Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Bisonci - frise, havanak, bolonak, maltezak
<< 1 ... 90 . 91 . 92 . 93 . 94 . 95 . 96 . 97 . 98 . 99 . 100 ... 398 . 399 . >>
Autor Zpráva
Betka
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2006 21:44
- Nahlásit

Verca
Ahoj,
byla na pudlíka, máš pravdu, teď jsem jí už zkrátila srst na uších, tak bišona připomíná. Chce to ale odborný zásah a taky už hledám, kam s ní půjdu na ostříhání.

Betka
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2006 21:51
- Nahlásit

Verca
Taky jsem se tady dočetla, že máš doma miminko havaňáčka, je to krásná holčička, ty fotky, co jsi sem dala, jsou fakt nádherný. Myslím, že se jmenuje Elinka, viď?

Verca
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2006 22:11
- Nahlásit

Betka
jo, je to Elinka (Eleonora Joy Wild Angel), je úžasná a ještě k ní mám boloňačku Phoebe. to je fajn, že teď bude na frisáčka. Ale i tak je moc hezká.

Betka
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2006 22:18
- Nahlásit

Verca
Víš, byli jsme od června na chatě, když jsme odjížděli, byly Betynce 3 měsíce. Potom přišla ta vedra, tak jsem zasáhla sama. Teď už je skoro slečna, tak musíme začít chodit ke kadeřníkovi.
Mám pocit, že už brzy začne hárat, ode dneška se často olizuje, chce se hodně mazlit, ale teď poprvé neleží u mne na sedačce, ale lehla si sama do postele. Vím, že máš i boloňačku Phoebe, je taky moc hezká. Kdy začala poprvé hárat? Betynce je 6 a půl měsíce.

Verca
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2006 06:39
- Nahlásit

Phoebe začala hárat tak v 7 měsících, takže opravdu je možné, že začne hárat. Já první, příznaky hárání propásla, protože jsem byla v Praze a přijela jsem až když měla pipku naběhlou a do dvou dnů hárala.

LenkaK
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2006 10:33
- Nahlásit

Zerynka
Pokud budeš kupovat kombinézu tak raději bez podšívky, jinak se ti bude zacuchávat.Kosmetiku taky používám Bea Natur. O koupání dlouhosrstých pejsků jsem se dočetla,že pokud je dobrá kosmetika může se pes koupat klidně co druhý den. (Doslova bych to nebrala.) Taky psali,že je to podobné jako u lidí. Psi se taky potí a tím se na ně lepí více prachu a špíny. Z krátkosrstého a línajícího psa špínu dostanete snadněji kartáčem,ale z dlouhosrstého to jde hůř.
MartinaClaudi
Bella bude v Třídě mladých. Včera nám přišel vstupní list. Vám taky? Každý den sleduji jestli už není na netu obsazení kruhů.

LenkaK
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2006 10:38
- Nahlásit

Betka
Naše Bella začala hárat poprvé v 9 měsících.

janča
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2006 11:18
- Nahlásit

Tak naše Gweny ještě nehárala, 18. jí bude 8 měsíců, tak jsem zvědavá, kdy to přijde.
LenkaK
Prosím poraď, používá Bella doma při hárání kalhotky. Protože naše Gweny je často v posteli a asi jí budu muset nějaké pořídit.
Koukněte, takhle vytuhla na dovolené, hlavu na polštáři a přikrytá.

LenkaK
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2006 12:03
- Nahlásit

janča
Ano používá kalhotky. Poprvé krvácela jen trošku,podruhé už to bylo silnější. Raději jsem koupila ještě jedny,protože se několikrát stalo,že ji šel venčit můj pětiletý syn a nesundal jí kalhotky,takže si je počůrala.
Belinka taky ráda spí pod dekou. Ale když hárá do postele nesmí. Teda pokud si všimnu,že se tam snaží vlézt. Ale někdy se tajně vkrade pod peřinu.

LenkaK
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2006 14:02
- Nahlásit

MartinaClaudi
Podařilo se ti přemluvit rodiče,aby jeli s tebou na výstavu?

Verca
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2006 14:19
- Nahlásit

LenkaK
co to máš za kalhotky? Já jsem kupovala takové co mají slídu uvnitř a když si to počůrala, tak jsem to jen opláchla a vysušila a hned jsem jí je dala znovu.
Taky Bell tolik sluší?

Zerynka
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2006 14:27
- Nahlásit

Ahoj, dneska ze Žeryny vypadlo velké klíště. Musela ho mít na sobě dlouho, podle toho jak bylo nacucané a to jsem jí včera česala a nenašla ho. U doktora mi dali nějaký olejíček, který se vmasírovával mezi lopatky a měl jí chránit před klíšťatama celý měsíc, má ho asi tři týdny a už klíště
Nevíte jak fungujou obojky proti klíšťatum, nebo něco co funguje?

janča
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2006 14:43
- Nahlásit

Zerynka
I když aplikuješ na psa Frontline nebo jiné přípravky proti klíšťatům, nezaručí ti to stejně 100% ochranu. Je to spíš o tom, že se to co nejvíc omezí. Takže pár klíštat za sezónu stejně chytnou. Jen to není v takové míře.

LenkaK
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2006 14:48
- Nahlásit

Zerynka
Existuje Fronline ve spreji. Obojky jsou myslím jen proti blechám. U dlouhosrstých pejsků se obojky na delší nošení moc nedoporučují,protože se potom cuchá srst na krku.

Betka
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2006 15:25
- Nahlásit

Ahoj ve spolek.
Taky uvažuju o háracích kalhotkách. Slyšela jsem, že někdo dává dovnitř malou slipovou vložku. Máte s tím někdo zkušennost. Zítra se vydám na pouť po obchodech, snad nějaké šikovné koupím. Doufám, že to není velký problém.

LenkaK
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2006 15:35
- Nahlásit

Betka
Já dávám kousek vaty nebo odličovací tampónek. K jedným kalhotkám jsem dostala zdarma papírové ubrousky.
Lepší aspoň podle mně jsou kalhotky na suchý zip než na zavazování. Hárací kalhotku jsou už běžně v zooprodejnách.

Betka
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2006 15:47
- Nahlásit

LenkaK
Díky, zítra určitě něco koupím, abych byla připravená, kdyby to náhodou už přišlo. Betynka teď začala být hodně mazlivá a pořád mi leze na klín, kdykoliv si někam sednu. Pořád se olizuje, ale nateklá zatím není, tak nevím.

MartinaClaudi
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2006 22:18
- Nahlásit

LenkaK
Asi se mnou půjdou, ale nevím to určitě, protože chce taťka někam 24. vézt dědy.

Doufám že Claudi nebude hárat na výstavě, to bych se na ni naštvala. Na výstavě jí bude 11 měsísů a ještě nehárala.

MartinaClaudi
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2006 22:20
- Nahlásit

LenkaK
Vstupní list nám už také došel, my budeme v třídě mladých.

MartinaClaudi
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2006 22:23
- Nahlásit

Betka
Já Claudi nestříhala protože byla zima a potom ji ta srst chránila proti slunku. Vlastně když byla malá se jí stříhali tlapičky aby se jí ve sněhu tolik na packy nelepili sněhové bambule.

Betka
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2006 22:31
- Nahlásit

MartinaClaudi
Jsem zvědavá, jak bude Betynka reagovat na sníh a jak to bude s těma bambulema. Snad se to taky naučíme. přidala jsem pár fotek na web, tak se, jestli chceš, mrkni.

Betka
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2006 22:39 - Změnil/a: Betka
- Nahlásit

MartinaClaudi
Na Claudinku se nesmíš naštvat, jestli bude hárat, je to příroda a ona za to nemůže. Určitě to všechno dobře dopadne, budu ti moc držet palečky!!!

emikami
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2006 00:04
- Nahlásit

Ahojka, dlouho jsem tu nebyla, koukám, že se máte všichni poměrně dobře a pejskové také. Verčo, na Elince je již také znát že pěkně roste, tak jako Deniska, musíme někdy porovnat jejich váhy, a juknu do knížky jak to bylo dříve no a tady je pár foteček naší holčičky Denisky, jak již vyrostla. Zatím pa, mějte se krásně.

To měla krásnou návštěvu, co? a vůbec se nebála, ještě potvůrka provokovala.

emikami
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2006 00:07
- Nahlásit

MartinaClaudi
Martinko fakt ještě nehárala, jo? nikdy si o tom nemluvila, to jsme nějak opoměli, je to docela dost dlouho, třeba sis toho ani nevšimla, někdy hárají dost slabě a pokud se na to nesoustředíš ani bys to nezjistila, no a pokud opravdu nehárala, tak to teda bude průšvih, protože na výstavu s hárající fenou nesmíš, to doufám víš. No a jestli bude mít před háráním, tak budou pejskové teda pěkně namydlení. Ahojka, držím palce ať ještě vydrží.

Verca
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2006 07:25
- Nahlásit

Betka
Ahoj, já dávám slipovou vložku, aby se to uvnitř neposouvalo. My máme kalhotky na suchý zip a jsou super. K nim jsem dostala jednu slipovou vložku, tak mě ani nenapadlo tam dávat něco jiného. KOupila jsem balík levných slipovek.

Darina1
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2006 09:16
- Nahlásit

Zdar děvčata.
My nemusíme háraci kalhotky ani slipové vložky protože jsme KLUCI.
Pac a pusu Bišo a Damiš

Candy
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2006 09:18
- Nahlásit

Ahoj holky,
chtěla bych si koupit na výstavy skládací křesílko, které lze objednat na netu. Mají tam výhodnou nabídku při nákupu 4 ks.
Tak jsem se chtěla zeptat jestli by některá z vás toto křesílko také na výstavy nevyužila. Cena 1ks = 390,-. Při koupi 4 ks pak jedno vyjde na 350,-. Pokud by se tedy našly tři z vás, objednala bych je na mou adresu a předala bych vám je na některé nejbližší výstavě.
Na křesílko můžete mrknou zde: URL

Candy
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2006 09:26
- Nahlásit

Nebo prosím poraďte kde jinde ještě toto křesílko koupit. Díky.

LenkaK
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2006 09:48
- Nahlásit

Verca
Já mám jedny látkové a ty druhé co jsem koupila jsou ze šusťákoviny.
Candy
tohle křesílko používají normálně rybáři. Dá se koupit v ochoďácích a taky jsem je viděla v makru.
MartinaClaudi
Doufám,že ti to hárání nevyjde na výstavu. Nám to naposledy vyšlo tři dny po výstavě.
Jak píše emikami taky jsem si málem při prvním hárání nevšimla že Bella hárá.

Candy
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2006 10:12
- Nahlásit

LenkaK
Díky za tip! Zkusím ho asi koupit v tom obchoďáku, nebude to tak složitý

<< 1 ... 90 . 91 . 92 . 93 . 94 . 95 . 96 . 97 . 98 . 99 . 100 ... 398 . 399 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání