Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Bisonci - frise, havanak, bolonak, maltezak
<< 1 ... 72 . 73 . 74 . 75 . 76 . 77 . 78 . 79 . 80 . 81 . 82 ... 398 . 399 . >>
Autor Zpráva
Darina
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2006 07:22
- Nahlásit

Zdar děvčata. Jak je vidět přibyly nový na pokec. Každý den si čtu vaše klábosení a romány které jsou úžasné. Já jsem ta staro známa se dvěma bišonkama. Je super mít minimálně dva pejsky, proto ti držím palečky Verunko. Tolik srandy a zábavy užiješ jen s našima miláčkama. Biško má dva a osum měsíců no a Damišek osum měsíců. Mám je i v galerií pod názvem Dája, tak se nový jukněte ať víte s kým máte do činění.
Kdybych měla popsat naše pejsky jedním slovem tak asi tak Bišo je princ a Damišek jeho rarášek.
Bude my chvilku trvat než si zapamatují od nových vaše názvy, tak mi prosím promiňte chyby.
Pac a pusu Biško a Damišek.

Verca
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2006 08:26
- Nahlásit

Romaine
Do Brna fakt nepojedeme. Navíc s tou prďolkou, je to hodně daleko.
Určitě se ještě někde potkáme.
budu vás tu zásobovat fotkama s Phoebe a Elinkou.

Holky, já jsem tak nešťastná!!! Phoebe má snad jen polovinu srsti (to trošku přeháním...). Já si každý den hodinu a půl vyčesávám a stejně jí nemám vyčesanou celou. Včera sjem si naředila kondicionér s vodou do rozprašovače a česala jsem, ale zvládla jsem zase jenom jednu třetinu psa. Navíc se vytrhá tolik chlupů!!! Jestli to takhle půjde dál,tak bude mít srst hnusnou řídkou a na výstavu ani nepojedeme. Je už tuto sobotu. Chystám se asi nechat jí ostříhat hned po výstavě, protože ona má 10cm chlupy a to se fakt nedá. No uvidíme, možná změním názor a nechám ji tak.

Darinko
Ahoooj, jak se máte? Já už se hrozně moc těším, až budu mít Elinku doma a bude si s Phoebe hrát. Ale čekám, že Phoebe bude trošku vyjukaná, protože když potkáme venku malé štěňátko, tak srandovně od něj odskakuje, ¨jako by nechápala, co se děje. A přitom ona dělala to samé. Ale vím, že to bude v pohodě a z Phoebe bude možná i její ochranitelka.

emikami
Dagmarko, já si beru od tebe štěňátko, protože vím, že se o ně skvěle staráš a jsi s nima snad celý den. Navíc takový servis jako mít pořád nové fotky a tak, snad nikde není. Vím prostě, že Elinka dostává vše, co štěňátko potřebuje.

Ferdule
Elinka je opravdu nádherná. Ještě jsem váhala mezi Eisinkou, ael vyhrála to Elinka. I přítelovi se strašně líbila, takže to je fajn, když se shodneme.

LenkaK
Děkuji za radu. Já jsem si koupila Jemný šampon s kondicionérem a tím jsem ji umyla a pak ještě botanickým kond., je to od 1AllSystems. Jemný šampon s k. je na denní použití, takže jí můžu častěji koupat, ale stejně jí to teď stříkám hooodně zředěným kondicionérem, aby to šlo vůbec rozčesat.

Darina
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2006 10:27
- Nahlásit

Zdar děvčata. Když k nám přišel Damišek ve čtyřech měsících tak Biško se dva dni schovával pod lůžko až jsem přišla co je toho příčina, Damišák chytal Bušila za kníry a škubal snímá až si Bišo uvědomil že si sním musí udělat pořádek a teď jsou nerozlučná dvojka. Bez sebe ani ťuk co jeden to druhý.
Máme jen dva problémy
1. když zůstanou samy doma a pak se dostavíme domů tak Damišák s radostí učurkáva, je pravda že čím je starší tak se to lepší. Dělá to nejvíc na manžela. Tak že měníme stále fusekle.
2. Damišek nemůže jezdit autem, cestu do druhého města nezvládne a na zpáteční cestě se poblinká. Tak ho učím zatím jen na kratší vzdáleností. Prášky mu ne můžu stále dávat proto, že já jezdím každý den a tak bych mu mohla odvařit žaludek.
Jinak vše ok akurát máma v ložnici vytapetováno a novou anténu, to víte děvčata nuda je nuda když pánečkové jsou na koupaku a nám je po nich smutno tak ať se nenudí až přijdou domů. Pac a pusu Bišo a Damiš.

Verca
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2006 10:50
- Nahlásit

Darina
Takže ti zlikvidovali tapetu a anténu? To jsou raubíři.
Já bych zkoušela taky ty krátké vzdálenosti a určitě jednou přijde zlom a zlepší se to.
S tím učurkáváním měli problémy taky mí rodiče. Vzali si pejska z útulku a on to taky dělal. Ale časem se to zlepšilo, takže jen čekat, nic s tím podle mě stejně nejde udělat. Aspoň si nedokážu představit co.

Darina
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2006 11:09
- Nahlásit

Verunko my to taky berem s nadhledem, spíš se to snažíme usměrňovat. To jsou jen maličkostí stím se musí počítat. Takže děvče počítej, ale dva jsou stejně príma.
Máte děvčice vidět jaké pozdvižení je na městě když je pěkně vyčešu a jdem ven to se i chlapské srdce za námi otočí, každý si je chce pohladit. Takže cesta nám trvá místo 20minut i 1hodinu.
Pac a pusu.

Verca
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2006 11:23
- Nahlásit

Fakt? To je super. Já sice nebudu mít dva bílé, ale jeden párek a jednu bílou kouli. to Emikami je nazývá párečky a mě se to tak líbí!!!
ale ve městě u nás taky má jedna paní dva bišonky a to si můžu vykroutit hlavu. Ach...
Já taky očekávám doma rambajs. My si Elinku pořizujeme i kvůli tomu, že Phoebe doma sama pláče,tak když budou dvě, tak snad to bude v pohodě. Jen aby jí to Phoebe nenaučila taky. To by byla hrůůůza.
Jak zvládají být sami? V pohodě?
Nemáš Darinko nějaké aktuální fotky Biška a Damiška? Že bys mi je třeba poslala na mail.

Darina
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2006 12:32
- Nahlásit

Takže zvládají být samy doma, aspoň si to myslím protože sousedí jsou zatím zticha.
Hlavně měj Verunko na paměti, že ty dvě cácorky si to musejí vyříkat mezi sebou samy no a ty jen usměrňovat.
Zatím nemám nic nového, jakmile donutím manžela na focení hned tu něco dáme.
Pac a pusu Bišo a Damišák.

Verca
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2006 13:22
- Nahlásit

Darina
Snažím se na to myslet. Ale myslím, že k nějaké větší bitce nedojde.
Jsou nějaké "zásady soužití dvou psů"? Třeba co se týče jídla, mazlení?.... Hodlám to ještě nastudovat, ale kdyby bylo něco z praxe, tak budu ráda.

LenkaK
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2006 15:49
- Nahlásit

Romaine
První uzávěrku jsme už prošvihli.Byla 28.7. Tu druhou už nesmíme.

LenkaK
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2006 15:56
- Nahlásit

[i][/i]S tím učurkáváním měli problémy taky mí rodiče.
Veru to zní zajímavě..

LenkaK
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2006 16:01
- Nahlásit

Verca
Kdy si jedete pro slečnu havanskou?
Můžu se stavit podívat,až pojedu s Belinkou ke psí kadeřnici?

janča
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2006 16:20
- Nahlásit

Holky tak tohle je nejnovější fotka naší Gweny. 18. jí bude 7 měsíců. Ty jo to letí, už jí máme doba přes 4 měsíce.

[b]Emikami[b]
Tak moje favoritka Eisi je ještě pořád volná? Kdybych já o někom věděla, hned bych to zařídila. Zdá se mi naprosto úžasná. Teda i ten pejsek z vrhu D byl krásný. Ale jen podle vzhledu se to nedá. Ty máš víc informací, když s nima jsi pořád. Je Eisi hodná nebo drak?

LenkaK
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2006 16:38
- Nahlásit

janča
Gweny vypadá jako plyšáček

Ferdule
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2006 16:42
- Nahlásit

Ahoj holky, pročítám si tady všechna vaše povídání a hodně z vás si pochvaluje, že má 2 pejsky. Ach jo, tak já nevím, kdybyste věděli, jaké mám cukání napsat emikami, aby mi nechala Eisinku, je také moc krásná a podle fotek roztomilá. Sáře bude půl roku, tak by to třeba i šlo, ale u manžela by mi to asi neprošlo.

janča
Gweny je krásná, taky asi pěkná rošťanda, kouká jí to z očiček. Hrozně to letí, Sára je o měsíc mladší a přijde mi, že už ji máme celý život.

Verca
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2006 17:19
- Nahlásit

LenkaK
S tím učurkáváním měli problémy taky mí rodiče.
To je síla, taková blbost.

Jasně, že se můžete stavit, jen napiš kdy. Chtěla bych si jet pro Elinku v neděli, ale ještě mi Emikami nenapsala, tak nevím. Kdy jedete vy na stříhání?

Romaine
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2006 17:19
- Nahlásit

Teda nechte toho! Já chci taky dva a vím, že mi ten druhý neprojde! Já vám tak závidím. Robby by byl v 7. nebi mít doma "svoje štěňátko"

A co říkáte na ten déšť? U nás prší od rána bez ustání, jen ta síla deště se mění. Už mě to opravdu štve, protože nemůžem jít ani na pořádnou procházku A Robby jen celý den leží a spí. Ani si semnou nechce hrát. Vždy, když je takhle, tak je smutnej a spí. Dělají to i vaši psi?

Verca
Já myslela, že jsi z Brna... Tak na nějaké jiné

LenkaK
Aha, no to je blbý ale jestli ještě nevíte určitě, že tam půjdete, tak je lepší počkat. Jen aby ste neprošvihli i tu další, to by pak byla škoda

LenkaK
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2006 17:42
- Nahlásit

Romaine
Pojedeme určitě.
Verca
18.8. jedeme,ale stříhat nesmíme.
Dám ti přesně vědět kdy.Musím se ještě s paní W. domluvit na čase.

LenkaK
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2006 17:47
- Nahlásit

Tak už vím kolik Havaňáků bude na dvoudenní výstavě v Bratislavě. 1.den 5 a 2. den 3
Škoda,že nemají na netu více informací o jménech psů a jejich páničcích. No, necháme se překvapit

Verca
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2006 17:53
- Nahlásit

Romaine
Ne, jsem z Českého Těšína

LenkaK
Dobře tak se mi potom ozvi. Můj mail máš. Už se na vás těším.

LenkaK
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2006 18:01
- Nahlásit

Verca
ok

Martina
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2006 20:20
- Nahlásit

janča
Gweny je moc pěkná. Když mluvíš o tom jak to letí, tak naší prďolce budou ve středu 2 roky. Taky mi to nepřijde, že jí máme tak dlouho. Jsou to miláčci.

MartinaClaudi
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2006 22:14
- Nahlásit

Já a Claudinka se chystáme na výstavu do Brna, tak se tam možná z někým z vás potkám.
Claudinka mi teď něják úplně zapoměla výstavní postoj, tak nejspíš nedopadneme moc dobře.

emikami
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2006 23:15
- Nahlásit

Verca
Ahoj všichni. Verunko nezlob se, ale měla jsem dnes nějaký frmol, nestihla jsem ti ještě odpovědět, mám víc adres a dnes se to nakupilo, ale LenkaK si určitě stěžovat nemohla .
S tou nedělí budu počítat, a domluvíme se ještě po skype, ju?budu se moc těšit a zeleňátka také.Jak já se budu stydět, fakt holky je to hrůza,jsou stále zelený a takto předávat štěnda je pro mně ostuda, ale já za to nemůžu, byla tak krásná a oni mně je takto zazelenali, já už mám i zelený koberec, no hrůza, zkoušela jsem to umít, aspoň pacičky, voda je zelená ale oni pořád stejně, a to říkali že to za dva dny zmizí, no to nevím, ale fakt nevím co stím, asi až časem postupně,nebo s prvním koupáním, já nevím, snad ještě zavolám na veterinu, zda něco nemají, ale koupat je ještě nemohu, jen pacičky, a chudák roztomilá Eisinka to má na hlavičce, a ona tam tak krásně bíle svítila, to se mně tak moc líbilo, jsem také z toho nešťastná jako ty z toho česání a upřímně tě lituji, protože nyní jsem to zažila s pudlíkem, byl ji rok, a prostě jsem ty pucky ven nedostala, tak jsem si řekla, konec trápení, na výstavu až v listopadu a nyní nakrátko, ještě po ostříhání jsem pucky vytahovala, nyní je to dobrý a snad než ji to povyroste se mně přesrstí, to bylo úplně od kůže a nešlo to pryč, takže zcela chápu tvoje neštěstí, mě bolela ruka, ona kvičela až si schovávala ruku, a stále to spíše přibývalo než ubývalo.

emikami
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2006 23:39
- Nahlásit

janča
Odpovím zde jak tobě tak i Verče, je tady tolik příspěvků, ale jeden mně pěkně rozesmál, Verčo, jak si povídala aby ji to Fíbí nenaučila to vytí, já si hned představila jak obě sedí a vyjou, to by fakt byla paráda, děkuji ti že jsem měla dnes o jeden důvod víc se zasmát. Veronika se také ptá jakou má Eleonorka povahu.Víš ono je to těžké, každý ten pejsek má jinou povahu, ale ona se také den ode dne ńěkdy mnění, jeden den je ospalý ten druhý den zase jiný, nebo lenivý, prostě asi jako u lidí. Eleonorka si ráda hraje s ostatními pejsky ale semnou moc ne.Když se ale rozdovádí, tak to stojí za to, ale zase má den, kdy si radši někam zaleze a jen pozoruje nebo se jí prostě chce spát.Dneska měla spací den Endy.
Eisinka to je takový malý roztomilý ďáblíček už od malička. Je přítulná i hravá, s ostatními řádí taky. ale co začla dělat, je že když ji vemu do ruky , vrčí na mně, myslím že to dělala buď Aninka z vrhu A nebo Bella Mia z B. nejsem si jistá, jelikož byli obě moje oblíbenkyně.Ale to přejde. Dnes jsme měli kontrolu vrhu, dopadli jsme dobře, klucí mají kuličky, což je důležité a já jsem šťastná , samozřejmně že super kluk Dendre Beny to vyhrál na celé čáře, to je prostě pes k nezapomenutí.To je šídlo, to je mazel, to se prostě nedá vylíčit, jaký bude v budoucnu netuším, záleží jak se s ním bude zacházet, ale nyní je super,no fakt třída.Srst má báječnou, to Deniska jeho ségra ji má jemnější, možná ji bude mít po otci, což je horší údržba.Jinak poradkyně byla spokojená, nenašla nic co by mělo bránit výstavám pro všechny pejsky, rovný zádíčka, rovné nohy, pěkná srst, pěkná chůze, atd. skusy všechny nůžkové, zatím a snad to tak i zůstane, vrhu e, se teprve některé zoubky klubou ale místo na ně je, takže se předpokládá že tam vyrostou.byla spokojená a já také ani jedna věc nebyla špatná, jen ta kýla u mé Denisky.
Také říkala , že je opravdu velmi těžké si vybrat mezi Deniskou, Eisinkou a Eleonorkou, Eleonorka by měla mít podle ní kvalitnější srst než Deniska, Eisinka ji má pěknou také ale zas jinak, myslela jsem že na výstavy by možná Eisinka nebyla, tak jsem se ptala, a řekla mně , že v klidu, kdyby se někdo ptal tak na výstavy nyní vhodná je.Není na ní nic chybného.pořád si brala jednu za druhou do ruky, a pořád, no je to těžké rozhodování, tak říkám, no Elí už je stejnak zamluvená, tak zas brala Eisi a Deny, Deny se snad dopigmentuje čumák, jo to jediné má vlastně napsané Deniska, že se čumáček ještě pigmentuje a pak u Endyho, tam se to také začlo hlásit, ale mělo by to být oboje ok. na to jsem zapoměla.
Chtěla bych pro Eisinku také někoho hrozně moc hodného a radši mladšího, protože je to také můj miláček, a nechci ji dát třeba starší paní, vím že by ji u ní bylo také dobře, ale není to ono, s mladýma je to lepší. Já nevím, až se někdo ozve a nebude se mně zdát, tak ho holky radši odmitnu, já bych neměla klid kdybych ji dala někomu kdo by mně nebyl příjemný.asi jsem blázen co!!!! Je to hravá kulička,škoda že to máte všichni skoro daleko, pozvala bych vás všechny na kukandu, aby jste měli také zelenou před očima ještě v noci. a to si představte , že poradkyně chovu zrovna přijela v zeleném triku a v kalhotách, já myslela že se picnu, všude samá zelená.

emikami
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2006 23:40
- Nahlásit

LenkaK
[i][/i]S tím učurkáváním měli problémy taky mí rodiče.
Veru to zní zajímavě..

já tomuhle vůbec nerozumím.

píši radši na etapy ať to není zase tak až moooc dlouhý

emikami
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2006 23:43
- Nahlásit

janča
a nyní něco jentak pro legraci. nezdají se vám takřka trochu stejné, já mám skoro stejnou fotku Emílky ale fotku, ne v pc. to jsem ještě neměla digit. tak jsem splodila toto.

emikami
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2006 23:49
- Nahlásit

LenkaK
Kdepak je tvá Bella Mia ?????

emikami
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2006 23:51 - Změnil/a: emikami
- Nahlásit

Kdo to je ?????????

emikami
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2006 23:53
- Nahlásit

Tohle byla fakt nádhera. Každému to přeji zažít.

emikami
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2006 23:58
- Nahlásit

Tohle je Betynka, co si myslíte o její srsti, myslíte že je často česaná nebo na ni prdí? nevím co si mám o tom myslet, když mně pošlou takovou fotku, mně se zdá že má srst kvalitní, ale bohužel asi nečesanou, jak se to jeví vám, a takto vypadala krátce po té co si ji přivezli domů.

omlouvám se zda jsem vás zahltila fotkama, ale ještě jsem něco dám. ale musím to nejdříve zpracovat.

<< 1 ... 72 . 73 . 74 . 75 . 76 . 77 . 78 . 79 . 80 . 81 . 82 ... 398 . 399 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání