Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Bisonci - frise, havanak, bolonak, maltezak
<< 1 ... 81 . 82 . 83 . 84 . 85 . 86 . 87 . 88 . 89 . 90 . 91 ... 398 . 399 . >>
Autor Zpráva
LenkaK
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2006 19:26
- Nahlásit

MartinaClaudi
se uvidíme

Romaine
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2006 21:22
- Nahlásit

emikami
Jo, jsem taky pro vyřešení problémů hned. Jen mi přijde, že některé věci jsou brány opravdu až moc vážně, ale to je na tom jak kdo co pochopí nebo řeší. Jsem ráda, že už je to vyřešeno. Chápu tě, ale chápu i AknahK, že to nemyslela, tak jak to vyznělo. Prostě to jen pravdu špatně napsala.

No a teď mi řekni co štěnda? Kdo ještě zbyl? A co ta Eisinka?

Romaine
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2006 21:23
- Nahlásit

LenkaK
Hodně štěstí a napiš potom!!!

Romaine
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2006 21:28
- Nahlásit

Ferdule
Dnes sem nic nenašla, tak snad to bylo jen ojedinělé... Ale moc děkuji! Moc mi pomohlo, že mi někdo odpověděl a že Sára taky někdy nějakou má. Teda, ne že bych jí to přála, to fakt ne (!!!), ale alespoň vidím, že nejsme jediný a že se to prostě občas stane

Ferdule
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2006 21:36
- Nahlásit

Romaine
To je fajn, že už máš dneska klid. Já tě chápu, je to nepříjemný, protože jsou u nás jako v bavlnce a najednou blecha. Ale tomu se asi neubrání žadný pejsek, který chodí pravidelně a často ven a do přírody. Proto jsou ty postřiky a myslím, že učinkují. Taky jsem dneska Sárinu koupala, to jsem jí udělala radost. Vodu má moc ráda, Robby taky?

Romaine
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2006 21:44
- Nahlásit

Ferdule
Venku se kalužím vyhýbá, protože jsem ho to učila a koupání někdy vadí, někdy ne. Včera mu vadilo
No, dnes nevím, jak bychlovila blešky, protože sem vstávala o půl 5 a došla sem dom po 20 hodině, protože za prací jezdím z brna do Hospicu v Rajhradu a jsem úúplně vyřízená, takže blechy by vyhrály

Ferdule
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2006 21:56
- Nahlásit

Romaine
To je tedy hrůza, takových hodin
Musíš být úplně mrtvá. Sára, když byla ještě menší, tak vymetla každou kaluž, teď už se jim taky začíná vyhýbat. Jsem ráda.
Chtěla jsem se tě zeptat, co je pravdy na tom, že bišoni by neměli jíst mrkvičku, protože se jim po ní zabarví srst a má žlutý nádech. Mě to přijde jako blbost, ale ty máš Robbyho staršího, tudíž i víc zkušenností. Sára má mrkev moc ráda, jak syrovou, tak vařenou.

Romaine
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2006 22:03
- Nahlásit

Ferdule
No, to je tak, když člověk musí vydělat. Ach jo. Ale mě ta práce baví, jen je to opravdu náročné.

Jo, tak to je bohužel pravda Robby ji taky má rád. Teda všechnu zeleninu a ovoce. Zkus jí dát kiwi! Po tom se může Robby utlouct! Já mu mrkev dávám občas a v malých dávkách. Nechci riskovat, pak se toho nezbaví...

Ferdule
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2006 22:14
- Nahlásit

Romaine
Tak je to tedy pravda.
Sára zatím jí skoro všechnu zeleninu i ovoce. Miluje rajčata a na chatě si trhá rybíz z keříku. A v lese ostružiny. Tu mrkev tedy omezím, myslela jsem, že je to jenom taková fáma.

Romaine
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2006 22:22
- Nahlásit

Ferdule
Bohužel ne.. Dokonce naše veterinářka nás předem na toto varovala, aniž by sme se ptali...
Nevím teď, tak se zeptám. Má Sára www stránky? Jestli jo, tak mi je prosím napiš.

MartinaClaudi
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2006 22:23 - Změnil/a: MartinaClaudi
- Nahlásit

Claudi miluje jabko a ostružiny a jednou když jsme byli u babičky tak tahala ze stolu rybízové buchty. Dnes papala mrkvičku, rajčata, jabko, švestky, angešt a chtěla i cibuli ale tu jsme ji nenechali spapat. Chutná jí všechno ovoce i zelenina kromě listové zeleniny tu nikdy nepapala a asi ani nebude, jelikož babička pořád nadává na housenky které jsem zachraňovala před strašnou smrtí, babička je chtěla zozmačkat nožem. A nakonec se vykuklili nádherní motýli.
Dala bych sem fotky ale nemám je nikde na stránce uložené.

Romaine
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2006 22:27
- Nahlásit

Jo rybíz s spolu s buchtou je pro psa nej kombinace. Teda to si myslí on! Ale on má rád úúúplně VŠE! Jediný co nejí je citrón. Jinak češe na co si vzpomenete. Jo a granule nepočítám

Romaine
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2006 22:29
- Nahlásit

Děvčata loučím se. Usínám tu na stole! Tak brou noc všem a taky vašim pejskům!

MartinaClaudi
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2006 22:32
- Nahlásit

Romaine
Také jsem přemíšlele nad tím jestli by papala pomeranč. Ono je to totiž plemeno z Kuby a od tam se vozily kubánské pomeranče. Teda to říkala babička.

Ferdule
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2006 22:34
- Nahlásit

Romaine
Dobrou noc a odpočiň si po tak náročném dni.
Stránky Sára nemá, protože má paničku i páníčka nešiky. Začala jsem to, ale nejsem na tohle moc dobrá, tak jsem se zasekla a nevím, jak dál. www.stestisara.blog.cz
Možná bych měla zkusit jinou adresu, četla jsem, že na websnadno je to jednodužší, tak, až budu mít čas, tak na to kouknu.

Ferdule
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2006 22:37
- Nahlásit

MartinaClaudi
Martinko, kde jsi ty dělala stránečky pro Claudinku?

MartinaClaudi
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2006 23:01
- Nahlásit

Ferdule
Na websnadnu http://www.bisonek.websnadno.cz/index.php?menu=0

MartinaClaudi
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2006 23:03
- Nahlásit

Ferdule
Ale dřív jsem měla také stránky na blogu : http://wwwmartulina.blog.cz

MartinaClaudi
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2006 23:24
- Nahlásit

A jak se tady mluvilo o té hudbě já se něják nezapojila.
Vám hraje hudba když tu stránku hodíte do lišty?
Já když tu stránku hodím do lišty tak mi hudba hrát přestane.
Můžete to prosím vyskoušet? Ještě aby bylo něco s počítačem.

emikami
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2006 23:29
- Nahlásit

Romaine
Ahoj. No některé věci jsou brány vážně, možná je to třeba tou osobou co to napsala ?! Ale víš co jsem si nakonec uvědomila, že já si stránky své dávám na lištu a přestanou mně hrát, jak je možné že Aknah hrají??? Vám to někomu na liště také hraje?To není myslím, možné. Když si třeba kontroluji fotky nebo něco, a mám telefon, tak aby mně hudba nerušila, tak si stránky hodim na lištu, místo vypínání zvuku, což jsem si vůbec neuvědomila, když jsem ji odpovídala. Také nebylo od ní hezké, že napsala , také už na tvé stránky nechodím. Docela by mně zajímalo zda je to opravdu jen tou hudbou. Ale to je již jedno, jen by mně zajímalo zda vám někomu na liště stále hrají, protože mně ne.

Štěnda rostou, mám tu dvě, mojí - zatím - Denisku a také Eisinku, ta je zamluvená, byli z ní nadšení, paní má dva klučíky, a až dám fotky na web, tak uvidíte jak Eisinka s jedním řádila, moc se jí líbil jeho ježek na hlavě, hrabala a hrabala, a my jsem se tomu dost zasmáli. V pátek by si pro ni měli přijet.

Ferdule
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2006 23:29
- Nahlásit

MartinaClaudi
Martinko, mě u tebe nehraje hudba vůbec!!! Jak je to možné? Jak se dává na websnadno hudba?

MartinaClaudi
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2006 23:32
- Nahlásit

Ferdule
Na websnadno se hudba dává HTML kódem. A jakto že nehraje? Na které srtánce?

Ferdule
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2006 23:34
- Nahlásit

MartinaClaudi
Měla jsem otevřené všechny stránky a nehrálo mi nic. U emikami mi hudba hraje normálně, zkoušela jsem to.

Ferdule
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2006 23:36
- Nahlásit

MartinaClaudi
Jak HTML kódem, kde se hudba vybírá. Taky teď zakládám Sáře stránky na websnadno, tak bych ráda s hudbou. Kde ji najdu?

MartinaClaudi
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2006 23:37
- Nahlásit

Ferdule
U rodokmenu a fotogalerije nehaje ale jink by měla hrát, teda mě hraje.

MartinaClaudi
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2006 23:38
- Nahlásit

Ferdule
Napřed by se měla najít nějáká hudba ve formátu MIDI.

MartinaClaudi
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2006 23:41
- Nahlásit

Ferdule
Ta hudba se dá najít kdekoli na internetu. Prostě se napíše do vyhledávače a ono to už něco najde a potm stačí vybrat nějákou hudbu a vložit její URL do toho kódu, ten kód neznám na spaměť, zítra ho sem napíši pokud se dostanu na počítač.

emikami
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2006 23:43 - Změnil/a: emikami
- Nahlásit

No a než jdu psát druhý příspěvek , tak koukám že Martinku napadlo s tou hudbou to samé, též ji to zřejmně na liště nehraje. No tak to fakt už nevím. Ale k mé prosbě.

[b]Žádám o radu. nemohu se rozhodnout. budu po druhé očkovat, první očkování proběho v 7týdnu, většinou jsem měla v očk. průkaze, druhé za 2-4týdn. ale někdo říká že 4 týdny je moc, a někdo zase že 2 týdny je málo, a tak jsem chtěla jít za 3týdny, ALE mám známou, která byla vet. sestrou, také chovala a vždy chodila na očkování v 7, 9 a 12týdnu, že to tak je prý ideální. No a já jsem tedy chtěla jít v sobotu, což by bylo přesně za 21dnů, ale před tou sobotou je pátek, a to si vyzvednou Eisi, a ta by šla na druhé očkování až tak za 3-4dny, což by bylo asi, za 24dnů, protože pár dní by se adaptovala. Sestřička od našeho veter. který tu je jen 1kr.v týdnu říkala že je 16dní málo, že neví zda mně je naočkuje, tak jsem volala do jedné veteriny, a i do nemocnice kde vlastně tento pan veterinář též pracuje. mluvil semnou jiný pan doktor, a oba veterináři se shodli na tom, že lepší je jít 21den, ale pokud Eisi jde do nového domova v tu dobu co jsem psala že je rozhodně pro ni lepší, když bude naočkovaná ten 16den, a pak 4den si ji vyzvednou, že už bude mít v sobě více protilátek, a vlastně pak s ní již skoro můžou na chvíli ven. Takto by vlastně šla bez těch protilátek, nevím zda to píši dobře, protože oni říkají že to štěněčí první očkování je prý naprd. tak tedy nechápu, proč se to vlastně očkuje, možná aby bylo druhé očkování účinnější. Sice se těch majitelů nemohu zeptat, jsou v zahraničí, ale chci udělat to co je dobré pro Eisi, no a zda je budu očkovat v pondělí nebo v pátek, či v sobotu, není už to jedno? Co na to vy říkáte, máte s tím nějaké zkušennosti? Co myslíte že by bylo nejlepší, no a nebo jít 18den, a říct těm lidem aby si pro ni přišli až v sobotu nebo v neděli. Tak holky raďte, co by jste udělali vy? Nemohu se fakt rozhodnout. Eisinka je opravdu čertisko, je moc miloučká, vůbec se nebojí, je velmi hravá a tempramentní, myslím že s ní budou velmi spokojený a že si s ní užijí moc legrace.
LenkaK
Verčo, jakto že jsem mně nic nepovyprávěli nyní jsem si na to vzpoměla, a vy nic.

Jo a ještě jsem zapomněla dodat, že Lenka jak má Endyho, tak se šla domluvit na očkování u nich, a že prý jsou tam velmi dobří lékaři, a doporučili ji také toto pondělí na to očkování což je tedy 16den po prvním. takže asi je to normální,ne?Už je pozdě, asi již všíchni spíte, a o víkendu tu bude asi mrtvo, no a očkování by vlastně bylo již v pondělí. nebo bych šla v úterý jinam, protože tam není ten můj doktor, ale doktorka a ta se mně nelíbí.

Ferdule
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2006 23:45
- Nahlásit

MartinaClaudi
Martinko, už to hraje, prohlížela jsem si právě fotogalerii, víš? tak proto to nehrálo.
Kde najdu formát MIDI, mluvíš na mě moc odborně. Já tomu vůbec nerozumím, ale ráda bych ty stránky nějak udělala, abyste taky Sárinku viděli.

Ferdule
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2006 23:54
- Nahlásit

emikami
Přesně, jak jsi psala ze začátku. Sárina byla očkovaná v 7, 9 a 12 týdnu a vzteklinu jí potom naočkovali zvlášť až ve 4 měsících. Prý by to na ni bylo najednou moc. Je to dobrý doktor, tak mu věřím a vše proběhlo v klidu.

<< 1 ... 81 . 82 . 83 . 84 . 85 . 86 . 87 . 88 . 89 . 90 . 91 ... 398 . 399 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání