Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Bisonci - frise, havanak, bolonak, maltezak
<< 1 ... 378 . 379 . 380 . 381 . 382 . 383 . 384 . 385 . 386 . 387 . 388 ... 398 . 399 . >>
Autor Zpráva
Janik
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2009 19:51
- Nahlásit

Darina1
Darinko, tak jak pojedu k paní Králové, tak bych se ti potom ozvala jestli se stavím. Ještě nevím, kdo se mnou pojede, protože jet sama se mi moc nechce. Asi zase přemluvím mamču ale to bych ti určitě dala dopředu vědět.
A nenapínej s tím zvířátkem a prozraď co máš

Verca
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2009 22:17
- Nahlásit

Darina1
Ty máš doma kočku???????

Romaine
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2009 08:48
- Nahlásit

Verca
Takový jednoduchý zvíře a nás nenapadne

Darina1
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2009 08:59
- Nahlásit

Romaine
Janik
Verca
No tak teda jo, já to bonznu. Mám doma morče Peruánce- Bertíka. Je to umazlené morčátko, je mu 1rok, je bílí, má PP tím pádem může na ty výstavy, je chovný, má bílé chlupy které jsou dlouhé až 20cm a musím mu dávat sponku aby mu bylo vidět oči on když je na zemi tak vypadá jak kdyby měl dát člověk jen na něho násadu a může vytírat, miluje Biška a Damiška a oni jsou s něho vybytí, Bišo by mu jen kradl žrádlo a Damišák ho stále olizuje. Bertík si ze psů udělal prolézačku. Moc nechodí a mi připadá, že kdyby měl udělat krok na víc tak zemře.
Jen dávám zatím pozor jako jestli nebude kulíškům za se okousávat srst jako to minulé morče, ale vypadá, že ne, uvidím časem.
Chtěla jsem si pořídit papouška Žaka, jenže jsem zjistila, že aby to nebyl ptáček od množitele tak by stál až kolem 20 000kč a když jsem si našla za přijatelnou cenu tak jsem zjistila, že asi pán bude množitel. Jo a Jandulinko pán byl tam od Vás z Hranic. Už jsem byla i připravena, že tam k Vám jedu, ale pak jsem si to rozmyslela páč oni musejí mít různé vyšetření na nemoci a jak jsem se bavila s pánem tak mi řek, že jestli to chci no tak to nějak pořešíme a i kroužek. Tak to jsem dostala strach, že si ho donesu domů a on mi chudák zemře.
Můj jak vyděl, že jsem smutná tak mi řek ať si pořídím morče no a já se toho chytla.
Ono mi asi děvčata chybí taková ta starost o něco malého. Jinak si to nedovedu vysvětlit. Jo a přidat mi víc práce a nebudu vymýšlet.
Jinak za uhádnutí a já, že jsem mystifikovala Vás tak Vám posilám kafíčko kapučínko.
Moc a moc velikou pac posílají tři kulíšci ze severu Biško, Damišek a Bertík.

Darina1
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2009 09:11
- Nahlásit

Sedím u PC mám otevřené dveře na předsíň, která je dlouhá asi 8m a ten blbec Bertík jen sedí na dece a zívá nudou. Asi jsem si pořídila morče nechodící, mám ho už 1měsíc a asi udělal snad 10kroků. Nepůjde ani na pamlsky, ale když mu je dám pod nos tak to si laskavě vezme.

Romaine
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2009 09:35
- Nahlásit

Darina1
Tak to by mě nenapadlo. Věřila sem v tu kočku teď..

Však počkej, oni ko kluci jednou proženou A nebo ho tíží srst

Myslete dnes na Brno ať je tu hezky - chci jít odpoledne s Robbym na přehradu, ale jak na potvoru bude určitě pršet Zatím svítíčko sluní, ale mráčky tu taky jsou. Když půjdem, tak se tu objeví foto, jelikož v nedělu jsme koupali a stříhali u pí Havlínové, takže je to malý rošťák.

