Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Bisonci - frise, havanak, bolonak, maltezak
<< 1 ... 72 . 73 . 74 . 75 . 76 . 77 . 78 . 79 . 80 . 81 . 82 ... 398 . 399 . >>
Autor Zpráva
emikami
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2006 01:39
- Nahlásit

Tak a tady je to naše zelené štěstí

Tak Veroniko, aspoň víš na co se máš připravit.

Romaine
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2006 07:43
- Nahlásit

emikami
Jé, tady se někdo v noci nudil

Jsou opravdu kásně zelení! Ale to určitě zmizí. No a jak reagují, když jim šáhneš na to ouško? Robby si na něj nikdy nechtěl nechat sáhnout a vytrhat mu chloupky z uší byl horor. Asi si pamatoval tu bolest Ale teď už je to lepší, jen občas má nějaký vrtoch

S tou Betynkou... Třeba je nečeaná jen na těch fotkáh.. Robby tak často taky vypadá a to ho češem denně. Hlavně teď jak prší, tak vypadá..

MartinaClaudi

Na tu výstavu co je 23. - 24.9? A ty máš co za pejska? Asi nemáš frisáčka, že? My tam budeme a taky LenkaK, co vím. No a Robby výstavní postoj opravdu nezvládá, ale chodíme teď na cvičák, tak snad to zvládnem.. Budeme tam i bonitvat, což je vtipný, protože paní Ovesná nás bude hodnotit v kruhu a pak i bonitovat, takže uvidíme..

janča
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2006 09:43
- Nahlásit

emikami
Jé ty jsou srandovně zelení. Když jsem si s p. Herčíkovou psala před odvozem Gweny, tak mi také psala, že je zelená, ale vzhledem k tomu, že jsme jí nakonec vyzvedávali až v 9. týdnu, tak už jsme jí vezli čistou. Ale na roztomilosti jim to neubralo!!!!

Ty fotky Betynky jsou dost nejasné. Nevím, zdá se mi, že srst je dobrá, ale přijde mi to, jako kdyby jí třeba nechali volně uschnout srst po vykoupání. Bez česání. Takhle to měla Gweny na chatě, když řádila s holkama v bazénu a byly ty vedra, tak jsem jí to nechala jen volně proschnout. No večer jsem pak měla o to víc práce.

Včera byla Gweny na očkování proti vzteklině, naštěstí neotekla jako po těch předešlých injekcích, tak jsem ráda. Byl tam manžel a přijel celý hrdý, jak jí pan doktor chválil, jaká je šikovná. Ani nekvikla a když manžel zavalel sedni, tak způsobně seděla. No ale řeknu Vám odjížděl na tu veterinu celý zelený. On je hrozný - když vidí někoho trápit (to jako tou injekcí), tak je z toho celý špatný. S holkama k dětské doktorce vůbec nechodí (jen opravdu, když nemůžu), protože je nemůže vidět trpět. A stejné je to i s Gweny. Chlap no!

Darina
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2006 11:02
- Nahlásit

Zdar děvčata.
Verunko na tvé otázky odpovím asi takhle, Když je doba krmení tak Damišek je jak torpédo, skáče i metr vysoko takže si umíš představit jaký je to žrout. Biška zase abys pomalu přemlouvala k psímu jídlu ( co jí páneček je lepší ), takže aby se najedl Bišo tak jsem to začala řešit tak že když dávám misky ta první Damišák a pak Biško, každého zavolám jménem a oni si pak už přijdou k té své. Samozřejmě že Damišak má snědeno jako první a hned šel Bišovy vyjídat a ten blbec odešel a nechal to tomu malému všechno sníst, tak jsem ze začátku hlídala a teď už mu nevleze do misky, ale to zavolání tím jménem dodržuji doteď a osvědčilo se to.
Mazlení je asi tak, že oba dva najednou. Damišek že k nám přišel jako čtyř měsíční už byl rozumnější a nebyl a není rozmazlený, je o mnoho rozumnější, víc poslouchá a na každý povel hned reaguje. Takže chodí stále na volno mimo město a začala jsem učit i Biška no a teď chodí oba dva. Jak mile zařvu zůstaň tak si oba dva čapnou na prdel a čekají. Takže já můžu říct že co jsem u Biša zanedbala a rozmazlila tak to Damišák napravuje.
Jsem spisovatelka když se do toho vetneme, že jo jedna věta je nám málo ( emikami ).
Fotky jsou moc nádherné je vidět že si na tom dáváte záležet paní emikami.
Pac a pusu Bišo a Damiš.

LenkaK
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2006 15:56
- Nahlásit

emikami
Jsou fakt jako vodníci.
Není řečeno,že Betynku nečešou. Znám Havaňáka z výstavy,který má srst podobně zvlněnou jako je na té fotce.
Mylím,že kdyby ji nečesali stěžovali by si na žmolky ve srsti. Když jsi psala o tom vrčení,když jsi vzala štěně do ruky tak to je s nevětší pravděpodobností Bella. Myslím,že je stejně nedůvěřivá jako její máma. Emi nás přivítala velkým štěkáním,když jsme si přijeli pro Belinku.Bell reaguje stejně na cizí lidi.
Romaine
My taky pilujeme výstavní postoj.Bella totiž stávkuje a nahodí pěkný hrb. Teď jsem přišla na to že poslouchá a učí se nejlépe hladová.

emikami
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2006 17:15
- Nahlásit

LenkaK
Možná to byla Bella už si to fakt nepamatuji, nyní si již Eisinka uvědomuje, že to dělat nemá. Emi začala štěkat až po prvním vrhu, nevím proč se tak stalo, je fakt že pár zážitků z dětství nemá dobré se psi,jednou ji i honil velký pes a ona mně utekla to ji byly 4měsíce,naštěstí jen na druhou stranu baráku, pak na ní pořádně vyprskly ještě dva pitomý psi a ona se hrozně lekla.To štěkání není dobré, bohužel jsem ji to již neodnaučila,ale nemyslím že by to bylo až tak dědičné, zatím si nikdo na to nestěžoval, jen říkali, jo, že občas štěkně jako na pozdrav někoho, nebo když někdo přejde kolem, ale to je asi dost běžné, kdo bydlí v domku. Já zjistila, že když jde s Emí ven někdo jiný chová se zcela jinak, když semnou, málem všechny psy kteří se jí nelíbí a chlapi by nejradši zahryzla, myslím, že mně brání, tak trochu jsem na to přišla, když je pes v určité vzdálenosti, tak je to docela dobrý, ale jakmile se ke mně příblíží je zle, také nesnáší černou barvu, no a ty si tady byla s manželem, štěkala hlavně kvůli němu. Nyní jí zavíram, když má někdo přijít aby se v klidu uvelebil v obýváku, nechám ji v pokoji trochu se vydusit, a pak většinou každému vleze až do huby, když to takto řeknu, ale bohužel jsou i vyjímky, které se jí nelíbí a jakmile se ten člověk pohne, prostě štěká.Na druhou stranu si říkám, když štěká když je někdo za dveřmi jsem ráda, že alespoň vím, že se na chodbě něco děje, hlavně v noci, a když jsem na obzoru , štěkat přestane, to je dobrý, ale jakmile tu sedí člověk který se jí asi nezdá, nepřestane ani na moje výhružky, tak musí být bohužel zavřená v pokoji.Nyní již dost vrčí na štěnda, chtěli by pořád pít, ale ona už moc nechce, protože se k ní přisaje všech 6 štěnat i ty Kamilčiný.

emikami
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2006 17:21
- Nahlásit

LenkaK
Jo a jukni na můj web, u Bellinky jak má fotogalerie, tak ještě než se na ni klikne tak nyní tam má přidanou novou stránku z výstavními úspěchy.Tak jukni jak se ti to líbí.¨

Pro ostatní, změnila jsem trochu vizáž webu, chtěla jsem se zeptat zda se vám to takhle zamlouvá lépe, než bylo to černé. Úvodní stránku co se týče fotek musím nějak ještě vymyslet nebo najít vhodné fotky, ale zatím se mě do toho nechce. Díky za názory.

MartinaClaudi
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2006 21:10
- Nahlásit

Romaine
Ano na tu 23-24.9.06. Já mám Havanského psíka Claudinku.

emikami
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2006 00:12
- Nahlásit

LenkaK
Ani ses nezmínila zda sis našla svou Bellu Miu jako miminko, poznáš ji????

Ferdule
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2006 00:26
- Nahlásit

emikami
Ahoj, budeš si myslet, že jsem blázen, ale čtu si tu vaše příspěvky a tolik moc toužím potom, koupit si od tebe Eisinku.
Pořád na to myslým, dnem i nocí a nemůžu ani spát. Eleonorka byla moje favoritka, ale Eisinka je také kouzelná. Moc bych ji chtěla doma. JAKOU MÁ POVAHU, JE KLIDNÁ, NEBO JE TO ŽIVEL? Pořád hučím do manžela, ale zatím nechce, ale já ho znám, až by byla doma, tak by si ji zamiloval.
Pokouším se udělat Sárince stránky na www.stestisara.,blog.cz, ale nejde mi to. Už si vážně nevím rady. O Eisince se mě u i zdálo. Emikami, je fakt taky úžasná!!!

LenkaK
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2006 07:55
- Nahlásit

emikami
Nějak jsem na to zapomněla. Myslím,že je to ta vlevo. Nejdříve jsem musela Belu pořádně prohrábnout ve srsti.

LenkaK
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2006 08:00
- Nahlásit

MartinaClaudi
Je moc krásná!
Já jdu dneska zaplatit tu Brňěnskou výstavu nebo na to zapomenu. Poslední možnost je 11.8.

Verca
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2006 08:58
- Nahlásit

Tak Phoebe už asi dospívá. Šli jsme po městě a ona se vyhýbá všem kalužím!!! Už to není to dovádivé štěně, které prolítlo s radostí každou kaluž! Dokonce když prší (stačí mrholení), tak se jí nechce moc chodit a stávkuje. ale naštěstí jí zůstala dovádivá povaha, takže jsem i za tohle ráda, aspon to není tolik mytí.

Holky jsou vaše fenky taky takové kokety jako moje PHoebe? Když potkáme psa (psa jako myslím pohlavím), tak ona se tak nakrucuje, až je to hrozný. Dělá před ním otočky, krčí se a tancuje na místě a pak dělá před ním svoje "lítací kolečka", aby ho rozdováděla. No vždycky se nasmějeme...

Darina
díky moc za rady, myslím, že to děláte správně.

Verca
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2006 09:01
- Nahlásit

Ferdule
Snad nebude vadit, když napíšu i já. Já se taky rozhodovala mezi Eisi a Eli a Eisi je prý větší živel než Eli, ale taky mi Emikami říkala, že se pejsek může hodně změnit, když přijde do nové rodiny. Prostě z kliďase může být akční pes anebo naopak. Ale teď u nich doma je to spíš ten akční pejsek.

Verca
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2006 09:05 - Změnil/a: Verca
- Nahlásit

emikami
S tím učurkáváním měli problémy taky mí rodiče.
Veru to zní zajímavě..
já tomuhle vůbec nerozumím.

Já jsem to napsala, jako kdyby si učurávali mí rodiče, víš? Já myslela jejich psa a toho jsem nějak v té větě zapomněla zmínit.

LenkaK
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2006 09:13
- Nahlásit

Verca
Že se pejsek může změnit můžu jen potvrdit. Když jsme si Belinku přivezli domů mysleli jsme si ,že snad ani štěkat nebude. Uběhly tři týdny a rozštěkala se. Princezna se zmenila v divošku. Ale tváří se jako hrozivý hlídač. Když někdo zazvoní skočí nám do náruče a štěká, jako že hlídá.

Verca
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2006 09:26
- Nahlásit

LenkaK
Tak naše Phoebe je uštěkaná děsně, ale štěká hlavně při hře a když je někdo za dveřmi, ale všechno jen z radosti a dovádivosti.

Holky taky si se psy hrajete tak,že někdo říká, že je ten pes agresivní? Mě to připadá vždycky směšné, ale chápu i ostatní, protože jim to tak nemusí připadat. Když si s ní třeba hraji, tak ji hrozně rozdovádím/teď už ani tak moc nemusím) a ona potom vrčí, štěká, cení zuby, rozčiluje se, ale vše jen ve hře,ale nikdy by mě nekousla. Nebo jí začnu nahánět a ona se rozčiluje a sprintuje po pokoji nebo venku a vždyc¨ky když kolem mě proběhne, tak vrčí, štěká a tak jí musím zase nahánět ad.

LenkaK
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2006 09:36
- Nahlásit

A co dělají vaši hafíci,když jim dáte balón? Naše Belinka začne štěkat a balón prohání po bytě. Miluje,když s ní moji malí kluci hrají fotbal. To se hrozně rozdovádí,až ji musíme krotit.

LenkaK
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2006 09:39
- Nahlásit

Verca
četla sis mail?

Verca
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2006 09:43
- Nahlásit

LenkaK
Jaký mail? Mě nic nedošlo...

No Phoebe balon miluje, když jí ho hodím, tak už se jí nezbavím a musím jí to házet pořád. No a nedejbože, abychom šli po hřišti, když se hraje fotbal! to jí nemůžu skoro odvolat.
Ale co miluje asi víc než balon je víčko od pet lahve. To si s ním vyhraje úžasně: hází ho do vzduchu, vrčí na něj, chytá ho, loví ho. No paráda.

LenkaK
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2006 09:45
- Nahlásit

Verca
Psala jsem ti. A našla jsem tě na Skype.

LenkaK
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2006 09:51
- Nahlásit

Verca
Víčko? To Bell miluje celou láhev. Nejraději si s ní hraje v noci. To nás budí šroťák pet láhví. A nechce se nechat přemluvit,aby to nechala na ráno.

LenkaK
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2006 10:16
- Nahlásit

Verca
už ti to přišlo? Poslala jsem ho znova

Verca
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2006 10:47
- Nahlásit

fakt nic. poslala jsi to na veronikac@email.cz ?

LenkaK
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2006 10:52
- Nahlásit

Verca
Tak to zkouším znova.
Tvou adresu mám i uloženou. Je to divné.
A na Skype jsem se ti objevila?

LenkaK
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2006 11:00
- Nahlásit

Verca
Tak co přišlo?

Verca
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2006 11:00
- Nahlásit

ne

Verca
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2006 11:02
- Nahlásit

už mi to přišlo

LenkaK
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2006 11:03
- Nahlásit

Verca
3x sláááva

emikami
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2006 16:34
- Nahlásit

LenkaK
Ano máš pravdu, je to ta vlevo, a pak tam jsou ještě dvě fotky, kolikrát jsem ti chtěla říct , zda si nechcete stáhnout nějaké její fotky, bylo by myslím hezké kdyby jste ji tam měli na webu, již takto jak vypadala jako mimi.Jinak je to samozřejmně na vás.

Také se raduji že mejlík došel LekoK a Verčo

LenkaK
Jo ještě s tou lahví, no to Emí také dělala, dříve, nyní jen když ji to ojediněle popadne, dřív to dělala docela často, popadla celou lahev a lítala s ní po bytě, byl to docela rámus,ale legrační.

Verca
To jsem ráda že Fíbí je uštěkaná, kdyby náhodou byla uštěkaná i Eleonorka, tak aby to nebylo na mně, ale štěňata od Kamí uštěkané nejsou, spíše po Emí a tu si nechávám já, tak jsem zvědavá, zda bude Deninka uštěkaná , či ne. Je to hrůza jakmile někdo odemkne, nebo je někdo za dveřma vyrazí jak střela. Kamí to dělá jen když má mimí, nyní už je jako nemá tak už neštěká. Emí to bohužel naučila Britušku, ale ta jen vyštěkne a hned přestane. Dnes jsem měla návštěvu, zkoušela jsem košík,moc to nepomohlo, a to ji trochu zná, je to naše střihačka, držela se ale od ní dál, asi se bála aby nešla na stůl Jinak co mě zarazilo, také se ji vyskytla kýla v chovu a dávala štěnda v 9ti týdnech novým majítelům,a štěně má již kýlu vyoperovanou, je to možné že se to může takto brzo? Myslela jsem že tak malé zvířátko by to mohlo špatné zvládat.Myslela jsem si tak až po ukončeném očkování třeba 3-4měsíce nejdříve. Nemáte někdo nějakou zkušennost.

Verca
Jo na ty stránky se nemohu dostat, mám tam jen jednu stránku je tam i menu ale prázdné, takže jsem si prohlídnout nic nemohla. Má to tak být? ale někdo mně říkal že já nemám asi nějaký program který podporuje tohle prohlížení, tak nevím.

Ferdule

A odkud jsi ty, jsi daleko od Prahy? Já to znám od sebe že když na něco myslím, je to hrůza to zvládat, když něco chci tak to chci, já jsem taková. Ale můj manžel nikdy o tom nevěděl, věděl akorát o Emi jako o prvním bišonkovi, moc s tím nesouhlasil, chtěl abych počkala po úmrtí Bellinky, ale já nemohla, a tak jsem šla hlava nehlava, když jsme se na ni jeli podívat, bála jsem se že se mu typ tohoto psa nebude líbit , když uvidí matku, štěňátka ta jsou hezká všechna, trochu mně překvapil, že řekl, už si to tak nepamatuji, no asi v tom, že je docela roztomilá, no Emi se mu líbila a hned si ho omotala kolem prstu, no a pak k nám přišla 9ti měsíční Kamí, přišel domů, a prý co to je, já říkám, víš já ji budu hlídat kamarádce, pak říkal, nehlídáš ji nějak moc dlouho? No a pak teprve jsem mu řekla, že se jí nějak nechce nazpátek No a pak jsem oběvila Britušku - pudlíka, bylo ji 14dní , hned jsem volala a za dva dny jsem poslala zálohu aby mně ji neprodali, tak nějak, a čekala jsem na ní celých asi 8týdnů, a tajila to, už kolikrát jsem o tom začla chtít mluvit, ale vydržela jsem to, jen jsem se bála, když jsem byla na čumendu na výstavách, zajímala jsem se moc o černobílé pudly, tam kde byli jsem se zastavila a dala do řeči. No trochu mu to bylo divné, ale nic se neprovalilo, no a kdo četl moje stránky, tak jednou přišel domů a našel Britušku v předsíni s maší v krabici. Začal se smát a hned se s ní muchlovat.A takto je to ze všemi pejsky které jsem kupovala. Takhle musíš na chlapa, víš? Kdybych se ho ptala, buď bych neměla žádného nebo max. jednoho. Takže tohle jsem si musela zařizovat zcela sama a to včetně odvozem psa. No a jestli to nemáš daleko, tak se na ni nezávazně přijeďte podívat, buď vás to chytne, nebo odoláte. Vůbec bych se nezlobila, kdyby jste odolali, neboj.
A Jak psala Veronika, je to malý ďáblíček, ale je moc hodná, hravá, i mazlivá, hodně tu lítá a hraje si, to Eleonorka je klidnější. Ty bys ji chtěla také na výstavy nebo jen na mazla.

<< 1 ... 72 . 73 . 74 . 75 . 76 . 77 . 78 . 79 . 80 . 81 . 82 ... 398 . 399 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání