Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Bisonci - frise, havanak, bolonak, maltezak
<< 1 ... 387 . 388 . 389 . 390 . 391 . 392 . 393 . 394 . 395 . 396 . 397 ... 398 . 399 . >>
Autor Zpráva
Darina1
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2009 08:04
- Nahlásit

Romaine
Není zač.
Pac a pusu od Biška a Damiška.

Verca
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2009 20:14 - Změnil/a: Verca
- Nahlásit

ahoj holky
Tak super, napsala jsem dlouhý příspěvek a svou vlastní blbostí jsou si ho smazala.

Tak znovu...
Omlouvám se, že jsem tu tak dlouho nebyla, nějak nestíhám internet. Psiska žijou a jsou zdravé. ) Jediné, co nás sem tam trápí jsou blechy, vždy jen chvilkově, ale musí mít pořád spot-ony, pořád se hodně drbou, i když blechy a hnidy nemají. Nevím jestli je to protibleším šamponém nebo čím, ale ničí si tím srst. Hlavně u Eli, na hrudi má z 20cm srsti tak 8cm. JE to hrůza, jak nějaký zanedbaný smeták. Ale pořád nemám to srdce jí ostříhat. Vždycky jí vypěstuju novou, ale pak přijde něco, co jí tu srst oslabí. Ona je hodně taková háklivá na drbání. Po koupání se hodně drbe anebo když má blechy, tak to snad vkuse, pokud nespí.

Endíku, je mi hrozně moc líto, co se stalo! Nové štěňátko vám pomůže zapomenout a dovolí vám poznat, jaký boloňáček opravdu je. Jsou úúúžasní.

Darinko, moc děkuji za přání k svátku, ale já jsem Veronika a ne Věra. A tímto se omlouvám Bišonce ,že jsem jí nepopřála k svátku!
Moc gratuluji Damišákovi k nádherným štěňátkům, ten pigment je ohromný! Jsou to fakt překrásní pejsci. Holt se pochlapil.

Bubu Eli vítej mezi námi. já mám boloňačku Phoebe, 4 roky a havaňačku Eli 3 roky, jsou to moje zlatíčka.

Darina1
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2009 11:46
- Nahlásit

Verca
moc děkuji za přání k svátku, ale já jsem Veronika a ne Věra.
No tak jsem se spletla, Veverko. Konečně jsi nakoukla. Chápu, že toho máš hafo a už nikdy to nebude jinačí jen a jen horší.
Vítej do klubu blecháči. Jste holt na baráku, tak že blech bode dost. Stačí aby ti proletěl zahradou ježek a máš o starost víc. Biško ten se taky stále drbe. Kdysi jsem furt běhala na vet. A nikdy se nic nenašlo. Ohledně te srsti je to pravda, že ty s Eli na tom budeš hůř. Já přece můžu Biška více ostřihat a pak to není tak vidět.
Posíláme Barunce pac a pusinky my kulíšci s Havířova.

Romaine
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2009 17:55
- Nahlásit

Krásné prožití svátků a snad více příspěvků v novém roce

Romča a Robby

Darina1
Člen
# Zasláno: 25 Pro 2009 08:29
- Nahlásit

Romaine
I my se připojujeme s přáníčkem všeho pohodového k Vánočním svátkům, zdravíčka, pevných nervů, trochu penízku spíše hafu a k tomu všemu na závěr malého ožralého Silvestra. Toto a ještě mnoho dalšího Vám přejí Darina, Biško, Damišek a Bertík.

Darina1
Člen
# Zasláno: 25 Pro 2009 09:07
- Nahlásit

Jo a zapomněla jsem napsat, že Damišek je za se tatínkem. Narodila se mu 22. 12 4mimi a všechno kluci s kulami, zdravý a velcí. Tak, že za tím už má na světě 3holky a 5kluků.
Damišek ještě dostane ten nejlepší dáreček přijede dnes za ním galánka a bude za se v 16hod. šustit mimi. Ten se má. Uvidíme, jak pak to dopadne, snad dobře. Už ví, co tak to půjde snad jak po másle.

Endík
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2009 08:19
- Nahlásit

Romaine
Verca
ahoj holky nechcete se k nám taky přidat na diskuzi Vám prstičky nebudou stačit ťukat.

http://www.celysvet.cz/bichon-a-poil-frise.php?poz ice2=0

samozřejmě nikdo neříka že todle je špatna diskuze, to je jenom nabídka na pokec nic víc.

Endík
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2009 08:21 - Změnil/a: Endík
- Nahlásit

Jinak všem přeji Šťastné a Veselé Vánoce
a šťastný a veselý Nový rok 2010

Endík
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2009 08:22
- Nahlásit

všechno zvrtám opravuji "šťastný a veselý Nový rok 2010"

Darina1
Člen
# Zasláno: 16 Led 2010 08:12
- Nahlásit

Haló, haló.
Musím to tady obnovit. Čekám na jednu slečnu, jestli se ukáže.

Darina1
Člen
# Zasláno: 16 Led 2010 15:12
- Nahlásit

http://www.bisonci.wbs.cz/Uvod.html

Jo a zapomněla jsem se připomenout, ať kouknete do sekce štěňátka. Damišák má nové potomky. Kluk jeden ušatá.

Janik
Člen
# Zasláno: 17 Led 2010 02:20
- Nahlásit

Ahojik ahojik...
nějak to tady vázne ....

Jak se všichni máte????
U nás je něco dobré něco pšatné ach jo je mi úplně do breku bohužel Andy bude muset jít ze zdravotních důvodů na kastraci Jinak je stále zdravý a vitální, jen toto je momentálně náš problém zatím to není tak hrozné a možná to není vůbec, ale prevence a další zdravé roky do budoucna jsou přednější. Sice zatím není jisté ještě kdy přesně půjde, ale na 90% půjde určitě

Darina1
Člen
# Zasláno: 17 Led 2010 09:01
- Nahlásit

Janik
Jandulinko no co to čtu? Co se přihodilo Andoškovy? A to opravdu musí na tu operaci? Nejde něco jiného? Pokud mu to prodlouží zdravý život tak určitě běž do toho.

Janik
Člen
# Zasláno: 17 Led 2010 09:35
- Nahlásit

Darinko začalo se mu zvětšovat jedno varle a měnit i strukturu. Měli jsme už dvoje antibiotika i nějaké mastičky, ale vet říkal, že tam nahmatal i něco navíc. Buď to může být zhoubné nebo ne, ale nějaký výrustek nebo nádorek se mu tam začíná dělat.
Ale zdraví je přednější, takže na jaře bohužel půjde po nůž no ale hlavně, aby byl zdravý

Darina1
Člen
# Zasláno: 17 Led 2010 13:01
- Nahlásit

Janik
Jandulinko tak v takovém případě bych dala kulíška hned na operaci. Určitě bych nečekala až do jara. Asi Vám to doporučil vet., ale abych tlačila na to, že co nejdříve. Pokud v tom není něco i jiného se zdravíčkem.

Darina1
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2010 07:31
- Nahlásit

Posouvám a stále čekám na tu slečnu Míšu.

Janik
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2010 12:50
- Nahlásit

Ahoj ahoj ahoj
no budu ráda, když se to tady zase hýbat a diskutovat
Andy je ostříhaný nááádherně jak bude čas, tak ho vyfotím
Jak je u vás? u nás chumelí...ráno jsem jela do Valašského Meziříčí na zkoušku a ráno to byla kalamita jsem myslela, že to ani nestihnu tam dojet včas ....

Darina1
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2010 09:00
- Nahlásit

Janik
Jandulinko budu taky ráda, když se to tady obnovy, ale holky s jiné diskuze asi nestáhneme. Oni si už zvykli. Tak, že já jsem chvíli tam a za se nazpět sem.
Vyfoť Andoška, prosím. Musí být hodně kouzelný. Já jak ty svoje kuli brky nechala ostřihat na trochu kratší, že jako nejdu na žádnou výstavu, tak vypadaly jak tintítka i lidičky tady mě zastavovaly a že prý co se stalo, že nikdy nebyli na tak krátko, každému jsem musela vysvětlovat proč, zač a nač. No a během 14dnů to měly nazpět. Teď mají do stříháni ještě měsíc a kousek a už je to mazec. Vypadají jak chodící Lední Medvědi.
Paní Kalužová mi už poslala přihlášku tam k vám. Tak jsme zvědavá, kdy to vyplním a pošlu. Doufám, že to nepromeškám. Zatlačím na moje ho ať mi to už radši vytiskne.

Romaine
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2010 17:42
- Nahlásit

Ahoj. Já nikam na jinou diskuzi neutekla, jen je toho v těch dvou školách nějak moc. Navíc s Verčou letos státnicujem, takže žádná sranda Jinak nic noého. Akorát Robby je z toho vlhka děsně zplstnatělej. S tím teď bojujeme. No a on i v zimě na sněhu dokáže najít a zaplést si do srsti 10 kudlibabek (bodláků). Prostě náš Robby

Darina1
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2010 17:52
- Nahlásit

Romaine
http://www.celysvet.cz/bichon-a-poil-frise.php?poz ice2=&time=1257921364
Ahóóój Romanko.
To nebylo na tebe, ale na tady tuto diskuzi a hlavně proto, že tam chodí dost baba na pokec, ale je to tam takové hodně nepřehledne. Když chci dočíst, co napsali předešlí den tak se musím i 20stran vracet abych byla v obraze. Tady to bylo fajn a hlavně přehledné. Já a Jandulinka tam někdy chodíme pokecat.
Jinak Vás obě obdivuji, že to vše zvládáte jak ty tak Veverka.
Pac a pusu od Biška a Damiška.

Romaine
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2010 11:53
- Nahlásit

Darina1
Já tam koukala tenkrát, jak tu někdo dával odkaz a právě mi to přišlo dost nepřehledné,takže sem to rovnou vzdala. Ono u nás se ani nic extra neděje. Akorát poslední měsíce je Robby tak strašně moc hodnej - to ani nejde popsat jak moc, že furt přemýšlím, co kde ohavného provedl a teď se za to kaje Ne, vážně je to úplně největší zlatíčko!

Akorát teď bojujeme s tím zplstnatěním. To se bude Havlínová divit, až jí ho dovezeme na stříhání Ale pak to snad pude líp rozčesat, až bude na krátko. Ale vypadá jak oškubaný kuře - na nohách.

Darina1
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2010 12:27
- Nahlásit

Romaine
Ahoj Romanko.
Tak u nás je a kurát to nového, že Damišek už kryl 4fenečky a od dvou feneček mimi už jdou do světa a ty dvě se teprve čeká co a jak. Jinak kulíšci jsou super dvojka. Damišák bez Biška ani ránu co Bišo to Damiš. Pokud volám kulíšky ke mně tak Damiš pozoruje jestli Biško jde a pokud ne tak nepůjde ani Damišák. Střihaní teď zkoušíme až co tři měsíce páč zatím na výstavy nechodím, možná, že mě to ještě někdy chytne a pojedu už jen do Brna, ale zatím ne. Tak, že když jdeme na střih tak to už jsme opravdu jak medvědi. No hrůza, ale pani Králova zatím nic neříká a cucky asi zvládám vyčesávat. Jinak by to nešlo. Kdybych je neudržela bez cucků, musela bych chodit častěji páč já kulíšky nenechám na kůži sjet.
Jinak u nás vše při starém, nic jinak nového.

Darina1
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2010 09:08 - Změnil/a: Darina1
- Nahlásit

Darina1
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2010 09:10
- Nahlásit

[imgs] [/imgs]

Darina1
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2010 09:12 - Změnil/a: Darina1
- Nahlásit

Ty vado mě se to po 4letech povedlo. Hurá. Já su tak dobrá a to díky Ebony.

Darina1
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2010 09:16
- Nahlásit

Připravyt, pozór!
[imgs]http://sklad.obrazku.cz/t326198_029.JPG[/imgs]

Darina1
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2010 09:18
- Nahlásit

Teď!
[imgs] [/imgs]

Darina1
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2010 09:19
- Nahlásit

[imgs] [/imgs]

Darina1
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2010 09:21
- Nahlásit

[imgs] [/imgs]AÁÁ přivoláni na 99% piškotové.

Darina1
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2010 10:05 - Změnil/a: Darina1
- Nahlásit

Damišek
[imgs] [/imgs]

<< 1 ... 387 . 388 . 389 . 390 . 391 . 392 . 393 . 394 . 395 . 396 . 397 ... 398 . 399 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání