Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Bisonci - frise, havanak, bolonak, maltezak
<< 1 ... 378 . 379 . 380 . 381 . 382 . 383 . 384 . 385 . 386 . 387 . 388 ... 398 . 399 . >>
Autor Zpráva
Fifi
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2009 16:32
- Nahlásit

Verca
Ze sem lezu - ptala ses onehda na vyzivu brezi feny, ted koukam, ze uz se rodi. Mas urcite veterinare na dratu, u male fenky s nizkym poctem stenat hrozi komplikace. Stenatko samo vylezt vubec nemusi. Nechci desit, ale nic nepodcenuj a kdyz si nevis rady, volej veterinare!! Drzim palce.

Darina1
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2009 16:41 - Změnil/a: Darina1
- Nahlásit

Endík
Endiku samo, že s krm ty granule. Já bych je jako taky nevyhodila a až sní tak koupit nové.
Verca
Veverko tak držím pěsti a ráno chci číst, že jsou na světě 2holky. No a můj říká, že to bude páreček kluk jak buk a holka jak sluníčko.
monka
Zdarec Monka.

Endík
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2009 17:25
- Nahlásit

Verca
Hlavně dej vědět kolik jich je .A vyfoť je broučky .

Endík
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2009 17:29
- Nahlásit

Držime palečky

Verca
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2009 18:48
- Nahlásit

Fifi
jj, mám jí na drátě, jsou to už skoro 4hodiny, co praskla plodovka, ale zatím se nic neděje, je klidná, občas zafuní, nervózně se přejde, namáčkne se na mě a odpočívá. Veterinářka říkala, že je to prostě otevírací fáze, i když teda většinou čtu, že po prasknutí plodovky by mělo štěně vylézt do tří hodin. V sedm tam jedeme na ultrazvuk.

monka
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2009 19:56
- Nahlásit

Verca
drzim Ti palce. Pevne verim,ze to zvladnete-ste dievcata sikovne. A gratulujem Ti k miminku

Janik
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2009 22:18
- Nahlásit

Verca
Verunko myslím na vás a jsem nervózní jako bych to rodila doma já určitě to zvládnete....

Ahojky Moni
Jak se máš?? Stále agiliťákujete??

monka
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2009 23:47
- Nahlásit

Janik
Ahojky
mame sa dobre a stale agilitakujeme. Tento vikend mame intenzivny trening v Klokocove s Luckou Dostalovou a buduci vikend mame zavody u nas v Olomouci, konkretne v Horke nad Moravou. Aj manzel uz trenuje so svojim psom, okrem agility aj frisbee, tu je odkaz na ich stranky http://www.attisek.wz.cz/ A ako sa mas Ty? Co mate nove?

Endík
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2009 06:33 - Změnil/a: Endík
- Nahlásit

Verca

Holky tak co je s Vámi jou ty miminka nebo ne

Darina1
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2009 08:04
- Nahlásit

Endík
Endiku pak až bude nálada a hlavně čas tak Verča to napíše co je z mimi asi teď toho má moc tak nemá čas a jestli náhodou taky nejela do školy. Ona totiž dálkově studuje výšku k tomu Barunka, manžel, domácnost a samo pejsci.
Já se na počítač dostala až dnes páč ten můj předělával PC synovy a ta jsem byla odpojena od internetu.
No a co ty už jsi našla jiného veta? A co malej kulíšek?

Endík
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2009 09:54
- Nahlásit

Ahoj tak zatím má Endy pořád zánět v pondělí jdeme k novému panu doktorovi do Frýdlantu tak se uvidí co nám řekne a jak nám pomuže potom písnu jak to dopadlo. To víš já jsem doma na md a docela se nudím a nemám si ským povídat děti přijdou odpoledne a manžel až večer. Jsem doma kvůli mladší dcery má astma bronchiale to má i ta starší ale u té mladší jsem si to vybojovala. Byla týden ve školce a tři doma těžko by mě někdo zaměstnal ale už jenom do konce roku potom jde do školy .A mužu říct teď berou léky a jsou na tom obě o hodně lépe. před rokem jsme byly dvakrát po sobě v lázních .Všichni kolem říkaji že jenom sedím na zadku doma ale radší bych chodila do práce a měla zdravé děti to ale nikdo moc nechápe.

Endík
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2009 09:58
- Nahlásit

Darina1
Jinak vím co to jsou fofry kolem miminka prošla jsem si tím dvakrát.Jmenují se Julie.

Darina1
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2009 10:30
- Nahlásit

Endík
Tak já tě zdravím Julinko, ale věř, že určitě zapomenu za se, jak pak se jmenuješ o mě to tady huž holky vědí. To víš já už jsem starší bába je mi 49let tak já mám tak trochu na to nárok. No přinejhorším když si nevzpomenu tak za se budeš Edik.
To jak máš holčiny nemocné tak to ti opravdu nezávidím. Můj syn když byl doma a mladší tak dostával stále ty broučky do krku a s toho pak měl hrozný až dávivý kašel a musel vždy na to brat kortykojidy. Jenže teď už není doma a není opečovavan jak v bavlnce a představ si, že je zdráv a to fakt od té doby co se postavil na svoje a vy, že nemůže tak často být nemocný. On když to chytil tak kašlal snad až do jara.
Doufám, že ten další vet nebude, zmrd a hlavně ti dobře poradí páč to opravdu už je moc dlouho.

Endík
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2009 11:48 - Změnil/a: Endík
- Nahlásit

Darina1
To opečovavání u nás bylo když byly holky malé nebyl den bez utření prachu ,vysatí a taky vytření bylo vše 100 u nás bys mohla jíst z podlahy ale teď už né utírám prach jednou za týden i vytírám taky 1 za týden.Na doporučení paní doktorky a poctivě dodžují asi 4 roky.
Přizpusobily jsme holkám i bydlení pro alergiky takže nemáme koberce ale plovoucí podl. a taky nemají zaclony atd. a pomohlo to .Jinak snad bude pan doktor hodný a bude mu více zaležet na psovi. No uvídíme někdo mi ho doporučil a taky mi ho doporučila paní ve zverimexu a nezavazně na sobě tak uvidíme v pondělí.

Darina1
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2009 09:55
- Nahlásit

Endík
Julinko tak jak pak u veta? U mě to vypadá, že asi Biško má snad taky zánět, ale za tím neklepe ušima, nesmrdí, nebolí na pohmat a toho mazu je moc málo. Tak jsem mu to vyčistila a uvidím. Jinak bych mazala k vet.

Endík
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2009 17:49
- Nahlásit

Darina1
Před chvílí jsme se vrátili byly jsme ještě ve městě takže byla to otázka 10 minut byly jsme v tom Frýdlantě u pana Konvičky. Podívál se na Endyho a nevzal si zatím ani korunu v pátek jdeme znova protože Endymu chtěl vytřít ten maz aby ho asi zkonroloval ale žádny nemá tak mám zakazáno o uši do pátku pečovat. Asi je měl až moc čisté, ale vypadá to že jsme se toho zánětu zbavili ještě ale nejásám uvidíme v pátek. A taky jsem zvědavá kolik si v pátek veme protože dnes mi neučtoval nic. Proč si myslíš že má Biško taky zánět?

Darina1
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2009 07:49
- Nahlásit

Endík
Julinko tak snad to nebude takový vydřiduch jak ta první páč to byla opravdu zmrdka vetká.
Myslím, že Bišo má možná taky zánět pro, že jsi blbec poškrábal ucho to mu s červenalo a měl i ranku která se trochu zanítila, no a já mu to vyčistila a pak mazala framykoinem a právě když jsem mu to čistila tak se mi zdálo, že má nějak víc mazu, ale může to být jen následek toho škrábnuti tak proto čekám co a jak. Uvidím do pátku, a kdyby se mi něco nezdálo tak zajedu.

Romaine
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2009 16:03
- Nahlásit

Darina1
Ahoj, maz u zánětu je tmavý, takže pokud je světlý, tak to zánět nebude.

Darina1
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2009 07:28 - Změnil/a: Darina1
- Nahlásit

Romaine
Zdarec Romanko.
On ten maz byl tmavý a to dost, ale přičítám to tomu, že si ten blbec opravdu udělal ranku v uchu malou, ale byla tam a ono se mu to trochu zanítilo. Jsem to vyčistila a tam bylo toho sajrajtu dost a pak namazala. Jen jsem mu to kontrolovala, čistila a mazala. Ten maz už je zatím světlejší, tak uvidím. Ono jako opravdu se mi nechce dát 100kč jen za to aby mu se jen koukla, ale pokud uvidím, že je to nutné i jen zkontrolovat tak poběžím. Zatím nic.
Posíláme my ze severu pac a pusu od Biška a Damiška.

Verca
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2009 23:15
- Nahlásit

Ahoj holky,
tak příroda si s námi dost drsně zahrála, Phoebe měla falešnou březost, dost přesvědčivou. TAkže budeme krýt za 4 měsíce znovu a doufám,že tentokrát se vše povede. Holt příroda je mocná čarodějka.

Darina1
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2009 08:36
- Nahlásit

Verca
Nazdar Veverko.
Tak to je mi opravdu moc líto, že to nevyšlo. Doufám, že za ty 4měsíce to vyjde a huž budete to mimi.
Jinak pokud chceš tak stále mám dva kulíšky a i ty papíry se tady najdou a věř děvče, že jeden skok a je to jistota. To víš já mám samce obr samce.
Posíláme my ze severu pac a pusu od Biška a Damiška.

Endík
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2009 12:21
- Nahlásit

ahoj včera jsem byla u veta a platila jsem 105 kč i s očkováním proti vzteklině.

Verca
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2009 13:29
- Nahlásit

Darina1
já taky doufám, že příště to už vyjde.
TAk místo štěněte Vám tu posílám pár foteček našeho miminka.

tady chudák nechápala, do čeho jsem jí to navlíkli...

tu mám hrozně ráda
a kdybyste chtěli víc, tak jako obvykle jsou na www.baramisu.rajce.net

Verca
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2009 13:30
- Nahlásit

Endík
pan Konvička je opravdu skvělý, dělá vše jen pro pejsky. My jsme za ním jezdili s nemocným pudlíkem a za jeho léčbu jsme v přepočtu dali 5x miň, než jinde a jednalo se o tisíce. Síla no. Je fakt zlatý a hlavně zkušený.

Endík
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2009 09:59
- Nahlásit

Verca
Máš pěknou dcerku. Je to moje první návštěva takže se uvidí do budoucna. Ale jsem ráda že si nevzal za prohlídku uši ani korunu a koukal se tím kukátkem tak se mi oplatilo jed dvakrát do Frýdlantu a zpátky i když to mám do Frýdlantu dost daleko.
Ale chodí k němu asi dost lidí byla tam fronta tak jsme chvílí čekali a pamatoval si Endyho no spíše že měl problémy s těmi uši.

Darina1
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2009 14:21
- Nahlásit

Verca
Veverko no Barunka je kuči- kuči děvče, ale za se moje technická poznámka. Kdepak mám Barunku+ pejsky na jedné fotce?
Tě budu tak dlouho otravovat až tě to přestane bavit a si s pomeneš a nafotíš hafu fotek.
Endík
Julinko tak to si mě s tou cenou až dojala. Opravdu šikulka pán doktor, ale jsi zapomněla napsat, jak to vypadá s tím zánětem. Tak se ptám, jak pak to vypadá?

Endík
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2009 15:31
- Nahlásit

Darina1
Pan doktor řekl že už ho nemá. Tak uvidíme protože drbe se a drbe a uši teď pravidelně čistím. Tak snad ho už nedostane.

Darina1
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2009 08:52
- Nahlásit

Endík
Julinko tím, že mu to i stále čistíš tak mu to podráždíš a i se mu to ještě stále dohojuje. Tak, že já bych to čištění začala mírnit stačí co druhý den ne li třetí.
Bišo za tím má pokoj s uchem, má ho čisté ani se nedrbe a nesmrdí. On ten zánět poznáš i tak, že si čuchneš k tomu uchu a ucítíš jiný smrad.
Pozor i na blechy podle mě i ten zánět dokážou vyvolat, jak to nevím, ale já jsem vysazena na ty zmetky tak i to si o nich myslím.

Endík
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2009 17:58
- Nahlásit

Blechy to bych zabíjela ale naštěstí jsme nic nenašly.

Endík
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2009 16:40
- Nahlásit

Dneska jsem koupila ten šampon od GOTTLIEB se sírou ale není pro štěňata tak doufám že mu to neublíži , očička máme vystříhane i když nevím jestli jsem to nepřehnala! Je to poprvé.

Nemůžu si pomoct ale ten sírny šampon tak smrdí, připomíná mi mastičku kterou jsem použivala na dětskou prdélku na opruzeniny.
Mam přidané nové fotky tak se můžete kouknout.
http://www.celysvet.cz/fotoalbum-uzivatel?uzivatel =14233

<< 1 ... 378 . 379 . 380 . 381 . 382 . 383 . 384 . 385 . 386 . 387 . 388 ... 398 . 399 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání