Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Bisonci - frise, havanak, bolonak, maltezak
<< 1 ... 72 . 73 . 74 . 75 . 76 . 77 . 78 . 79 . 80 . 81 . 82 ... 398 . 399 . >>
Autor Zpráva
janča
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2006 17:03
- Nahlásit

emikami
Tak takhle se Gweny směje. Řádili jsme a fakt jí to bavilo, a fakt se smála, bylo to super. Zkrátka miláček.
[imgs]http://www.cz-pes.cz/gallery/obr_1155123975- img_2837.jpg[imgs]

Jinak s těma chlapama to fakt tak někdy je. Ten můj nechtěl ani děti, pořád bylo moc práce a málo peněz. Jen jaksi to dítě jsem si v krabici přivézt nemohla, to jsem ho jaksi potřebovala, že
Ale kdyby záleželo jen na něm, nemáme ani děti, ani psa. Někdy se musí přitlačit. Ale do Gweny se zamiloval. To, že se na pejsky pojedeme podívat, jsem taky musela domluvit a pak mu to předložit jako hotovou věc - nic závazného - no ale srdíčko už pak pracovalo. Eisi je fakt krásná - přeju jí super majitele. To si zaslouží ale všichni.

janča
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2006 17:05
- Nahlásit

Tak chybička se vloudila. Takhle je to snad už v pořádku.

MartinaClaudi
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2006 18:58
- Nahlásit

LenkaK
Mi už ji máme zaplacenou. Ale horší bude že tam se mnou nikdo nechce jít, teď se tam se mnou byla podívat teta a děda. Ale teď už tam nechcou. Mají totiž až po krk toho stání.

Romaine
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2006 19:28
- Nahlásit

Teda vše co tu píšete je přesně můj Robby. Nejraději si hraje s PET láhví, když se koukáme na TV nebo ráno to máme místo budíčku, fotbal hrajeme i v bytě, protože to s mčem opravdu umí a vždy si ho někde najde a když dovádíme tak vypadá jak dravá šelma, protože já ležím na zemi a on po mně skáče a vypadá to, že mě napadl, přitom si jen hrajeme. Je vidět, že tito psi mají prostě stejnou povahu

MartinaClaudi
Máš krásnou boloňačku! No, já tam budu s matkou, ale že by nás to tam bavilo... Koukni na www.bisonek.wbs.cz tam máme i pár fotek z výstavy a třeba nás pak poznáš a můžeš přijít za náma ať tam nejsi sama. My budem jen rády a pejsci taky, ale až po výstavě

A na výstavu 2. - 3.9. v Mladé Boleslavi nikdo nejdete?

MartinaClaudi
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2006 21:53
- Nahlásit

Romaine
Já mám Havanského psíka Claudinku, ale to je fuk. Bišonek jako bišonek. Kdyby jsme vás tam někde viděli tak za vámi určitě po výstavě přijdeme. S Claudinkou to moc nevipadá na nějákou výhru, má depigmentaci oka, hrbí se a zdá se mi i že špatně nese ocas, protože ho má někdy úplně připláclý na zádech zakroucený jako prasátko. Teď stávkuje proti výstavnímu postiji a když má chodit u nohy tak mám za chvíli nohy poškrábané od zoubků. Zatím umí chodit pouze na normálním, tak doufám že se to stihnem doučit na výstavním. Mamka by tam šla se mnou jenom kdyby tam s ní šel i taťka a tomu se samozřejmě nechce protože na nějákou výstavu úplně kašle.

Romaine
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2006 22:55
- Nahlásit

Jé, promiň, už se mi to motá! No, určitě budeme v jednom kruhu, minule to tak bylo, tak můžeš i při výstavě ) No robby výstavní postoj ignoruje a hledá za chůze pejsky, tak asi tak, no... jo, táta na to taky není. To ti chlapi

MartinaClaudi
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2006 22:57 - Změnil/a: MartinaClaudi
- Nahlásit

Romaine
No doufám že do Brna nakonec nepojedu sama.[

Romaine
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2006 22:59
- Nahlásit

Snad ne! Musíš je nějak přesvědčit! Ať si vemou knihu nebo něco ) No nic, jdu spinkat, ale napřed musím nějak nenásilně dostat Robbyho ze středu mé postele

MartinaClaudi
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2006 23:00
- Nahlásit

Romaine
Nevím totiž ani jestli bych na výstaviště sama došla, jestli bychg se neztratila. No a vlakem jsem vlastně ještě nikdy nejela sama, tak doufám že bych tam neusla.

MartinaClaudi
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2006 23:02
- Nahlásit

Romaine
Také spí v posteli? Claudi také.

MartinaClaudi
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2006 23:03
- Nahlásit

Romaine
Claudi se tady belhá po bytě jako bílá paní a tváří se ospale, tak už jdeme spát.

Romaine
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2006 23:04
- Nahlásit

No, jak kdy, dnes jo a ten střed se mu moc líbí, mě v noci furt utlačuje Ale ráno hezky hřeje a já ho pak musím drbat na zádech a na stehýnku No, nic, fakt padám, tak dobrou a ať se Claudince v posteli pěkně spí..

MartinaClaudi
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2006 23:04
- Nahlásit

Romaine

emikami
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2006 23:48
- Nahlásit

MartinaClaudi
Marti ten ocásek je tak správně, hlavně že ho nenosí dole, to by bylo špatně, havanský psíci mají dva druhy ocásků, pokud tedy vím já, jeden je více stočený jako u prasátka, a to je případ Claudinky, Kamí ho má také tak, a druhý je jen do oblouku a takový má zase Emi. To není žádná vada, přečti si to v knížce, máš to tam napsané, jak má ocas být,nesen nahoře na hřbetě.horší by bylo kdyby si dala ocásek na bříško až vleze do kruhu. To hrbení nevím z čeho má, nedělala to, a najednou ano. prostě se to muselo něčím stát. namůže to být také růstem, třeba? Musíš jí to nějak odnaučit. Jo musím se dostat na tu poštu a poslat ti to výstavní vodítko, snad tam zaskočím do pátku, stejnak potřebuji poslat vysledka o tetování a kont. vrhu aby mně vystavili PP.

janča
Ta fotka je super. opravdu se asi směje.

Romaine
Jo jo, než hupsnu já do postele uvelebí se mně tam tři holky, jedna doprostřed polštáře, což nesnáším, a musí okamžitě pryč, Kamí ta je přitisklá na zdi, buď mně funí do obličeje nebo je u nohou, a Brituška to je nejhorší případ, ta se prostě uvelebí na peřinu a já se nemohu ani přikrýt, když ji vyhodím, aby se alespoň uvelebila do nějaké polohy, skočí tam opět hned a nejradši se stočí pod zadkem ale tlačí mně na nohy, což mně zrovna kvůli mým zádíčkům také nevyhovuje. tak musím do ni trochu šťouchat, aby trochu popolehla, no a pak všichni nějak usneme. jak to vypadá v noci, to bych sama ráda viděla na videu. Asi by to bylo zajímavé.

LenkaK
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2006 08:32
- Nahlásit

MartinaClaudi
Tak teď si budu stěžovat já. Belinka začala stávkovat. Místo výst. postoje se hrbí. A to nás čeká příští týden výstava v Bratislavě.
Ten ocásek tak zakroucený mít může. Aspoň co vím. Depigmentace může některému rozhodčímu vadit,ale ne úplně všem.
S Belou v kruhu problém naštěstí nemám. Musím hlavně Belinku vyprovokovat. Když vykročím začnu nani hrooozně nadšeně mluvit a chválit. Pěkně Beli,hodná ,šikulka.... Pořád nadšeně,ale samozřejmě potichu.
Myslím,že když ji budeš víc povzbuzovat při chůzi bude s ním mírně vrtět,a tím ho nedá na bříško.
Kdybys mě viděla při první výstavě.. Jak já z nervozity manžela dirigovala. Podej mi hřeben, pamlsek!, podrž mi ji!, vodítko, teď jí nedávej napít nebo bude umatlaná. Prostě hrozná jsem byla. Ale vydržel. Jen se smál a utěšoval,že to zvládnu a Belinka taky.
Já ti tady radím a ty budeš vlastně soupeř.... ne dělám si legraci. Já nejsem soupeřivý manijak

Verca
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2006 08:33
- Nahlásit

Mě se PHoebe taky hrbí a dělá to, když se jí něco nelíbí nebo je to pro ní nepřirozené. To samé mi dělá při předvádění. Svěsí ocas a nahrbí se. Snad to zlepší praxe. Ale třeba i venku, když jí dám povel k noze, tak ocas svěsí. Má ho nahoře, když jí něco zajímá, ale když mi jde u nohy, tak ani ukazování pamlsků a hraček nepomůže. takže si už nevím rady s tím svěšeným ocáskem, když mi to dělá i běžně.

My už se nemůžeme dočkat na neděli, až si pro Elinku pojedeme. Snad bude fajn počasí na cestování.

LenkaK
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2006 08:36
- Nahlásit

Verca
Verunko nezapomeň si vzít dostatek plínek nebo hadříků kdyby blinkala. Bela rochu blinkala.
A vůbec vždyť jsi off ? Nebo mi zase blbne PC?

Verca
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2006 08:37
- Nahlásit

emikami
Na ty stránky potřebuješ mít stáhnutou Javu. Ale mě se tam vždycky objevuje uprostřed takový kousek puzzle a pod tím je napsáno "klepněte zde pro stažení zásuvného modulu". Nebo tak nějak. Tak na to kliknu a naistaluji to.

Verca
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2006 08:39
- Nahlásit

LenkaK
Ale já jsem online...
Jo na ty plínky myslím pořád. Stejně je musím nakoupit do zásoby

LenkaK
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2006 10:48
- Nahlásit

MartinaClaudi
Pojedeš tam vlakem? Odkud vlastně jsi?

emikami
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2006 14:37
- Nahlásit

LenkaK
Martince je 13let,a je z Blanska, někde za Brnem, vy nejedete přes Brno?
Včera když jsem si zde přečetla Martinky naříkání tak jsem napsala na skype jejímu taťkovi, tak jsem zvědavá zda to zabere. Třeba mně neodolá .
Ještě že tak , že má Bella a Claudí jinou matku a jiného otce, jinak by jste mohli říkat, že prodávám hrbatá štěňata

Jo a co já na první výstavě, na babyschow byla s Brituškou jakoby její panička, jsou z Jihlavy a přijela kvůli tomu do Prahy, no aspoň jsme si tu užili hezký víkend, druhý den jsme ještě jeli na kukandu do Letňan na výstavu.
Druhá byla klubovka, přijela také, ale Brituška se pořád po mně otáčí i přes to že jsem asi na půl hodiny zmizela , stále mně hledala, a s Ivankou moc chodit nechtěla, jakmile šla semnou a to já ji teda fakt skoro nic neučím, a už vůbec ne denně, tak jednou za měsíc, postoj ona umí moc pěkně, no a tak jsem počítala že do kruhu půjde Ivanka, protože jsem říkala že mně do kruhu nikdo nedostane tam šaškovat.Nakonec do mě hučel i manžel, ať jdu, no a já s ní musela trochu poskakovat, no poskakujte s 50tiletým tělem, které neběhalo asi 20let Byla jsem nervozní, to se nedá popsa, všechnu krev z těla jsem měla najednou v hlavě a začli se mně klepat ruce, vyzula jsem si boty, protož po špičkách se mně poskakuje tak nějak lépe, no doufám, že se nehyhňáte, nalepila jsem si číslo na nohu, zeptala jsem se zda mohu bosa, řekli že ano no a já vykročila do kruhu, no hrůza, naštěstí mně nehonila sem a tam, a bylo to dost rychlé, dostali jsme VD a z kruhu vypadli.VD ohledně zbarvení, nemá to tak jak by to harlekýni měli mít, to já ale vím.Za týden byla mezinárodka v Letňanech, takže a to jsem brala už dva psy, naštěstí měli kruhy hned vedle sebe, tak jsem měla přehled, byla jsem ale na druhé straně než byly vchody, s Brituškou jsem to zmeškala a podlézala jsem pod tou stužkou, to už jsem ale boty měla. Dostali jsme V1,CAJC a řekli mně že půjdu ještě jednou, když jsem si předtím oddychla, že mám jednoho psa zasebou, já opravdu výstavám nerozumím, nikdy jsem se o to nezajímala, ani jsem nevěděla že jdu vlastně o BOB, s kým jsem tam byla netuším, nerozvozita mně ani nedovolila se podívat na konkurenci, no Boba dle fotek jsem pak zjistila že dostal pejsek od paní Kovaříkové, ale to je jasný, on je super a zbarvení má tak jak má být. Ale i tak jsem byla spokojená a posudky máme velmi pěkné.Jo kdybych tak našla někoho kdo by mně se psi chodil a ještě kdyby psi byli ochotní chodit z dotyčnou osobou. Omlouvám se za chyby, dělám je jednak pořád, a jednak mně třeští hlava. měla jsem tu návštěvu se podívat na štěndy od krycího pejska,přes dvě hodiny, nyní se napapkám, a čekám lidičky kteří se půjdou podívat na Eisinku, tak jsem zvědavá zda se jim bude líbit.
Škoda že od té doby co jsem napsala tu Ferďule nebyla, té se líbila Eisi, že?Jsou z Prahy, nevíte odkud je Ferďule? Nevím proč ale mám trochu pocit kdyby byla z Prahy, zda to nebude ona, ale to by asi nevolal manžel, ale ona, a řekla by mně to.Nebo by bylo překvapení? No uvidíme, takže vám to pak napíši zda si ji budou brát nebo ne.zatím pa.

Janik
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2006 18:34
- Nahlásit

Ahoooooooooooj!!
Zdravim vas vsechny z brigady ve Svycarsku!!
V utery uz jedu domu!!Strasne se moc tesim na Andyho!!Ted ty dva tydny u nas doma netekla tepla voda(a bylo zrovna hnusne), tak to bude Andy cely skaredy budu ho muset okoupat jak dojedu.
Verca
Strasne ti zavidim druheho pejska.
Je to strasne krasne stenatko.
A jak jsi se rozhodla zrovna pro Havanskeho psika??
Porat premlouvam ale nasi mi to vubec nechcou dovolit.

Nemaji tady hacky a carky nad pismenama, tak se nedivte :-D

Mame tady porat krasne pocasi
Konici jsou hodni a krasni.Az budu doma, tak vam sem dam par fotek a taky fotky z naseho tabora, jak jsme byli s Andym

Tak se tady zatim vsechny mejte hezky!!

emikami
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2006 19:52
- Nahlásit

Tak hlásím, že Eisinka je stále volná, ale mezitím co tu byli ty lidičky tak volala zas nějaká paní, jsem ji řekla ať zavolá večer nebo zítra, tak uvidím zda se ozve, ale radši by asi pejska, takže ještě nebyla rozhodnutá. No lidičkám se Eisi líbila ale dali si nějakou tu hodinku na rozmyšlenou.Pak volali, že je zaskočila cena, no pokud by to tak bylo myslím, že se na cenu mohli zeptat do telefonu před tím než přišli, divila jsem se že se neptali a tak jsem si říkala že ji asi vědí z inzerce, někde ji totiž napsanou mám. No mladá slečna se mě líbila ale on bohužel moc néééé.Také mají asi 9 nějaký ovčáku no tak bych se asi o Eisinku bála, takže i já jsem přemýšlela zda by vyhovovali i mně, to už dá nějaké práce a také hlavně z výchovou, je fakt že slečna byla hodně zkušená, dělá agility a hodně toho věděla,a psi ji poslouchají na slovo, asi by měla Eisi dost tvrdou výchovu, i ten pán si troufl, tady zvýšit hlas na mé štěně, které začlo kousat mou knížku, to mně docela šokovalo, takže jsem ráda že si ji neberou.Tak jsem počítala kolik by mně tak asi zbylo kdybych jim Eisi prodala za jejich cenu, když odečtu vysokou cenu za krytí, očkování, tetování,PP,nějaké to papání, tak by mně zbyly tak 4tis. a to němluvě o odčervení a péči za 8týdnů, no tak jsem si říkala , tak to by tedy po mně opravdu nemohli chtít. Za tu cenu si tak koupí čistokrevného havan.bez PP. Dokonce jeho rodiče mají dva havan. od jedné chovatelky a prý mají tak nevyrovnanou povahu že to je děsný, což jsem se zase divila já, že si nikdy nevzali od nich štěně, ale prý měli kvůli té povaze jen tři odchovy na dvou fenách a těm je již jedné asi 9let.A to co povídali ještě o ní bylo teda fakt dost úděsné co jsem se dozvěděla, takové chovatelce, bych chov zakázala.Představuji si pro Eisi trochu jiné lidi, člověk je rád, že sám pak nemusí říkat ne. To bych si Eisinku radši nechala.Od 12tihod. se věnuji jen návštěvám a mám toho plné zuby.Myslím že dnes manžel ode mně dnes nic neuslyší, se bude divit jakou má dnes tichou manželku Páčko

emikami
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2006 19:54
- Nahlásit

Jo a taky bohužel Eisinka se zrovna moc nepředvedla , byla líná a chtělo se jí spát, no nyní tu řádí už jak černá ruka, tak třeba to bylo tím, že si myslí, že to je nějaká buchta, která si někam vleze a nehne se . no to by ji měli vidět nyní.

Veroniko, ta tvoje Eleonorka se nějak rozřádila, myslím že tuší, že chceš domů ďáblíka a tak se začíná i chovat.Docela mně překvapuje na to jak byla klidná. Těším se na neděli až ji uvidíš ve skutečnosti, snad tě nezklame, zelení jsou již o něco méně, ale stále světelkují.

emikami
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2006 20:28
- Nahlásit

No tak to vám musím napsat. Jdu si přečíst mejlíky a víte kolik jsem jich měla ve spam a viry ???? 47 mejlů, no je to možné, za jeden den. tak to jsem ještě neměla. Mně nyní chodí pár do outloku, a je to samá VisAGRA nějak tak , zda to je na Viagru, či co, nechodí vám to někomu také v poslední době?Já to v otloku blokuji, a nyní jsem je měla na seznamu.Nebo si mně někdo vyhlídl a schválně mě to posílá, fakt nevím.

Jo a ti na tu Eisi, nemohli to být nějací špioni???

To jsem tady zase sama????

Romaine
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2006 20:44
- Nahlásit

Ahoj, jen 47? mě jich svýho času chodilo i 100 denně! Hrůza, tak sem přešla na atlas a tam mě přijde max 1 za 2 měsíce!

Jestli měli 9 vlčáků, tak bych jim ji taky nedala. No mě by se třeba líbila, ale víc se mi líbí frisáčci.. Popřípadě bych ještě i boloňáčka, ten je podobný, ale stejně Robby je Robby. První pes a to je prostě nej. Nedokážu si představit, že jednou nebude, ale to je snad ještě daleko!!! Je to můj milášek a i když zlobí, tak stejně je furt milášek

janča
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2006 10:51
- Nahlásit

emikami
Možná, že Eisi i cítila, že to není ono a tak nedělala nic, co by si představovali. Možná je to blbost, možná taky ne. Jsem přesvědčená, že psi cítí daleko víc než my lidi a dokážou odhalit co my ne. Ne, že by museli být zlí nebo špatní lidé, ale jí nepadli třeba do oka, tak se zašila a spala.
Gweny se naučila dát pac - je při tom strašně srandovní. Dneska ráno se k nám šulila v posteli, na každého dala jednu packu a spokojeně spala. Je to zlatíčko, jak mimčo fakt.

Verca
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2006 11:36
- Nahlásit

Holky!!! Já napsala strašně dlouhý příspěvek a odeslala jsem ho a pak net vypla a teď zjišťuji, že tu není!!!

emikami
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2006 12:38
- Nahlásit

Verca
Tak nám ho pěkně napiš znova, protože my nemáme co číst.

Holky vy jste tady všichni tak mladí a krásní jen já jsem už taková stará baba, acho jo, kdo je tady aspoň nejblíže mému věku.Příští rok oslavím, zda se tedy dožiji, 50let, to je hrůza, co? Vy se máte, já si stále říkám , proč jsem s chovem nazačala již tak aspoň ve 35letech, to bych fakt brala, ještě bych si toho mohla hodně užít,hlavně bych byla více fit na výstavy.

No mám sice ty své dny, ale jsem na měkko!!!!!! Dnes odchází jako první Endy, myslela jsem, že to bude dobrý,přece jen vyprovázím 5 odchov, teda 4 a 5 dohromady, no a najednou jsem měla Endíka v ruce a začla jsem bulet a vysvětlovat mu jak bude dnes už spinkat někde jinde, že bude mít jinou paničku,ale že tam bude mít velkou psí kamarádku.On na mně tak zíral, měla jsem ho v klíně na zádech a ani se nehnul, jako by vycítil že se něco děje, a já bulela a bulela a muchlovala jsem se s ním , tohodlo pejska jsem totiž také docela pipllala,on moc nechtěl bumbat, a tak jsem ho stále přikládala k cecíku a pak jsem mu dělala mlíčko,a on jak ho vylizoval tak u toho tak mlaskal.Takže dnes na noc nás bude jen 5.Pak v neděli loučení s Eleonorkou.V pondělí s Emily, v úterý s Benem, no a Eisinka stále zůstává.Dnes zase někdo volal, ale chtěli pejska, protože jednoho pesana doma mají,tak aby to dělalo dobrotu.Ani jsem ještě nejedla, natáčela jsem poslední video kde budou všechna štěňátka, tak to pak zkusím nějak zpracovat.Tak mu holky držte palečky až bude v tom jeho novém světě,aby se měl fajn.Jen je blbý že nemá ta jeho panička skoro žádné volno, bude s ním jen do pondělí a úterý dopoledne, no snad to pak doma už zvládne.Také bude mít kámoše králíčka, snad ho nehryzne do čumáku.Co se týče psího kamaráda je to slečna peruánská,takže oproti němu docela obr.co si myslíte vy, když je budou seznamovat jen 3 dny, měli by je pak až půjdou do práce nechat spolu nebo radši nechat Endíka zavřeného zvlášť v jeho pokoji.Nevím co poradit, také peruánku neznám a také nevím jak to bude vypadat, buď aby se jí nebál, nebo aby mu něchtěně neublížila packou,až bude mít 3kg. zas to bude o něčem jiném nebo aspoň dvě, zase když bude zavřený v pokoji, tak aby se k sobě nechtěli dostat a nevyváděli zbytečně. Jsem zvědavá jak to dopadne.

emikami
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2006 12:42
- Nahlásit

janča
S tou Eisi můžeš mít také pravdu, možná že můžou vycítit kdo se jim líbí a chce si s nima hrát a kdo ne. Rozhodně nelituji, že se ji nevzali to ji tu radši budu mít déle, mně to nevadí, jednou mně jedna zcela cizí chovatelka řekla, když jsem začínala, že pokud chci chovat, tak musím počítat s tím, že mně tu štěně může zůstat i do půli roku.Tak jsem s tím počítala, zatím se to tedy nestalo. Dendre Beny, to je totiž hyperaktivní pes, a ten si s nima pořád hrál, a také je mizi nimi podstatný rozdíl i velikostí, takže i to mohlo hrát roli, že viděli že tenhle je akční a toho by brali a Eisi si šla lehnout,ale jak říkám, nemrzí mně to, ba naopak, vím, že kdyby řekli ano, asi by mně hryzalo to, že jsem jim jim dala, chtěla bych pro ní někoho jako jste vy tady.

<< 1 ... 72 . 73 . 74 . 75 . 76 . 77 . 78 . 79 . 80 . 81 . 82 ... 398 . 399 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání