| Autor |
Zpráva |
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2006 16:24
- Nahlásit
emikami
Vždyť jsem to tu psala. Je to dokonce na téhle stránce.
Bez vodítka... hmm to mě nenapadlo. Možná by jí to šlo lépe. Já to jdu vyzkoušet i v kruhu. Jen se bojím,aby mi na výstavě nezdrhla. Je to lumpajs
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2006 19:03
- Nahlásit
Teda dva dny sem nejdu a najednou tujsou napsané dvě strany! Ale to je dobře, protože alespoň mám co číst.
Verca
Teda já ti tak závidím, že máš doma dva pejsky! Já chci takýýý! Verčo máš stránky Phoebe? Já tady nemůžu najít odkaz..
emikami
Já ti radím si denisku nechat pokud se ti opravdu líbí, ale jestli si nejsi jistá, tak asi ti nepřirostla k srdci tolik jako by mohla nějaká jiná v dalším vrhu. Musíš poznat, jestli je to ta pravá.
A máš ještě někoho kromě Eisi?LenkaK
LenkaK
Ty čísla jsou blbý.. Mě na výstavě upadlo a musela sem se pro něj ohnout a nalepit ho, což bylo dost blbý a mě to znervóznilo - první výstava a já nevěděla jestli mu to nebude vadit, ale naštěstí dobrý.
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2006 19:35
- Nahlásit
Romaine
Nejhorší je,že se na ně lepí psí chlupy a všelijaké smetí a potom to nedrží. Taky mě to znérvozňuje.
emikami
Našla jsi to co jsem napsala o úpravě havaňáčcích?
|
Candy
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2006 20:52 - Změnil/a: Candy
- Nahlásit
Ahoj, já jsem pouzdro na výstavní číslo sehnala v běžném papírnictví. Pouzdro bylo vedeno jako jmenovka a je i s klipsnou.
Už jsem ho na výstavě použila, jen se mi zdá možná moc velké. Zkusím použít samotnou klipsnu, ke které bych nějak připevnila výstavní číslo.
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2006 20:57
- Nahlásit
Candy
Díky za tip
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2006 21:44
- Nahlásit
Candy
Právě jsem si prohlížela tvoje stránky. Chtěla jsem se zeptat, ta Candyho balíčkuješ nebo nosí jen copánky?
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2006 21:46
- Nahlásit
Candy
zapomněla jsem dodat že se mi Candy moc líbí.
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2006 21:55 - Změnil/a: emikami
- Nahlásit
LenkaK
Promiň já jsem přehlédla dva příspěvky, jeden tvůj o tom stříhání a pak od Ferdule. K tomu stříhání, to se opravdu dělají jen chlupy u polštářků??? Myslím, že jsem ještě zaslechla pacičky dokulata, jako u labutěnek, a že se snad může trochu u zadečku něco vystříhat. Zadeček ji nevysříháváš vůbec?Kolem očí také ani kapku?No ono asi to vyfoukání a rovnou se to musí česat není jen tak, to samé jako u pudla, nikdy to neudělám jako moje střihačka, také mně bohužel u toho bolí dost ruka a záda, když to Britušce udělá stříhačka, tak vydrží být krásná několik dní.
Tak holky, Eisinka je také již zamluvená. Paní přišla s manželem a dvěma kluky, kluci se mně moc líbili, protože jsem tu měla už také dva a ti teda byli hrozní, na takové drzé děti jsem bohužel alergická, takže z toho mám moc dobrý pocit, také mně překvapilo, že takový kluci chtějí pejska vůbec, a když už tak třeba radši pejska než fenku,paní je moc sympatická, i když to bude jejich první, takřka první pejsek, myslím, že to zvládnou dobře, manžel tu byla takový tichý, ale ona si ho Eisinka také omotá kolem prstu až mu bude krást ponožky Doufám, že mu hned nepočůrá třeba papuče Takže Eisinka se tedy dobře předvedla, lítala tu jako zběsila, pak si ten jeden klučina lehl na břicho, měl na hlavě takového ježoura krátkého to se Eisince tak líbilo, že mu stále hrabala po hlavě a olizovala, byla jako opíčí máma která své opičce vybírá blešky.NO a Eisinku si tu budeme ještě užívat týden, protože se ještě jedou dovolovat, tak určitě Eisi ještě něco nabere, a Deniska tu bude mít kámošku.Za týden si pro ni přijedou a já jdu 26.na druhé očkování. to budu zase nervozní. snad to bude dobré. Ještě bych mohla mít tak tři fenky, jak lidi začli volat, a holky to vám povím, do mé knihy mně napsala jedna paní - slovenka - je to tak moc pěkné, že taková slova člověka opravdu pohladí po duši.Škoda že už nemám Denyho a že jí ho nemohu prodat, myslím, že by se tam měla asi lépe než tam kde je, akorát u tohoto pejska nemám moc dobrý pocit z majitele, jinak jsou všichni super jako vždy, až na Lenku, zdá se mně trochu nezkušená vůči péči o štěně, určitě je u ní v dobrých rukou , to jsem si jistá, jen se musí asi trochu víc učit, a získat nějaké informace ale ne jen do hlavy, ale také je se musí naučit praktikovat, no nevím, já tam nejsem, to je můj pocit, třeba je to jiný, ale za týden asi Endy nic nepřibral, a to mně trápí, teda ne týden, asi 4dny.Měl by určitě něco už přibrat, méně papá, tady se poměrně dost ládoval, tak mám o něj trochu obavy.
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2006 22:01
- Nahlásit
Nevíte někdo jestli má Verča www stránky? Ona tady není.
|
Candy
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2006 22:01
- Nahlásit
LenkaK
Díky, srst Candymu nebalíčkuju a copánky mu dělám jen den před výstavou po vykoupání a vyfoukání, aby mu pak srst na hlavě držela do stran na pěšinku. A myslím si, že se havaňákům ani srst nebalíčkuje.
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2006 22:08
- Nahlásit
Romaine
Stránky má,ale zapoměla jsem adresu. Když ji najdu napíšu ji tady
Candy
Proč mu děláš copánky? Aby se mu vlnila pravidelně srst?
Kratochvílovi z Farmyzvířat havaňáky balíčkují.
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2006 22:09
- Nahlásit
Candy
Ahoj, zdravím tě tady a zrovna ti napíši, že máš odpověď na mých stránkách a vzkaz na těch tvých. Jinak tady klidně napiš adresu svých www stránek ať můžou kouknout i ostatní... nebo už jsi tu někdy byla?
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2006 22:09
- Nahlásit
Candy
Teď přemýšlím myslíš copánky zapletené nebo culíky jako má na webu?
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2006 22:11
- Nahlásit
Candy
Á už koukám, že tam mám odpověď. jsem holt pomalá
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2006 22:11
- Nahlásit
Candy
Ty máš havanského psíka, že? Podle tvého oblečení si to asi ty, co mně říkala MartinaClaudi, že se tam bavila s někým příjemným v růžovém, no růžovou nosí Evička no a já si říkala to není možné že by to byla ona, tak jsme o tom diskutovali, léta moc neuměla odhadnout, já jsem říkala , hele to Evička určitě nemohla být, pokud na tebe byla příjemná a že se jí Claudinka líbila. No a to si byla asi ty. Mám fotky také na mém webu, fotila mně to MartinkaClaudí v Brně na výstavě.
Prosím kde máš webové stránky, ráda bych si je prohlídla, tvůj pejsek vypadá také velmi dobře. Odkud ho máš. zajímalo by mně to. Díky.
Napiště všichni své stránky, znám jen LenkyK, ostatní si nepamatuji prosíííímmmm.. a pokud jej máte s pp, ráda si udělám baner a dám si ho ná stránky , pokud souhlasíte, ju???
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2006 22:16
- Nahlásit
emikami
To je výborný nápad! Já taky nemám všechny napsané.. Moje teda jsou www.bisonek.wbs.cz a mám Bišonka frisé s PP
http://www.havanacek.websnadno.cz To jsou stránky Candy. snad to nevadí, že je za ni napíšu. nevím, jestli tu ještě je.
|
Candy
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2006 22:20
- Nahlásit
LenkaK
Tak vlastně ne copánky, ale jen culíky. Dělám to jen kvůli tomu, aby srst držela do stran a aby byli vidět oči. Já jsem výstavní začátečník, takže ještě nemám tolik zkušeností se všemi triky atd. Snažím se aby měl srst do hladka vyfoukanou a češu mu od čumáčku k ocasu pěšinku. Ráda se dozvím další rady k úpravě psa na výstavu.
stránky Candyho: www.havanacek.websnadno.cz
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2006 22:22
- Nahlásit
emikami
Já myslím,že se Endy teprve rozkoukává v novém domově. Je to přece jen změna. Už není se svými sourozenci a mámou.
|
MartinaClaudi
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2006 22:27 - Změnil/a: MartinaClaudi
- Nahlásit
emikami
A mou stránku také znáte ne? http://www.bisonek.websnadno.cz Candy
Dobrý den, nevadí vám že jsem vás vyfotila? Candy je úžasný. Nevíte jaké oblečení by se hodilo ke Claudi na výstavu?
|
Candy
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2006 22:27
- Nahlásit
Romaine
Díky za přidání odkazu na mé stránky, asi zároveň s tebou jsem je sem také hodila
emikami
Ano s Martinkou jsem se v Brně viděla, myslím, že asi okukovala jak to na výstavách chodí. A třeba příště už bude vystavovat.
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2006 22:27
- Nahlásit
Candy
Myslím,že u havaňáků moc triků asi není. Teda já je aspoň neznám. Ty culíky dělám taky. Ty si Candyho upravuješ před výstavou sama? Všimla jsem si tě na výstavě v Brně. Říkali jsme si s manželem,že přece jen se na výstavách budeme setkávat i s jinými havaňáčky než z Farmy zvířat
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2006 22:28
- Nahlásit
MartinaClaudi
Tmavé, aby vynikla.
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2006 22:31
- Nahlásit
LenkaK
Někde jsem se dočetla,že pokud chceš aby pejsek vynikl nemělo by tvé oblečení odvádět pozornost od pejska. Tím myslím třpitivé.
|
Candy
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2006 22:32
- Nahlásit
MartinaClaudi
Vůbec mi nevadí, že jsi nás fotila, já také kolikrát pro zajímavost fotím ostatní. Oblečení bych doporuřila nějaké tmavší (např. tmavší kalhoty), aby vynikla světlá Claudinka
|
MartinaClaudi
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2006 22:32
- Nahlásit
LenkaK
Jako černého?
|
MartinaClaudi
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2006 22:34 - Změnil/a: MartinaClaudi
- Nahlásit
Candy
LenkaK
já četla akorát že nesmí být moje oblečení mít barvu jako srst psa.
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2006 22:35
- Nahlásit
MartinaClaudi
Např. když na sebe navěsíš plno lesklých řetízků nebo budeš mít příliš pestrobarevné triko bude to rušit rozhodčí a bude to odvádět pozornost od pejska. Ty kalhoty, jak psala Candy raději černé nebo jiné tmavé
|
MartinaClaudi
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2006 22:39
- Nahlásit
Ale co bych si oblékla opravdu nevím. Ale hodně tam bývá růžová. Kalhoty mám jen jedny tak stejně budu muset něco koupit. No tu růžovou bych si nebrala aby tam nebylo růžové moc a asi se k Claudi ani moc nehodí. Možná nějákou do hněda jako měla Claudi dřív ouška.
|
MartinaClaudi
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2006 22:40
- Nahlásit
LenkaK
A Vy míváte pruhované kalhoty, že.
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2006 22:41
- Nahlásit