se dočká jen aby to nebylo v tu nejnevhodnější dobu a to většinou je. Tak se připrav.
Dlouho jsi nám nic nenapsala o Barunce. A moje obvykla otázka, kdepak mám fotku malé s pejsky?
Verunko, prosím tě, jak pak se jmenuje tvoje CHS? Já to zapomněla.

Verca
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2009 12:23
- Nahlásit

Endík
No jasně, že vyfotím.

Darina1
ehm, fotky... kruciš...
CHS je GADELAI (zneužila jsem jména mých sester, Gabka a Adélka). No a Barunečka, to je miláček největší, včera si usla v 18 večer a spala až do sedmi do rána. Takhle spinká pořád, ale většinou od osmi večera do sedmi rána. Roste jako z vody, holka jak cumel. Akorát s čím mě zlobí, tak je to žužlání ruk a prstíků. Pořád jí je vytahuji a ona si říct nedá.
Peťa mi včera říkal, že snad Phoebe bude rodit jako já, že to si pěkně počkáme, chce nás napínat. Já od 1. termínu přenášela 8 dnů.

Darina1
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2009 12:49
- Nahlásit

Verca
Veverko Barunku si živě představují a vidím, jak žužlá. Pošeptej Berunce za mě pěknou ukolébavku.
Péťa to vyřešil a výš, že má pravdu. Jak se říká jaký pan takový pes.
Víš, proč jsem chtěla vědět tu CHS? Páč si píši s jednou paní a ta má za se dvě Boloňáčky, je ze Zlína a její Boloňáčku co má od paní chovatelky Kuběnové tak se jmenuje Judy ze Zašova. Tak si myslí, že tvoje Phoebe bude příbuzná. Huž ji to jdu napsat.

Endík
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2009 15:49
- Nahlásit

Ahoj holky teď jsem se vrátila s veteriny nemůžu zase tomu uvěřit nechala jsem si to rozepsat nemůžu tomu věřit Endy má zase zánět za to jsem zaplatila 652Kč jsou tam léky v hodnotě 245kč a zbytek očkování + 295kč za u prohlídku uší . Už nebudu čekat měním veta mám ještě holky a ty taky musí jíst. Ne že bych mu penízky za veta nechtěla dát ale za to že se mi koukla do uši abych zaplatila 295 kč je na mě dost. jinak mam jít za týden zase na kontrolu.Jinak ta starší byla taky strašně hodná a teď si to vynahrazuje.Zkus ji dát dudlíka pořád lepší vyhodit cumel než prsty.

Romaine
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2009 16:15
- Nahlásit

Endík
No tak to je nehoráznost. Ty léky no dejme tomu, i když Robby neměl na zánět uší tak drahá antibiotika, ale měl to na začátku. Ale za prohlídku uší 300,- Tak to je drzost podle mě. My platíme za prohlídku uší fakt tak 50,- jednou za nějakou prohlídku 80,- ale to už nevím čeho to bylo. Při zánětu jsme se i s lékama určitě vešly do 250,- Asi si to budu psát co je za kolik, abych mohla poskytovat srovnání.

Určitě hledej jinou veterinu a třeba si je obvolej a zeptej se normálně kolik si účtují za různé prohlídky!

Darina1
S tím koupáním kartáčem. Podle mě to ničit srst nebude, je to téměř jako když bys ho rozčesávala.. Navíc Robby měl tu srst tak jemnou, že spíš dělá dobře než špatně na srst

Endík
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2009 16:15
- Nahlásit

Můžete mi dát kontakt na toho pana Konvičku dík

Verca
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2009 20:11
- Nahlásit

Darina1
Darinko, vím koho myslíš, má chs zlínská vločka, viď? Já jí potkala na bonitaci v Hlučíně a taky na výstavě v Ostravě, tam jsi byla i ty s Damiškem. Její fenka se nechtěla předvést, jak se chudinka bála. Ale toho pána se snad báli všichni psi. Ale já mám Phoebe od p. Němcové CHS od Krásné řeky. Phoebe je Ronda od Krásné řeky svým jménem.

bisonka
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2009 22:29
- Nahlásit

Endík
ordinuje každý den po-pá od 13 do 15 hodin ve Frýdlantě. Ordinuje v bývalém JZD ve směru z Frýdlantu na Ostravici po staré cestě. Ve Frenštátu je až do osmi do večera. Pevná na Frýdlant je 558675064. Ráno je tam od sedmi jenom sestra a dělá odběry.

Endík
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2009 04:39
- Nahlásit

moc dík

Darina1
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2009 08:11
- Nahlásit

Endík
No Ediku a mazej od nich to jsou opravdu vyděrači. Já když mám zaplatit za prohlídku uší 100kč. Tak se ošívám a to kdyby mi daly takovou paletu tak to asi semnou mrskne.
Verca
Veverko vy se musíte všichni znát v tom klubu páč Vás je opravdu poskromnu.
Romaine
Romanko taky si myslím, že by ta srst měla být v pohodě. Skoumala jsem i vanu jestli jako tam nejsou chlupy a ono nic, ale uvidím, co mi řekne až u stříhaní.
Jo a představ si, že granule zatím u nás mají úspěch Biško je žere i bez piškotu a Damišák se ještě nepotentoval a to jsem jim přešla drasticky hned. Nejsem blbá, ať si zvykají.

Romaine
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2009 09:16
- Nahlásit

Darina1
My taky granule měnili hned. Akorát co sme přivezli granule od chovatelky, tak až nám došly, tak jeden den je měl mixlý a pak normálka ty nový.. Já myslím, že ty přechody jsou pro psy citlivý nebo pro psy co maj problémy s žaludkem..

Jinak je super že chutnaj, jen aby jim to vydrželo.. Jako teď jsou nový, tak to Robby taky žral furt a pak míň a míň... No a teď teda míň než by měl, ale žere je, tak to je hlavní.

Endík
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2009 09:28
- Nahlásit

Holky Endy od včerejška večera nežral pořád mám ještě Eukanubu ,muže to byt po očkování.Dneska jsem se snimá pohádala protože jsem řekla že tři stovky za kouknutí do uši je hodně a ona mi ta sestra řekla že to je prý normální takže bych za týden nechala opět zase tři stovky + kdyby měl ještě nevýlečený zánět tak jsem ji řekla že ať s nami do budoucná už nepočíta a škrkne nás. A teď budu kontaktovat pana Konvičku mám na to týden pak se mu musí někdo na ten zánět podívat. Jinak mluvíte o biomillu nebo royal canin.

Endík
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2009 09:34
- Nahlásit

omlouvám se za chyby ale jsem tak rozčilená a navíc teď Endy zase nežere.

Romaine
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2009 09:36
- Nahlásit

Endík
O Royal canin (doufám )

Máš jí říct, že to normální teda není! Že v Brně je několik veterinářů, co se vejdou do 100,- s prohlídkama! A Brno bývá dražší ve všem! Znám min. 3 u nás, co mají tyto ceny a bohužel jeden je hroznej idiot (k němu by sme to měli nejblíž) a druhej je super, ale objevili sme ho až min. rok a protože jsme spokojeni s naší veterinářkou, tak ji neměníme. Ale když má dovolenou, tak jdeme k němu. Jo a blbý bylo, když měli dovolenou zaráz a Robby měl problém To sme museli k tomu blbcovi.. A on ani neutřel stůl po psech co byli před náma, takže Robby na sebe nachytal spoustu chlupů od cizích psů a ještě mu ihned narazil náhubek a vůbec se choval jak debil Jiní veterináři se zeptaj jak se chová - jestli kouše a mají mu dát náhubek nebo ok.. Ta vaše veterinářka si holt chce nahrabat, protože za psy lidi prachy dají..

Endík
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2009 09:36
- Nahlásit

Darina1
Taky jsme s K9 přešly na Eukanubu hned a taky má pevnou stolici ale nechutnají mu má sníst 125 až 165 g protože 2-3kg a Endy má 2.85kg to je ta horní a včera snědl pouze 60g a dneska nic.

Romaine
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2009 09:38 - Změnil/a: Romaine
- Nahlásit

Endík
Jo s tím, že nežere.. Může to být po očkování a nebo mu bohužel ty granule nesedí.. Zkusila bych počkat do odpoledne a pokud nic, tak zkusit ty Royalky třeba. zatím sem neslyšela, že by s nima měl někdo problém. A jestli ho bolí zánět, tak taky by to mohlo být tím. Nic jiného mě nenapadá..

Edit: Neber to doslova podle tabulek.. Robby taky sní tak půlku co by dle tabulek měl.. Ani jako štěně nejedl dle tabulky (neumí číst holt no ) a vyrostl ok.

Endík
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2009 09:41
- Nahlásit

Romaine
Je pravda že ta utřela stůl a náhubek mu taky nedala ale to myslím bude děla t i jiný veterinář neno veterinářka ,kterýmu aˇpoň trochu na zdraví psů záleží.

Romaine
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2009 09:45
- Nahlásit

Endík
Jasně.. To sem se setkala s tím poprvé a byla sem celkem v šoku.. Určitě hledej jinde.

Endík
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2009 09:54
- Nahlásit

Romaine
Tak to jsi mě aspoň uklidnila já myslela že je zase nějaký problém.

Darina1
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2009 11:13
- Nahlásit

Romaine
No doufám, že už nebudu muset nic vymýšlet s granulemi. Je jedna pravda, že kdybych vařila tak ten problém nemám páč to žerou a sto šest, ale u nás je to na střídačku jen ráno jsou fakt jen ty granule a pak buď granule a nebo vařené. Nikdy nebyl problém jen ten, že Bišo je ňuchňa, ale piškot to vždy spravil. On Kdyby to dělal Damišák, že mi odchází od jídla tak na to prdím, nechceš- nežer a vezmu, jenže Bišo je fakt samé žebro a neumí za tím nabrat a když opravdu více pojí tak to pak za se jde venku vše pryč. Tak to nemá u něho cenu. Damišák tak ten si ukládá svůj tuk a ten fakt dostává i ubrané granule anebo menší porce. On by se už neunesl.
Endík
Ediku utíkej od ní co ti nohy stačí. Já taky chodím na vet. se zánětem a platím kolem 140kč. Ještě teď jsem se ti koukla na moje účty a je to opravdu hodně velký rozdíl a nebydlíme tak daleko od sebe jako třeba Brno- Praha. Podle mě chce opravdu hodně zbohatnout. My máme taky tady jednoho pana doktora a věř, že jsem mu jeho reputaci tady pěkně promázla. Ty ceny jaké si nasadil a to chováni, však je to vidět k němu už nikdo pomalu nechodí a koho potkám tak se ptám kam chodí a jakmile mi řeknou, že k němu tak já hned co je to za blba a vím, že nejsem sama. Tak, že uteč a každému pejskaři povykládej co je zač a uvidíš jak bude namydlená.
To co popisuje Romča s tím jídlem tak má pravdu, určitě má ty problémy buď z injekce anebo s toho zánětu. Skus mu dát něco co má moc rád třeba piškot a uvidíš jak ho jí jestli radostně tak si holt klučina vymýšlí anebo smutně tak má problém. No a tabulky ber s rezervou páč kdybych jim dávala podle toho tam mám s Damiše mega Bišona a Bišo to ani nesní jo a musíš mu ještě odečíst ty dobrůtky, co dostane mimo i piškot.
Jo a bavíme se o Royalce.

Darina1
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2009 12:03
- Nahlásit

Verca
Veverko tak ta paní je de v sobotu krýt k paní Němcové. Tak jsem ji napsala, ať jí pozdravuje za tebe a že jestli Phoebe už bude něco mít do té doby tak že ji dám vědět a vzkazuje ti, že drží Phoebe prsty a myslí na ní ať jí porod dobře dopadne.
Jo a bála se ta její malá toho rozhodčího Jančíka.

monka
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2009 13:30
- Nahlásit

Endík
mne sa zda davka od Eukanuby skoro dvojnasobna ako ked som krmila bisonka-steniatko Proplanom (davala som cca 90 g). Skus si davkovanie jednotlivych krmiv porovnat na internete.

monka
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2009 13:32
- Nahlásit

Darina1
Verca
zdravim vas dievcata

Endík
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2009 15:05
- Nahlásit

Darina1
No Darčo vidím že jsi rázna ale stou veterinou máš pravdu dneska jsem mluvila s paní co nám prodala Endyho o těch zánětech a ona mi říkala že prvně je to vina veterinářky že si nás nepozvala na kontrolu už po prvním zánětu. A dala nám domu jenom antibiotika. Navíc jsme si Endíka už se zánětem dovezli a ona řekla že co může pro nás udělat je to že si endyho vezme spátky. Místo toho aby sme se těšily ze štěnátka máme ho měsíc a půl a už padlo dva tisíce. Chápu důležité očkování to jo ale ten zánět je podle mě zbytečný.

Endík
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2009 15:10
- Nahlásit

Jinak celé dopoledne prospal teď konečně e šel nadlábnout ale jenom málo aspoň něco mám doma 3 kg Eukanuby a je mito líto vyhodit tak to chci první spotřebovat a potom možná že zkusím tu royalku prosím napište mi přesný název pro štěňata díky.

Verca
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2009 16:25
- Nahlásit

monka
Jé ahoj MOni!!!!

HOLKY, TAK PHOEBE UŽ V 15 HOD. PRASKLA VODA, TEĎ ČEKÁME, AŽ VYLEZE ŠTĚŇÁTKO. PHOEBE BUĎTO PŘEBÍHÁ Z MÍSTA NA MÍSTO ANEBO SE NA NÁS TLAČÍ A ODPOČÍVÁ.HOLKY,DRŽTE PALCE, JSEM NERVOZNÍ,ABY BYLO VŠE OK.

<< 1 ... 378 . 379 . 380 . 381 . 382 . 383 . 384 . 385 . 386 . 387 . 388 ... 398 . 399 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání