Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Bisonci - frise, havanak, bolonak, maltezak
<< 1 ... 387 . 388 . 389 . 390 . 391 . 392 . 393 . 394 . 395 . 396 . 397 ... 398 . 399 . >>
Autor Zpráva
Darina1
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2009 09:16
- Nahlásit

ať nejsou jak s Biškem :-D na roztrhání :-D
Tak přesně. Biško prostě stále si nedá vysvětlit, že ty kule mezi nohama má i někdo jiný ne jen on a že není nadsamec. On si čuchne k dotyčnému a jde pryč s takovým tím výrazem“ za se kule kdepak jsou ty pipiny“. No a s Andoškem tak to jsou největší nadsamci.
Musím bonznout něco co se stalo u nás ve vchodě.
Kulíšci mají kamoše a to jakékoliv plemeno u Biška je to omezené o ty kuličky. Mají tady kamaráda Amerického Pitbula+ něco mix.
Šla jsem k výtahu a paní přijela s Džonym, Damišek davaj k němu, že jako kamoš, ale Džony nám začíná dospívat a z ničeho nic se vrhl na Damišáka. Ten na nic nečekal a zdrhl o poschodí výš. Jenže jak byl Džony v ráži tak hodně štěkal. O podál stál Bišo a čuměl co se Džony rozčiluje, jak uviděl, že to bylo ohledně Damiška tak neváhal a vrhl se na Džonyho. V tu ránu to vypadalo jak v bojové aréně a nahoře stál Damiš a čuměl dolu, co ti dva blbci dělají.
To jak tady popisují tak to vypadá jak film na pokračováni, ale to bylo jen pídi sekundy. Džony i chytil Damišáka páč ten byl oslintaný.
Moje chyba byla v tom, že jsem je měla na volno v baráku a paní udělala chyby v tom, že Džony nemá náhubek. Tak my už chodíme na vodítku. Páč ten magor Damiš okamžitě ke každému letí a oni potom když už ti pejsci dospívají tak to nemají rádi a hlavně samci. Oni si myslí, že to je jejich konkurence.

Janik
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2009 10:40
- Nahlásit

Darina1
Jo Darinko...mě koupání a fénování čeká zítra ráno.
Tak to já mám takových příhod mnoho s Andym. On je na našem sídlišti kromě pár vyjímek snad nejstarší pes s kulema.... no a asi si dovedeš představit, jak vypadá naše procházka, když potkáme nějakého psa, který má taky kule a je už dospělý.... to už jednou i krev z Andyho tekla. Stalo se to tak, že jsem vyjímečně měla Andyho bez vodítka. Byl asi 5 metrů předemnou a uslyšel štěkat psa Čakyna (kříženec jezevčíka a kdo čeho ještě), který je svojí paničkou rozmazlovaný chudáček malinký :-D no a Andy jak ho uslyšel, tak se zastavil a poslouchal ho, jak štěká....já na něj zavolala zůstaň!! No a tím tuplem se Andoš rozběl a letěl přímo na toho Čakyna jak bojová střela a kousal ho přího do krku. Jenže Čakyn se nenechal a Andyho začal kouat taky. Andy měl zrovna na krku dost velou bradavici a jak ho Čakyn kousl, tak mu tu bradavici ukousl. Krve jak z prasete....Andy celý červený krk. Toš jsme je od sebe odtrhli, já se paní strašně moc omluvila a šli jsme dom. ... no hrůůůza od té doby chodíme zásadně na vodítku. A ještě aby to nebylo málo, tak cestou ke vchodu jsem potkala měšťáka, který bydlí vedle ve vchodě a celou tu hrůzu viděl, tak jsem od něj dostala zdrba, že jestli budu mít psa ještě někdy bez vodítka, tak že mi dá pokutu...

Darina1
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2009 10:51
- Nahlásit

Janik
Přesně tak, jak u Vás se nesmí bez vodítka Tak ani u nás. Tak, že moje chyba. Teď chodím hlavně kolem baráku s vodítkem a kurát jsem přišla s venku, vybírám schránku, a kdopak to jde od výtahu no náš Džony. Hned jsem je dala na krátko a k noze aby s ním pán mohl projít a samo, že Džony vyjel. Tak už je to potvrzené, že už nesmějí v uzavřeném prostoru se sejít. Možná venku jo páč tam máj kde utéct, ale spíš bych víc dávala pozor na Biša, on když už s Džonym vyjely tak asi mezi němá bude boj. Ještě, že jsou tak mega chlupatí. No potěš Královou, až je uvidí za se mi řekne čím to doma hnojím.

Janik
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2009 10:58
- Nahlásit

Darina1
Jo tak to Andy když se potká na vodítku s křížencem Kokršpaněla, tak je hrůza..to by se ti dva zabili ale jak jsme je oba dva pustili na louce, tak si dokonce i hráli. No já jsem nechápala a pán od Filipa taky ne. Na vodítku je vždycky hrůůza.

Andy má taky mega chlupů hlavně hlavu má dlouhou. Jak ho okoupu a vyfénuju tak ho vyfotím a potom sem dám fotku

Darina1
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2009 11:15
- Nahlásit

Janik
Přesně tak, jak u Vás se nesmí bez vodítka Tak ani u nás. Tak, že moje chyba. Teď chodím hlavně kolem baráku s vodítkem a kurát jsem přišla s venku, vybírám schránku, a kdopak to jde od výtahu no náš Džony. Hned jsem je dala na krátko a k noze aby s ním pán mohl projít a samo, že Džony vyjel. Tak už je to potvrzené, že už nesmějí v uzavřeném prostoru se sejít. Možná venku jo páč tam máj kde utéct, ale spíš bych víc dávala pozor na Biša, on když už s Džonym vyjely tak asi mezi němá bude boj. Ještě, že jsou tak mega chlupatí. No potěš Královou, až je uvidí za se mi řekne čím to doma hnojím.

Romaine
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2009 20:37
- Nahlásit

No ten střapec je tam unikátní.
BArunka ti vzkazuje, že jestli se objevíš bez náušnic a korálků na žužlání, tak s tebou neprohodí ani slovo.

Ať se nebojí, to bych jí neudělala Ale ještě mám v zásobě dlouhý vlasy

a ten jí tak ožužlala, že jsem měla dojem, že se musí rozpadnout. NO jo, ty děti....
Od Barunky mi to nevadí To je MOJE zlatíčko Už se na vás těším..

Jinak děkuji všem za držení tlapek, pěstí... Mám B a hotové úspěšně všechny zkoušky, takže teď zkoušky až v lednu. HURÁ!

Darina1Janik

Počkat, vaši kluci jsou takoví bojovníci? To Robby většinou se jen brání... Vyjede jen, když po něm pes skáče.. Tak to jsem na tu nedělu zvědavá.. Aby jste nevystavovaly otrhance po boji Jinak je rozhodnuto, že ho zítra vykoupem, takže jde se mnou. Snad nebude pršet.

Janik
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2009 23:32
- Nahlásit

Romaine
Ano Romčo, můj Andy je hroznej bojovník jinak je to zlatíčko, které by neublížilo ani mouše..... Andy se jinak bojí suchozemské želvy i mini křečka.... ale psy na sídlišti by rozthal :-D a že to někdy nejsou malí pejskové (labradoři, dobrman a různí kříženci) :-D Je to prostě můj namachrovaný dědek no :-D
Moc se na neděli těším a taky doufám, že nebude pršet. A neboj se..kluci nebudou otrhaní budou od sebe dostatčeně daleko...

Darina1
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2009 08:42
- Nahlásit

Romaine
Neboj Romanko mi ti ho vrátíme vcelku, no budeme se snažit.
Jinak k té bojovnosti. Bišo začal kdysi vyjíždět hned bez upozornění, ale tím, že panička má v ruce hůl tak se nám to podařilo jakž, takž dostat pod kontrolu a to tak, že Biško když zjistí, že pes má kule tak prostě udělá nasraný gzycht a jde pryč, ale to je fakt na něm vidět. Postaví se za mě a čeká až ten s kulami odejde. Když ten kuloš váloš se při blíži k Biškovy tak ten ho taktně upozorní, že se kamarádit nebude a to takovým slabým vrrrr. Bišo pak stále pochoduje a dělá to vrrr. Za nějaký čas ho to přestane bavit a vyjede a nebo když kuloš začne moc dotírat anebo naskakovat tak to už fat neunese na nervy. Vyjede, zařve a uteče. Jo a tím, že už se k sobě dostaly hodně blízko Andošek+ Biško, tak tito dva už se neupozorňují, ale rovnou zdravý. My to víme a tím pádem reagujeme.
Damišák ten jen nedovolí, aby na něho někdo cizí naskakoval to taky umí říct DOST vrrr. Jinak naskakovat je povoleno jen doma v soukromí mezi Biškem+ Damiškem. To si vychutnávají.
Jinak tito dva jsou moc dobří na socializaci štěňat. Hned jim řeknou kde je jejich místo a mezi tím si i pohrají.
Zatím my dva ze severu zdravíme Robbyho.

Darina1
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2009 08:52
- Nahlásit

Janik
Jandulinko babulinko.
Tak tady dnes neprší a snad to bude jen lepší, ale jsem zjistila, že je tady v bytech dost vlhko. Tak snad kluci nezkrabatí. Už jsem domluvena s paní Královou, že mi na Damišáka mrkne a když tak přistřihne. Možná ještě poleze do vany.
No a už se moc těším na neděli, že za námi přijde i Romanka s Robbym. Jandulinko jede taky ten tvůj? To abych měla to hlídáni pro Biška. Jinak musím brat stan a tam ho zavřít, chudák malí. Tak bude trpět. Bišo říkal, že doufá, že ta chůva pojede.
Moc zdravíme a posíláme pac a pusu našemu kamarádovy Andoškovy.

Romaine
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2009 09:00
- Nahlásit

JanikDarina1
Teda já koukám, je fakt, že Robby už taky není to blbé štěně a nesnáší, když na něj pes skáče, to se taky pustí do boje, ale jinak se kamardí stále s každým - i se psema. Takže z kamarádění nic nebude asi, co? On hlavně miluje bišony.. jak nějakého potkáme, tak mě tam vyloženě dotáhne ať chci nebo ne Bišonama je posedlej!

Jinak už se těším. Mohlo by být tak 20 stupňů a bez deště, ale to chci asi moc

Neboj Romanko mi ti ho vrátíme vcelku, no budeme se snažit.

O to se nebojím - on se umí dobře bránit I když proti přesile ještě nebyl teda

Darina1
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2009 09:14
- Nahlásit

Romaine
Romanko jo to on se chce taky kamarádit, ale jak mile zjistí, že má mezi nohama to něco, tak jde radši pryč.
Robby se bude kamarádit s Damišákem. To je buran, který bere vše a miluje vše. U něho musím dávat pozor, ať mi ho někdo nekousne páč on se řítí závratnou rychlostí ke každému a dělá takový ten taneček kolem i s ocasem. No, a když mu pejsek řekne, že už dost tak se Damišák jako dobře vychovaný pes vráti k paničce, ale opravdu Damišák je ten povahově nej pejsek. Páč on byl do 4měsícu v mega smečce Pudlů a Elderů. Tak ten má úplně nejlepší socializaci za sebou.

Romaine
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2009 21:32
- Nahlásit

Darina1
Tak "my" už jsme vykoupání a učesaní. Máme ale letní sestřih a ne výstavní, takže nebude tak načechranej jak ti vaši Ale pro mě je stejně nejhezčííííííííí

Darina1
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2009 06:58
- Nahlásit

Romaine
Nazdar Romanko.
Hele, i kdyby ty naše kuličky byly do hola, tak jsou pro nás to nej. Můj nikdy nechtěl dříve malého psa, a proto jsme měli jen NO, ale jak jde čas a človíček stárne tak zjišťuje, že potřebuje i něco malého na to pomazlení. No a tak jsme skončily na Bišonkách a můžu ti napsat, že můj je s nich vedle. Jeho věta je „ nejlepší investice mého života a až tito budou odcházet tak se s toho pos…e“. No a to nechtěl kdysi slyšet o malém pejskovi, co by se vešel na klín ani ň.
Už jen jeden den a jsem tam. Doufám, že nezaspím, budu stávat ve 3hod. Musím ještě Bertíkovy- Krtkovy poklidit páč můj chudáček tu bude celý den sám. Už se naučil mě vítat, jakmile přijdu od někuď.
Pac a pusu od Biška, Damiška a Bertíka.

Romaine
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2009 09:48
- Nahlásit

Darina1
No to je jasné - ale teda do hola by se mě nelíbil Jak teď sme ho koupali a byl nakrátko ostříhanej, tak v podstatě jak byl mokrej jsme viděli celou jeho kůži, má krásný pigment, ale vypadal by strašně Ne ne, takto je kráásnej...

Verca
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2009 21:49
- Nahlásit

No tak babyyy!!! Jak to dopadlo?! Kdo má bobíka? Andy nebo Damiš?

Janik
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2009 22:02
- Nahlásit

Verca
Ahojik Verunko
Tak BOBíka nemá ani jeden konkurence byla celkem veliká. Andy získal V1, Nejlepší veterán ->splněny podmínky pro udělení titulu Veterán šampion ČR a v závěrečných soutěžích jsme se dostali do užšího výběru. Bednu jsme měli blííízko až mě to zamrzelo, když jsme nepostoupili ale potěšil mě užší výběr to je zatím náš největší úšpěch. Byl to opravdu skvělý pocit
Damišek získal myslím V3 ale nejsem si tím 100% jistá. Zrovna jsem chystala Andyho, takže jsem to nějak nestíhala sledovat. Ani nevím jméno toho psíka, který získal BOBa.
Jinak Andy byl celou dobu s Biškem v klidu a zamilovat se do Robyho od Romanky. Celou dobu ho chtěl nakrývat ten můj malý úchylek

Verca
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2009 22:52
- Nahlásit

Janik
Jani, tak to je paráda! Moooc gratulujeme a chápu, jak tě to mrzí, když jste měli bednu tak blízko. Škoda, že jste začli s výstavami tak pozdě, Andy je nádherný kus psa. U bišonků bývá konkurence, co si pamatuji, tak fakt horzně velká.
No Andy je prostě úchyláček. A Robby se nechal? to bych se divila. anebo se taky zamiloval? Si pamatuji, jak jsme byli u Darinky a zamiloval se do Lukyho od MOnky.

Romaine
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2009 23:38
- Nahlásit

Verca
A Robby se nechal? to bych se divila.
Taky se zamiloval Skákali by po sobě vzájemně, ale to by pak nedopadlo..

Ale biško dal Robbymu co proto Ne, ale Darinka měla biška na klíně a Robby ho chtěl očuchat a to mu teda nedaroval Ještě že má Robby dobré reflexy No a Damišek chudák na to zdálky koukal Ale taky se očuchali a myslím, že vzájemné sympatie tam byly

Jo a jinak jsou to tada krásní psi... Ale ty je znáš

A neškytala ti dnes Barunka? Já vás chválila

Darina1
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2009 08:12
- Nahlásit

Nazdar děvčata.
Tak jsme se vrátily z Brna a hned ze začátku musím napsat, že se Damiškovy nezdařilo, dostal V3 což je zatím úplně nejhorší hodnocení které zatím dostal. Byli tam opravdu lepší a pěknější. Hned při posuzování nám bylo vytknuto to jeho světlejší očičko. Pak když jsem si šla pro papíry tak pán Jančík mi řekl, že kdyby tam nebylo to světlejší oko, ale kdyby bylo tmavší tak by Damišák se podstatně lepší umístil. Jinak hodnocení dostal moc dobré a i pochvalu za předvedení. Na prvním místě vyhrál importovaný pejsek a ten byl opravdu moc hezký.
Jinak jsem si fajně pokecala a viděla se se starýma známýma.
Snad na příští výstavě se zadaří.
Pac a pusu od Biška a Damiška.

Darina1
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2009 08:29
- Nahlásit

Janik
Jandulinko móóóc velké gratulace. Tak to je velká škoda, že ses neprobojovala až na tu bednu. To by si Andošek a ty zasloužily.
Verca
Veverko si představ, že i Biško se toleroval s Andoškem a dokonce se měli i rádi. Možná, že ho Andošek chtěl i nakrýt. No a pak jim partu dvou rozbil Robby páč jim do toho začal kecat. Znáš Biška. Je pravda, že jsem ho měla na klíně a vyjel, kdyby byl na zemi tak je potichu a bude Robbyho tolerovat.
Romaine
Jinak Romanko, děkují, že ses za námi přišla podívat a kouknout. Konečně jsem viděla i šmudlu, byl moc milí a hezký. Tak mu pošeptej do ouška, že ho zdraví z Havířova jeho kámoš Biško a Damišek.
Zapoměla jsem napsat, že když jsem odešla do kruhu tak sem Biška zavřela do stanu a když jsem se vrátila tak jsem myslela, že snad s tím stanem už odejde do Havířova. On byl úplně s nervi v háji a když jsem otevřela ten stan tak to snad bylo pro něho to největší blaho, že už má tu svojí páníčku. Tak mi ho bylo líto, že jsem mu slíbila, že už mu to neudělám.
Holky, a když jsem jela domů po dálnici tak to jste měli vidět ten mazec na cestě. Takové slejváky co jsme potkávaly po cestě sem ještě nezažila, ale to nebyl jeden déšť to bylo snad 5x. Vůbec, že jsme dojeli bez zničeného auta.

Romaine
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2009 11:07
- Nahlásit

Darina1
No a pak jim partu dvou rozbil Robby páč jim do toho začal kecat. Znáš Biška. Je pravda, že jsem ho měla na klíně a vyjel, kdyby byl na zemi tak je potichu a bude Robbyho tolerovat.

Však se domluvily. No, spíš Biško domluvil Robbymu Chránil si paničku no

Verca
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2009 14:27
- Nahlásit

Darina1
Darinko, já myslela, že jste byli v kruhu sami? Ale i tak moc gratulujeme!
No já nevím, ale na Jančíka mám svůj názor, zažila jsem ho na třech výstavách, z toho jednou posuzoval nás (teda nás hodně kladně, takže bych neměla co remcat ), ale mám prostě dojem, že u něj hraje roli, jak je známej chovatel, který předvádí psa. Zaslechla jsem různé konverzace, kdy sami lidi nechápali, jak mohl dát třeba Bobíka nějakému psovi, ač ten druhý byl krásnější. bylo to u čau čau.A pak tam někdo řekl, že ten, kdo vyhrál, že je někde v komisi v klubu chovatelů toho plemene a pak jsem tohle zažila u něj i na druhé výstavě u maltézáků. Takže si myslím, že na tom něco bude. Popisuji ot jen tak zkráceně, možná to vyzní zaujatě, ale bylo toho prostě víc, co mě přesvědčilo.

Romaine
NO tka to nekecej, že se nechal obšťastňovat! NO Barunka měla škytavku ten den asi 2x, tak že by to bylo z toho?

Romaine
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2009 15:27
- Nahlásit

Verca
Ne, nenechal Ctěli po sobě skákat vzájemně...

My můžem jen za 1 škytání

Janik
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2009 16:00
- Nahlásit

Verca Darina1
Holky moc děkujeme za gratulace.
Bedna byla hodně blízko, ale tak možná, že jsme s výstavama neskončili uvidíme a třeba se ještě někdy na nějaké výstavě objevíme mi to totiž asik nedá. Tu bednu budu chtít někdy dosáhnout

Romaine
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2009 17:33
- Nahlásit

Janik
Určitě to nevzdávej! Andy je krásnej pes a fakt bych neřekla, že je mu 10! Příště to vyjde!

Janik
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2009 19:52
- Nahlásit

Romaine
Romanko děkuji i za Andoška.
Určitě ještě několikrát pojedeme ale to jen když na to budu mít našetřené penízky. Je to opravdu dost drahé ještě, že aspoň přihláška pro veterána není tak drahá jak pro mladého psa. To bych už opravdu nezaplatila.

Darina1
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2009 07:43 - Změnil/a: Darina1
- Nahlásit

Verca
Verunko já se vždy pana Jančíka zastávala. Vím, že každý má svůj názor, ale teď musím říct podle mě, že se sekl a to je za se můj názor. Ten co vyhrál, byl opravdu moc krásny. Ten druhý nebyl vůbec pěkně upraven a postavu má jak fenečka a ne jak pejsek. Jenže tohle já když jsem na výstavě tak to tam nevidím, až když si doma prohlédnu fotky. Ta paní co dostala V2 se ještě pak u stolu s panem Jančíkem hádala, že měl její výhrad. Pán Jančík ji jen na to odpověděl, že je to jeho názor a basta. Já to beru, je to jen jeho názor a vůbec nemá cenu se na tom pozastavovat. Ono v tu neděli u kruhu pana Jančíka bylo celkem dost veselo ohledně toho jeho posuzováni, dost lidiček se tam rozčilovalo a nadávalo. Já jen vzala papíry a pán Jančík mi řekl o tom oku. No a ten s tou V1 podle řečí byl známi, ale i tak musím říct, že byl nádherný a Damišek tentokrát na V1 neměl.
Janik
No Jandulinko vidíš nesmíš to vzdát, máte moc velkou šanci se dostat na tu bednu. Když uvažuješ ještě o nějaké výstavě tak si naplánuj příští rok tady za se v Ostravě ve 4měsícy. Ta výstava je jen Národní, ale taky se tu chodí na bednu.

Darina1
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2009 08:56
- Nahlásit

http://www.bisonci.wbs.cz/
Děvčata tak už mám dané fotky z výstavy a doplněné umístění.

Janik
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2009 17:20
- Nahlásit

Darina1
Darinko jo tak do Olomouce a do Ostravy bych chtěla jet zase. Je to totiž nejblíž, takže by byla škoda tam nejet

anyny29
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2009 18:37
- Nahlásit

Darina1
Tak opět jsem tu.
Moc se tu nějak nedostanu ,kurňa málo časuJak nelenoším v postely tak pro změnu lítam po doktorech ale dnes jsem tu sedla,tak hned píšu.Byla jsem na operai s kolenem měla jsem plastiku křížového vazu která mi po 13 letech selhala tak mi to dělali znovu.Tak mi tam museli vytahnout šroub co mi tam jediný zůstal a dal mi tam místo toho 2 šrouby,2hřebíky a vaz z mrtvolky a dělali mi to v Karviné.No a teď mě čekají od středy rehabilitace tak si to zase budu mrskat.No jinak Benouš teď vedle mě leží bo má doooost velké halušky z bouřky.No ale je to sním děs a budu doufat že to přejde jinak budeme 19.slavit roček
Jinak nic moc nového a až budu mít cestu nahoru tak bych se ozala a stavila bych se na pokec i stím naším bláznem malým.Tak zatím páček od Any a Bendolína

<< 1 ... 387 . 388 . 389 . 390 . 391 . 392 . 393 . 394 . 395 . 396 . 397 ... 398 . 399 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání