| Autor |
Zpráva |
Endík
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2009 19:20
- Nahlásit
Ahoj tak Endík má asi fakt smůlu protože dnes jsem mu měřila teplotu a má 38.7 nevím jestli je to teplota nebo né nevím jak se to měří u psa ja z toho asi zešílím.
|
Endík
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2009 19:23
- Nahlásit
Darina1
Jinak má vyšetřenou krev i moč a nic se nezjistilo tedy si myslím že by nám to pan Konvička řekl .
|
Endík
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2009 21:03
- Nahlásit
No dívala jsem se na net a díky bohu teplotu nemá je to v normě.
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2009 07:21
- Nahlásit
Endík
Ediku teplota je u pejska až nad 39, tak se neboj.
Ohledně těch testů i tady dost čtu, že pejskům málokdy jde hned vše zjistit a že třeba nějakou náhodou na to přijdou. No a co ti sourozenci? Jsou zdravý? Skus se poptat jestli tam není něco dědičného.
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2009 09:36
- Nahlásit
Endík
A jak je na tom s tím čůráním? Ještě v tom má krev? Vydrží už na venčení nebo ještě ne? Doufám, že se to zlepšuje. Asi bych taky doporučila nějaké větší vyšetření až bude mít v pořádku ty ledviny.. Jestli je často nějak nemocný.
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2009 19:30
- Nahlásit
A tak já vám to prásknu... Je to přesně ROK! Víte už? Né? Byly z toho krásné fotky... Furt nic? A za chvíli byli 3 Už víte? PŘESNĚ.
VERUNCE A PETROVI (ještě jednou ) PŘEJI KRÁSNÉ VÝROČÍ SVATBY!
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2009 07:45
- Nahlásit
Romaine
Ty vado to už je rok! Romanko no kdybychom tě ne měli tak já fakt zapomenu, ale u mě je výhoda, že se můžu vymlouvat, že semnou chodí ten němec.
To já taky moc a moc gratulují těm dvoum holubičkám k tomu prvnímu roku a ještě takových nejmíň 49let.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2009 16:56
- Nahlásit
Darina1caute pani a caute vsem,musim rict,ze pani darina je perfektni a pejsky ma taky uzasny a hlavne ji patri muj dik,ze me dnes dobre navedla!
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2009 09:30
- Nahlásit
nemethova5
Hele Danko to nedělej páč se už červenám. Jo a zapomněla jsi napsat, jak se choval ukázkově Hajan a jak se k sobě s Hajankem měli ty dvě moje krysy.
Jinak jakmile budeš mít čas a ochotu tak se stav.
Pac a pusu od Biška a Damiška.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2009 10:30
- Nahlásit
Darina1jake krysy,to jsou fajni bisonci,nahodou i super vychovani,to se malokdy fakt vidi u malych pesanu,jak si to vsichni tri vykracovali,to lidi cumeli,co?neboj,cas mam ctvrtek,patek,ale ty jedes kdy na tu vystavu?nemas se co cervenat,jsem rada,ze jsi tam sla semnou,ja jelito,ktere nema orientacni smysl bych se ztratila,asi tak nejak.jo a chtela jsem si vas vyfotit vsechny i s hajanem,no a nejak na to nebyl cas,tak doufam,ze priste pani.
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2009 10:40
- Nahlásit
nemethova5
Danko jdu na výstavu až 28.6, ale kulíšek musel jít na střih před výstavní. Vidělas, co to bylo za koulí to bych ho neudržela bez cucků až do toho 6měsíce. Tak musel jít teď a pak půjdou za měsíc oba a hurá do Brna.
Je opravdu škoda, že nebyl čas na ty fotky a hlavně bylo moc hezký, tak by ti tři vynikaly spolu Hajánek tmavý a dva kulíšci kolem něho. Jo a výchova musí být, jinak mám hůl v ruce a bude tanec. To oni už vědí i to, že hůl umí i létat vzduchem a je mi v tu ránu jedno jestli je zasáhnu anebo se s pamatuji.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2009 10:48
- Nahlásit
Darina1aha,vlastne ta vystava byva koncem cervna,me to vypadlo,jo fotky jeste budou,neboj,jak budu mit cas tak se ozvu,ted pojedu vkuse osm dnu,prave,ze ted mam ctvrtek,patek volno a v patek jdu na desatou na posledni skolku,tak uvidim,no v kazdem pripade bych ti brnkla,jinak s tou vychovou mate naprostou pravdu,takze pokud vyjde casu,kazdopadne se ozvu,jo?
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2009 16:54
- Nahlásit
Juuu, děkujeme! Romi, ty jsi kecka, ale je to moc milé! Díky!
Jinak Phoebe bude asi co nevidět hárat a tak budeme znovu nakrývat a snad to vyjde tentokrát.
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2009 18:44
- Nahlásit
Sem vás musela prásknout
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2009 08:47
- Nahlásit
Verca
Veverko, budeme držet tajně 40prstíčku a 12tlapek, aby to už vyšlo a vy měly to vytoužené štěňátko.
Barunce posilám pusinku a pěkné pošeptáni do ušíčka.
Romaine
Romanko ty jsi tak chtěla dobře a ta baba tě tak sjede .
Co maléj už se s toho dostal? Nemá nějaké následky?
|
Janik
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2009 18:37
- Nahlásit
Ahojte holky
Tak dneska jsem udělala maturitu jsem nejvíc ráda...vytáhla jsem si dobré otázky, takže v pohodě
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2009 08:44
- Nahlásit
Janik
Jandulinko tak to opravdu moc gratulují a huž jsi dospělá.
Konečně máš ty nervy za sebou a teď si vybrat dobrou VŠ a alou znova.
Moc pozdravujeme my ze severu a posíláme pac a pusu od Biška , Damiška a Bertíka- Krtka.
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2009 18:57
- Nahlásit
Ahoj všem!
Ráda bych vás pozvala na opět aktualizovaný web www.bisonek.wbs.cz Co je nového se dovíte v sekci aktuality. Za vzkaz v knize budu ráda
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2009 09:49
- Nahlásit
Romaine
Romanko jaksi my blbne PC a nemůžu se tam dostat, není to tvoje chyba jen je kdesi u mě, to abys ji náhodou nehledala. Jakmile to půjde tak ti to profáram a zhodnotím.
Pá, pa.
|
Janik
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2009 22:12
- Nahlásit
Darina1
Darinko děkuji moc. Až teď po maturitě se dostávám na PC. Od čtvrtka se slavilo a slavilo
Dneska jsem Andyho objednala na štříhání na výstavu Už se do toho Brna moc těším. Snad tam budeme zase sami ať máme toho Veteránka hotového
Jinak tady se můžete kouknout na nejnovější fotečky Andyho http://djeina.rajce.idnes.cz/Andy_duben_2009/ jsou sice z dubna ale nedá mi to se s vámi o ně nepodělit.
A tady se můžete kouknout na fotečky z mého slavnostního předávání maturitního vysvědčení z našeho zámku http://djeina.rajce.idnes.cz/Predavani_maturitniho _vysvedceni_29.5.2009/
Všechny vás zdravíme Janča a Andy
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2009 10:32
- Nahlásit
Janik
Jandulinko jasně, že není čas. Hlavně si úží ještě, pokud můžeš, pak už ne.
Samo, že se i my těšíme na Brno a možná, že za námi pokud ji to čas dovolí tak se přijde podívat i Romanka.
Veterána máte v kapse. Andošek vypadá super. Jsem se dívala na fotky a koukej jak má skvělí pigment i na kulkách.
Maturitní fotky jsou super a je vidět, že už to máš za sebou a jsi vysmáta. A tak to má být.
Romaine
Romanko už jsem byla u tebe a jsem si i početla a pokoukala. Super.
|
Janik
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2009 11:25
- Nahlásit
Darina1
Jo Darinko Andošek má pigment skvělý Doufám, že se nás v Brně sejde víc ať můžeme pokecat.
Teď budu mít brigádu, takže moc užívat nebudu, ale jeden týden pojedeme s mojim přítelem do Švýcarska (pracuje tam můj taťka) Já už jsem tam byla ale Peťa ještě ne, tak se tam pojedeme kouknout. No a potom v srpnu pojedu zase na agility tábor. Tam už se těším jak malé dítě
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2009 11:48
- Nahlásit
Janik
Jandulinko píšeš o příteli a já ho ještě nevydělá. Doufám, že to napravíš a vezmeš ho sebou do Brna.
|
Janik
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2009 11:55
- Nahlásit
Darina1
Darinko je možné, že se mnou Peťa do Brna pojede. Chtěla bych ho vzít, ale zase vím, že ho to tam nebude bavit a poslouchat to, jak se tam nudí....ta ho radši nechám doma snad to chápeš... ale uvidíme ješě. Na 100% se mnou ale jede paní Kalužová
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2009 12:08
- Nahlásit
Janik
No Jandulinko jako, že na 105% jede paní Kalužova tak s tím počítám a vyřiď Peťovy, že se nudit nebude pychnu mu Biška a o zábavu bude mít postaráno.
|
Janik
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2009 12:19
- Nahlásit
Darina1
Dobře Darinko vyřídím mu to a snad se tam se mnou objeví
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2009 18:00
- Nahlásit
Ahoj holky!
tak já tu občas nakouknu, ale nějak nemám co připsat, začalo zkouškové období a v sobotu mám zkoušku z práva, to je hnus... Tak mi po 8 ráno držte palce.
Teď momentálně řeším otázku, jak to udělat s Barunkou, která bude zanedlouho lozit po zemi (už stojí na 4, ale zatím neleze, jen se umí plazit) a se psi. já jsem pro přírodní imunitu, ne pro skleníkové kytky, ale vím, že někdo to dokonce řeší tak, že vyhradí místnost, kam pes nemůže, ale my máme tak malý byteček, že si to nedokážu představit a ani se mi nechce, jsou zvyklé chodit všude a navíc Barunka nebude lézt po čtyřech věčně že. Máme plovoučky, což je na jednu stranu fajn. Takže budu asi muset holt vytírat a vytírat dokud nezačne chodit po dvou. Jen mi to přijde takové divné, že bude capkat rukama po zemi, pak si je dávat do pusy (ona je má v puse pořád), po které chodíme my a i psi "špinavý".
Darinko, jak ty jsi to řešila s mimčem a psem? No jak tě znám, tak ti jedli z jedné misky, ne? To byla jako poklona.
Asi to moc řeším a samo se to nějak vyvrbí...
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2009 09:13
- Nahlásit
Verca
Veverko vůbec jsem se neurazila a dokonce ti řeknu, že máš pravdu. Neřešila, kašlala na to a říkala jsem si, že to nějak dopadne. No a ke všemu my neměli plovoučky ani kachle jen poctivé koberce peršany. Tak, že u nás se spíš vysavač neschovával a byl stále po ruce.
Jo a studený odchov je nejlepší. Já to vidím u nás manžel je moc na tu čistotu a stále ty ruky v umyvadle a ejhle je alergik na co se neví do teď, ale podle mě na prach páč jeho to chytá kdekoliv a kdykoliv. No a my s klukem nic. Tak jak cikánčata.
Tak, že já ti v tom dle neporadím, možná, že kdybys napsala vedle holkám u maminek tak ti určitě napíšou jak oni to řešily.
Jo a Verunko moc držím palečky.
Pozdravujeme a posíláme pusinky Barunce.
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2009 11:54
- Nahlásit
Darinko poradila jsi mi až až, už jsem psala předtím i do "saraxátka" a taky psaly, že to nějak neřeší, tak to nebudu hrotit, chtěla jsem se spíš utvrdit,že to nemám přehánět, že získá přírodní imunitu.
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2009 13:55
- Nahlásit
Ahoj holky, děkuji, jestli jste mi držely palce. Zkoušku mám, dokonce za 1-. Teď se od 13hod. potí Romča při zkoušce, tak na ní musím pořád myslet.
JInak jsme si v sobotu udělali rodinný výlet, v Brně byla výstava aut a to my rádi. I když tento rok to byla krize, prý kvůli finanční krizi. Ale mně to nevadilo, byla tam s námi Romča (Romaine) a tak jsme super poklábosili, ňufala se s Barunkou, které se moc líbila.
Pejsani byli doma, už kvůli tomu, že jsem měla tu zkoušku, tak do školi je tahat, to fakt ne a navíc jsme jeli vlakem....
tak zatím paaa
|