| Autor |
Zpráva |
MartinaClaudi
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2006 23:58
- Nahlásit
Do vyhledávače třeba google se napíše midi a ono to najde hudbu v tomto fotmátu nemohu ani uvést příklad stránky jelikož to nemám někde uložené skusím to zítra vysvětlit podrobněji. Teď už musím jít spat. Skusím nějákou stránku najít co nejdřív ale teď už to nestihnu.
|
Ferdule
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2006 00:01
- Nahlásit
MartinaClaudi
Martinko, děkuji, už toho taky nechám ,jsem z toho jelen. Zítra kouknu, co jsi mi tady napsala. Díky a dobrou noc!
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2006 08:41
- Nahlásit
Ferdule
No, jestli chceš, tak mi napiš na ICQ (215-150-665) až tu budeš a já ti s tím pomůžu. Ale na websnadno je to opravdu jednoduché. Stejně tam dnes budu dávat videa, tak tam i budu.
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2006 08:51
- Nahlásit
emikami
No, mě to stejně nehraje, jak sem psala, tak mi to je jedno. Ale to je problém mého počítače
S tím očkováním. Já nevím, nemám chovnou stanici a mám prvního psa. Robby se narodi 7.5. a očkován byl 22.6., 13.7. a 8.8. a na vzteklinu až v půlroce. Jinak hoještě očkujem, proti nějakýmu kašli, kvůli výstavám.
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2006 09:07
- Nahlásit
TAK SEM ZJISTILA, ŽE MI NORMÁLNĚ NAJEDNOU NA TĚCH STRÁNKÁCH MARTINY TA HUDBA HRAJE! A VÍM JAK JE TO S TOU HUDBOU NA LIŠTĚ! KDYŽ SE MINIMALIZUJE TAK NEHRAJE, ALE KDYŽ JEN ŘEPNEŠ Z OKNA NA JINÉ OKNO, TAK HRAJE DÁL! MOŽNÁ TO AKNAH JEN PŘEPNULA A TO SE U TOHO NEMINIMALIZUJE A HRAJE DÁL! A PAK, ŽE TO NĚJAK NEVYŘEŠÍME
A I TY STRÁNKY EMIKAMI MI TEĎ HRAJÍ. ALE TO JE TÍM, ŽE NÁŠ POČÍTAČ SI TAK NĚJAK DĚLÁ CO CHCE.
|
ladus
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2006 14:12
- Nahlásit
STŘÍHÁNÍ PEJSKŮ V PARDUBICÍCH!!
Stříháme pejsky 7 dní v týdnu, přímo u Vás doma (Pardubice a okolí) nebo v domácím prostředí ve Svítkově. Střihové úpravy dle standardu plemene nebo na přání majitele + další služby (koupání, česání, stříhání drápů, čištění análních žláz, trhání chlupů z uší, poradenství, prodej profi kosmetiky apod.).
Volejte na 777/342257
Pište na lada.vozenilkova@seznam.cz
Nebo ICQ 300-314-618
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2006 15:16
- Nahlásit
Romaine
A VÍM JAK JE TO S TOU HUDBOU NA LIŠTĚ! KDYŽ SE MINIMALIZUJE TAK NEHRAJE, ALE KDYŽ JEN ŘEPNEŠ Z OKNA NA JINÉ OKNO, TAK HRAJE DÁL! MOŽNÁ TO AKNAH JEN PŘEPNULA
No teda nevím co tím myslíš přepnula, to myslíš, jako že jsem někde na stránkách, nechám si je tam a pak si přepnu na jiné stránky, nebo na seznam, atd??? takto to myslíš? Když toto udělám, přestane mně hrát moje hudba a začne hrát hudba webu který si prohlížím, ale vím že v určitých situacích, ale nevím nyní jak to je, se některé hudby nemůžu zbavit,pokud ji nezavřu, některé weby to tak mají, takže si hodím ten jeden web na lištu ten hrající zavřu, a tamten si zas dám na monitor, ale dělá to jen někomu, u mně jsem toto nezjistila. Ale Aknah psala, že si dá web na lištu, a to je jasné, což znamená-minimalizovat-hodit na lištu, a to přestane hrát.Pochybuji, že by si nechala web na monitoru, a dala si tam svou práci, pak by se totiž musela vracet zpět, zpět , zpět atd. jak by se pak k mému webu dostala? takže ho určitě má na liště, a je divné že ji to tam hraje, zatím se zde nenašel nikdo komu by to na liště hrálo, tak fakt nevím. Ale je to jedno.
já mám ráda web s hudbou, některá je velmi zajímava a přímo se na ty pejsky hodí, ne každá melodie se hodí k určitému plemeni, teda já ji aspoň dle toho vybírám, no ale někde je i pro mně příšerná, tak si to prostě stlumím a jedu dál.
První klávesnici kterou jsem si zakoupila byla Logitech, tam bylo vše,také klávesa na focení, což jsem dříve nevěděla že něco takového existuje, byla tam samozřejmně i regulace zvuku, protože na monitoru mně to nebaví dělat, ale zvuk si přizp. na klávesnici. Na této klávesnici se mně v brzské době vymazali některá písmenka,až je to kvalitní klávesníce s 5l.zárukou, tak jsem jí vrátila a chtěla jsem stříbrnou,ale ten výběr se dost zúžil, nakonec jsem si vybrala moc pěknou, cenově dobrou, ale vůbec mně nenapadlo se zeptat zda má regulaci zvuku. pak to doma hledám, a nenašla jsem to, tak tam volám, ptám se, no a prý to nemá, což jsem netušila že klávesnice bez toho může být, a tak jsem zažádala o výměnu, tak se zase hledalo, nakonec jsem zjistila že existuje klávesa na focení, no a už jsem měla několik podmínek pro výběr klávesnice, regulace zvuku,klávesnice na focení, internet, pošta, tak to jsou věci které moje klávesnice musí mít, co hlavně potřebuji, krom teda písmenek také je dobrá kalkulačka, také ji občas využiju, a nemusím hledat kam jsem právě zašila tu stolní Na co jsou ostatní klávesy, např. horní řada, jako F1, F2, a ještě tam je něco napsáno, atd. tak to tedy netuším a také je zatím nepotřebuji.Bobužel je ale černá-Logitech, protože oni snad stříbrnou nedělají a já mám vše dělaný stříbrno černé , hlavně na černé kl. je vidět děsně prach, a to mně štve.
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2006 18:17
- Nahlásit
emikami
Myslela jsem, že otevřu postupně několik stránek a pak mezi nima jen na liště překlikávám, ale tím se to neminimalizuje. Taky to mohla myslet takto. Pak mi ta hudba hraje dál. Ale to je už přece jedno. Chtěla jsem napsat jen co jsem zjistila
|
MartinaClaudi
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2006 18:59 - Změnil/a: MartinaClaudi
- Nahlásit
emikami
f1- nápověda
f3- hledání
f5- aktualizace okna
Alt+Tab- přepínání oken
Alt+f4- ukončení programu
A dál už nevím na co to je.
|
MartinaClaudi
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2006 19:29
- Nahlásit
Ferdule
Tohle je ten HTML kód:
<BGSOUND balance=5
src="http://www.vyzvaneni.ic.cz/downloads.php?cat_ id=19&download_id=220"
volume=0 loop=infinite></P></TR></TBODY></TABLE>
Ale nevím který z těch čtyř posledních tam má být, ale když se tam nechají tak by to nemělo ničemu vadit. A jak je ten text v uvozovkách tak ten se změní na adresu té hudby co tam dáte.
|
MartinaClaudi
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2006 19:30
- Nahlásit
Ferdule
Ale musí se to napsat tam jak je HTML, né normálně jak se píše všechno. Dostavete se tam když zmáčknete tako vé to: <> .
|
MartinaClaudi
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2006 19:48 - Změnil/a: MartinaClaudi
- Nahlásit
Stránky s hudbou ve formátu MIDI:http://hudba.hradiste.cz/index.asp?AKCE=DETAIL&ID= OLOMOPUQG&P=66674
http://beatles.zde.cz/
http://midi.1.tripod.com/c.html
http://www.geocities.com/SiliconValley/Garage/5911 /music/Index.htm
|
MartinaClaudi
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2006 19:53
- Nahlásit
Romaine
Mě se tam videa asi dát nedají. Už jsem to skoušela všelijak a nešlo mi to.
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2006 20:22
- Nahlásit
MartinaClaudi
No, máš stránky na websnadno, takže jde. Už jsem na to přišla. Dáš vložit soubor, v procházet vybereš z počítače video, které chceš a dáš nahrát. Pak se to nahrává, ale mě se třeba nahrává video 14 MB přes hodinu
Pak změníš nebo necháš popis odkazu a dáš vložit! Můžeš si vybrat jak: default (kdo to bude chtít vidět, tak to musí stáhnout do komplu), zobrazit ve stejném okně a zobrazit v novém okně, ale tyto 2 možnosti mi nefungují
|
MartinaClaudi
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2006 21:09
- Nahlásit
Romaine
A Vy už tam ta videa máte?
|
MartinaClaudi
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2006 23:19 - Změnil/a: MartinaClaudi
- Nahlásit
Romaine
už jsem se na ty videa dívala. Ale nejlepší jsou ty řeči s tím záchodem a u toho polštářku ta televiza, to vypadá jakoby tam někdo mluvil doopravdy s tím polštářem. Já se snad udávím smíchy To nemá chybu.
|
MartinaClaudi
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2006 23:24 - Změnil/a: MartinaClaudi
- Nahlásit
Tady má video Claudi, ale musí se na to kliknout aby se to pustilo.
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2006 19:55
- Nahlásit
Krásný večer přeji. Tak jsem právě přilítla z práce a jsem tak akorát na umření. Teda tam nám dnes 5 pacientů dostalo teplotu, tak sme je furt převlíkali chladili, dávali pít... Pak začli další 3 zvracet.. hrůza..a my tam byli jen 2
MartinaClaudi
Jo, no já většinou zapoměla ztlumit televizi S tím záchodem - to ještě nesměl chodit ven, tak občas to bylo na plínku a občas na koberec Ale pak se to naučil rychle.
To tvoje video je úžasný! Asi pak jde doma rovnou do vany, co?
Jo a mimochodem tykej mi, protože mě je 19!
|
MartinaClaudi
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2006 20:33
- Nahlásit
Romaine
Aha, já nevěděla kolik ti je. Claudi nešla do vany ona sama uschla a opadalo to z ní. Jak vlastně pracuješ?
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2006 20:43
- Nahlásit
V pohodě. To vykání je totiž hrozný Cítím se, jak kdyby mě bylo 150 let
Mám brigádu v Hospicu v Rajhradě a dnes sem měla zase 11, tak to bylo náročný.
To je fakt, ještěže mají samočistící srst, jinak nevím nevím, co bych občas dělala.
|
MartinaClaudi
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2006 20:50
- Nahlásit
Romaine
Kdyby ta strst nebyla samočistící tak by jsme ji asi museli koupat každých pár minut.
|
MartinaClaudi
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2006 20:52
- Nahlásit
To video je totiž z dovolené a tam byla venku celý den, kromě noci. A tři dny po sobě si byla zaplavat v přehradě.
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2006 21:10
- Nahlásit
Jdu spát. už tu usínám na stole. Budu tu zítra dopoledne. Brou noc všem i těm co tu nejsou.
|
MartinaClaudi
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2006 21:20
- Nahlásit
Romaine
dobrou noc.
|
Candy
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2006 11:46
- Nahlásit
MartinaClaudi
Ahoj Marti, dala jsi sem super video, fakt dobrý. Koukám, že ti havaňáci jsou asi všichni stejní prdlouši. Náš Candy si taky tak hraje.
|
Candy
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2006 12:01
- Nahlásit
LenkaK
Zdravím, tak jsem koukala na stránky Bellinky a vidím, že v Bratislavě uspěla. Gratuluji!
Jak to v Bratislavě probíhalo, kolik bylo havaňáků a byli tam i HAV z ČR?
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2006 12:02
- Nahlásit
Candy
Nejen havaňáci. I moje Phoebe (boloňák) si takhle hraje s víčkem od pet láhve anebo s jakýmkoliv pamlskem. bišoni jsou fakt skvělí.
|
Candy
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2006 12:06
- Nahlásit
Verca
to je fakt, povahově to jsou hodně podobní psíci. Náš ještě kromě toho, že takhle blbne s plyšákama, tak taky skáče jak na gumě , z místa dokáže vyskočit i přes metr vysoko.
|
MartinaClaudi
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2006 12:10
- Nahlásit
Včera jsme byli já a Claudi na Agilitách a cvičitelka ji moc chválila, prý už můžeme na závody.
|
Candy
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2006 12:15
- Nahlásit
MartinaClaudi
tak to jste dobrý. Za jak dlouho se to naučila a chodí už na všechny překážky?
|