| Autor |
Zpráva |
MartinaClaudi
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2006 22:19
- Nahlásit
LenkaK
A stojí to něco?
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2006 22:19
- Nahlásit
MartinaClaudi
Někdo to stříhá,ale nesmí to být vůbc poznat.
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2006 22:20
- Nahlásit
Já mám jen vždy zapsané všechna očkování, ale to osvědčení, co je vzadu nemám vyplněné...
|
MartinaClaudi
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2006 22:21
- Nahlásit
LenkaK
Možná jste to potvrzení museli mít v Bratislavě, to je u hranic myslím ne?
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2006 22:21
- Nahlásit
MartinaClaudi
u nás za to chce 40,- ale pokud budeš chtít i drápky tak si naúčtuje něco víc.
|
MartinaClaudi
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2006 22:22
- Nahlásit
LenkaK
to je dost na obyčejné potvrzení ne?
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2006 22:23
- Nahlásit
MartinaClaudi
kontrolovali to v Ostravě i v Brně.
Je to dost,ale co nadělám. Raději dám 40,- než aby mě nepustili na výstavu.
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2006 22:24
- Nahlásit
To mě ani neříkej, že to fakt musí být.. já zatím prošla i v Brně i v Mladé Boleslavi... Kdyby mě tam po tří hodinové cestě nepustili, tak jim tam udělám scénu!
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2006 22:27
- Nahlásit
Holky, na mých stránkách je nová podsekce výprodej, tak tam jukněte
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2006 22:27
- Nahlásit
No jo teď se dívám na vstupák a o potvrzení tam nic není. Zkusím zítra zavolat na nějaké informace a když tak sem dám info jak jsem dopadla. Ale opravdu bych se nerada vracela domů.
|
MartinaClaudi
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2006 22:28
- Nahlásit
Romaine
Asi juknu až zítra.
|
MartinaClaudi
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2006 22:30
- Nahlásit
LenkaK
Asi bude lepší se někde zeptat. Ale kde?
|
MartinaClaudi
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2006 22:31
- Nahlásit
Claudinka už je ospalá a prochází se po bytě jako duch, že jsem si ani nevšimla že už neleží pod gaučen ale je někde v kuchyni.
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2006 22:32
- Nahlásit
Romaine
Robby ty se teda máš. Ta panička tě rozmazluje. Neříkej,že tohle všechno bylo pro Robyho. Zaujal mě ten hřeben. Je dobrý na pěšinku. Když tak ti napíšu.
Zdá se že nás je tu čím dál míň
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2006 22:32
- Nahlásit
Ale určitě kouknite Je tam jeden nový obleček + druhý zdarma
|
MartinaClaudi
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2006 22:33
- Nahlásit
Tak dobrou noc, mi jdeme spinkat.
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2006 22:34
- Nahlásit
MartinaClaudi
Dobrou.
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2006 22:35
- Nahlásit
LenkaK
To, co vše má je (bude, protože to ještě dodělávám) v sekci Hračky a vše potřebné... To teprve budeš koukat co vše má. Ale rozmazluje ho druhá panička - já ale taky
Myslíš ten dlouhý kovový? Bylo by fajn, že bych ti to dala na výstavě..
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2006 22:37
- Nahlásit
Romaine
jj to mě taky napadlo. Ještě si to rozmyslím. Máme totiž malý byt a jen Belinčiné věci zabírají tři skříňky. Tak ať zase nenakupuji blbosti. Ale vrtá mi to hlavou.
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2006 22:40
- Nahlásit
Jo, tak nějak je to u nás. Kam kouknem, tam sou Robbyho věci - nebo naše co roztahal po bytě
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2006 22:42
- Nahlásit
Romaine
Robby trhá věci? Kupodivu Belinka likvidije jen víčka od PET láhve a papírové kapesníky. Vlastně se vloupává do kabelky a vytahuje věci,ale nikdy je nerozkouše. Dokáže otevřít i kabelku zavřenou na zip. Nedávno jsem sbírala doklady po celém obýváku.
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2006 22:44
- Nahlásit
už půjdu taky spát. Dobrou a ahoj zítra nebo někdy
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2006 22:46
- Nahlásit
netrhá - tahá Jo, mě krade ze zamknutýho (zazipovaného)batohu svačinu
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2006 09:28
- Nahlásit
Romaine
Prosím dej sem svojí stránku, někde se mi to ztratilo a nemůžu to najít.
Jo a děkují za stránku ohledně těch kapek, hned jsem jim tam zavolala a oběd nala jsem si je i se šamponem. Tak jsem zvědava jestli to pomůže těm mým prďulkum na ty očička. Oni totiž mají i rezavé kolem tlamiček jak se stále oblizují jak dva 4%.
Pac a pusu Biško a Damiš.
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2006 11:35
- Nahlásit
LenkaK
V Brně potvrzení nechtěli a to byla mezinárodka. Na krajské v Ostravě ano. Je to divné, ale někde to chtějí a někde ne.
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2006 11:36
- Nahlásit
Darina1
Když klikneš na "člen" pod přezdívkou, tak některé holky tam mají danou svojí internetovou adresu.
A Romaine zrovna ano.
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2006 11:47
- Nahlásit
LenkaK
Na svět jsem přišla 9.4.2005 v chovatelské stanici Wild Angel v Praze.
Ahojka, tady stále máte špatně ten můj odkaz, tento je stále starý, vidím, že jste tam již připsali že má Bella za sebou bonitaci, asi jste si toho nevšimli, nevím zda to je ještě jinde, vše jsem neprocházela.
Hledám kde jsou propozici na tu výstavu v Brně kam nyní jdete.Tam kde hledám je jen výstava na Prhu na 18-19.11. a tam jsem četla že zdravotní prohlídka být nemusí. Když jsem byla na výstavách vždy jsem si k vetovi šla na kontrolu, ten náš to dělá tak- kdo k němu chodí tak za 50kč, kdo ne tak za 100kč. jiní tu prohlídku neměli, že prý být nemusí, ale já si tam radši zašla, nebudu kvůli 50ti kč, riskovat že mně tam pak nepustí, absolvovat s Brituškou dvakrát stříhání, a to vše a pak by z toho nic nebylo. Ale do Letňan je napsáno že to potřeba není tak doufám, že to také tak je.Kde najdu propozice na výstavu v Brně, nyní jak jdete.
Naše Deniska je také pěkná zlodějka, jakmile si dcera položí kabelku na zem, hned z ní něco čmajzne a peláší, pořád nám krade ty boty z botníku, a jakmile na ní zavolám Deny, jiným toném, botu pustí a peláší dál bez ní, je to hrozně lebrační u takového prcka, nedávno měla dcera na posteli podprsenku a kousek koukal z postele dolů, tak ji popadla a pelášila do obýváků, škoda že se takové věci nedají zachytit, to by člověk musel mít pořád v ruce foťák.
Včera jsem byli na očkování,bylo to docela dobré, velké holky to zvládly ok. Deniska, docela také, prospali se, ale pak navečer nechtěla vůbec chodit a kroutila se, nevím zda jsem to už v noci tady nepsala, snad ne, a když jsem na ni radostně volala, tak se začla třást, vrtět ocáskem, ale jak cítila že jí to bolí tak nešla, no pak přišel manžel, tak ho chtěla uvítat, tak se k němu nějak dobelhala, hned přišel a ptal se co jí je, že sotva chodí, tak mu říkám, že je naočkovaná, pak jsem jí dávala kostičky, no a ona se tím nějak zabavila, a v noci už to bylo dobré, jen jsem ji musela opatrně nosit. Dneska už je to dobré. Ještě vzteklinu a mám od všech holek s očkováním na rok pokoj, to je úleva.
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2006 12:02
- Nahlásit
Tak jsem právě volala do intercanisu a říkala mi paní,že na tuhle výstavu potrvrzení nepotřebují. To jsem ráda,protože kvůli hloupému razítku se mi tam nechce.
Nevíte jestli si můžu přidat informace o sobě? myslím když se klikne na člen..
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2006 12:03
- Nahlásit
Romaine
Škoda,že tentokrát nebudeme ve stejném kruhu,že?
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2006 12:07
- Nahlásit
emikami
propozice jsou na www.intercanis.cz
|