Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Bisonci - frise, havanak, bolonak, maltezak
<< 1 ... 90 . 91 . 92 . 93 . 94 . 95 . 96 . 97 . 98 . 99 . 100 ... 398 . 399 . >>
Autor Zpráva
Candy
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2006 19:27
- Nahlásit

Ahoj holky, tak to potvrzení na výstavy, že je pejsek zdravej potřebujeme jen tehdy, když to píší v propozicích, tam mají přesně vypsané veterinární podmínky. Teď u těch posledních výstav jsem si všimla, že stačí jen platné očkování proti vzteklině (ne mladší jednoho měsíce a starší jednoho roku).
Ušetříme "páďo"

Candy
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2006 19:34
- Nahlásit

LenkaK
Ke "členovi" si můžeš informace doplnit tak, že si klikneš pod svou přezdívkou na "člen" a pak v horním menu na "Preference"

Candy
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2006 19:42
- Nahlásit

MartinaClaudi
LenkaK
holky držím vám palečky ať v Brně zazáříte!!! Pojedete taky na mezinárodku do Prahy v listopadu? S kým se tam uvidím?

MartinaClaudi
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2006 20:29
- Nahlásit

Candy
Já do Prahy nepojedu, je to dost daleko a naše auto už by tam nedojelo.

Romaine
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2006 20:34
- Nahlásit

Já do Prahy nepojedu.. Už nikdy na výstavu mimo Brno

Romaine
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2006 20:43
- Nahlásit

LenkaK

Nebudem? Ani to nevím. Nekoukala sem ještě na net.. A kde jsi ty? Někde blízko? Prý to tam je venku, ale oni přece na trávě být nemůžou...

MartinaClaudi
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2006 20:49
- Nahlásit

Romaine
Proč by neměli být na trávě???

Romaine
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2006 20:51
- Nahlásit

Protože jsou malincí a snadno se ušpiní...

emikami
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2006 20:52
- Nahlásit

Candy
Na mezinárodku do Letňan bych ráda jela já, zmeškala jsem první uzávěrku, tento týden to musím si zařídit, v sobotu mám klubovku, jo ale s pudlíkem, tam je i bonitace a to je v Hagiboru, a v neděli v Letňanech, také s pudlem, ale možná vemu Denisku sebou, ještě dle okolností, to jí bude 5 měsíců, ale u havaňáku se určitě budu ochomejtat, a fotit záleží jak to vyjde, ale harlekýni chodí vždy nějak poslední.no a na tu klubovku mám dojem že potvrzení potřebuji a na tu mezinárodní ne. blbost fakt.

Romaine
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2006 20:58
- Nahlásit

Myslím, že na mezinárodkách se to nemusí kvůli cizimcům. Maj furt nějaké ústupky...

Romaine
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2006 21:04
- Nahlásit

Tak holky pište, ať už máme stránku číslo 100!

MartinaClaudi
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2006 21:06
- Nahlásit

Candy
S Candym nepůjdete do Brna? Ani říští rok. Mě strašně mrzí že jsem Candyho nevyfotila s Claudi.

MartinaClaudi
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2006 21:08
- Nahlásit

Třeba Claudi přibere když jí budu dávat hroznový cukr, to mi doporučila emikami.

MartinaClaudi
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2006 21:10
- Nahlásit

Máte někdo další nápad? Za každý budu moc ráda.

MartinaClaudi
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2006 21:12
- Nahlásit

Tak pište někdo. Proč nepíšete? S tímto tempem budem u stovky až pozítří.

Romaine
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2006 21:20
- Nahlásit

No, poslední dobou ty stránky přibívají hrozně rychle. Pak nikdy nevím, kterou jsem četla jako poslední

MartinaClaudi
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2006 21:22
- Nahlásit

Já když si to tu přečtu tak vždy něco napíšu a pak už jen hledám kde je napsáno MartinaClaudi a vím kde jse se čtením skončila.

Romaine
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2006 21:27
- Nahlásit

To jo, ale myslím stránky. Vždy chodím rovnou například na 96 a pak dojdu a je tam až 98 a já v té chvíli nevím na kterou sem to chodila

MartinaClaudi
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2006 21:30
- Nahlásit

Romaine
Jo tak to musí být sranda.

Romaine
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2006 21:35
- Nahlásit

Asi to tu "odedřem" za všechny na tu 100 A už alespoň víš, jestli s tebou někdo pojede? Nějak přece Claudi musíš do Brna dopravit, ne?

Romaine
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2006 21:38
- Nahlásit

No, ať se taky někdo zapojí já už jdu spát, ať zítra vstanu do školy... I když stejně ještě dokoukám Poštu pr tebe. To je super pořad.

Tak vše návševníkům našeho fóra přeji dobrou noc a opusinkujte za mě vaše pejsky, protože já dávám pusinky jen tomu svýmu

LenkaK
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2006 21:42
- Nahlásit

MartinaClaudi
Nespěchej na to přibírání. Mohlo by to Claudince ublížit. Zatím zvyš dávku krmení. Uvidíš,že bude přibírat. Taky jsem se toho bála a za tři měsíce přibrala přes kilo. Snad to není moc.
Romaine
My jsme v kruhu 19 a ty 23. Na trávě? To ani nevím. To snad ne. Kdyby pršelo nevím jak by ty naše krasavice vypadaly.
Candy
Do Prahy myslím nepojedeme. Je to moc daleko.

emikami
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2006 21:42
- Nahlásit

MartinaClaudi
Martinko bylo by ale dobré, kdyby sis dala Claudí připravit od odborníka, je to fakt zcela něco jiného. Oni to umí hlavně dobře vyfoukat, musí se česat a foukat zároveň. Nemám s tím zkušennosti, ale je to asi stejné jako u pudla, ten má srst trochu kudrnatou, aspoň harlekýn, jednobarevní ji mají určitě více, a nikdy Britušku nevyfoukám tak jako střihačka. Já ji tam držím, ona fouká a češe a nemusí se starat aby náhodou neskočila ze stolu nebo tak. Připravky si klidně můžeš vzít sebou, ale určitě když by sis to zjistila dříve a zeptala se zda to umí, zda to opravdu na výstavy dělá, a jaké používá přípravky, tak věř tomu že by byla Claudí min. o 50% hezčí než když ji upravíš ty. A když už sis dala tu námahu že ji cvičíš. že tam s ní pojedeš, že sis to zaplatila, tak bys měla obětovat i toto. Jestli si to hradíš ze svého jsem ochotna ti na to přidat nějaké penízky. Zeptej se kolik to stojí a domluvili bychom se.

Holky moc neříkejte, zda chcete být na stovce, stačí když se rozkecám a budete tam co by dup.

MartinaClaudi
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2006 21:50
- Nahlásit

emikami
Já nevím jestli by mohla k profesionální střihačce, ona se totiž bojí fénu. Rodiče mi říkají že ji mám upravit sama a fénovat ji nemám když se jí to nelíbí. Ani nevím kdo by ji upravil.

emikami
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2006 21:51
- Nahlásit

LenkaK
Lenko, tím Glukopurem nemůže Claudí ublížit. poradila mně to jedna chovatelka a já to zkonzultovala i s veterinářem. Je to okamžitý přísun energie a zvýší se také chuť k jídlu. Nevím kolik ji Martinka dává granulí, zda hranici její dávky, nebo tu nižšší, já jsem vždy dala do misky a oni si vzali kdy chtěli, nedělám to tak jak lidi říkají, že se má dát jídlo a když to pes nesežere tak za dvacet minut vzít, no to by se moji psy asi nikdy nenažrali, neumím si představit , že by mně někdo dal jídlo ve stejnou dobu, a co když nebudu mít zrovna chuť? no vím, je to něco přece jen jiného, pes se na to může samozřejmně naučit, ale já to nikdy nedělala a problémy s ničím nemáme, jen musíme občas zmněnit značku granulí.
Rozhodně ať se Martina nebojí jí glukopur dávat, tak 14dní a Claudí se jí spraví, na to kolik má pohybu možná ji to pomůže,ta energie z toho přírodního cukru.Neradila bych něco co bych neměla vyzkoušené, a hlavně co bych nezkonzultovala s veterinářem. No a pokud by se náhodou stalo, že by třeba blinkala, samozřejmně by ji to nedávala, ale nemyslím si že by z toho mělo něco být. Myslím, že dávku jídla ji může dávat stejnou, prostě to co má spapat za den, trochu třeba víc, nebo ji to rozdělit na tři dávky, nevím kolikrát ji ještě dává Martinka jídlo, aby najednou nesežrala tolik, nějaký ten sýr, tvaroh, zelenina. Jo a co jsem také slyšela a to rozhodně na přechodnou krátkou dobu též nemůže ublížit, že se nejvíce přibýrá po chlebu nebo housce, klidněl jsem Emí dala několik kousku každé ráno z rohlíku co jsem snídala. Oni to milují, a když jsem viděla že se hezky zakulatila, dávala jsem méně a méně, až jsem glukopur a housku přestala dávat. No oni stejnak každé ráno jeden kousek vyškemrají

MartinaClaudi
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2006 21:52
- Nahlásit

LenkaK
Já bych jí tu dávku zvíšila, ale ona nechce papat vůbec.

MartinaClaudi
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2006 22:18
- Nahlásit

emikami
A nebude mít po tom chlebu v sobě mesto masa špeky? to by totiž hned zhodila.

emikami
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2006 22:47
- Nahlásit

Tak já zvýším stránky.

Toto je Emilka v 5ti týdnech, to jsem ji viděla poprvé a bylo to jasné, že bude moje

ve třech měsících vypadala takto

9.měsíců, a to je snad poslední a jediná fotka kde byla ještě chlupatá a asi nestříhaná

Tady ji byl rok, a její první vánoce

Tohle je Kamilka v 9 ti měsících, když jsem si ji brala, v plné srsti, bohužell jinou fotku nemám

To je asi stejný věk, myslím že ji je Claudinka hodně podobné, od Martinky.

To je také v 9ti měsících po příjezdu, ale s mojí dcerou, jelikož je tady Kamilka tak hezky,neodolám, doufám, že mně dcera odpustí že ji sem dávám, ale radši to zatajím.

A tady jsou spolu, vlevo Kamí a na pravo Emilka, už aby byly zas trochu takto chlupaté.

toto je Enji Bohemia Vampirelli, otec Claudinky a také otec Denisky.

tohle je Bella Mia - moje neoblíbenější fotka

omlouvám se, asi to sem nepatří, ale je to také můj miláček, takto jsem poznala Britušku a zamilovala se do ní

takhle rostla ......

takto jsem ji viděla poprvé na živo

naše první výstava baby schow

naše druhá výstava - mezinárodka v Letňanech

a takhle umíme krásný postoj

A zazvonil zvonec a pohádky je konec Nebo mně přijdete všichni uškrtit, ale chtěli jste se přiblížit ke sté stránce tak uvidím co to udělá. Ahooooooj. Doufám, že vás to nenudilo.

Jejda, zapomněla jsem

Denisku znáte, ale takto vypadala jako mimíííííí

MartinaClaudi
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2006 22:59
- Nahlásit

emikami
SUPER!!!!!!! TO JE PROSTĚ SUPER!!! OPRAVDU NA TÉ JEDNÉ FOTCE VYPADÁ JAKO CLAUDINKA.

MartinaClaudi
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2006 23:01
- Nahlásit

emikami
PŘESNĚ TAKHLE BY JSTE SI TO MĚLA DÁT NA STRÁNKU.

<< 1 ... 90 . 91 . 92 . 93 . 94 . 95 . 96 . 97 . 98 . 99 . 100 ... 398 . 399 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání