Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Bisonci - frise, havanak, bolonak, maltezak
<< 1 ... 72 . 73 . 74 . 75 . 76 . 77 . 78 . 79 . 80 . 81 . 82 ... 398 . 399 . >>
Autor Zpráva
janča
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2006 10:58
- Nahlásit

JanikRomaine
Teda holky vy se všechny máte!
A tady nikdo není?
Emikami co štěnda? Aknah, Martino kde všechny jste? Taky bych dovolenkovala ale nemůžu

MartinaClaudi
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2006 18:08 - Změnil/a: MartinaClaudi
- Nahlásit

janča
A proč?

janča
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2006 11:26
- Nahlásit

MartinaClaudi
No přece musím pracovat!!!!!
Jedeme s rodinkou až v srpnu. A i s Gwenďou. Jsem na to zvědavá.

Ferdule
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2006 21:40
- Nahlásit

Ahoj, kde všichni jste? Nějak tady usnula diskuze. Občas sem nakouknu a nikde nikdo, tak jsou asi všichni na dovolené. Ani emikami už neinformuje, jak se mají štěnda a co je u ní nového. Je tu nějak smutno.
Byli jsme teď všichni na chatě, tak jsme ta vedra přežili ve zdraví. Sárinu jsem nechala trochu ostříhat, aby jí nebylo takový vedro. Teď už je to ale lepší a snad se ta hrozná horka už nevrátí.

MartinaClaudi
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2006 22:22
- Nahlásit

janča
Aha, to mě nenapadlo. Ja totiž nepracuji.Jéééé Já jsem tak ráda že nechodím do práce

Verca
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2006 09:23
- Nahlásit

Ahoj, tak jsem zase tu.
Mám jednu velkou novinu a to..... BUDEME MÍT ŠTĚŇÁTKO OD EMIKAMI!!! Bude to Eleonorka Joy (dříve Elizabeth Joy). Už se na ní všichni moc těšíme.
Co vím, tak štěňátka se mají skvěle, jen Emikami má hodně práce. Asi jí i hodně zaměstnávám já mými dotazy.
Určitě tu někdy zase přijde a napíše.

janča
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2006 10:24
- Nahlásit

Verca
Ty jo to je super! Pak Phobe bude mít kámošku!!!! Skvělý! Je nádherná. Tak hodně štěstí a radosti. A informuj, až si jí přivezete.

Verca
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2006 08:08
- Nahlásit

Holky pomoooc!
Phoebe má deset měsíců a začínají nám problémy se srstí. Nikdy neměla cucky jinde, než na méně dostupných místech (a stejně za celou dobu měla jen 4), ale teď se jí třeba při hře s jiným psem udělá cucek hned. Měla ho třeba i nad očima. Byla dva dny u mých rodičů a tudíž nečesaná a včera jsem jí rozčesávala a brečely jsme obě. Phoebe to škudlilo a já to nemohla rozčesat. Žádný rozčesávač nemám, jen spešl hřeben na to, ale i tak to jde těžce. Navíc se jí srst pod obojkem strašně cuchá a mají zacuchanou úplně vespod a Phoebe má asi už 10cm dlouhou srst. Prosím poraďte, jaký rozčesávač je nejlepší. Nemusí být ani nejlevnější (vím, že v tomto se neoplatí šetřit), ale zase by nemuselo 250 ml stát 800 kč... Kdyby bylo něco tak do 500 kč.
Moni, vím, že ty s tím máš zkušenost, nemůžeš mi prosím poradit, jestli tu někdy budeš?

monka
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2006 08:31
- Nahlásit

Ahoj Verca,
velmi rada by som Ti pomohla, lebo som to obdobie cuckovania srsti sama zazila a neni to nic prijemne. Ale zase Ta potesim, ze ked mal pes rok, tak sa to vyrazne zlepsilo. Pomoze Ti asi to, ze Phoebe budes castejsie kupat kvalitnym samponom a kondicionerom (mokra srst sa lepsie rozcesava) a cesat, cesat, cesat a nestratit nervy Cesat najskor kartacom a potom hrebenom-mne sa osvecil hreben s otacavymi hrotami-psa to tak neboli, ked mu vycesavam cucky. S neotacavymi to psa velmi bolelo. Mam aj hreben-na zacuckovanu srst, ale pouzila som ho malo, lebo bol pre nas velky-ale fungoval na cucky-rozrezaval cucky na jemnejsie a tie sa dali potom vycesat. Mala som aj rozcesavace-s norkovym olejom, ale nam to nepomahalo. Este aj teraz sa nam sem tam vytvori cucek, ale ten sa uz da v pohode vycesat. Mam sice rozcesavac od Hery-ale na cucky nefunguje.

monka
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2006 08:41 - Změnil/a: monka
- Nahlásit

Verca,
skus si vo zverimexe kupit dobry "odcuckovaci rozrezavaci hreben", vhodny na bolonacka. Predpokladam, ze sa Phoebe srst velmi cuckuje, nam to pomohlo, ale ja som ho nemala az tak vhodny na bisonka. Urcite Ti poradia a podla mna, nemusis kupovat nejaky velmi drahy. Ono je to na kratke obdobie cca 2-3 mesiace, potom ho uz nebudes potrebovat. A nepouzivala som ho kazdy den. Napr. http://www.baron.cz/index.htm

Verca
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2006 08:43
- Nahlásit

monka
Děkuji, tak rychlou odpověď jsem nečekala. Dala jsem si od tebe vyhledat příspěvek, kde jsi psala, že používáš od Héry Demelant Douceur. Ten nepomáhá? Jak často jsi ho používala? Mám dojem, že ty koupeš Lukyho 1x za měsíc, viď?
Potom jsem našla ještě tento, ale nevím, jestli to není až zbytečné. Phoebe nemá až tak poškozenou srst:
HUILE REPARATRICE 400 ml - Regenerační olej pro rozčesávání knotů - odpuckovač. Vysoce koncentrovaný přípravek ve spreji na bázi rostlinných olejů. Regeneruje, hydratuje a ošetřuje přesušenou a zacuchanou srst. Laboratoře Héry doporučují: Aplikace: před použitím protřepte!! Nastříkejte ze vzdálenosti cca 30 cm na suchou srst před koupáním. Začněte na velmi zacuchaných místech a knoty prsty roztrhejte. Vyčkejte 30 minut, knoty vyčešte a psa vykoupejte ve vhodném šamponu. Pro hydrataci velmi poškozené srsti v mezičase mezi koupáním vždy, když se srst zdá být vysušená. Aktivní činidl. rostlinné oleje 6%, z toho 4,25% oleje z lískových oříšků.

Verca
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2006 08:48
- Nahlásit

monka
Já mám tento
http://www.akarazoo.cz/detail.do?id=104-70816
Ale je na něm přímo napsané, že odstraňuje cucky. A s ním to jde líp. ale nevím, co si počít s tou zacuchanou srstí pod obojkem, která je úplně vespod.
Jak často jsi ho koupala, když se mu dělaly ty cucky?

monka
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2006 09:06
- Nahlásit

Verca
mam od Hery Demelant Douceur-na cucky nam nefunguje. Mam pocit, ze je len na to, aby sa srst trosku navlhcila pred cesanim aby sa za sucha nenicila a je jemne parfemovany. Ale tu istu ulohu Ti splni aj abycajny rozprasovac s obycajnou vodou. Ale sampony a kondicionery su dobre. A ja by som nekupovala ani HUILE REPARATRICE-ak nema Phoebe znicenu srst ale len zacuckovanu. Na cucky Ti tu istu funkciu vykonaju lacnejsie rozcesavace cuckov napr. s norkovym olejom. Ide o to, ze ten cucek sa Ti bude lepsie rozcesavat-ale aj tak to ide velmi pomaly, ked je az pri kozi-to mal aj moj pes. Neviem ako Phoebe, ale Luky neznasa spreje, kde je alkohol, vadi mu ten zvuk spreju a aj ten zapach alkoholu. Mali sme jeden taky rozcesavac s norkovym olejom a mam ho skoro cely-pouzila som ho na cucky len parkrat, lebo psovi vadil zapach alkoholu-je znacky TRIXIE

monka
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2006 09:12 - Změnil/a: monka
- Nahlásit

Verca
prave ze, ja som Lukyho nekupala casto-raz za dva mesiace aj v tom kritickom obdobi, lebo mi nikdo neporadil, ze sa ma castejsie okupat kvalitnym samponom a kondicionerom-skoda , velmi by sa mi ulahcila situacia. Vsade sa pisalo, ze psa kupat co najmenej samponom. To nam poradil az pan, ktory nam striha psa. Povedal nam, za aj kazdy tyzden-plati to samozrejme pre nase plemena. Potom som si nasla aj radu ohladne cuckovania srsti na on-line poradne http://www.profikosmetika.cz/faq.php Je to rada z 17.05.2006 Nemusis samozrejme kupovat kozmetiku All Systems, tam ide o radu, ze sa ma castejsie kupat.

Verca
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2006 09:50
- Nahlásit

monka
Moni a poradil ti i jakým šamponem? My máme od 1allSystems vybělovací šampon a botanický kondicionér, ale ten vybělovací šampon se nehodí na týdenní koupání. Možná bych mohla zkusit ten jemný šampon s kondicion. od té samé značky.
Tu poradnu vlastně znám. Já na ní úplně zapomněla. našla jsem tam skvělé rady na skvrny od slz.
Jinak moc díky za skvělé rady. Je lepší, když je to rovnou z praxe.

monka
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2006 10:40
- Nahlásit

Verca
on mi poradil kozmetiku KW-danska kozmetika- ma s nou dobre skusenosti, ale pouziva aj AllSystems. Ja by som si kupila asi od AllSystems ten jemny sampon-ked uz tu kozmetiku pouzivas a mas s nou dobre skusenosti.

Verca
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2006 10:41
- Nahlásit

monka
díky.

Martina
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2006 13:18
- Nahlásit

Ahoj holky,
nějak nestíhám ty vaše romány číst, ale jedno jsem zaregistrovala.
Veru gratuluji k dalšímu členu Vaší rodiny.

monka
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2006 13:47
- Nahlásit

Holky,
nas olomoucky klub KIRICAN organizuje v sobotu 30.9.2006 IV. rocnik voriskiady v Olomouci. Propozicie a prihlaska je na http://www.kirican.com/akceb.htm . Moj pes Luky tam bude predvadzat ukazky agility. Tesime sa na vas

Aknah
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2006 00:02
- Nahlásit

monka
vsak uz to mam napsane cervene v notysku ))))))))tabor byl super, ale ja i pes ho budem dospavat aspon tyden, Fredy je uplne hotovy

Ferdule
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2006 16:21
- Nahlásit

Verca
Ahoj, tak jsem zase jukla na forum a s nadšením jsem si přečetla, že si od emikami kupuješ štěňátko. Eleonorka byla taky moje favoritka a kdybych si chtěla pořídit další štěně, tak by to byla ona. je moc a moc krásná. Naší Sáře ještě není ani půl roku, tak jsme se dohodli s manželem, že si další štěně pořídíme určitě, ale až bude Sárince aspoň rok. Asi to bude zase frisáček, ale to se ještě uvidí, havaňáček, nebo boloňáček by byl taky krásný.
Doufám, že dáš vědět, až malou budeš mít doma, nějak sem teď nechodíte ani jedna, to je škoda.

LenkaK
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2006 17:05
- Nahlásit

Ahojky dámy. Tak jsem konečně tady. Trochu jsme se dovolovali.Taky si dovolovalo naše PC.Nebo lépe řečeno stávkovalo.
Belinka nám za dobu co jsem se tady neukázala břibrala.Zdá se ,že teď je akorát. Včera jsme byli s Belou u hafidoktora.Trochu si tam zdřímla,pak jí pan doktor vzal zoubek a vyčistil zubní kámen.
Verca
Tak konečně bude v okolí další havaňáček s PP. Kdy si pro Eleonorku pojedete?
Na problémy se srstí Phoebe bych ti já osobně doporučila Bea Natur č.19 Lux.reg balsám. Naše Bela měla před časem problémy se srstí. Měla ji vysučenou a polámanou.Taky se špatně česala. Vyzkoušeli jsme různé šampóny a kondicionery,ale nic nezabíralo. Teď už máme klid.

LenkaK
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2006 17:22
- Nahlásit

emikami
To že jsem tady dlouho nebyla není tebou,nemusíš se bát. Byli jsme se rekreovat na Senci a taky nám stávkoval počítač. Janči jsem poslala fotky narychlo,když mě omylem počítač poslech. Teď už snad bude ok. Když jsem se zde zmiňovala o tvých dlouhých článcích bylo to z legrace. Netušila jsem,že se tě to tolik dotkne.Promiň. Fotky ti taky pošlu, neboj. Budou i na webu jen co se k tomu manžel dostane.

emikami
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2006 20:40
- Nahlásit

Tak děvčata, hlásím, že jsme zdárně naočkované a natetované. Jsme všichni celé zelené, to je opravdu děs, Emí má tlamu zelenou, někdo má zelenou i na hlavě vypadají jako pankáči, kdyby sem nyní někdo přišel tak si asi štěně určitě nevybere. Snad to vše dopadne dobře. Očkovaný jsme byli v půl třetí, u tetování pištěli, dcera držela štěně, sestřička mazala barvu a dr. tetoval a já si zacpávala uši, tohle pro mně není, nemůžu to slyšet, opravdu jak když jde prase na porážku.Emí má celou tlamu také zelenou, a to už jsem ji jednou sprchla a už je zase zelená, po akci si hráli a vypadalo to jako že o ničem již neví, pak všechna usnula, před hoďkou se probrala tak jsem jim dala papání, ještě jsem jim musela přidat jaký měli hlad, dala jsem jim jen ráno, pak už ne, aby náhodou zbytečně neblinkali, ale tak hodná štěňátka jako dnes to tady dlouho nebylo, ven z ohrádky chtěli, ale venku se jentak povalovali, nebo něco okusovali, nebo si vlezli do pelíšku, žádná honička nebyla, musím je brát opatrně do ruky, protože je asi bolí vpich po očkování, tak je přenáším jako novorozeně.Nyní už zase spinkají, tak snad už nic nenastane, a bude vše ok.Hlavně že všichni se maličko proběhli, a že se všichni s chutí napapkali. Jsem zvědavá kdy se zbavíme té zelené, jak si drbou to ouško, tak mají zelené i pacičky,už mám zelený i koberec.Sestřička zelenou fakt nešetřila. Byla jsem ale ráda, že přišli ke mně domů, protože 6 štěňat někam tahat, to bych ani najednou nezvládla, byla jsem tak nervozní že jsem musela sakra dávat pozor abych dala to správné štěně na to správné číslo.Doufám, že očkování jsme také nedali jednomu dvakrát a zrovna snad moje Deniska ta po očkování začla hrozně kvičet, asi ji to pálilo nebo něco. No je to pro ně zásah, jedno štěně dceru při tetování kouslo, ale nevím které, fakt u toho hodně kvičeli, hlavně Emily Joy. Je mi jich tak líto, že si tímto musí projít. Musím zjistit pořádně jak to je s tím čipováním, myslím, že náš klub má stále povinnost ještě tetovat, když jsem se ptala, nevěděla to jedna dotyčná přesně, ale to já jsem stejnak měla již čísla vystavené, tak bych to asi rušit nemohla, čipování tady stojí 600kč. to je docela dost , pro 6 štěňat docela pálka, i takto jsem vysolila 3tisíce. Dobrý co. To někde mimo Prahu je to za poloviční cenu. Někde bych to mohla mít levnější, ale nějaká 500 mně zas nezabije, já tady tomu dr. důvěřuji, je moc hodný, klidný a já jsem ráda že ochotně přišel.Také že se na něj mohu spolehnout, byl tady i po porodu Emilky ze sonem, ji zkontrolovat, ač toho měl hodně, zda tam nezůstalo štěně, protože jsem počítala že bude mít dle bříška a dle sona aspoň tři štěnda, tak se mně to zdálo , když porodila jen dvě dost málo a pak nic. Bála jsem se aby v ní nezůstalo třeba nějaké mrtvé, pak by to šlo s kopce dost rychle s fenou, prý. tak jsem si ho radši objednala, a on ji opravdu dost dobře prohlídnul.Zajímavé, mám zkušennosti , že nejlépe vše snáší ta nejmenší štěnda a nyní to je Eisinka.Je moc roztomiloučká, ještě musíme počkat na nějakého hodného páníčka, jsou ale dovolené,tak lidi mají jiné starosti, než hledat štěně.Držte palce ať jim je už jen dobře, ať radši mně zítra vzbudí opět v půl 6 ráno, ať vidím, že je vše v pořádku.Dnes budu asi nocovat, protože je radši budu hlídat.

LenkaK
Lenko, já již nevím, jak to bylo s těma dlouhýma článkama, musela bych se vracet a pročítat, to se mně nechce, ale myslím, že jsem to snad nebrala jako že by se mně to nějak dotklo.No já jsem bohužel, pro někoho bohudík, takový pisálek, jakmile se rozepíši , prostě to jede.Nechápu , jak někteří umíte napsat dvě věty.

No ale včera jsem psala mejlík jedné paní chovatelce, ještě jsem si u něj poplakala trošičku, protože byl o Cherlince, a když jsem dala odeslat, tak mně to navedlo na znovu přihlášení, tak jsem se znovu přihlásila, a dívala se zda to odešlo, někdy se mně to již také stalo, a zpráva odešla, nebo byla v rozepsaných, tehlekrát neodešla a v rozepsaných jsem měla ze zprávy dva řádky. Tak to mně málem praštilo, fakt, už jsem to nemohla psát znovu, když píši tak to jde vše ze mně , nebo od srdce, co na jazyku to na papíře, jako nepřemýšlím, co napsat, a psát to dvakrát, ale napsat ji stejnak musím, ale už to nebude ono. Také jsem tu pár dní nebyla, docela mně dávají štěnda zabrat, a např. několik fotek jsem tu zpracovávala asi 3dny, ani k tomu jsem se pořádně nedostala, no trochu drbu po skype s kámoškou to jo, ale i tak si stěžuje, že jsem pořád někde, oni se chtějí pořád venčit, a mezitím nezbývá moc času, akorát tak vyvenčit velké holky, najíst se, poklidit, a sotva si sednu, probudí se a zase řvou že chtějí ven. Už jsem se nevyspala v kuse fakt 7týdnů, ta vedra mně také vyčerpala, nyní si vychutnávám déšť a chládek. Doufám, že i prckům je fajn. Jsem ráda, že si Eleonorku / jméno se zmněnilo na jejich přání/ bere zrovna Veronika, je moc milá a sympatická a třeba se tam s Lenkou někdy sejdete. Doufám, že ji Eleonorka nezklame, že se jí bude líbit až ji uvidí, a že snad i nějaký ten úspěch sklidí na výstavě. Je to docela takové zvláštní prodat štěně někomu, koho tak trochu znáte, kdyby náhodou něco nevyšlo , tak by si to člověk víc vyčítal.
Kontrolu vrhu čekám příští týden, tak snad nám také vše dobře dopadne. Ještě načouhnu večer. zatím všichni pa.
a Lenko na tebe se fakt nezlobím, jen jsem nevěděla zda se nezlobíš ty, že jsem ti sem vlezla na forum, třeba bys byla radši kdybych tu nebyla, jako chovatelka Bellinky,víš. No snad je vše ok.

emikami
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2006 22:00
- Nahlásit

Tak jsem trochu smutná, šla jsem hladit dětičky když spinkali a zjistila jsem že se asi Denisce vytlačila kýla.Má na bříšku bouličku u ostatních se mně to zdá ok, už jsem měla jeden případ u vrhu B-Betynka, vím přesně že bylo vše vpořádku, v té době ještě tetovala poradkyně chovu,která štěnda též prohlídne a já u štěňat znám skoro každý jejich koutek,už si přesně nepamatuji jak to bylo,ale asi den před tím než si měli přijet pro Betynku jsem zjistila boulička, tak ke mně okamžitě naklusala paní veter. a potvrdila to, novým majitelům to nevadilo a vzali si ji i s kýlou no a nyní to bude asi Deniska, no aspoň že teda ona, když si ji chci nechat, že to není jiné štěně.Myslím, že Betynce s tím zatím nebylo nic třeba dělat, že se to může zas zatáhnout, ale dlouho jsem s nimi nebyla ve styku, tak uvidíme. Opravdu to tetovaní je tak drastické, to je hrůza jak strašně kvičí tak se asi moc napnou. Nemám s tím moc zkušenností , nevím zda by k tomu stejnak došlo nebo zda ne. No uvidíme za pár dní a pak co řekne veterinář.Moc mně to mrzí. Ach jo. Nedávno jsem byla v kontaktu s jednou chovatelkou která prodávala holčičku cotonka s kýlou,scháněla jsem pro někoho štěně cotonka, a prodávala ji také kvůli tomu levněji ale už ji byli asi 3 měsíce, možná se toho každý bojí, ale četla jsem že to není nijak vážné, že když by to začlo dělat problémy, tak se prostě v narkoze udělá jeden,dva stehy a to střívko se zašije, no je to blbý, ta narkoza, ale co by se dalo dělat, ale dělá se to až později. Máte s tím někdo zkušennosti? Škoda že tu není nějaká chovatelka nějakého plemene, také bys ráda získala další zkušennosti.

LenkaK
Jak vlastně vytrhli Bellince ten zoubek, on ji teda nevypadl tak musel už ven, jo? Musela mít asi také narkozu, že.Jak dlouho to trvalo, nebo bez narkozy?

Ferdule
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2006 23:35
- Nahlásit

emikami
Ahoj, právě jsem si přečetla tvoje příspěvky a je mi z toho moc smutno. Deniska bude určitě v pořádku, kýla se může zase zatáhnout. Jedna moje známá si koupila štěně s kýlou a sama se jí zatáhla. Má to asi z toho naříkání od bolesti. To tetování prý hrozně bolí, možná by bylo lepší nechat štěňátka čipovat, to nebolí prý vůbec. Sárinka je čipovaná a chovatelka říkala, že ani nekvilka, když je čipovali. Dřív taky nechávala štěnda tetovat, ale bylo jí vždycky zle od jejich naříkání, tak se rozhodla, že je bude už jenom čipovat a je to v pohodě. Prý je to dražší, ale aspoň má klid, že to štěňátka nebolí.

Romaine
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2006 18:04
- Nahlásit

Áááááááááááááááááááááááááááá....!!!!!!

To nic, já se jen potřebovala "vyřvat!" Napsala jsem totiž docela dlouhej příspěvek a poslala ho - jenže jsem se předtím zapomenula přihlásit (rychle sem si chtěla přečíst co ste tu psali, když sem byla pryč) a ono se to smazalo! Takže teď to zkrátím, protože to už nejde znovu

Měli ste dnes vidět to vítání s Robbym. Měl šílenou radost, běhal po dvoře (babička s ním byla u nás na chalupě) a furt na nás skákal, olizoval nás a prostě nádherné přivítání. Moc mi tam chyběl.

emikami

Tak jak se ti líbí tohle počasí? Lepší něž vedra Pro štěnda asi jo, co? Pro nás ale ne, protože teď bude furt "jako prase" A musela sem zrušit zítřejší cvičák

Verca

Nechceš přijít pak s pejskama na tu výstavu v září v Brně? By se seznámili A chtěla bych vidět Eleanorku a i Phoebe (snad sem to napsala správně) - ta se Robbymu líbila

Nevíte někdo jak bonituje paní Ovesná?

Romaine
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2006 21:03
- Nahlásit

Tak jsem aktualizovala www stránky (www.bisonek.wbs.cz) a přidala Návštěvní knihu - to byl teda horor a připadala sem si jak idiot, ale nakonec to vyšlo dobře.

emikami

Opravdu se omlouvám za všechny ty dotazy, ale nemohla sem to vůbec pochopit, pak sem se vykašlala na návody a udělala to podle sebe a bylo to tam...

LenkaK
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2006 21:13
- Nahlásit

emikami
Belince ten zub nakonec nevypadl. Veta ji dal narkózu a trhal.au! Nejdříve ho trochu uvolnil takovým jauva udělátkem a pak kleštičkama na zoubky vytáhl. Při jednom ji vyčistli zub. kámen ultrazvukem a vyčistil anální žlázy. Prostě generální prohlídka.
Romaine
My asi do Brna pojedeme.Zatím teda nemáme zaplaceno.

Romaine
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2006 21:46
- Nahlásit

LenkaK
To by bylo fajn. Alespoň nějaká "známá tvář" Ale doporučuji zaplatit co nejdřív. Myslím, že už bude konec první uzávěrky. A když vám Belinka přibrala jak chtěli, tak třeba dostane i BOBa! Já teď chodím s Robbym na cvičík, aby tam tak nedováděl - teda zatím jsme byli jednou..

<< 1 ... 72 . 73 . 74 . 75 . 76 . 77 . 78 . 79 . 80 . 81 . 82 ... 398 . 399 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání