Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Bisonci - frise, havanak, bolonak, maltezak
<< 1 ... 90 . 91 . 92 . 93 . 94 . 95 . 96 . 97 . 98 . 99 . 100 ... 398 . 399 . >>
Autor Zpráva
Verca
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2006 10:18
- Nahlásit

Candy
Skoro na každé výstavě ho taky mají. My to koupili na mezinárodce v Brně za 350.

Verca
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2006 10:21
- Nahlásit

Darina1
Fakt???
A jsi si jistá? Dívala ses pořádně?!

Candy
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2006 10:29
- Nahlásit

Verca
Díky

Darina1
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2006 10:30
- Nahlásit

Verca
Heč, koukala. Oni mi ho ukážou i sami, heč, heč, heč.

Verca
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2006 10:33
- Nahlásit

Darina1
Elinka mi taky ukáže sama. Heč!!!!
A u Phoebe to musím pravidelně kontrolovat, jestli se náhodou nezměnila.

Candy
nemáš zač.

Verca
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2006 10:36
- Nahlásit

Darina1
Nemáš nějaké aktuální fotky? Jestli jo, tak poslala bys mi je na mail? sím sím.

Darina1
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2006 10:50
- Nahlásit

Verca
Již jsem se domluvila na sobotu, už opravdu je chci vyfotit. Mám naplánované koupání, tak je chci nechat vyfotit před a pak po, ať vidíte ten rozdíl. My jsme totiž bojovaly teď 1měsíc s blechami no a konečně jsme v pořádku. Tak je můžu dat do kupy ať zas sou čupr klucíííííí.
Tak prosím vydržať. No a jak si zajisté pochopila já fotky neumím vkládat to jen můj milovaný manžílek, takže jsem závislá na něm kdy bude ochoten. VYDRŽAŤ.
Pac a pusu Bišo a Damišek.

Darina1
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2006 11:03
- Nahlásit

Jo a zapomněla jsem napsat, že jsem se rozhodla chodit s Damaškem na výstavy. Bylo by škoda toho nevyužít když už má ty PP.Už jsem se domluvila s Královou jak k ní přijdu vše mi vše mi vysvětlí i ten postoj. No a začínáme hned v novém roce druhý víkend v lednu a to na výstavě v Olomouci. Možná se tam s někým potkáme. Tak děvčata plánujte, ať nás fešáky můžete vidět možná že se donás i zakoukáte.
Pac a pusu Bišo a Damiš.

Verca
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2006 11:09
- Nahlásit

Darina1
no já myslím, že se tam spolu potkáme. Do Olomouce bychom taky chtěli. Super rozhodnutí, fakt! Damišek je nádherný, tak by byla škoda toho nevyužít.

LenkaK
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2006 11:55
- Nahlásit

Darina1
Verca
Hmm tak se mnou se tam nepotkáte. Bella bude v lednu asi hárat.Candy
Verča má pravdu na výstavách jsem to taky viděla.

LenkaK
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2006 12:30
- Nahlásit

LenkaK
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2006 12:31
- Nahlásit

tak se zase snažím tady nacpat fotku z galerie a pořád to nejde.

LenkaK
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2006 12:34
- Nahlásit

[imgs]gallery.php?akce=ukaz&media_id=8120[/imgs]

LenkaK
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2006 12:38
- Nahlásit

janča
Prosím tě ty sem vkládáš fotky z galerie CZ-pes?
Kopíruješ celou adresu? nějak mi to nefunguje..

LenkaK
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2006 12:41
- Nahlásit

LenkaK
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2006 12:44
- Nahlásit

huráááá

Candy
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2006 13:41
- Nahlásit

LenkaK
Belince to móóóc sluší.

Tady je můj Candík na klubovce.

LenkaK
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2006 13:50
- Nahlásit

Candy
Díky.Konečně se mi to sem povedlo dostat.
Taky má Candy řídší ocas? Mě se aspoň zdá,že Belinka ho má řídší

Candy
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2006 13:57
- Nahlásit

LenkaK
tak ještě jednou ...

Candy nemá také nejhustší ocas. Ale ještě se mi na výstavě nestalo, že by posuzovali hustotu osrstění na ocase, důležité je zda je správně nasazený a nesený nahoru.

LenkaK
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2006 14:02
- Nahlásit

Candy
Tak problém s nesením nebo nasazením nemáme.

Jsem nedočkavá. Každý den sleduji stránky intercanis jestli už tam je obsazení kruhů.

Zerynka
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2006 14:04
- Nahlásit

Ahoj, tak Žeryna má zase klíště, tentokrát z ní nevypadlo, ale je zakouslé pod bradou a dost velké. Jak vyndaváte klíšťata, taháním, vytáčením?

emikami
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2006 14:05
- Nahlásit

LenkaK
s tím čepečkem na hlavu je krásná fotka, už jsem ti ji ukradla, ale dám si ji na web až s tvým souhlasem, je moc krásná, jak ta fotka tak i Bella Mia, a neříkám to že je ode mně to fakt. Hele tak to už z Wild Angel tady je Bella Mia, Claudia Daisy, Eleonor Joy a Denis Dejzy. Chybí nám tu někdo od A. škoda, všichni je mají jen na mazlíka, ale hlavně že se mají dobře.Tak jsem přijela z koupání všech tří holek, bišonky jen upravit, byly po porodu na krátko,ale už vypadají docela slušně,ale jsou stále krátkosrstí no a Brituška na stříhání, již musíme trochu zachovávat někde určitou délku a střih na listop. výstavu, aby to pak z toho šlo udělat. Přijela pro mně paní střihačka po 10h. no a za 3 h. a něco jsem byla doma jak na koni jsem po obědě, holky odpadly, jak jsou z toho unavení a já asi také odpadnu.

Ale holky vy jste pěkně ošklivé, dala jsem sem fotečky Denisky a nikdo jste si jich nevšiml Jak je to jen možné

A co říkáte na fotku jak jezdí Claudinka na poníkovi, teda já bych tam asi mýho psa neposadila, Claudinka je fakt skvělá, že tam zůstane, je učená od mala, kdybych tam měla posadit nějakého toho mého raplíka , tak to by byl panečku skok dolů.Pa pa

Candy
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2006 14:07
- Nahlásit

LenkaK
taky se vždycky hodně těším a jsem nedočkavá. Chci vidět kolik pejsků půjde se mnou ve třídě atd. My jedeme až v říjnu na klubovku do Ml. Boleslavi a pak v listopadu na mezinárodku do Prahy. Nejedete taky do Prahy?

emikami
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2006 14:16
- Nahlásit

Candy
A to je od jakého klubu, kde ty jsi zapsaná, já v klubu havanských psíku u paní Grygarové. Na mezinárodní v listopadu bych ráda šla ale jdu s pudlíkem, chtěla jsem vzít i Denisku,ale bude ji teprve 5 měsíců, škoda, jedna chovatelka mně říkala že se na můj pes ale psalo něco o tom zda nebude už i na mezinárodní něco jako babyschow, nevíte o tom někdo něco?Musíme hold počkat do příštího roku, do té doby budeme zřejmně bojovat ze srstí, už se vidím, jak rovnou před výstavou se naštvu, zapnu strojek a bude po ptákách, výstava nevýstava.
Candy je také moc krásný, má krásnou hlavu a pěknou srst, čím mu čistíš očička že je má tak hezky čisté, v normálním provozu teče mu také z očí? a zalepují se mu tam chlupy? Jak často oči čistíš, a jakou ty kosmetiku používáš.Olejuješ Candyho mezi výstavami něčím?
Já bych začla rozlišovat chovatele aspoň na dva tábory- výstavní chovatel a nevýstavní chovatel, a já jsem to druhé, takže holky rady sem. Dnes mně střihačka říkala ať si ji naučím aby ležele na boku při fenování, že mně to ušetří polovinu práce, má svoje holky tak naučené a je to prý super, no zatím je to docela kliďásek, tak uvidím. Deniska už umí, sedni, ke mně, a než jsem přijela ze stříhání tak ji tu neteř naučila - pac. a aportování jsem ji učit nemusela, hodila jsem ji plyšovou kostičku a hned pro metelila a přinesla mně ji, zatím vypadá dost chytře, uvidí se do budoucna, zda se jí povaha nezkazí až pořádně vylezeme mezi některé debilní psy.

Candy
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2006 14:17
- Nahlásit

emikami
Denisky jsme si všimli. Je to nádherná šmudla malá
Dnes Budu toho mého taky koupat, tak držte palce ať to přežije, koupání totiž nesnáší.

Candy
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2006 14:33
- Nahlásit

emikami
Já jsem v klubu Málopočetných plemem psů, kromě havaňáků zastřešuje tento klub i jiná málopočetná plemena.

Candymu z očí neteče, nedělají se mu takové ty hnedé cestičky. Jsem docela ráda, ale i přes to mu je každý den čistím od ospalků.
Srst jsem mu zatím neolejovala, protože ji nemá až tak suchou. Stačí když ho tak dvakrát do týdne pročešu a ani se moc nezacuchává. Kosmetiku používám BEA natur šampony, kondicioner i rozčesávač.

LenkaK
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2006 14:39
- Nahlásit

Candy
Dáváš Candymu vatu do uší,když koupeš?
Bella koupání taky nesnáší. Při fénování stojí. Naučila ji to tak trochu její dvorní kadeřnice. Fénování má docela ráda. Nakrucuje se kam chce foukat.
Pokud jde o česání chce to opravdu trpělivost. Belinka má teď čím dál hustší srst a je to někdy fuška. Češu ji nejméně jednou za dva dny. Nejlépe každý den. Pak se tolik netrápíme.

Dámy asi se blízká na lepší časy. Bella mi dnes předvedla výstavní postoj s vodítkem nad hlavou a ani se nehla. Doufám že to takhle vydrží.

LenkaK
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2006 14:41
- Nahlásit

Candy
nevíš jestli by se dalo zjistit ve vašem klubu adresa jednoho chovatele? Vím že je v KCHMMP,ale nemám na něj kontakt.

Janik
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2006 15:42
- Nahlásit

Darina1
Verca
Ahoj holky!!!
Tak pokud mi všechno vyjde, jak by mělo, tak se spolu potkáme na výstavě v Olomouci
Už ji plánuji dopředu, tak snad mi to vynde

emikami
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2006 17:32
- Nahlásit

Candy
A mohu se zeptat čím ty oči čistíš? Zda máš na to přímo nějaké psí kapky, nebo jen borovou vodou?

Myslela jsem si to že budeš z klubu málopočetných plemen, tam já jsem nechtěla jít. Máte také ve zpravodaji napsané krycí pejsky? Docela by se mně hodil nějaký starší ale tak nějak aktuální zpravodaj, ráda bych viděla jak vypadá ve vašem klubu, nemohla bys mně nějaký zaslat prosím? A šlo by ty listy z krycími pejskami překopírovat a též zaslat?Jednou jsem se ohledně krytí obrátila i na vaši poradkyni chovu, a ta mně dala kontakty a vlastně to byly asi jen tři. Paní Kratochvílová, paní Herčíková, a ještě jedna paní mimo Prahu, ale ten se k nám nehodil, ohledně jeho bonitačního kodu, jo a ještě na paní u které jsem byla krýt, co má Enjiho Bohemia Vampireli. a to bylo všechno. Od nás toho také moc není, tak by mně zajímalo zda by se ve vašem klubu našlo více krycích pejsků z čeho bych mohla vybírat. Není možné aby jich bylo tak málo.Za ten zpravodaj bych ti fakt byla vděčná ráda bych si přečetla co se u vás píše. určitě to tajemství není, většina lidí je v obou klubech aby měla přehled, no u mně je to myslím zbytečné.Nejvíc mám vztek, že na náš zpravodaj jsem čekala docela dlouho a než jsem si ho přečetla někam jsem ho zašila a nemůžu ho najít. Díky.

LenkaK
Lenko ty myslíš chovatele havanských psíků? Teda jsem zvědavá kterého máš na mysli myslíš, že by se to nedalo zjistit i jinak? nebo mysliš zcela jiného plemene.

<< 1 ... 90 . 91 . 92 . 93 . 94 . 95 . 96 . 97 . 98 . 99 . 100 ... 398 . 399 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání