Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Bisonci - frise, havanak, bolonak, maltezak
<< 1 ... 81 . 82 . 83 . 84 . 85 . 86 . 87 . 88 . 89 . 90 . 91 ... 398 . 399 . >>
Autor Zpráva
Verca
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2006 09:40
- Nahlásit

LenkaK
Vy jedete taky do Nitry??? To jsem nevěděla.
A kolik tam bylo těch štěňátek?
Phoebe s Eli hrozně blbne a pořád se rvou. Eli je jak krokodýl, plazí se a cvaká zubama. Ale pořád jsou v sobě. Ale neubližují si, tak je ot super.

LenkaK
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2006 09:47
- Nahlásit

Verca
jj , Kolik jich tam přesně bylo nevím. Možná deset... Myslím v závěrečné soutěži....
Byla to legrace. Páník pejska tahal dva metry za sebou a rozhodčí pořád ukazovala,ať jdou a nevzdávají to. Všichni se smáli

Verca
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2006 09:52
- Nahlásit

LenkaK
Tak Eli asi taky vezmu, no. Přemluvila jsi mě. Bude to legrace. Přítel bude vystavovat Phoebe a já Eli.

Janik
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2006 10:03
- Nahlásit

VercaLenkaK
Tak to vám budu moc držet palečky na výstavě!!

Verca
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2006 10:08
- Nahlásit

Janik
Děkujiiii. A co fotky? Kdepak jsou?

Janik
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2006 10:31
- Nahlásit

Verca
No fotky nevím kdy budou, pač jak jsem je vždycky dávala na tu stránku psi-kočky, tak ted mi to tam nejde vložit, protože je to jakésik nové....no a tady mi galerie udělat nejde....

LenkaK
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2006 11:34
- Nahlásit

Janik
to budeš hodná.Ale počkej s tím držením až na listopad.Jinak tě budou pěkně bolet.

LenkaK
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2006 11:44
- Nahlásit

Janik
Jedeš do Brna příští měsíc?

Verca
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2006 11:45
- Nahlásit

Janik
dívala jsem se na stránky celý svět a zírala jsem ,kolik tam má Andy fotek.

Janik
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2006 11:52
- Nahlásit

LenkaK
Nejedu.Nestihla jsem poslat přihlášku, protože jsem zrovna byla na tom táboře.Ale jedu se tam podívat s kámoškou.Sice na 1.den, takže Bišonky neuvidím ale uvidím jiná plemena
Doudám, že mi vyfotíte nějaké Bišonky,pokud tam jedete

Janik
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2006 11:58
- Nahlásit

Verca
Jo...pár foteček tam Andy má

LenkaK
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2006 12:13
- Nahlásit

Verca
To bude super. Už se těším.
Janik
To je škoda. Mohli ti to poslat rodiče.

janča
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2006 16:29
- Nahlásit

Tak jsme se vrátili holky z dovolené. Bylo to super. Gweny tam měla psího kamaráda 9-letého labradora. Byl to naprostý kliďas, všechno si nechal. Vyfotit je dalo fušku, ale jestli chcete koukněte na www.gwen.websnadno.cz už jsem je tam přidala. Gweny s námi všechno absolvovala a byla ve svém živlu.

MartinaClaudi
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2006 21:17
- Nahlásit

janča
To jsou pěkné fotky. Ten labrador byl opravdu takový dobrák že si nechal všechno líbit. Takového jsem ještě nepotkala.

janča
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2006 13:40
- Nahlásit

Tak tohle je to naše 7,5 měsíční neviňátko.

A přidala jsem ještě další fotky z dovolené na Gwenďi stránky, tak koukněte, zda chcete.

MartinaClaudi
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2006 22:08
- Nahlásit

janča
jj. Určitě se já a Claudinka kouknem.

Romaine
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2006 08:07
- Nahlásit

Koukali ste někdo ráno ne Volejte novu? Bylo tam, že nějací psi (velký) zakousli bišonka! Prostě napadli jeho, když ho majitelka venčila a ona ho bránila. Pes mrtvej a ona málem vykrvácela, když ho bránila! Sem zas tak zuřila na velký psi a toho majitela bych nechala utratit, protože jen řekl, že oni je děti tahají za ocas a uši, tak to asi proto! já mu dám tahají děti! To mě zas tak po ránu nasralo, že sem to musela hned napsat. A to na jednom diskuzním fóru řeší, že velkej pes je lepší, protože malej je uštěkanej! Sem zvědavá, co mi odpoví na to co sem tam napsala! Kdyby ste tam chtěli taky něco napsat, tak je to na www.lopuch.cz - psí klub.

Janik
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2006 11:38
- Nahlásit

Romaine
Ahojky!
Já jsem byla zrovna s Andym venku, když to dávali ale mamka to viděla. Jak jsem přišla domů, tak tam v obýváku nadávala...říkala jsem si co je a potom mi to řekla, tak jsme nadávaly obě dvě. Je to prostě strašné.

Verca
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2006 11:44 - Změnil/a: Verca
- Nahlásit

Romaine
No já mám pocit, že ten majitel se divil, že to udělali, protože ty psy děti normálně tahají za uši, ocas a nic jim ti psi neudělají. Jenže pes není dítě, že?!! Ale možná se to fakt stalo poprvé a ten majitel je stejně vyjukanej, takže ho zase nemůžeme hned na základě televize a novin odsuzovat. Já to vždycky beru raději s rezervou. Sice si pomyslím něco o nezodpovědných lidech, ale od jisté doby jsem "opatrnější" s úsudky.
S tou uštěkaností bych řekla, že to někdy i pravda je. Nevím jak u vás, ale u nás na sídlišti je opravdu hodně malých psů, kteří prostě stojí a štěkají a nejdou utišit anebo začnou štěkat na cizí lidi a jdou zároveň s nimi a pořád na ně štěkají, to ¨mi taky hodně a ty velké tam nejde vůbec slyšet. Jsou to jak srnky a ti ratlíci, tak i třeba nějací yorkové, přerostlí maltézáci, aspoń to tak trochu vypadá. Phoebe je taky na můj vkus hodně uštěkaná. Hlavně při hře, jinak ani ne. Občas štěkne, když je někdo na chodbě. Ale i když si hraje,tak jí to zakazuji, protože to fakt není příjemné poslouchat delší dobu.

MartinaClaudi
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2006 11:49
- Nahlásit

Romaine
O tom bylo i něco včera ve správách. Myslím že nikdo nemůže tvrdit že je velký pes lepší než malí ani že je malí lepší než velký. Co udělá velký pes může udělat i malí a důvod může být jakýkoli. Pes přece není zabiják. Myslím že žádný pes kromě bojových plemen, nemívá úmysl toho bišonka zabýt. Možná je mají cvičené na hlídání. Takový pes je o hodně větší a třeba toho bišonka chtěl kousnout aby ho postrašil a kapánek víc to přehnal. Bišonek je přece hodně křehký a proti takovému monstru jestli se chtěl bránit neměl šanci. Ta paní ho neměla brát do náruče, už se tady myslím o tom psalo protože když se vezme do náruče tak je jisté že pokouše i majitele toho pejska. Myslím že by se tomu bišonkovi nic nemuselo stát kdyby ho ta paní nechala utéct, aby se někde schoval. Ten pes když vidí toho bišonka jako vyslokého, jako že ho ta paní drží v náruči tak si třeba myslí že je ten bišonek tak velký a proto se tak k němu i chová. Je mi moc líto že je to nenapadlo, třeba by si tak zachránili život. No jo, ale koho by to v tu chvíli mohlo napadnout že.

MartinaClaudi
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2006 11:58
- Nahlásit

Také si myslím že jsou malí pejsci uštěkanější než velcí. Teda alespoň ve městech. Ve městech si totiž do panejáku kupují spíše malé pejsky. Takže je jich většinou víc. Velcí psi bývají klidní a vyrovnaní tak nemají potřebu štěkat. Bišonci jsou malí a ostražití stejně jako třeba jórkšíři. Tak když něco sliší na chdbě hned začnou štěkat. Nebo při hře štěkají radostí.

Romaine
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2006 14:34
- Nahlásit

No, my to Robbymu od mala zakazovali, takže uštěkanej naštěstí není. Netvrdím, že nejsou uštěkaný víc malý psi, ale u velkých se na to spíš tolik ani nekouká. Když zaštěká malej pes - je hysterka, když velkej - je to obranář..

To s braním do náruče je tak, že je to instinkt... Taky bych ho vzala a na vodítku uteče jen 5 m. A navíc kdyby nebyl na vodítku, ta při leknutí by začal utíkat, nesledoval cestu a tím by se ztratil, což je taky dokázaný

MartinaClaudi
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2006 17:34
- Nahlásit

Romaine
To by se pak ale našel, ne? Claudi už několikrát takhle utekla. Nejhůř však dopadla když utíkala před Border cólií to je totiž neůnavný pastevecký pes.

Romaine
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2006 19:15
- Nahlásit

MartinaClaudi
To není jistý.. To, žes ji několikrát našla neznamená, že ji najdeš vždy. Ale jako nechcu tě strašit. Jen já prostě Robbyho radši nepouštím, protože bych neunesla, kdyby utekl. a taky zrovna v tomto neposlouchá, takže to ani nejde. Byl by hned v tahu

MartinaClaudi
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2006 19:43
- Nahlásit

Romaine
Já vím že by Claudinka neutekla a kdyby se ztratila tak by mě hledala. Ona chodí bez vodítka už od štěňátka. Ona vždy když uteče tak běží na stejné místo(ke vchodovým dveřím). Ona tam celé okolí zná i okolní vesnice, chodíme tam na procházky. Tak se nebojím že by se mohla ztratit. akorát se bojím aby ji nesrazilo auto tak u silnic chodí na vodítku.

Romaine
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2006 00:51
- Nahlásit

Robby byl i jako štěně střeštěnej, tak bez vodítka chodit nemohl. Furt běhal do silnice a pryč - o mne nezájem! A poté, co na silnici začal svůj maraton (běhá dokola "nadzvukovou" rychlostí), tak sem to radši vzdala..
Ale jsem ráda, že Cladi, je tak vychovaná. Robby by fakt ztekl a nevrátil by se, i když okolí dobře zná (a to dost široké okolí)! Prostě bude a vodítku. Nechci riskovat a i když ho na cvičáku učíme všemu, tak bez vodítka chotit nejspíš nikdy nebude, ale jak říkám - nikdy neříkej nikdy

MartinaClaudi
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2006 12:29
- Nahlásit

Romaine
On se Robby nikdy neučil přivolání?

Verca
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2006 13:29
- Nahlásit

Jak už jsem psala několikrát, tak Phoebe byla a je strašná hyperaktivka. Když byla malá, tak taky chodila bez vodítka, ale jen tam, kde nebyla silnice. Učili jsme přivolání někde, kde opravdu na silnici nemohla. Zdrahala za psy a za lidmi, ale nakonec se to povedlo a ta dřina stála za to. Teď většinu času chodí bez vodítka, ale někdy se stane, že ten den neposlouchá (hlavně teď při pubertě, ale není to až tak hrozné), tak jí připnu a raději neriskuji. Myslím, že jste měli učit hlavně tam, kde není silnice a u silnice ho mít připnutého, aby tam nemohl.
A co to zkusit jak se štěnětem od začátku? Někde v klidu, na louce... Mě je vždycky hrozně líto psů, kteří jsou pořád na vodítku.
Ale zase beru to,že někteří si pejsky nejdřív pořídí pro mazlení a výcvik prostě zanedbají, protože se o to nikdy nezajímali. Já si psa pořizovala s tím, že ho budu mít vycvičeného, takže je to rozdíl, no.

Romaine
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2006 14:36
- Nahlásit

My máme všude kolem silnici. Kolem všech trávníků... A les není ideální místo Snaha byla dlouho, ale marná. Chtěli sme vycvičeného psa od začátku a stále se snažíme. Bohužel sem teď pracovala a na cvičák sem s nímnemohla dál chodit, tak měl chvíli pauzu a teď můžem zase pokračovat.

Verca
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2006 15:15 - Změnil/a: Verca
- Nahlásit

NO a co to třeba zkusit se stopovačkou naučit? Normálně si koupit nylon a ušij z toho vodítko. Vyšlo mě to nějak na 30 kč 4,5 metrové. Nechala bys ho běhat s vodítkem po zemi a učila přivolání a když nepřijde, tak vodítko chytit anebo přišlápnout a dotáhnout Robbyho k sobě a moooc pochválit. (to je jen tak ve zkratce. )
Ale myslím, že na cvičáku ti taky super poradí. Už ti nějak poradili s přivoláním?

<< 1 ... 81 . 82 . 83 . 84 . 85 . 86 . 87 . 88 . 89 . 90 . 91 ... 398 . 399 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání