Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Bisonci - frise, havanak, bolonak, maltezak
<< 1 ... 72 . 73 . 74 . 75 . 76 . 77 . 78 . 79 . 80 . 81 . 82 ... 398 . 399 . >>
Autor Zpráva
Romaine
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2006 22:42
- Nahlásit

MartinaClaudi
Nejlepší je mít oblečeno opravdu tmavé kalhoty a i tmavší triko. Hlavně né barvy pejska.

Candy
Jo, já netušila, jestli tu ještě budeš a alespoň tam budeš mít další nové vzkazy Já se vždy těším na nové, ale bohužel jich je málo, protože mám stránky a hlavně knihu náštěv jen chvíli

LenkaK
Tak co Belinka a postoj? Robby ho stále ignoruje. Sedá si a kroutí hlavou. Nesnáší, když ho držím za ocásek nebo pod břichem

LenkaK
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2006 22:43
- Nahlásit

MartinaClaudi
prosím tě tykej mi. Mám dojem jakobych měla jít do důchodu. Ano, v Brně měly moje černé kalhoty s tenkým proužkem premieru. Ty máš,ale paměť Nebo se díváš na fotky?

MartinaClaudi
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2006 22:43
- Nahlásit

Teď už ty ouška má skoro bílé.

LenkaK
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2006 22:45
- Nahlásit

Romaine
Bella stále vede 1:0 Doufám,že ten postoj ukáže aspoň na výstavě.

Romaine
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2006 22:48
- Nahlásit

LenkaK
Já už to pomalu vzdávám. Snad mi poradí na cvičáku, jak tam pudeme. Jinak nevím..

LenkaK
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2006 22:48
- Nahlásit

Nevíte někdo kdy má Janík dorazit ze Švýcar?

LenkaK
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2006 22:49
- Nahlásit

Romaine
Jestli ti něco poradí,přihoď to prosím sem.

MartinaClaudi
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2006 22:50
- Nahlásit

LenkaK
Ne, nedívám se na fotky já se dívala na to tvé video a potom na výstavě jsem tě podle toho poznala, něják se mi to uložilo v paměti, a prostě na to se nedá zapomenout.

Hi, hi, hi. To je srandovní, já to musela přepsat, já si nemůžu pomoct já prostě musím vykat, no budu se tak muset naučit psat.

MartinaClaudi
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2006 22:52
- Nahlásit

No já půjdu spat. Claudi se zase belhá po bytě jako bílá paní a tváří se ospale.

Romaine
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2006 22:52
- Nahlásit

A vzdávám hledání verčiných stránek. Prošla jsem úúúplně všechny stránky tady a ona to tu prostě nepsala! Jsem z toho vyřízená.. Snad to tu napíše.

Romaine
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2006 22:54
- Nahlásit

MartinaClaudi
Claudi se zase belhá po bytě jako bílá paní a tváří se ospale.

To dělá Robby, abych věděla, že už to mám zabalit a jít spát, abych ho nerušila!

MartinaClaudi
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2006 22:55
- Nahlásit

Tak dobrou noc. A zdravím všechny bišonky, labradory, pulíky a křížence co tu jsou. A také štěňátka.

LenkaK
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2006 22:56
- Nahlásit

MartinaClaudi
Je mi 26. to nebude tak hrozný rozdíl,ne?

MartinaClaudi
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2006 22:56
- Nahlásit

My jdeme spinkat, dobro noc.

MartinaClaudi
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2006 22:57 - Změnil/a: MartinaClaudi
- Nahlásit

LenkaK
mě 13. To je jednou tolik.

LenkaK
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2006 22:58
- Nahlásit

MartinaClaudi
já vím.

Dobrou dámy

MartinaClaudi
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2006 22:58
- Nahlásit

LenkaK

Romaine
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2006 23:01
- Nahlásit

Brou noc vám všem i pejskům

emikami
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2006 23:25
- Nahlásit

Tak si dělám stránky , ale to jak jsem se začetla do vašeho povídání, zcela jsem zapomněla na stránky co jsem vlastně chtěla právě udělat.A u toho vašeho čtení se usmívám jak měsíček. Jo vlastně hledala jsem přezdívku, kdo má GWEN, asi jsem to jméno napsala špatně že?nebo ne? tak mám zatím troje stránky těch vašich ale Verunky nyní také nevím, a to bych se jukla zda už tam má i Eleonorku.Já jdu ještě pracovat, vy ospalci.Kolem mně to tady všechno chrní, jen bych si potřebovala umět dát nohy na ramena, abych jim nepřekážela, rozvalují se mi pod žídlí a já si je nemám kam dát.
JÁ BYCH MĚLA JEŠTĚ JEDEN NÁPAD,MNĚ SE TO STÁLE PLETE,A NEBYLO BY NA ŠKODU KDYBY JSME SEM DALI KAŽDÁ SVÉ FOTO,TŘEBA S PEJSKEM U TÉ NAŠÍ PŘEZDÍVKY,BYLO BY PRIMA,KDYBY SI ČLOVĚK UMĚL PŘEDSTAVIT TOHO, ČÍ PŘÍSPĚVEK ZROVNA ČTE.CO VY NA TO? NEBO SE VÁM DO TOHO NEBUDE CHTÍT?

LenkaK
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2006 08:07
- Nahlásit

emikami
Já raději vystavuji pejska než sebe.

Romaine
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2006 08:15
- Nahlásit

NEBYLO BY NA ŠKODU KDYBY JSME SEM DALI KAŽDÁ SVÉ FOTO,TŘEBA S PEJSKEM U TÉ NAŠÍ PŘEZDÍVKY

A to jde? Taky radši ukážu pesana, ale na netu sem s ním stejně na těch jeho webovkách, tak co už. Pokud to jde, tak proč ne. Taky občas musím hodně přemýšlet... Hlavně mezi Jančou a Janikem Martinou a MartinouClaudi

MartinaClaudi
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2006 09:41
- Nahlásit

Jestli chcete vědět jak vypadám tak jsou fotky na stránce.

emikami
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2006 10:30
- Nahlásit

Ahojka, tady jde o to, že by člověk se tady mohl podívat, kdo je vlastně Janča, kdo Romaine,Aknah, atd. místo hledat stránky a podívat se.No ale to je na vás, stejnak, každý máme fotku na str. já až tam dám ty novější co nyní mám tak to sem hodim,ty MartinkoClaudi to sem také hod.si hezky na všech.

Děvčata jsem strašně nešťastná.Nevím si s tím rady, včera jsem byla vzhůru do 2h.do rána, ale problém jsem nevyřešila.já mám na stránkách melodie, jelikož jedna chovatelka jiného plemene si dala na web stejnou melodii jako mám já, i když ji tam mám již velmi dlouho a vím že na můj web chodí určitě denně, tak jsem si chtěla melodii zmněnit, upravila jsem si trochu web a dala jsem si tam Denisku jako dalšího člena rodiny.Zatím opravdu zůstává a čas ukáže.Ale to píši na webu také hlavně pro ty, kterým , kdybych ji náhodou časem z chovatelského hlediska prodala, aby zase neprudili. No a tak jsem si hodila Front Page na lištu, jako vždy když něco hledám jiného, tak jsem si našla kde mám melodie a poslouchala,jelikož jsou některé dost podobné, otevřela jsem si internet a našla svoje stránky, chci si poslechnout ty dvě melodie co tam mám abych to náhodou nespletla a ejha, ticho po pěšině, prostě ani hláska. Tak koukám asi ještě na dva , tři další weby kde vím že také hraje muzika, a ono také nic.Přitom repráky mně jdou, icq,skype slyším, vyp.pc, všechno, dvakrát jsem restartovala, nepomohlo to, melodie v pc když si pustím zvuk mně jde, ale co je tedy zvláštní že když pracujete v programu Front page,nevím zda ho někdo znáte, tak pracujete v návrhu, tam melodie slyšet není, a když si uděláte nějakou stránku, tak si dáte náhled, někdo to má pod jiným názvem, a tam si zkontroluji jak ta stránka se mně bude zobrazovat na netu, když je něco špatně, v návrhu to opravím a dám si opět náhled, právě v tom náhledu je slyšet i hudba kterou tam mám, a já ji tam neslyším, to je ten asi velký problém. Že se něco stalo asi s mým Front Pagem a já nevím co, ale je divné, že neslyším hudbu ani na druhých webech, sice jsou též dělané ve front page ale to by snad nemělo vliv na můj front page, jsem z toho hotová . takže dnes nebudu dělat nic jiného než hledat chybu ale jaksi kde. Když mně repráky normálně fungují. Zkuste mně něco poradit. Kámoška ty weby zkotrolovala a jí to normálně funguje. Kdyby jste měli pro mně radu, byla bych ráda, a zda můžete tak jukněte zda mně jde všude hudba, dík.
www.havanese.wild-angel.net

MartinaClaudi
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2006 10:48
- Nahlásit

emikami
Mě nefunkuje akorát hudba u havanáčků.

LenkaK
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2006 11:04
- Nahlásit

Je to nějaké divné. Ten modrý odkaz co jsi se dala mi nefunguje. Ukázaly se mi nějaké jiné stránky angl.

MartinaClaudi
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2006 11:06 - Změnil/a: MartinaClaudi
- Nahlásit

Tak to jsem já.

¨

Z tolika fotek by mě asi každej doufám poznal, mě totiž přijde že pokaždý vypadám úplně jinak.

MartinaClaudi
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2006 11:07
- Nahlásit

LenkaK
To má být totiž: http://www.havanese-wild-angel.net/

MartinaClaudi
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2006 11:14
- Nahlásit

Dáte sem ještě někdo fotku?

emikami
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2006 11:40
- Nahlásit

no jo já to spletla, pořád mně dělá problémy ty pomlčky, ale ono to s tečkama nešlo udělat ta doména. koukám že má někdo skoro stejnou jen místo pomlčky tečku. jsem mluvila s člověkem který tomu tak nějak rozumí a teda na nic jsme nepřišli, a jemu to tam hraje všujde jak uvodní strana tak i po vstupte, a i pudličí. doprčic , co stím mám udělat. to mě fakt žere.kdyby nefungovali jen moje, tak ještě neřeknu ale prostě mně nefunguje zvuk na internetu a to je divný.

LenkaK
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2006 11:45
- Nahlásit

emikami
Mě ten zvuk taky nikde nefunguje

<< 1 ... 72 . 73 . 74 . 75 . 76 . 77 . 78 . 79 . 80 . 81 . 82 ... 398 . 399 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání