| Autor |
Zpráva |
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2006 12:25
- Nahlásit
emikami
Už je to vpohodě. Zjistila jsem vše co jsem potřebovala. S tou váhou... Belinka není moc vysoká má 24cm,takže váha musí být uměrná vzhledem k výšce. Myslím, že teď je její váha ještě v normě,ale bojím se aby nenabrala zase moc,když se tak rozjela. I kvůli kloubům by to nebylo dobré.
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2006 14:23
- Nahlásit
Romaine
Prosím tě neznáš v Brně nebo poblíž paní,která má salón? Měla by mít Mopse a Maltézáka bez PP
|
Zerynka
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2006 15:35
- Nahlásit
Emikami
Ahoj, můžu se zeptat kolik je Denisce? Nechce se mi to tu hledat. Já jen, pro srovnání, psala si, že váží dvě kila, tak se ptam kolik jí je. Žerynce jsou tři měsíce a už váží kolem tří kg (ve středu jí necham zvážit u doktora, jdeme na vočkování), připadá mi to moc, tak mam z toho nepříjemný pocit, aby nebyla moc tlustá. Cotonci a havaňáčci jsou asi stejně velcí.
Díky
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2006 19:39
- Nahlásit
Zerynka
Denisce jsou necelé tři měsíce. Je narozena 16.6.
|
Zerynka
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2006 19:46
- Nahlásit
Děkuji moc za odpověď. To jsou stejně starý, Žeryna se narodila 12.6.. Tak to bude buď tlustá, nebo velká, má už tři kila.
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2006 19:56
- Nahlásit
Zerynka
To by ti mohl říct jen veterinář. Ten to určitě pozná. Nás aspoň hned upozornil,když Belinka byla baculatější víc než je zdrávo. Je totiž citlivý na obézní psy.
|
MartinaClaudi
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2006 20:20
- Nahlásit
LenkaK
To má opravdu v kohoutku jen 24cm??? Claudinka má 27cm.
|
MartinaClaudi
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2006 20:26
- Nahlásit
Claudi má v kohoutku 27cm, Váží kolem 3kg a bude jí 22. jedenáct měsíců. Řekla bych že je strašně vychrtlá a jsou jí cítit žebra. Co mohu udělat aby přibrala?
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2006 20:41
- Nahlásit
MartinaClaudi
Tak to ti na výstavě určitě řeknou že je hodně hubená. O naší Belince to říkali a to měla 3kg. Já ji dávám Purinu Proplan. 3/4 kelímku od jogurtu ráno a večer. Dávám ji jen tyhle granule a občas na mlsku kousek kuř.masa nebo vařenou mrkev,kterou miluje. Ty krmíš Royalem? Možná zkus zvýšit dávku a přidat nějaké vytamínky. Psala jsi,že se hrbí.To by mohlo být,protože je tak hubená a tak nemá moc svalstva na těle.
|
MartinaClaudi
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2006 20:44
- Nahlásit
LenkaK
Krmím Purinou pro plan.
Havanský psík 8
psi - třída otevřená 1964 1
psi - třída vítězů 1965 1
feny - třída dorostu 1966 1
feny - třída mladých 1967 až 1970 4
feny - třída vítězů 1971 1
|
MartinaClaudi
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2006 20:45
- Nahlásit
LenkaK
Už to mají na stránce..
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2006 20:45
- Nahlásit
MartinaClaudi
Tak to je bomba. Budeme čtyři.
Tolik Havaňáků pohromadě jsem ještě neviděla.
|
MartinaClaudi
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2006 20:47
- Nahlásit
LenkaK
Tak ji asi koupím konzervy Shiny-dog ty vždy spapá, už je dlouho neměla, třeba po nich trochu přibere.
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2006 20:48
- Nahlásit
LenkaK
emikami
Tak to jsem opravdu netušila. Stejně mi přijde, že je to jedno, ale určitě pravidla porušovat nebudu. To ho spíš nechám zbonitovat až někdy na jaře a do té doby ho nechám nakrýt alespoň jednou fenu bez PP - pokud sem to pochopila dobře, tak dokud není zbonitován, tak může...?
|
MartinaClaudi
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2006 20:48
- Nahlásit
LenkaK
Už to vidím, Claudi určitě udělá ostudu, bude se nejspíš po pejscích ohlížet.
|
MartinaClaudi
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2006 20:52
- Nahlásit
LenkaK
Takže na té výstavje budeš ty s Bellinkou, já s Claudinkou a kdo ještě? Doufám že né Farma zvířat.
|
MartinaClaudi
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2006 20:53
- Nahlásit
Romaine
A s Robbym budete v kterém kruhu?
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2006 21:06
- Nahlásit
MartinaClaudi
Farma? tak s tím počítej. Belinka se taky otáčí. Holka já mám pěknou trému. Tak co nechají tě v tom vaši samotnou nebo pojedou? Řekni,že potřebuješ podporu.
Já tam budu mít manžela svoje dva prcky.
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2006 21:07
- Nahlásit
MartinaClaudi
Romanie je v krohu 23
|
MartinaClaudi
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2006 21:08
- Nahlásit
LenkaK
Asi pojedou, podle toho jestli budeme mít auto. Tou starou kraksnou co máme teď tam asi nedojedeme.
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2006 21:10
- Nahlásit
Romaine
Raději se někde ujisti o tom jestli můžeš pejska připustit před bonitací s fenou bez PP. Zeptej se chovatelky Robbyho na výstavě,pokud to byla ona se mi zdála šikovná.
|
MartinaClaudi
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2006 21:11
- Nahlásit
Najednou tam chce jet i sestřenice ale tu tam moc nechci, asi by za ní Claudi chtěla pořád chodit.
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2006 21:14
- Nahlásit
MartinaClaudi
Jestli na ní pořád visí tak na to pozor. Mě Bella vyvádí,když jí předvádím a zmerčí manžela. To je konec. Začne na něj kňukat a štěkat.
|
MartinaClaudi
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2006 21:16
- Nahlásit
to je přesně ono
|
MartinaClaudi
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2006 21:17
- Nahlásit
LenkaK
Já bych strašně chtěla aby Bellinka vyhrála BOB a Farma zvířat byla poslední, to by byl zážitek.
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2006 21:18
- Nahlásit
emikami
Ty kapičky se jmenují Čistič očního okolí a koupila sem je u naší veterinářky za asi 50,- a má to myslím 50ml.
http://www.petsarefriends.cz/ocni.html
|
MartinaClaudi
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2006 21:19
- Nahlásit
LenkaK
Na co cvičíš Bellinku chodit u nohy, na pamlsek nebo na pochvalu?
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2006 21:20
- Nahlásit
MartinaClaudi
Za BOBa bych byla moc ráda. Za těch pět výstav už by ho Belinka mohla za odměnu dostat.
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2006 21:22
- Nahlásit
MartinaClaudi
Tak kruh už víš Já hledala pro emikami ty kapky.
Robby už teď bude v mezitřídě, tak se už musí trochu umět chovat. V Ml. Boleslavi mu to i šlo, tak snad i teď.
LenkaK
Tak to byla paní Havlínová - stříhá nám ho, ale sama má chov. stanici a 10 bišonů - dobrý nápad se jí zeptat. Díky
|
MartinaClaudi
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2006 21:23
- Nahlásit
LenkaK
Bellinka by si BOBa zasloužila také za to že je tak krásná.
|