Darina1
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2009 09:49
- Nahlásit

Romaine
Romanko asi jsi na to kápla asi fakt ho tíží ta srst budu ho muset oběd nad k paní Králove aby mu jako vymyslela nějaký střih a pak už jen na tu výstavu. Si představ, že v 6měsíci je tady v Ostravě výstava, no jako, že bych se přihlásila? Možná, že bychom získaly i CAJCE, BOBíka a na závěrečkách bych se dostala i dokonce na bednu. HURÁ!
Teď kom jsem mu pustila video a byla tam hudba tak se rozdováděl, že se musel i s toho najíst, ale žádny krok neprovedl. Oni ho ani kulíšci neproženou, oni do něho žduchají a on fakt jen stojí a snad i kvikne.
Tak u nás je hnusně a fakt se nedá jít vůbec ven zima, sníh a pochmurno. Jo a na fotečku se už těším. Kulíšci vypadají jak medvědi páč už 3měsíce nejsou ostřihaní, nechala jsem je do teď nebo jdu na tu výstavu, tak my budeme střihat 2. 3, ale už se těším i když je vyčešu a fakt jsou jak medvídci, ale do toho bahna to opravdu není.

Romaine
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2009 09:57
- Nahlásit

Darina1
U nás už se zatahuje KURŇA

Tak u nás je Robby zastřihovanej pravidelně co měsíc, protože jinak vypadá strašně.. Roste mu to jako bychom ho zalívali nebo co Ale ke "kadeřnici" chodí až tak po těch 3 měsících. By sme se nedoplatili jinak, kdyby chodil co měsíc.

Jinak kartáč se opravdu vyplatil. S ním je to úplně o něčem jiným to koupání

Tak dej nějakou fotečku toho tvého přírustku

Darina1
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2009 10:13
- Nahlásit

Romaine
Romanko já taky nechávám kulíšky střihat pravidelně co 2měsíce páč ono to nechat tak a střihat co 3měsíce tak to je o hubu a hlavně s tím česáním aby neměly dredy, ale zvládalo se, i když jak je vykoupu, vyčesám a vyfénuji tak mě se líbí, jak jsou huňatí. Jo a nám to taky tak roste jak po hnojení.
Kartáč při koupáni moc pomáhá a nic neničí. Je to opravdu jednoduché a nezabere to tolik času. Mě jde o to, že nevydržím být ohlá nad vanou tak dlouho. Ono přece jen jsou dva.
No a ohledně to ho fota Bertíka, už jsi zapomněla, že jsem ten blbec, co to neumí, Tak se připomenu fak to stále neumím sem dát a to ani do PC. Jen ti musím říct, že vypadá srandovně, když má tu sponku v chlupech, ale jemu to nevadí. To víš, když to nemůžou mít moji kluci tak aspoň morče.

Endík
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2009 12:59
- Nahlásit

Včera jsem byla s Endíkem zase na veterině to že je vylečený byla jenom chvilková radost má antibiotika na 5 dnů Stonalgin 2. Prý má zánět dásni ja už nevím co je a co není pravda je pravda bere to od večera a už není takový nervozní nepřechazí z jednoho místa na druhé dneska skoro po měsící spal 2 hodiny přes den sice ne tvďě ale nevyhybál se nám. Spinkal na svojem místečku uplně spokojeně uvidíme jak dobere ty léky jestli to pomohlo nebo to bylo léky.Jinak asi zůstanem u royalky vyhovuje mu a nezvrací zatím a taky pěkně behem chvilky celou svoji dávku stlačí a olizuje se.

Darina1
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2009 08:01
- Nahlásit

Endík
Endiku tak to je mi moc líto, že to s prckem není stále v pořádku, ale snad se ledy prolomí a bude vše ok.
Víš, co mě napadlo, že když ten malej prdloš má něco stále tak jak by se s toho dostal zkusila bych se domluvit s vet. tím dobrým, jestli by šlo udělat nějaké celkové vyšetření i s odběrem krve, jestli náhodou nemá něco v tělíčku skrytého a tím snad by se na to přišlo a dalo se nějak zakročit. Pokud by bylo všechno ok tak jen by se utvrdilo, že jako jen nějaké přeháňky to byly a už se to jen bude zlepšovat.
Ono je pravda, že ty vyšetření něco stojí, ale pro klid dušičky bych mu to nechala udělat.

Darina1
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2009 09:55
- Nahlásit

Janik
Jandulinku jsem vyčmuchala, že jste byly na výstavě v Katowicích s paní Kalužovou a jako obvykle jste měli velký úspěch. Moc gratulují. Jen by mě zajímalo proč, když jedeš, nepřihlásíš i Andoška? Určitě by vyhrál vše, kam by jen se ukázal.
Jo a ne, že mi to natřeš v Ostravě.

bisonka
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2009 12:04
- Nahlásit

Darina1
Janik
A my jdeme k paní Králové 7.4. tak už se moc těšíme na nový střih, akorát jsme se nedávno přestěhovali na vesnici a Bambinčina srst dostává zabrat.

Jo a Darčo, jaro se blíží a my stále uvažujeme o štěndech, jsou kulíšci , resp jeden z nich připravení stát se tatínkem?

Darina1
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2009 10:26 - Změnil/a: Darina1
- Nahlásit

bisonka
Bišonečko máš emila.

Romaine
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2009 21:17
- Nahlásit

KUK

Darina1
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2009 09:48
- Nahlásit

KUKIKUK.

Připravujeme se na výstavu. Včera jsem ty moje kulíšky vydrbala a dnes jdeme střihat. Snad mi počasí bude přát a nebude do neděle slejvák. Zkusila jsem nasadit Damiškovy předváděčku po roku a světe div se on to ještě nezapomněl a šlapal jak na molu. Je to moje zlatíčko.
Jo a děvčata nic se nebojte kartáče. Kluci nebyli koupáni měsíc a včera jsem je vzala do parády a můžu říct, že super. Rychle je pes vykoupaný= vykartáčovaný, jsem si to stopla i s fénováním+ koupel= 30min. jeden pes a stále používám ten silonový jakoby rejžák na koberce a už jsem zjistila, že jim to ani nevadí tam dole i tam zajedu a je to v pohodě.

Janik
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2009 14:10
- Nahlásit

Darina1
Ahojííík Darinko.
Tak my se už tady připravujeme na výstavu. Andy je krásně ostříhaný koupila jsem si kartáč jak jsi tady radila a fakt super. Vydrhla jsem mu tím hožky a výsledek perfektní díky za radu..bez toho už ani ránu
Už se do Ostravy moc moc těším doufám, že bude hezky jak třeba dneska
Zrovna jsem došla ze školy, takže se najím, vytáhnu brusle a jdeme s Andym běhat

Tak se mějte všichni krásně a pozdravujte hafiky

Romaine
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2009 17:21
- Nahlásit

Darina1
30min??? Jak to děláš? My hodinu.. Je fakt, že po vykoupání ho napřed rozčešem a pak fénujem a už jen pročesáváme.

Darina1
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2009 09:35
- Nahlásit

Janik
Jandulinko, ale pozor na výstavní chlupy ať tam Andoškovy něco zůstane do té neděle. Už i já mám kulíšky ostřihané a jsou jim vidět konečně oči. Oni totiž poprvé ve svém životě byli ostřihaní až po 3měsícych a povím, že jsem z těch chlupů co s nich padalo, mohla uplést svetr. Tak zarostlé kluky jsem ještě neměla a jsem šikulka byli bez cucků.
Kartáč je opravdu veliká záchrana a není taková s tím námaha.

Romaine
Romanko fakt 30min. jsem to stopla, ale je pravda, že já je nějak moc nerozčesávám před fénováním. Jen tak je přejedu a u fénováni je pak tím kartáčem rozčesávám a natahují. Pak jak už jsou tak asi na 90% suší tak je nechám, nedosušují úplně a nechám je uschnout do rána. Pak než jedem k paní Králové tak vezmu a pořádně je vykartáčují+ vyčešu hřebenem, no a jsou připravení. Zatím jsem neměla od Králové stížnost, že jako málo nataženo a dokonce jsem je jednou v létě nevyfénovala nechala jsem je přírodně uschnout páč bylo opravdu moc horko a mě jich bylo líto. Paní Králova mi říkala, že Biško ten byl bez toho fénování v pohodě, ale Damiš to měl málo nataženo a to jsem je jen pořádně druhý den vyčesala. Tak, že já když je moc v létě horko tak je nefénují jen pořádně druhý den vyčešu ani je nečešu po koupeli. Nechám tak.

Janik
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2009 13:56
- Nahlásit

Darina1
Neboj se Darinko Je pravda, že Andy má chlupů méně než když to byl mlaďoch ale stále tam nějaké jsou a nedopustila bych, abych mu je ještě více oškubala :-D na srst si dávám největší pozor Nechci aby ten kdo to neví na něm poznal, že je mu už 10 teď po ostříhání mu všichni říkají, že vypadá jak štěňátko tak to hodně potěší

Romaine
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2009 20:49
- Nahlásit

Darina1
Svině už zas vylízaj.. Dnes sme na očku vytahovali klíště. zas na stejným místě jako vždy - na víčku

Kouknite jak to má napuchlé a červené! Je to teda přes mobil.. Klíště nebylo napitý aspoň, ale musíme hlídat a začít dávat kapičky..

Darina1
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2009 08:23
- Nahlásit

Janik
Jandulinko samo, že nikdo nepozná, že je to dědek. Počkej, jak přijedete jak Damišák Vás i s vašima plíškami pomuchluje.

Romaine
Romanko, jsou to svině nenapravitelné. Chudák maléj, já to tak nemám ráda a hlavně když je to na tom víčku. Víš co já s krzeva těch blech používám celoročně šampón proti blechám+ klíšťatům a zatím to vypadá, že jako to pomáhá. Minulí rok jak kluci i chytily blechu tak jsem po vykoupáni zjistila, že jsou úplně zmagořené a že zdechají, klíště jsme asi, co si pamatují minulí rok neměli, ale teď na 100% si nejsem jista. Ten šampón je fakt dobrý. Jinak bych se těch ku..v nezbavila. My tak neřešíme klíště, ale za se blechy. Pokud byl Biško sám tak jsme je nikdy neměli, ale asi Damišák je na ně chytlavý a pak to přenese na Biška. Tak my šamponujeme a jsme za tím v pohodě.
Tak děvčata a jako obvykle Vám i vaším miláčkům posíláme my kluci ze severu pac a pusu od Biška, Damiška a Bertíka.

Verca
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2009 08:44
- Nahlásit

Baby, že byste se jako pochlubily, jak jste dopadly?! Byla ta výstava 5.4., ne?

A jinak...VESELÉ VELIKONOCE!!!

krecinek
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2009 19:55
- Nahlásit

Ahojky,po dlouhé době všechny zdravím!!!! A posílám pozdravy od obou kluků

Endík
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2009 06:27
- Nahlásit

Ahoj holky potřebovala bych telefon na p. Královou na stříhání. Endyho jsem si střihla sama a manžel říka že ho nebude venčit potřebuje doladit. Hrůza kapanek se mi to nepovedlo!!!!!!!!

Darina1
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2009 08:26
- Nahlásit

Verca
krecinek
Endík
No, že se tady taky někdo ukáže.
Veverko tak já to tedy bonznu, když už tak vy zvídáš Andošek od Jandulinky získal V1 a nejkrásnější Veterán a teď si ne jsem jista, ale i snad CAC. Damišek od Darinky V1, CAC a Národní Vítěz. Pak jsme šli o BOBika a dostala ho naše společná známa paní Kalužová páč pani rozhodčí říkala, že Damišek by vyhrával vše kam by přišel, že by na něho nebylo má nádhernou stavbu těla, nádherně se předvádí, ale má jeden hendikep světlejší oko, on to očičko má opravdu spíš do hněda.
Endík
Ediku to číslo je 605818286. Snaž se co nejdřív ji zavolat páč má toho hodně, ale ji nějak ukecej, že jako jen na doladění.
krecinek
Kracinku taky zdravíme. My tři.

Endík
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2009 14:37
- Nahlásit

aho j tak má plno až do května ale já se na něho nemůžu dívat musím najít jineho holiče jennom na doladění .Sestra chytla záchvat smíchu jak vyděla Endíka.Jinak za číslo moc děkují

Romaine
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2009 17:34
- Nahlásit

Endík

Asi nejsi z okolí Brna? tady je střihačka taky výborná a čas má snad vždy, když potřebujeme, ale asi to bude pro vás daleko? Jinak je to pí. Havlínová.

Endík
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2009 21:31
- Nahlásit

Ne díky to by se mi hodně prodražilo jsem 15 km od Frýdku.Ale přesto dík.

Verca
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2009 12:03
- Nahlásit

Darina1
No paráda! Gratulujeme oběma!!! Vidíš, tak to je výzva! Co takhle zkusit světovou výstavu?

<< 1 ... 378 . 379 . 380 . 381 . 382 . 383 . 384 . 385 . 386 . 387 . 388 ... 398 . 399 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání