| Autor |
Zpráva |
emikami
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2006 21:02
- Nahlásit
Romaine
No to jsem ráda, že semnou někdo souhlasí, také bych ji nejradši vyškrábala oči, ale jelikož tam ordinuje ten můj lékař a to jen jeden den v týdnu ke kterému chci chodit, tak jsem to zpětně zaplatila, asi si požalovala, chudinka, no jo , kdo by ji asi zaplatil, když nemá nikoho v čekárně. Teda doufám, že nečte také tyto dizkuze to by byl nářez. Fakt to pro mě byla síla, když jsem měla vysolit navíc 90kč za pár otázek.Myslím, že to je vyloženě okrádání lidí, i tak je vše dost drahý, ale nějak si na sebe vydělat musí, že? Je vidět proč to dělá, a z jakých důvodů, protože dobrý veterinář, schopný a ten kdo to dělá také pro zvířata, si tohle fakt neúčtuje, ještě že jsem začla chodit k tomu doktorovi, když jsem viděla jí a to jsem nevěděla že by si něco takového účovala, hned mně bylo jasné že k ní chodit nebudu, bohužel dám dost na první dojem, a na instikt, zatím mně moc nezklamal, když se mně někdo zdá takový, že se mně spíše zeptá co má psovi udělat, tak už tam fakt nepáchnu. Zaplatila jsem to abych neměla problémy u doktora, ale sama bych ráda věděla co si on vlastně o tom myslí, on je moc prima, a určitě šikovný a moc hodný ke zvířatům,tak jsem ráda že tu bude alespoň ten jeden den v týdnu. plus nějakou tu sobobu. Hele prosím tě a příště se přihlaš, jo? Já si chci také počíst něco dlouhého, než ty krátké věty tady.
Mám na webu nové fotečky majitelů mých štěňátek, jsou to přidělané nové stránky, takže tam je i Verunka, škoda že sem nemůžu dát její video, nahrála jsem si ji když přišla k pejskům, to by jste se počurali smíchy, je vidět že štěňata opravdu zbožňuje.také jsou tam už poslední videa když byla ještě pospolu, to to zase asi zabere místa. Nyní už budu fotit jen moje holky, a Denisku. Zatím se jeví víc a víc mazlivá, dám si ji na prsa, a ona mně olizuje, a klidně si položí hlavičku a nechá se v klidu hladit. Tak zatím páčko.
|
MartinaClaudi
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2006 21:18 - Změnil/a: MartinaClaudi
- Nahlásit
LenkaK
Neznáš prosím tě někoho kdo by vyškubal Claudi uši a prostříhal srst mezi polštářkama poblíž Brna?
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2006 21:26
- Nahlásit
Když ti to připomínal, tak asi souhlasí...
no jo, já vždy du dychtivě číst přísěvky a pak hned píšu. Dám odeslat a napíše mi to, že to může jen registr. člověk a zpráva se zruší! Bych pak zabíjela
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2006 21:43
- Nahlásit
MartinaClaudi
Je mi líto neznám nikoho v okolí Brna.
|
Janik
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2006 21:53
- Nahlásit
MartinaClaudi
Ahojky!
Ty jsi z Brna??
Do Brna totiž někdy jezdíme stříhat mojeho Bišonka k paní, která má chovnou stanici Bišonků Frisé.Stříhá moc dobře a myslím, že by ti mohla pomoct.
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2006 21:57
- Nahlásit
Janik
Že by paní Havlínová?
|
Janik
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2006 22:02
- Nahlásit
Romaine
Jo jo
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2006 22:12
- Nahlásit
Přidala sem další video!
Janik
A ty víš o tom jejím ztraceném pejskovi?
|
Janik
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2006 22:32
- Nahlásit
Romaine
Nevím....kdo se stratil????Jak??A kdy????
Prosím všechno mi napiš
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2006 22:40
- Nahlásit
Paní Havlínové. Je to již delší dobu. Jeden z jejích bišonků (4 roky). byli na zahradě 3 a jeden byl najednou pryč. Plot neporušen. Takže jasná krádež! Byli sme tam zrovna stříhat Robbyho a paní byla moc smutná a uplakaná! Což je pochopitelné..
Po 6 dnech ho našla policie tuším v líšni. Víš jak je to daleko...? Naštěstí je v pořádku... měli sme z toho nervy taky! Já bych to asi nepřežila. Už jsem to tu psala,ale tys byla myslímpryč. Dej si do vyhledávání Havlínová, autor Romaine a mělo by ti to najít..
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2006 22:42
- Nahlásit
Holky jdu padnout do postele. Zase tu usínám na stole... Zítra tu budu i dopoledne...
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2006 22:44
- Nahlásit
MartinaClaudi
Jak se ti líbilo nové video? Má výdrž, že?
|
Janik
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2006 22:53
- Nahlásit
Romaine
Tak to jsem tady nejspíš nebyla.
Strašně si mě teda tím zaskočila ale je dobře že už ho má zpět.
Já bych to asi taky nepřežila.Chudák paní Havlínová.Je to strašně dobrá paní!Mám ji moc ráda.
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2006 23:07
- Nahlásit
Už se prý našel, ale napsala nám o tom tak málo, že by mně zajímalo jak to vlastně bylo, jak je možné že ho našli policajti tak daleko!!!!!
Romaine
Víš myslím spíš že ji nechce podrazit a že drží spolu, ale zda s ní souhlasí je otázka, kdyby ano, asi by to praktikoval sám. Myslím, že má dost dobré ceny, za očkování a vyšetření před tím a ještě se ptá zda je vše v pořádku, ale nikdy se nepřiblížíme ceně, jedné chovatelce, která bydlí asi 40km od Prahy a tam platila za 8 psů, očkování a některé i se vzteklinou 1200kč. to je co???? tak to se fakt vyplatí.Já jsem zaplatila za dvě štěnda 560kč. což je myslím na Prahu slušné, jinak to je tak 350-400 pro jedno štěně. bylo to druhé očkování, tudíž s leptospirozou.
Mám také nové videa štěňat to první je docela legrační, ale je škoda, že když se to musí převest do toho programu tak to video hodně zkrátí, takže co mám nafilmované pak, a je to někdy moc hezké tak to už tam není
Zapomněla jsem tam dát ještě dvě, ale na té jedné jsou počůrané dost plenky, bohužel mně došly a já musela celý den vydržet s těmi od noci, a tak nevím zda to nebude nějak blbé, aby z toho lidi neudělali aférku, no ale snad to pochopí proboha, ty pleny také něco stojí, již jsem kupovala po 80kč. několik balíků a nyní 2krát po 100ks naštěstí od známé za 620kč. také to leze pěkně do peněz, ale rozhodně je nenechám čůrat na noviny. aby se mně v tom vyvaleli, a ještě je to jedovaté. Když ona se tam zrovna šla Deniska do ohrádky na plínku vyčůrat tak je to takové roztomilé. no ať si říkaj lidi co chtějí, ono stačí tři loužičky a stejnak plínka působí špinavě.
|
MartinaClaudi
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2006 00:15
- Nahlásit
Janik
Já jsem z Blanska, to je kousek od Brna.
|
MartinaClaudi
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2006 00:19
- Nahlásit
Romaine
Ten má ale výdrž. A opět typická televiza, ta mě na tom vždy rozesměje. Opovaž se ji tam jednou nedat. To bych se jí totiž nemohla smát. ten králík je fakt dobrej, kde jste ho sehnali? Nebo jste ho vyrobili?
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2006 13:06
- Nahlásit
MartinaClaudi
Jo a to tam není vidět, že ta utěrka je přidělaná k dvířkům od skříňky a já je držela, protože on si je tou utěrkou vždy otvíral
Ten zajíček je, vlastně byl starej jako já. Dostala sem ho jako mimino, pak se někde ztratil, a chvílu před tím, než jsem koupila Robbyho jsme ho našli a chtěli někomu dát. nakonec skončil u Robbyho a ten ho miloval. Ale až tak moc, že ho roztrhal Takže teď už ho nemá a jako náhradu teď miluje takovou krysu z Ikei (je vidět na fotce z výstavy).
Zkoušela jsem něco podobného sehnat i na netu, ale nic sem nenašla. Ten byl prostě dokonalej - no jo, vždyť to bylo vyrobeno za komunismu
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2006 13:14
- Nahlásit
Už se prý našel, ale napsala nám o tom tak málo, že by mně zajímalo jak to vlastně bylo, jak je možné že ho našli policajti tak daleko!!!!!
Taky nevím jak je to možné. Nebo spíš myslím, že ho tam někdo vypustil. Je divný, že by došel až tam, ale na druhou stranu byl pryč 6 dní! Nejdivnější je, jak se dostal ven! Byli venku 3 a zmizel jen jeden - branka zavřená a v plotu žádná díra. Přece kdyby zdrhnul, tak by zdrhli s ním i ti ostatní... Asi na to nikdy nedojde jak to bylo, ale hlavní je, že je zpět. S tím, že Robby jednou umře sem tak nějak smířená, ale kdyby se ztratil a já o něm nic nevěděla, tak se z toho zblázním! Proto ho nechci pouštět z vodítka - nikdy člověk neví, co psa vyděsí a uteče a nenajde cestu nebo co se prostě může stát... To je má noční můra, že se ztratí. Asi jako všech co milují své pejsky.
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2006 13:25 - Změnil/a: Romaine
- Nahlásit
Taky jsem byla s Robbym na 2hodinové procházce a potkali sme slečnu BF. Robby byl nadšen a mohl se zbláznit. Samozřejmě sem foťák neměla Ale blbli spolu skoro celou hodinu (už sme byli na cestě domů) a Robby pak odmítal jít, tak sem ho musela dom donést, protože byl úplně zničenej.
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2006 13:29
- Nahlásit
No nic holky, jdu si udělat oběd a pak si jdu na chvíli lehnout. Snad tu přibudou i jiné příspěvky, než moje
|
Candy
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2006 13:35
- Nahlásit
Romaine
to je fakt, já mám za sebou také hodně špatnou zkušenost. Vloni jsme přišli o pejska, který nám utekl z oplocené zahrady, prostě se procpal mezi laťkama v plotě a vběhl do silnice, dál už určitě nemusím popisovat. Ještě teď je mi na nic, že jsem ho nedokázala více uhlídat. Candyho teď vodím také skoro vždy na vodítku a samotného už ho nikde nenechávám!!!
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2006 14:30
- Nahlásit
Candy
To je mi moc líto. Ale myslím, že tohle se nedá předpokládat.. Ale ona má plot ne z latěk, ale jako takovej ten normální plot.
Jo, já bych Robbyho nikde samotnýho nenechala. Radši ať je doma než aby byl někde před obchodem a já se bála, že až vyjdu, tak tam nebude..
|
Candy
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2006 14:44
- Nahlásit
Romaine
u obchodu bych ho taky nikdy nenechala, je totiž kamarádskej a každý by si ho mohl odvést a to bych už opravdu nepřežila.
Pozdravuj Robbyho!
|
MartinaClaudi
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2006 15:08
- Nahlásit
Claudi když čeká před obchodem tak štěká a jde z ní hrůza. Myslím že by se k ní nikdo neodvážil přiblížit. A to že tam je poznám podle toho že štěká a kdyby k ní někdo přišel koho nezná tak by přestala štěkat a oháněla by se svíma ostrýma zoubkama. Musela tam čekat dvakrát, ale už bych ji tam nechtěla nechat ani jednou. Já totiž nesnáším když pořád štěká, jelikož mě z toho piští v hlavě a cizím lidem se určitě začne hnusit to jakoj je z roztomilého pejska najednou trhač.
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2006 19:25
- Nahlásit
Havaňáci jsou hrozně uňafaní. Když někdo zazvoní naše hrdinka nám skočí do náruče a štěká jako život.
|
Janik
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2006 19:29
- Nahlásit
Ahojky!
Tak k tomu štěkání...
To když u nás někdo zaklepe, zazvoní nebo jde ven náš soused dobrman, tak je hrůza.Andy vysartuje ke dveřím a štěká a štěká.Je to strašný hlídač
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2006 20:17
- Nahlásit
Jo? Robby párkrát štěkne a pak si jen bufá pod fousy. Od mala sme mu to zakazovali a tak ví, že nesmí. Někdy se neudrží, ale ne moc často. A na psy co jsou na chodbě nanejvíš zakňučí, protože by si šel hrát.
|
MartinaClaudi
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2006 21:17
- Nahlásit
Když je někdo na chodbě tak Claudi štěká jak oživot.
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2006 21:42
- Nahlásit
MartinaClaudi
To je zajímavé, aspoň je vidět, že se tohle např. nedědí, a nebo se neví po kom kdy se to zdědí, protože např. Claudinka má mámu Kamí a ta vůbec neštěká, štěkne a vyje jen když ma málé, pak zase přestane.Tátu má Endyho, to je moc hodný pejsek a ten neštěká vůbec, je vidět že po rodičích to nemá, naopak Bella Mia má za matku Emí, a ta se rozštěkala u prvního březí, a štěká děsně do teď, ale jen když někdo přijde, nebo je za dveřmi nebo někdo zazvoní, a nebo venku na psa, ale to spíš začne vyhrožovat, že tam nemá právě co dělat, jinak ho sežere. Za tátu má , no a nyní si nevzpomenu na jméno, ale LenkaK ví, a ten zda štěká , to nevím, ale kdykoliv jsem tam přišla neštěkal. Takže tady by se mohlo říci, že by to mohla mít po mámě Emí, ale Claudí se to naučila buď sama , nebo to je po někom z předků.
Můžete mně někdo vysvětlit, proč když udělá bobek Eisinka- nesmrdí, a když udělá bobek Deniska, nedá se to moc vydržet, tak to musím okamžitě odnést. Žerou obě zcela stejně, a stejné věci. Jak je to možné? Odčervené jsou také stejně a dobře. No ale každá má jinou matku a otce, že by to bylo tím ?
|
MartinaClaudi
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2006 22:06
- Nahlásit
emikami
Třeba se to na Claudi přeneslo z Emí, ona se o Claudi také starala. Ona měla přece to falešné březí. Tak to třeba mohlo mít na to vliv. Ale to asi ne. Myslím že se to naučila od Rokyna ten je strašně uštěkanej.
|