| Autor |
Zpráva |
Darina1
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2009 18:33
- Nahlásit
Endík
Julinko tak jsem hned koukla a jako moc paráda, ale takový malý dotaz. Proč jsi koupila ten šampón sirný? Já ho dávala svojí fenečce NO, když měla problém s kůži. Je pravda, že mi ho míchaly v lékárně s bílinkami, ale určitě tam byla sýra a dehet. Edik má nějaké problémy?
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2009 18:38
- Nahlásit
Veru krááásnou holčičku máte. Roste do krásy. Ať je hodně zdravá.
|
Endík
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2009 07:00
- Nahlásit
Darina1
Endy má na hlavě a na kůži malé boláčky všimly jsme si toho jak jsem ho česala a denně ho prohlížim kvuli blechám ,neustále se škrábal všude a blechy nemá .Včerá jsem ho večer koupala a uvidíme. Koupala jsem ho o půl desáte ať už nemusí ven aby neprochladl.
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2009 11:48
- Nahlásit
Endík
Tak to jo Julinko, jestli má nějaké problémy tak ten šampón je opravdu super. Jen ho nepoužívej často. Sem tam a jinak jiným šampónem ho koupej, ale ten je taky moc fajn, jen je tam ta síra a ta aby mu neničila srst, ale jako lék je to hodně dobré. Jak jsem psala měla jsem s tím zkušenosti jen mi to měly i s bylinkami.
Pak mi napiš, jak mu to zapůsobilo a ještě taková poznámka. Když jsem si přinesla Biška tak se neustále škrábal a to hlavně kolem tlamy. Šla jsem i 2x na vet., ale nic se nezjistilo vůbec nic. Tak jsme to začali ignorovat a ono to samo nějak přešlo.
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2009 15:13
- Nahlásit
Ahoj všem. Tak sem jdu nahodit zajímavé téma.. Už se vám stalo, že vaši mazlíci vyli? A to jako fakt jak vlkodlakové..! Robby dnes vyl úplně strašně - ze spaní. I minule se to stalo, když spinkal. Ale jak kdyby tu byl úplně nějakej obrovskej vlkodlak Sem málem spadla ze židle, jak sem se lekla!
Škoda, že jen párkrát zavyje, takže to nestihnu nahrát.
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2009 15:18 - Změnil/a: Darina1
- Nahlásit
Romaine
Tak to ti musím, Romanko říct, že Kulíšci nikdy za tím nevyli, ale co není, může být. Hlavně kdyby se jim zdálo o holkách. Možná, že Robby a kurát nějakou puncoval pod sebe.
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2009 16:33
- Nahlásit
Darina1
Nás spíš napadlo, že se mu zdálo, že se mu podařilo dostat do řeznictví zadními dveřmi a tam bylo všechno to maso a on na to nemohl o pár centimetrů dosáhnout
No ale ten zvuk byl fakt strašnej.
|
Endík
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2009 09:49
- Nahlásit
Holky nemáte něco učinného na okusování nábytku já už jsem z toho zoufala mám okousanou poličku a židle už začíná a jsou nové to by mě šlakt trefil hraček má plno a máme i okousané rohy ale to se dá spravit ale židle né políčka se vyhodí ale nechci aby mi okousával židle.
|
Endík
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2009 09:51
- Nahlásit
Dokonce jsem si všimla že mají holky okousané postele tak to musím co nejrychleji něco vymyslet ty postele stály hafo peněz jsou speciální úpravou pro astmatiky. prosím o radu. dík předem.
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2009 10:27
- Nahlásit
Endík
Julinko tak, že podle mě jsou dvě rady a to
1. Pokaždé když ho načapeš tak seřvat, vylátat.
2. Když to nepomůže tak už jen náhubek. Kdykoliv ho chytneš, že to dělá tak nasadit náhubek a nechat i díl. Nějaký lehký, volný aby se mohl i napít. Když odcházíš tak nasadit náhubek a to nekompromisně.
Já bych to tak dělala a vydržela bych až by ho to přešlo třeba i třeba půl roku. Já mám úplně nový nábytek dřevěný a to kdyby mi dělali tak je fláknu po řiti.
Tak vydrž a nasaď.
|
Endík
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2009 16:01
- Nahlásit
Dík náhubek nemám,ale to fláknutí už má za sebou kouká kalo pytel a děla jako že on nic a to máme 8 měsícu od rekonstrukce celeho patra a jak jsem vyděla tu poličku od televize rozkousanou myslela jsem si že je po mě a ty postele taky byly fakt drahé a jedna noha ta už ke okousaná. Uvažovala jsem mám delší vodítko že ho prostě dám na vodítko aby si necoural a to pokaždé jak něco rozkousne aby věděl žeto nemá dělat.
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2009 07:52
- Nahlásit
Endík
Já ti to věřím, že tě málem omyli. Když jsem zjistila, že mi Damišák doma tapetuje, tak jsem to brala, že jako potřebuji strhnout tapety a malovat, ale když překousl šňůru anténní tak to jsem opravdu už měla i strach páč tam vedle byla elektrická šňůra.
Ten náhubek kup i tak ho budeš někdy potřebovat a podle mě je to zatím nejzvětšenější metoda. Biško nikdy nic nekousal jen Damišák a to ty tapety, šňůra od antény a nejraději měl reklamní noviny tak ty vždy rozcupoval.
|
Endík
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2009 08:18
- Nahlásit
Darina1
Jo od lednice šnůru tu už jsme měli taky vytaženou to jsem dělala kraval aby to neopakoval a aby ho to nezabilo.Ale na ten náš nábytek je prostě vysazený ono to voní ještě tou novotou uvažovala jsem o spreji proti okusování .Ale nevím jestli je to vhodné k astmatikum.Jo a omítku tu máme taky sežranou v jednom rohu to jo to von rád.A taky dělá, to já ne to někdo jiný jak ho hubujem kouká jako tele co po něm chceme,Hned maže do pelechu a je tááák unaveny až neuvěřitelné.Mužu se tě zeptat čím stříhaš drápky ? A co je lepší gilotina nebo to druhé ?Ja jsem z toho jelen první jsme řešiligranule ty ještě nemám vyřešený pořád dobírá Eukanubu teď tohle no mě pomějě.
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2009 08:35
- Nahlásit
Endík
Julinko, můžeš se zeptat, ale prdlajs ti odpovím páč já jim drápy nestříhám já to nechám ostřihat, vždy když jsou u holiče a ona jim to při jednom veme. Tak že co dva měsíce stříháme jak srst, tak drápy, ale čím tak to nevím.
Ten sprej si já myslím, že není nic moc. Takové nějaké pachy, smrady asi nic nevyřeší jen ten náhubek a budeš mít opravdu klid. Chápu, že se ti do toho moc nechce, ale kup a budeš vidět. Něco na pacholka musí zabrat.
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2009 09:10
- Nahlásit
Endík
Chtěla sem napsat už včera, ale nějak nezbyl čas, tak se připojím k radám.
Určitě nedávej doma vodítko - nesnášel by ho a doma by neměl být uvázaný. Řešení je opravdu náhubek - nejlépe ten kovový! Přes ty ostatní se psům hůř dýchá. A nebo koupit klec - dostatečně velkou a naučit ho být tam. Ale to je dražší řešení a dýl trvá.
A aby neohryzával nábytek, tak mu venku najdite nějaký pěkný tlustý klacek - nejlépe bez kůry a ten mu vemte dom a když ho načapete jak kouše něco co nemá, tak mu řekněte fuj a dejte mu ten klacek. Robby taky má klacek doma, protože oni potřebují něco kousat a to dřevo je nej. Akorát občas posbíráte kousky dřeva. Robby se naučil, že s ním může jen na linu a na koberce ne. Vašemu se mohou měnit zuby, protože je myslím malý, ne?
My naštěstí toto nezažily. jen vypáral pár nití z koberce a to nebylo tak hrozný, protože to nebylo vidět
Spreje nekupujte, ty jen tahají peníze.
|
Endík
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2009 10:49
- Nahlásit
Romaine
Darina1
Díky za radu já jdu koupít ten náhubek i když pochybují že jsou i pro prťata a ten klacek seženu máme sice zahradu ale za chvílí budeme vylízat oknem ,je tu sněhu jak na sibiři.Bude mít 4 měsíce tak jsem zvědavá jestli ten náhubek zabere.A velkou plácačku na muchy tu jdu taky koupit...
|
Simis
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2009 11:26
- Nahlásit
Ahojky všem
tak tu sem zas po hooodně dlouhé době.Nějak nebyl čas.
A jak se mají hafíci? Co říkají na sníh? Armi je z něj úplně unešenej...Lítá jak pominutej a když zastaví nabere si hafo sněhu do tlamy a žere ho...
Endík
Ahoj tak tě taky zdravím.Já sem Simona a mám skoro dvouletého frizáčka Armaniho. Taky přidám radu. Měli jsme stejný problém odnesla to fungl nová postel.První co jsem běžela koupit byl ten sprey o kterém si psala. Nekupuj! Jsou to opravdu vyhozené peníze. No holt někdo se nachytat musel. Armani sprey absolutně ignoroval a postel okusoval vesele dál. Pak jsme začali důrazně trestat. Jak kousnul do postele tak novinama přes prdku a durazně fuj ale stejnak to nezabralo tak dostal nahubek a behem neceleho měsice byl klid. Je tedy pravda že když je doma sám tak se nábytku ani nedotkne ale pokud necham někde pohozený papírový kapesníky nebo noviny tak máme doma nastláno Ale to je maličkost...
Tak se mějte hezky...
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2009 12:15
- Nahlásit
Díky za radu já jdu koupít ten náhubek i když pochybují že jsou i pro prťata
Jsou i pro prťata. My máme ten kovový na bišona normálně. Je fakt, že ve 4 měsících ještě není plného vzrůstu, tak počítej, že mu tlamka ještě poroste, tak se neboj koupit trochu větší. Však oni ti poradí. Plastový nebo kožený bych nekupovala. Doma se mu v tom bude hodně špatně dýchat a pít už vůbec ne!
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2009 08:42
- Nahlásit
Romaine
Romanko jasně, že máš pravdu KOVOVÝ je nejlepší a vydrží.
Když mě Damišák to obdoby, že jako rád něco cupoval, tak jsem sehnala bakelitoví náhubek a dala mu to v autě, když jsem musela odskočit. Vrátila jsem se a on měl na tlamě jen něco na způsob náhubku. Bišo totiž nesnes pohled na náhubek tak pomohl Damišákovy s něho. Bišo ten náhubek s venku celý prokousl, aby jako to Damišák neměl.
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2009 09:27
- Nahlásit
Darina1
Tenkrát to asi vtipný nebylo, ale já se musím smát, když si představím, jak mu to odkusuje To by stálo za to to natočit
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2009 10:24
- Nahlásit
Romaine
Víš, co i jsem se na tom parkovišti zasmála páč jak ten blb tam s tím seděl a chudák čuměl, co asi na to řeknu.
Já jen v ten moment zkoumala, jak se moh na to dostat s venku a samo, že Bišo to na sebe nepráskl, ale jak jsem uvažovala tak jediná volba byla BIŠO a já vím, že on vždy plasty v autě z nudy kousal, ale jen na sobě třeba v postroji takové ty posunovací tak ty my obě rozkousl a proto jsem potom přišla na to, že jen a jen Bišo je ten zloduch. Damišák ten má jinou úchylku a to na papír.
Pac a pusu od Biška a Damiška.
|
motylek
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2009 23:29
- Nahlásit
Ahoj, sháním papilonka, ale bišonci se mi také líbí. Papilonek ale víc, nevíte o vhodné chovatelské stanici v Praze, nebo poblíž Prahy? Chci si koupit fenku s PP. Prosím o pomoc, díky
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2009 12:41
- Nahlásit
motylek
Motylku já opravdu nevím o žádné CHS která by teď měla štěňátka, ale je tady i téma kde chodí Papilony tak s kus k nim zajít. Určitě ti poradí.
|
motylek
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2009 20:52
- Nahlásit
Darina1
Děkuju, už jsem je našla a ptala jsem se tam
|
hally001
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2009 20:57
- Nahlásit
Endík-tabasco-si víckrát nekousne..u nás zafungovalo
|
bisonka
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2009 18:23
- Nahlásit
motylek
www.altair.websnadno.cz Sice nejsou z Prahy, ale znám osobně a mohu jen doporučit.
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2009 15:37
- Nahlásit
ahojky holky...opet po dlouhe dobe vas zdravim a obracim se na vas s dotazem
shanim stendo bolonacka s PP, ktere by bylo koncem kvetna bo zacatkem cervna k odberu treba i barevne variace.
poradite?
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2009 08:39
- Nahlásit
nika00
http://www.bolonacek.estranky.cz/
Zdarec mazec.
Moc ti neporadím, ale vím, že tato chovatelka nakrývala svojí fenečku. Jak to dopadlo anebo jestli budou malé nevím. Skus se zeptat a uvidíš.
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2009 10:33
- Nahlásit
Darina1
dekuju za tip...
jeste dotaz..nahodou jsem narazila na tenhle inzerat..jedna se o stenata s PP....neznate nahodou???
http://zvirata.bazos.cz/inzerat/3132484/Barevny-bo lonsky-psik-s-pp.php
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2009 10:43
- Nahlásit
nika00
Niko neznám, ale co jsem ti sem dala ten odkaz na tu CHS, tak ta paní určitě ti řekne jak a co ta CHS co prodává ty prďolky. Tak se na ní obrať a uvidíš. Jinak i ona je ze severu Moravy.
|