| Autor |
Zpráva |
emikami
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2006 18:08
- Nahlásit
Holky neměli by jste někdo zájem o tuto přepravní tašku + se to dá použít jako pelíšek na doma, uvnitř je pevné dno potažené plyšem které se dá vyndat a vyprat, je to snadno složitelné do takové placaté tašky. Já si to objednala hlavně na štěňátka, a také že to holky budou používat jako pelíšek, ale oni měli na internetu jinou barvu a to modro-béžovou, přišla mně modro-zelenkavá-či jaká je to barva, šedivá se zeleným, nevím, bohužel toto se mi do bytu nehodí, je lehká, a tak jsem tam volala a v pohodě mně to vymnění za něco jiného nebo mně má zjistit zda mají tu druhou barvu co jsem chtěla, včera jsem nevolala a dnes koukám, že stránky již poopravily a již tam dali i tuto barvu co mám nyní doma. Kdyby jste měli někdo zájem, poslala bych vám to, je to takový menší ale lehne si tam i Emilka, a nacpala jsem tam i Britušku mají tam vyfocenou kočku, což jsem právě předtím neviděla, měli tam jen ten obrázek s těmi dvěma pejsky.Je super, nevím zda si ji mám vymněnit za větší nebo nechat tuto velikost, nebo zcela něco jiného . tak sem ještě dám odkaz jestli to někdo nechceta, kdyby jo, poštovné uhradím já.
http://www.akarazoo.cz/T-Camp-Mobile-Kennel/d6593
a toto je ta barva co jsem myslela že mně pošlou.
http://www.akarazoo.cz/T-Camp-Mobile-Kennel/d5447
pak se mně líbila také tato taška, mám takovou tu klasickou, molitanovou s jednou dírou na hlavičku, ale když tam dám chlupatá štěňata strašně se tam začnou potit, je jim horko a derou se ven, když tam máte jen 2-3 tak je skoro nemožné je tam udržet, je tam děsné vedro, asi také záleží na období, ale asi by tam bylo vedro i v zimě, oni se sami o sebe hřejou, takže pokud si někdy budete chtít zakoupit tašku na nějaký převoz štěňat doporučuji takovou , která se dá zcela zapnout, aby štěně nemělo kudy vylézt, je to pro něj bezpečnější a vy jste v klidu že vám nevyskočí, oni jsou jak háďata, a z tou síťkou, kde jim proudí vzduch, a mně se zalíbila tato. takže nyní nevím za co si to mám vymněnit pokud o ni nikdo nebudete mít zájem.
http://www.akarazoo.cz/Taska-prepravni-neoprenova- 48x27x25cm/d5586
Také, nemáte náhodou někdo dobrý tip na výstavní klec? Stačí mně pro dva malý pejsky 60cm. dlouhá, našla jsem u Faunasu pěknou, a prý je i kvalitní, za 2tis. myslíte že to je dobrá cena? zahrnuje to klec, kolečka, jedny dvířka a buď kobereček nebo tu plechovou vaničku, prý si mám vybrat a cena je stejná.Všimla jsem se že mají lidi jen koberečky, je to daleko lehčí, zda vana není zbytečná.a to je zde.
http://www.pet-faunas.cz/p60.htm
je to tato velikost. jinak ostatní věci jsou zde.
http://www.pet-faunas.cz/indexcz.htm
Jakou kdo máte velikost klece prosím, stále se nemohu rozhodnout. Tu co mám vybranou je P60 a známý má tu P80 je vlastně jen o 15cm. delší a vejdou se mu tam v pohodě dva střední pudlové, takže pokud budu mít tu menší musí se tam vejít trpasličí pudl, a případně havaňák. Dík za rady a tipy, ale asi nikde nic levnějšího neseženu co. Tommi mně teda hodně lidí neradí, prý jsou na to hodně reklamace, je to spíše klec jedině na postavení doma, žádná další manipulace, jinak se začne rozpadávat, tak nevím. stejnak oni mají snad nejmenší velikost až nějakou 76cm. což je hodně veliké.
|
MartinaClaudi
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2006 18:55
- Nahlásit
Tak mě napadlo že bych mohla vyzkoušet Beu natur, mají ji tu skoro všichni a vypadají spokojeně.
|
MartinaClaudi
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2006 18:59
- Nahlásit
Candy a Bella Mia jsou moc pěkní oni používají tu beu natur?
|
Candy
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2006 21:02
- Nahlásit
LenkaK
Když koupu, tak vatu do uší nedávám. Po koupání ale uši čistím a vysuším. Candy se chová úplně stejně. Ve vaně to je pro něj neštěstí, ale foukání a česání už je v poho.
Ten postoj taky musíme trénovat, zatím ho vždy hezky udělá jen bez vodítka.
Ten kontakt na chovatele by se dal zjistit přes poradce chovu toho daného plemene. KCHMPP má své stránky, jejich odkaz mám já na svých stránkách. Tam mrkni, kontakty na jednotlivé poradce chovu tam určitě jsou.
emikami
Nějaký starší zpravodaj bych ti mohla určitě poslat, ale nemáme tam vypsané krycí psy. Ty je možné zjistit asi jen přes poradce chovu. Ani na internetu nejsou určitě všichni. Pošli mi na mail adresu kam zpravodaj zaslat.
A ty oči čistím borovou vodou.
|
Candy
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2006 21:06
- Nahlásit
MartinaClaudi
Díky. Ale vždyť tvoje Claudinka je taky fešanda a šikovná
Dej nám pak vědět jak si vedla na výstavě, jo?
|
Candy
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2006 21:14
- Nahlásit
emikami
Já ani výstavní klec nemám, mám takovou plastovou přepravku a ta stačí.
Jinak na běžnou přepravu mám tu molitanovou tašku s otvorem na hlavu a s tou jsem spokojená. Používám ji jen v nutných případech (autobus, vlak atd.), protože Candy se obecně nerad nosí, nejradši by s námi všechno odťapal po svých
Taky tuto tašku používám do košíku na kole, který mám připevněný na předních řídítkách. A zvykl si tam jezdit.
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2006 21:58
- Nahlásit
Candy
Tak já juknu na tvůj web, a pošlu ti tu adresu. Děkuji.
Jo, borovou vodou také čistím oči,ale ne denně.
Také mám myslím od Trixie takové kapky, jsou také dobré, je to i na vybělování, ale myslím, že spíše učinkují jako čistič kolem očí a také proti pachu, také jim to pod očičkama někdy víc páchne?Kamilce třeba vůbec, ale Emi jo, ale jak kdy, podle toho jak ji teče z očí. Kamilce se zas dělají nepatrné zrzavé skvrny a Emí zase ne, no každá má něco.
Když jsem byla prvně na výstavě zcela bez ničeho , připadala jsem si tam pěkně hloupě, ani židli jsme neměli, tolik hodin jsme tam trávili, to byla klubovka babysch.a vlastně jsme šli na řadu až poslední a to bylo skoro 15-16hodi. od 9hod.ráno. bylo to fakt děs, nyní aby Brituška neležela na podlaze, na klíně ji zas člověk se bál že ji pomuchlá, česat na zemi, my seděli občas na těch malých lavičkách, takto už bych tam nikdy nešla. No a kde si upravíš Candyho, když máš jen přepravku? Pak jsem si půjčila klec, i tu židli o které se tu mluvilo, a bylo to hned o něčem jiném, ty židle měli v Globusu nedávno , také akci, nebo v Makru, jo asi v Makru, že za dva kusy to bylo jako za jeden kus. bylo to nějak dost výhodné, a tak jsme je koupily, ještě nepoužily ale snad se v listopadu budou hodit, a i jinam. No a klec jsem měla půjčenou, jeden pes byl v kleci, druhý se připravoval, a tak nějak. přece jen dlouhosrstého psa, nebo i toho pudla česat na zemi je dost nevýhodné. ale mám dojem z fotek , zda si to ty v tom růžovém, tak máš myslím pejska někde ve výšce.zda si to nepletu s někým jiným.
Tu molitanovou tašku mám také, na jednoho dospělejšího psa nebo jedno štěně to jde, dospělý pes nevylézá a jedno štěně se tam udrží, ale když jdeš na očkování s více štěňaty, je to nepraktické, mám veterinu kousek, a než jsem tam došla párkrát už jsem myslela že se mně štěně dostane ven, musím mít jednu ruku tím otvorem uvnitř a držet je tam, je to blbý, a pak ti chlupáči se tam tak zapotí v tom molitanu, no hrůza. Takže proto jsem se rozhodla si pořídit tu tašku, co se dá celá uzavřít, mám jistotu že štěně nevypadne,a přenos bude jednodušší a s tou síťkou aby tam měli větrání, nebude jim tak horko.
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2006 22:12
- Nahlásit
Candy
Tak jsem zjistila, že , no snad to tak je, protože máš asi ty chybu na webu, pokud by to nebyla chyba tak to tak není, takže......babička z otcovy strany Candyho je Jetty Saty /ty tam máš myslím Jeffy, zda to vidím dobře, a zda není jak Jetty i Jeffy ????/ a to je matka moji Kamilky-Silke Satya, a děda z otcovy strany Candyho je Jolly Jumper of.R.J.... a to je zase otec Eleonory Joy - tu má nyní Veronika. takže vlastně Candy a Eleonorka jsou tak nějak příbuzní.Že jo, snad jsem se do toho nějak nezamotala.
|
Candy
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2006 23:05
- Nahlásit
emikami
na výstavu ještě vozím takový ministolek, pod kterým mám tu přepravku a na stolku pak upravuji psa.
Na první výstavě jsem měla jenom na zemi deku a to je opravdu nepohodlné.
Tu chybu ve jméně tam opravdu mám, díky za upozornění. Co nejdříve opravím.
Dobrou.
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2006 00:37
- Nahlásit
Holky, tak se mi rozbily brýle, takže si to tu budu moct přečíst za týden a tak snad bude toho tolik na čtení jako už teď. Zatím se mějte. Bolí mě už očka. Pozdravuje vás Robby
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2006 01:00
- Nahlásit
My tři holky havanský zdravíme bišonky ostatní
|
Janik
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2006 18:37
- Nahlásit
emikami
Strašně se mi líbí tvoje fotečky!!
Máš je tak hezky upravené.Jaký máš na uravování fotek program??
|
MartinaClaudi
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2006 18:48
- Nahlásit
emikami
Me se strašně jíbí ten rámeček.
|
MartinaClaudi
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2006 18:51
- Nahlásit
Candy
Dám vědět, ale asi to moc dobře nedopadne, ona se bude pořád ohlížet po lidech. Je možné že nedostane žádný titul. Je to vůbec možné?
|
Janik
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2006 18:57
- Nahlásit
Ahoj holky!
tak dneska jsem koupala Andyho.
Je taaaak chlupatý, že to je něco hrozného.....zítra ho budu muset ostříhat nebo to má hrozné. Hlavně na hlavě. Vždycky, kdyžo to má moc dlouhé, tak ty chlupy na hlavě mu nedrží nahoře ale přepadávají mu dopředu a tím mu dráždí oči.
Vyfotila jsem ho, takže se pokusím nějak dostat fotky na net a pak je sem vložit.
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2006 19:15
- Nahlásit
Janik
Jsem ráda, že se ti líbí, na úpravu fotek používám obyčejný program stažený zdarma z netu PhotoFiltre, nyní již moc ne, ale i tam se dá velice dobře fotka upravovat, je tam dost věcí když se tím člověk probere. Jinak upravuji v Zoneru 6. A tato fotka má jen z průhledněné hrany, nic víc na ni není, není ro rámeček, je to jen zprůhlednění. Ale rámečky se tam dají udělat moc hezké.
Takže jak jsem vám nabízela výše tu přepravní tašku a jako i pelíšek tak jsem to dnes odeslala zpět na výměnu, tak jsem zvědavá jak to bude dlouho trvat.
Měla jsem jit dnes na očkování s bišonkama, a nepřišli jim vakcíny , které potřebuji, jinde většinou přišly hned druhý den, a tady jsem je obj. v pondělí. takže prý až v pondělí, a to zas jdu na očkování s malou Deniskou, a ještě abych šla s dvouma bišonkama, no to mně podrž. abych šla na dvakrát.nebo to ještě odložím.
Mám vztek !!!!!!! Zmeškala jsem přihlášku na mezinárodní výstavu na první termín, vůbec jsem si neuvědomila že to je tak brzo. Druhá je coby dup a já utratila skoro všechny prachy, tak je musím někde vykouzlit, zřejmně prodám telefon který jsem si koupila před 14ti dny, to je děs, člověk si udělá radost, za všechnu tu práci se štěňátky a stejnak nakonec vše praskne jen na pejsky. A takový krásný mobílek
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2006 19:40
- Nahlásit
Ahoj, holky. Tak sem našla staré brýle a tak můžu tak nějak číst i na poítači. Ale mám tu skoro o dvě dioptrie míň, tak ne moc dlouho
Koukali ste už u mě na fotky z výstavy? Jestli ne, tak se pokusím sem něco hodit. Jestli to teda stihnu, protože toho mám moc...
|
Janik
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2006 22:07
- Nahlásit
Tak tady je pár dneškích foteček
Andy v jiné podobě
A poslední černobílá
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2006 08:58
- Nahlásit
Jak jsem slíbila tak jsme ty naše kluky konečně vyfotily. Fotečky se moc nepovedly, ale ukazujeme že jsme kluci. Daly jsme je do galerie pod název Bicho …….. Všechno jsme musely zakládat na novo proto že se přeinstalovával počítač a všechny hesla jsem ztratila. Tak tam máme jen dvě fotečky a majitel galerie je Daja2, předtím majitel byl Daja.
emikami
Janik
vaší pejskové jsou NÁDHERNÍ.
Pac a pusu Bišo a Damišek.
|
MartinaClaudi
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2006 09:20
- Nahlásit
Pěkný Andy. To by byla sranda kdyby byla Claudi takto kulatá, to si snad ani nedovedu představit.
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2006 09:47
- Nahlásit
Verunko ono to nefungovalo, počítalo ale bylo ticho
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2006 13:35
- Nahlásit
emikami
ano kvůli havaňákovi.
MartinaClaudi
Ano je to možné. My jsme v Bratislavě ten druhý den taky nedostali CAJC ale jen V2. Ale věř princezně. Zase ji máš vycvičenou z agility,tak by mohla poslouchat víc než ta naše opice.
Candy
Díky za radu.
|
Betka
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2006 15:56
- Nahlásit
Ahoj ve spolek,
Tak jsem tady nějaký den nebyla, prostě nestíhám. Od té doby je tady plno nových příspěvků, tak jsem měla spoň co číst.
Janik
Andymu to strašně moc sluší, budu muset Betynku taky vykoupat. Hárací kalhotky jsem už koupila bez problémů, tak teď budu jenom čekat, až to přijde. Taky jsem sehnala skoro za humny snad dobrou kadeřnici, tak půjdu Betynku objednat, aby byla už konečně fešanda a připomínala bišonka.
Darina1
Bišo a Damišek jsou taky moc krásní kluci, to by Betynka koukala, co tady má potencionálních "nápadníků"
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2006 17:25
- Nahlásit
Tak to foto:
S botičkama
http://bisonek.wbs.cz/Foto_079.jpg
http://bisonek.wbs.cz/Foto_080.jpg
Se mnou
Mafiánek
http://bisonek.wbs.cz/Foto_101.jpg
Zase se mnou
A ještě jedna
http://bisonek.wbs.cz/Foto_169.jpg
No není úžasnej?
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2006 17:28
- Nahlásit
[imgs]http://bisonek.wbs.cz/Foto_079.jpg [/imgs]
[imgs]http://bisonek.wbs.cz/Foto_080.jpg [/imgs]
Se mnou
[imgs]http://bisonek.wbs.cz/Foto_101.jpg [/imgs]
Zase se mnou
[imgs]http://bisonek.wbs.cz/Foto_169.jpg [/imgs]
No, není úžasnej?
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2006 17:31
- Nahlásit
No, tak tyhle asi prostě nejdou. Ale kdyžna ně kliknete jak sou modrý ty odkazy, tak se zobrazí.
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2006 17:42
- Nahlásit
Romaine
Tvůj Bišonek je kouzelný a jak se nese na předváděčce.
Betka
Jak tak pozorují tak tvá slečna má tady to ho víc na výběr, ale my jsme úžasní kluci.
Pac a pusu Bišo a Damiš.
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2006 20:06
- Nahlásit
LenkaK
emikami
ano kvůli havaňákovi.
Lenko prosím tě , na co si mně tohle odpovídala? trochu jsem se vrátila zpět, ale jen na téhle str. a nic tam nevidím. co kvůli havaňákovi. vrtá mně to tady hlavou, co to sakra může být
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2006 20:09
- Nahlásit
Romaine
Máš opravdu moc krásného bišonka, a jak zvládáš to zrzavé mezi očičkama, dělá se mu tu? máš na to nějakou metodu, teda ale chlupatý je pořádně, jak to můžeš rozčesat tak dlouhé chlupy na hlavě a ještě kudrnaté. Jsem četla inz. s pp jen za 6tis. byli moc krásný, hned bych si také jednoho koupila. Trochu jsem si musela zabrouzdat v inzerátech a pokochat se různými štěňítky.
Kdo tady má pejska bez pp, abych se orientovala. Díky.
|
Janik
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2006 20:20
- Nahlásit
Darina1
Darinko Biško a Damišek jsou moc krásní pejskové
Myslím, že bude Damišek úspěšný na výstavách. Já jen doufám, že se v tom Olomouci potkáme
|