Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Bisonci - frise, havanak, bolonak, maltezak
<< 1 ... 81 . 82 . 83 . 84 . 85 . 86 . 87 . 88 . 89 . 90 . 91 ... 398 . 399 . >>
Autor Zpráva
Candy
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2006 08:37
- Nahlásit

LenkaK
Zkusím se poradit s kámoškou, ta má pudlíka, tak mi určitě nějakého dobrého psího kadeřníka tady v Hradci poradí. Díky za info.

Romaine
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2006 09:01
- Nahlásit

Candy
Zkusím se poradit s kámoškou, ta má pudlíka, tak mi určitě nějakého dobrého psího kadeřníka tady v Hradci poradí. Díky za info.

Tak to ti nedoporučuju! Většinou psí kadeřnice, které stříhají pudlíky, tak bišona ostříhá na pudla! Znám plno lidí, kteří takhle dopadli a my taky při prvním stříhání. Chtělo se mi brečet, když sem ho viděla - vyholenej (i bříško!), jen dlouhý ocas mu zůstal. A i když "umí" stříhat i bišony, tak tam sou rysy pudla v tom střihu.. Tomu se radši vyhni!

Candy
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2006 09:08
- Nahlásit

Romaine
Stříhat bych ho určitě nenechala, jen správně učesat na výstavu. No uvidíme, zatím jsem si ho vždy připravovala sama, tak chci vyzkoušet jak bude krásný, když mi ho učeše profesionál

Romaine
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2006 09:14
- Nahlásit

Candy
No, já Robbyho nechávám upravovat i normálně u paní, co nám ho stříhá. My by sme to tak pěkně neudělali. A před výstavou je lepší to nechat komplet i s koupáním. Opravdu je to obrovský rozdíl! Jen učesání nebude moc velký rozdíl podle mě. Ale zkusit to můžeš.

Candy
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2006 09:22
- Nahlásit

Romaine
Přesně to myslím. Příprava se vším všudy.

LenkaK
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2006 10:05
- Nahlásit

Romaine
Já ten rozdíl teda vidím. Nevím teda jak z Bely vykouzlí takovou dámu,ale umí to.
Myslela jsem rozdíl v salonech nejen v umění stříhat,ale i v přístupu k psovi. Možná by pejska pěkně ostříhali a učesali. Ale jde taky jak s tím psem zachází. Proto jsem chtěla poprvé být u toho,když Belinku koupe a češe.Abych viděla jestli po ní neječí a neublíží ji. Ta naše paní přísná je,ale tak zdravě.
Chtěla jsem se zeptat jak děláte ty citáty. Nejdříve kliknete na slovo citát a potom na větu kterouchcete citovat? Díky

Romaine
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2006 10:30
- Nahlásit

Candy
aha, já myslela, že chce jen učesat Takže chceš i kupat a stříhat od ní? Jen tak pro jistotu, jestli si už rozumíme

LenkaK
Poprvé jsme tam s ním byli - no bylo to jakoby ve sklepě, ne moc čisto (chlupy od psů a tak) Moc se nám to nepozdávalo, ale neměli sme zkušenosti a doporučila nám to známá, tak sme si řekli, že tam zůstanem - ve vedlejší místnosti. Koukala sem jak ho stříhá pře zrcadlo a byl moc pěkný - opravdu střih bišonka, řekla sem si, že ho ještě doupraví a bude to.. Tak sem se začetla do časopisu a najednou slyším jak volá, že už je hotvý a když nám ho donesla, tak mě málem trefilo a chtělo se mě fakt brečet! Byl úúúplně nakrátko, bříško a čumák vyholený, ... Mamka (bohužel) zaplatila a šli sme. Robby pak vůbec si nelehal na bříško, byl celej přešlej a vůbec si nechtěl hrát! A my se styděli s ním jít ven, protože lidi si určitě říkali, co sme mu to provedli a jemu byla furt zima!

Podruhé jsme našli jinou a tam sem taky radši byla a přesto, že Robby dost zlobil, když sem tam byla, tak ho ostříhala pěkně, ale furt to nebylo ono.

Pak sme se šli kouknout na jednu výstavu a tam sme dostali doporučení na paní Havlínovou. Viděli sme i jak od ní vypadají bišoni ostříhaní a všichni ji chválili, tak sme si na ni vzali kontakt.. Byla moc příjemná, tak sme ho tam nechali samotnýho (ve společnosti 10 jejích bišonů). A chodíme tam pořád. Je super. Radí nám i s výstavama, prostě se vším co potřebujeme. Chtěla si i od Robbyhonechat nakrýt fenku, ale bohužel, jeho příbuzní jsou od ní, tak to nejde Mimochodem, nedávno jsem tu psala, že jí ukradli jednoho 4 letého pejska, tak ho pak policie našla po 6 dnech ve staré líšni a ona je z Židenic. To je prostě hrozná dálka, ale to kdo není z Brna asi neví. No hlavně, že ho má zpět..

Romaine
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2006 10:32
- Nahlásit

LenkaK
Citáty vložíš tak, že označíš co chceš a klikneš na citát.

Candy
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2006 10:40
- Nahlásit

Romaine
Jo, jo, koupat a pak provést výstavní úpravu srsti. Stříhat ne, protože Havanský psík se nijak střihově neupravuje.

Romaine
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2006 10:44
- Nahlásit

Candy
Aha, tak to máte lepší a levnější, že se nestříhá

Aknah
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2006 19:08
- Nahlásit

emikami
nepochopila jsi to, to nebyl utok na tve stranky, byla jsme na nich rada, oni se pomerne dlouho nacitaji, takze kdyz jsem je nechtela nacitat porad dokolecka, tak jsme je mela na liste, ale mas pravdu je to muj problem, ne tvuj. taky uz na ne nechodim, protoze me to rusilo. nebyl to utok, pouze jsme rekla svuj nazor, nic vic, nic min, je jiny nez ten tvuj, tak se hned necerti. krasny vikend preji

emikami
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2006 21:17
- Nahlásit

Aknah
Máš smůlu, já se opravdu nečertím, jen jsem ti odpověděla na tvou reakci, že tě hudba ruší.Že se ti stránky pomalu načítají, bohužel asi bude opět tvůj problém, protože ač nemám připojení to nejvyšší tak mně se načítají dost rychle, a to myslím, tak že je otevřu a skočí mně tam hned vše během tří vteřin. Dala jsem ti mou odpovědí jen najevo, že každý si na stránky dá to, co tam chce mít, a to včetně melodie, každý rozumný člověk, který si chce stránky prohlédnout bez melodie, si prostě zvuk vypne, to znamená, jako když chceš mít doma tmu, prostě stikneš takové tlačítko a zhasneš si, víš??? No a pro koho je to problém, tak má smůlu , stránky si neprohlídne.A pokud na mé stránky již nechodíš kvůli tomu, že tě ruší melodie, tak opět je to jen na tobě, nikoho nenutím si mé stránky prohlížet, a pokud se ti již stránky přestaly líbit, tak na ně opravdu nechoď, ono je dost lidí , kteří si je rádi prohlídnou. No co udělá taková věta - že tě moje melodie obtěžovala, slovo obtěžovala asi beru jinak než ty, a pokud máš pomalý počítač, že se ti dlouho načítají, za to bohužel též nemohu, jako za to, že si nemůžeš kvůli pracovnímu programu ztlumit zvuk. Také přeji hezký víkend.

Romaine
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2006 21:59
- Nahlásit

emikami
každý rozumný člověk, který si chce stránky prohlédnout bez melodie, si prostě zvuk vypne, to znamená, jako když chceš mít doma tmu, prostě stikneš takové tlačítko a zhasneš si, víš???
Vždyť psala, že kvůli programu nemohla. Taky sem pochopila, že to je jen vyjádření názoru. Přijde mi, že opravdu moc často řešíš podle mě prkotiny, i když ti Aknah napsala, že to nebylo myšleno zle, tak se k tomu stále vracíš. Proč? Já si bohužel občas zvuk vypnout nemohu, protože máme starý a rozbitý počítač, takže pak mám opravdu smůlu a ruší mě to. Nebo poslouchám hubdu v počítači a hraje to do toho, tak to musím vypnout a zase si to pustit.. není to jen na tvých stránkách, takže to není útok proti tvému vkusu. Prostě se tu nikdo nechce hádat. Zvlášť, když se to netýká pejsků Takže toto téma prosím nechme. Je přece fajn, že každý má jiný vkus. Na co by bylo, kdyby sme na vše měli stejný názor? Na nic. Tak úsměv a dem řešit pesany! Pa

Romaine
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2006 22:04
- Nahlásit

Takže teď mi holky po pravdě řekněte. Máte zkušenosti s blechama? My sme totiž dnes koupali Robbyho a našli sme jich 5! Je to takový malinkatý, černý, skáče to,... a když sme to zmáčkli, tak to křuplo... A to má 2x daný něco proti blechám! Jenže v baráku máme takovýho hnusnýho a 100 let nekoupanýho psa.. Často se potkávaj, tak asi od něj? Jsme zoufalý, protoe 3.9. jdem na výstavu! Ale teď už sme žádnou nenašli. Asi se jim v čistým kožichu nelíbilo? Ale co když tam má vajíčka? Když je teď koupaný, tak ádný přípravek proti blechám nemůže, až za nějaké 3 dny nejdřív.. Ach jo. Prosím poraďte, jestli o tom něco víte? Já mám zítra v práci 11, tak s ním ani nemůžu na veterinu, protože vstávám v 5 a vrátím se až ve 20h

Martina
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2006 22:05 - Změnil/a: Martina
- Nahlásit

Aknah
Ahóóóój, zdravím Tě, už jsme dlouho nepokecaly co? Teď jsem si tak vzpomněla, když vidím, že jsi tu byla. Naše Dessy je zase ostříhaná alá "pouliční směs". Pamatuješ?? Tak se měj pááá

Ferdule
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2006 22:20
- Nahlásit

Romaine
Ahoj, píšeš o blechách, já mám bezvadnou zkušenost s přípravkem Frontline. Po nastříkání působí proti blechám až 3 měsíce a je vážně spolehlivý. Na vykoupanýho psa ho můžeš nastříkat až po 48 hodinách. Blechy může chytit i z trávy od ježků, je to hned. Sárinka je nastříkaná a občas ji na hlavičce taky pochoduje blecha. Je ale tak "zblblá" po tom Frontlinu, že se dá hrásně chytit a utopit (ta blecha). Kdybych ji hned nechytla, tak do 20 min. zahyne.

emikami
Jak to tak tady čtu, tak mám občas taky pocit, že tvoje reakce jsou malinko nepřiměřený danému problému. Už jsi tady "spucovala" několik holek, aniž by byl k tomu opravdu důvod, ale každý vnímáme věci jinak a jinak je dovedeme řešit.
Člověk by se neměl asi brát tak vážně a být trochu velkorysý. Co člověk, to názor a jak napsala Romaine, je to tak dobře!!!

Romaine
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2006 22:36
- Nahlásit

Ferdule
No, my máme od veterinářky přípravek, který na blechy působí 3 měsíce, daly sme mu ho 2x s odstupem 3 týdnů a teď tohle.. Naštěstí sme ho koupali, tak sme to objevili a snad to bylo všechno. Jo, neskákaly pryč, daly se chytit, možná by i zahynuly, ale stejně nás to štve. tak se o něj staráme a co z toho? Ale je teď krásnej. Koupila sem ten šempón od Héry, myslím, že ho tu doporučovala emikami a je to fakt rozdíl.
Jinak je pravda, že ježků je tu spoustu a on v té trávě pořád čuchá.. no snad to nebude tak hrozný.. Děkuji za radu a uklidnění!

Ferdule
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2006 22:54
- Nahlásit

Romaine
Blechu jen tak nechytíš, jestli neskákala a nechala se chytit, tak ten přípravek určitě učinkoval. Přeci jenom se pes tomuhle asi neubrání, i když je sebevíc opatrovaný a udržovaný. Je to hned, zvlášť v přírodě. My jsme z Prahy a kolikrát si Sára z parku domů přinese blechu. Když ji myju ve vaně, tak na ni hned přijdu, většinou ji má na hlavišce a chytím ji docela bez problémů. Radím ti po těch 2 - 3 dnech opakuj postřik a bude to v pořádku. Držím pakečky!!!

MartinaClaudi
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2006 00:40
- Nahlásit

Claudinka zatím ještě blechy nikdy neměla, hned od štěňátka ji veterinář naočkoval proti blechám a klíšťatům, teď naposled na ni dával nějáky olejíček, já myslela že je to koňská dávka jelikož byla na obalu fouka hnědého koně. Claudinka skoro každý den běhá ve vysoké trávě která je mi nejméně po kolena a když ní projdu tak jsem plná klíšťat a na Claudi je maximálně 5 ale to je jen vyjímka většinou na sobě má jedno nebo dvě a ty se stejně nestihnou ani přisát jelikož hned zdechnou. Chodíme někdy do Horní lhoty to je taková menší vesnice a tam se Claudi kamarádí s takovým starším jezevčíkem i když se mi to moc nelíbí. Ten jezevčík je děsně zablešenej a má nejspíš lupi. Radši ho ani nehladím a vyhýbám se mu, on se totiž nedá skoro pohladit skáčou z něho blech a pod srstí má bílej bordel, nejspíš prach nebo lupi. emikami není to ten o kterém vám píši a posílám fotky tan je čistotnej a čistej.

A na tom starém pajdavém jezevčíku je nejhorší že je krátkosrstý a proto je to docela hodně vidět ani se nedá odhadnout kdy se naposledy koupal, ale asi už je to pěkně dlouho. Je mi ho strašně líto když ho vidím. Musí mít určitě hrozného paníčka kterej se o něho moc nestará, ale je nejspíš dobře živenej protože je pěkně napapanej, je to na něm vidět. Nejspíš má něco z tlapkou, strašně totiž kulhá na zadí tlapku.

emikami
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2006 00:59
- Nahlásit

Romaine
Ferdule
spucovala" několik holek - nevím o tom, jen snad jeden příspěvek tu mohl tak znít.

Nebudu se k tomu již vracet, mně se jen dotkne, když někdo používá silná slova, jako např. - obtěžuje mně to - pak reaguji tak jak reaguji, já bych to totiž nikdy nikomu nenapsala, kor tomu, koho vůbec neznám. I na ta má léta bych si to nedovolila.Vím že polovina webu jsou s melodii, a tak to prostě nemohu řešit pokud by mně to vadilo, ale musím se přizpůsobit a ne psát někomu, že jeho hudba obtěžuje, to mně prostě přijde dost silné a pak mám tyto reakce. Myslím, že jsem reagovala oprávněně. Docela by mně zajímalo koho jsem tu spucovla těch několik holek, bylo to jen s LenkouK, a nijak jsem ji nepucovala, ale vysvětlovala jsem jak to vlastně bylo, my jsme si to vysvětlili, ostatní vše pochopili a skončilo to. Bohužel o ničem dalším nevím. budu ráda když mně to připomeneš, pokud máš pravdu, pak se nad sebou zamyslím.

emikami
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2006 01:03
- Nahlásit

Jo a ještě něco , jednou jsem tak trochu brouzdala zpět abych tak trochu pronikĺa, kdo je kdo, a všimla jsem si že jistou dobu to tady také pěkně vřelo a myslím, že to bylo právě ze strany Aknah. Ale nevím to jistě, četla jsem to zběžně, ale přišlo mně to jako nějaké hádky.

emikami
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2006 06:38
- Nahlásit

Tak jsem o tom tak přemýšlela když jsem usínala, a mohu už jen k tomu říci to, že život mně naučil ty lokty trochu používat, když ne, leckdy nedopadne dobře. Jak jsem psala pro mně to slovo - obtěžovalo - bylo dost silné, ať již to byl útok na mé str.nebo na mně to je již jedno, věřím, že ne, ale něco škodolibého v tom muselo být, jinak by to mohlo být řečeno jinak a to neurážlivě , např. takto - Mě hudba na stránkách též nevyhovuje, jelikož bych si ráda dala něčí stránky když pracuji na lištu, abych si je pak nemusela znovu otevírat, jelikož se mně dlouho načítají, a bohužel nemohu zvuk vypnout kvůli pracovnímu programu, takže já jsem spokojenější když jsou web. stránky bez hudby.
Doufám, že v tom vidíte aspoň ten rozdíl, na tohle bych mohla napsat jen to, že mně to sice mrzí, ale že já si hudbu na webu nechám. Doufám, že opravdu ten rozdíl vidíte, že to tak nevidím jen já, jen umět vybrat ta správná slova, abych se jimi nikoho nedotkla. Život mně to totiž naučil, že ten kdo se ke mně nechová slušně, tím nemyslím jen tu hloupost s Aknah, tak si nenechat nic líbit.
Omlouvám, se že jsem zde zabrala tolik místa abych vám to vysvětlila, ale nějak jsem chtěla aby jste to pochopili, snad se mně to podařilo. Jednou větou, je to vše jen ve vybraných vhodných slovech a pak by nezvnikali věci které vznikají a to možná i ty , které jste již mezi sebou zde měli.

janča
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2006 11:29
- Nahlásit

emikamiAknah

Čtu to tu a je mi z toho trochu smutno. Problém je myslím v zásadě v tom, že když jen člověk čte text, nevyloží si někdy správně emoce člověka, který ho píše.
Někdy se použijí nesprávná slova a člověka se to dotkne. I když to pisatel vůbec neměl v úmyslu. Myslím, že Aknah tě nechtěla emikami zasáhnout. Ale taky si myslím, že vyříkat si věci je jen správně, aby se vyčistil vzduch a vyjasnilo se to. Já si radši taky s každým všechno vysvětlím, aby nezůstalo takové to dusno, protože uplyne chvilka a to napětí se vrátí jako bumerang a je zase zle.

Jinak holky v úterý vyrážíme na dovolenou i s Gweny, tak držte palce ať vyjde počasí. Ale nehlásí žádné zázraky. Navíc jedeme jen tady kousek tak to bude ouvej, pokud bude pršet.

emikami
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2006 12:31
- Nahlásit

janča

JSI VELMI ROZUMNÁ A PLNĚ S TEBOU SOUHLASÍM, TÍM TI ZA TOTO I DĚKUJI. HEZKÝ DEN. JO A PŘEJI TI AŤ TI VYJDE DOVOLENÁ Z TROCHOU SLUNÍČKA ASPOŇ, POKUD NENASTANOU VEDRA. AHOJ

LenkaK
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2006 18:34
- Nahlásit

Tak nás čeká zítra perný den. Jedeme v pět ráno na výstavu do Bratislavy. Tak doufám,že to zvládneme.
Jo a Belinka se umoudřuje. Včera mi ukázala pěkný v. postoj.

MartinaClaudi
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2006 18:38
- Nahlásit

LenkaK
To je dobře, tak přeji hodně štěstí.

MartinaClaudi
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2006 18:40
- Nahlásit

LenkaK
A proč tak brzo ráno?

LenkaK
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2006 18:45
- Nahlásit

MartinaClaudi
Protože cesta nám bude trvat nejmíň 2,5 hodiny. A jsem raději někde dříve,abych nebyla nervózní.

MartinaClaudi
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2006 19:21
- Nahlásit

LenkaK
Aha. A ty jdeš i na tu výstavu do Brna?

LenkaK
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2006 19:24
- Nahlásit

MartinaClaudi
ano jedu

<< 1 ... 81 . 82 . 83 . 84 . 85 . 86 . 87 . 88 . 89 . 90 . 91 ... 398 . 399 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání