Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Bisonci - frise, havanak, bolonak, maltezak
<< 1 ... 63 . 64 . 65 . 66 . 67 . 68 . 69 . 70 . 71 . 72 . 73 ... 398 . 399 . >>
Autor Zpráva
janča
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2006 12:16
- Nahlásit

emikami
Tak v bytě máme 29 stupňů, Gweny natrvalo opustila svůj pelíšek a chladí se na podlaze v kuchyni.

Štěnda jsou fakt super, jak jsem psala, já bych měla slabost pro Eisinku. Ale jsou nádherný všechny. Ty jo, tak už ses rozhodla pro Dianku. Muselo to být těžký. No ale my na rozdíl od tebe je jen vidíme na fotkách a nejsme s nimi v kontaktu, tak jsi asi rozhodla tím srdcem viď? Tak ať pěkně roste. Mě se to jméno líbí, nechala bych jí ho.
Mě taky pořád zaráží, kolik lidí nejdřív zajímá, kolik Gweny stála a když jim to člověk řekne, tak buď rovnou reagují - no jo, když na to máte! nebo ty jo, to já bych za takový smeták nedal! - to já už nekomentuji, jsou mi ukradený. Nešetřím na dětech a pes je taky pro nás právoplatným členem rodiny, tak nešetřím ani na něm. Takže kvalitní péče, veterinář, krmivo atd.. Jestli se to někomu nelíbí nebo si klepe na čelo, je mi to fakt fuk. A jestli ti instinkt říká, že by to nebyl pravý nový páníček, tak bych taky neriskovala a štěndo bych mu neprodala. Jestli se můžu zeptat, už jsi někdy odmítla vážné zájemce, protože se ti nelíbili?

emikami
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2006 15:50
- Nahlásit

janča
Teda ta fotka je moc pěkná a Gweny je moc hezká , ty ji máš od paní Herčíkové? Mně se totiž občas její štěňata nelíbí, ale některé zase ano,ale když jsou maličký stejnak se to špatně poznává jak bude vypadat pejsek trochu dospělejší a foto také někdy dost mate, stačí že štěně nahodí nějaký ksichtík a už to není havaňáček.Moc se mně líbí její srst. Češeš ji často? Co používáš jako kosmetiku a jak často koupeš. vypadá tak upravená, rozčesaná, a nemá žádné takové jakoby přelámané a suché chlupy,takovou podobnou srst má Emí, u ní jsem neměla problém s česáním, ale my jsme když to přerostlo dali vždy ostříhat. I očička má čistý, také bych se zeptala co používáš a jak často očička čistíš.Myslím, že takto podobně alespoň barvou by mohla vypada Dianka,nyní již Deniska. Budu jí říkat Deny, Deniss. ale ještě musím najít ve jménech jak se to píše, určitě to bude mít víc výrazů.Na Dianku jsem si nemohla nějak vzpomenout a tím že to začíná na Dia, to je jako Dia-potraviny, Diabetik, atd. a kdyžl už jsem si na to vzpomněla tak i na ostatní slova.

Tak vážné zájemce, po telefonu ano, ale o těch nemohu říci že to v každém případě byli vážní zájemci, prostě se mně nelíbilo jejich jednání, a nebo jsem to udělala tak, že někdo se rozhodoval mezi pejskem a fenečkou, a já měla třeba fenečku a pejska již ne,a jelikož se mně ta osoba nelíbila tak jsem jí začla říkat že by pro ni byl vhodnější pejsek, kvůli hárání, atd. tak se mně to podařilo,ale nebylo to často. Nejsem jediná z chovatelů, která by odmítla zájemce.
A osobně? Tak to jsem měla štěstí, že ne. Ale jednou tu byli lidi se podívat na štěně, vlastnili velkého psa, lehli si na zem a hráli si s malými štěňaty, zrovna je upotalo štěně, které bylo dávno zamluvené a oni si s ním začali hrát, válet ho po zemi, a já už u toho dosti šílela, avšak jsem nevěděla jak to zastavit, byli to mladí lidi, také byli docela cítit,a pak říkali že se asi ještě budou brát,atd. přitom předtím jsem s paní mejlovala a bylo to ok, a měli opravdu jako velký zájem, tady to pak tak nevypadalo. Ale já věděla, když odešli, kdyby mně kontaktovali, že si ji vemou, tak jim řeknu že už je zamluvená, prostě vím, že bych jim holčičku neprodala ani náhodou. Jsem ráda, že jsem tohle nemusela řešit osobně, asi nevím jak bych z toho vybruslila, tak dobrá nejsem, ale od té doby, radši lidi držím dál od štěňat, kor když nejsou ještě očkované, atd. Do teď mně to štve , že jsem to tenkrát nezastavila, že jsem třeba štěně nevzala a nedala zpět do bedny. Jsem ráda, že jsem kápla zatím na samé dobré lidičky, kteří se mně líbí, jen jedna paní, tam to docela krachlo,koupila hlavně pejska pro syna,je k tomu určiá historie,ale nakonece právě že nevím, jak to dopadlo, tak mně to docela štve, už tady mně ten její kluk lezl na nervy, a nyní mně vadí že o pejskovi nic nevím. Jednou jsem ji psala, že bych chtěla jen informace jak se má, a neodepsala mně.Bylo by to na dlouhé vyprávění ale soukromé.Jsou z Prahy, nebyl by problém někdy sednout do auta a jet se podívat ale když si představím že bych se s nimi měla setkat, není mně z toho dobře, a tak doufám, že se pejsek má dobře, nic jiného mně nezbývá, kdybych to věděla, neprodala bych ,ale paní byla velmi hodná, laskavá a hodně pejska chodili navštěvovat,ale ,ale, ale, .....nevím jak to veřejně vysvětlit.
Emí ta je pečerná vařená v koupelně kde je relativně chládek,na pvc, Brituška ta leží v úložném prostoru pod postelíl, přízeň mně zanechává Kamilka, která leží většinou u balkonových dveří. Nyní si lehla na takový polštářek ze satenu, či co to je, ono to asi trochu chladí, já ten polštářek dala na dráty od stojací lampy, štěnda mně tam začla po tom tancovat, tak je nyní schoulená na tom polštářku. Už to zase začíná, stále jsem tu udržovala 28st.ale už se to zvedá.Od 3hodin do 8-9h. do večera je tu nejhůře.

V kolika týdnech sis brala Gwen, měla už pigment na čumáčku? nepamatuješ si to? Má asi černý pigment že? a to i kolem očí,? je opravdu sytě černý nebo hodně tm. čokoládově hnědý. fakt se mně moc líbí.Chodíš na výstavy?

janča
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2006 16:11
- Nahlásit

emikami
No nám se Gweny taky líbí!
Z kosmetiky používám beanatur, teď jsem nedávno koupila vybělovací šampon a jsem s ním spokojená, zdá se mi, že jí to oživilo dost barvu. Ona je sice krémovější,ale zdála se mi delší dobu taková šedivá, ale teď je to v poho. Češu každý den, občas se jí nějaký minipucek udělá, tak ho vystříhnu a dávám si víc záležet. Kolem očí jí to stříhám, nijak je nečistím, jen když se mi jednou zdálo, že tečou, tak jsem jako u dětí nasadila Opthal a docela fungoval dobře.
Mám jí od paní Herčíkové. Kupovali jsme jí v 9 týdnech, neměla ještě úplně dopigmentovaný čumáček, teď už ano, je černý, ale teď mi přijde, že tmavě hnědý, ale to je asi tím sluníčkem a geny, její praděda ho prý měl hnědý. Na výstavy nechodím, protože jí chyběli 2 dolní zuby a zřejmě to tak zůstane, 2 další po zatím částečném přezubení nedorostli. Ale nám to nevadí, s výstavami jsme od začátku nepočítali. My jsme si jí vybrali prostě srdcem, až pak nám p. Herčíková řekla, že s touto bychom asi s největší pravděpodobností nemohli vystavovat, ale my jsme se už nerozmysleli. Okouzlila nás a tak jsme jí vzali tak jak byla. I s vadami. A nelituju. Je super, klidná, ale zároveň vstřícná povaha. Prostě je to naše 3. dítě, po těch dvou lidských.

janča
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2006 16:25
- Nahlásit

Tady je ještě jedna. To je nejoblíbenější hračka naší Gweny. Holky jí obětovaly svého plyšáčka dalmatinka a Gweny ho fakt miluje. Už se jí podařilo zlikvidovat mu čumák. Zatím ale plyšák drží. Až ho zlikviduje a já ho vyhodím, určitě ho bude hledat.

Můžeš kouknout na www.gwen.websnadno.cz tam má fotek daleko víc.

emikami
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2006 18:23
- Nahlásit

janča
Takže má dole jen 4 zuby místo šesti? No tolerované je celkem 6 zubů chybějících myslím P1 a M3 nebo obráceně, musela bych se podívat, ale přední to být nemohou to by ti ji ani neuchovnili , takže ji nebudeš moci udělat bonitaci? a uchovnit. to je ale velká škoda. To ale jak si psala o těch penězích, že se každý diví za kolik sis ji pořídila tak pokud ji chyběli dva zuby už předtím, musela ti ji p.H. prodat s velkou slevou, takže by to nebylo tak hrozné. Vypadá opravdu moc mile.Moc se mně líbí.
S tím čumáčkem, tak to jsme tak trochu příbuzné přes psi, nebo vlastně naši psi by byli tak trochu příbuzné pokud si nechám Denisku. Protože má taťku Enjiho, to je odchov od p.H. a právě nyní nevím, zda má tátu s hnědým čumákem nebo spíše dědu, a tady se to trochu předává dál. Enji prý měl černý čumák, a pak mu hnědnul, a různě se prý mnění , někdy ho má až skoro růžový a kolem očí má tm hnědou. Ale čumák má být co nejsytější právě v létě když je slunce, ne aby hnědnul sluncem, ale měl by spíše tmavnout, pak na zimu by ji to mohlo zase zhnědnout pokud k tomu má dispozice. Deniska ten čumáček ze zhora má ještě celý růžový jak prasátko. Dnes jsem zase přemýšlela zda si nemám nechat Elizabetku, opravdu nevím, jsou milé obě dvě, asi to možná nechám volný i pro případné zájemce až do kontroly vrhu a pak se prostě rozhodnu. Jinak si nevím rady. Když ti jsou blízké obě dvě, je to těžké, jeden den zlobí jedna, a druhý den druhá, jeden den se mazlíčkuje jedna a druhá se nechce ani nechal podržet. takže člověk neví. Na web juknu, ale nejdříve musím do studené sprchy, nebo se mně ty nohy uvaří, a mozek asi také, zase bojuji s 30ti stupni. i s fukarem, i s osuškama, tak je to možné?Já se z toho asi už zblázním. Ještě odkud jsi.???Konečně se začínám trochu tady ve vás vyznávat.
Je mi trochu divné, že LenkaK přestala zcela psát, jak má ode mně Bellu Miu, doufám, že to není tim že jsem tu já. Možná je na dovolené, pokud by ji to ale vadilo, klidně jí mohu tuto dizkuzi vyklidit a přispívat sem nebudu. Je mi to trochu nepříjemné. Sice ostatní také zaostávají, ale přece jen někdy písnou, ale LenkaK se tu neobjevila již pěkně dlouho. Pa.

janča
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2006 18:34
- Nahlásit

emikami
Ano dostali jsme řádnou slevu, to je v pohodě. Nejsem se si jistá, zda bych se výstavám věnovala i kdyby byla "dokonalá". Na pár jsme se byli podívat, ne sice s havaňáky, ale moc mi to neříkalo.
Jsem z Č. Budějovic, tady se teď zatáhlo a je jen 27 stupňů. Ale to už je paráda.
LenkaK mi posílala nějaké aktuální fotky Belly-my se osobně neznáme, já jí jen o ně požádala, psala, že jim nechodí moc počítač a že na diskuzi teď dlouho nebyla. Nemyslím,že by to bylo tebou. Je to náhoda. Navíc je čas dovolených, prázdnin, je tu dost mrtvo.
Takže ještě nejsi úplně rozhodlá! Tak to zřejmě rozhodne případný zájemce? Uvidíš, někdy sehraje hlavní roli náhoda a bude rozhodnuto. Musí to být fakt těžký.

emikami
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2006 19:09
- Nahlásit

janča
a pošleš mi Bellu Miu taky? nebo ty fotky má na stránkách.No nerada jsem vztahovačná, ale také bych tu nerada někomu překážela. Snad se to vyvrbí.

Máš pěkné stránky na tom websnadnu ani jsem netušila že to takto jde. všichni mají ten vršek jinak, takhle se mně to líbí víc. a také máš moc hezké děvčata. No je vidět, že Gwen je také ráda v postýlce, a také ráda škemrá o papání, no jo, oni jsou všichni dost stejně roztomilý.

Jo ale jednu věc, už jsem se toho všimla také zde jedné přispěvovatelky myslím, že tam máte foto a nezadáte tam příkaz aby se foto zvětšilo, což je škoda, protože takto je vidíme jenom maličké. MartinaClaudi to tam má, a je to pěkné když si člověk může prohlédnout krásnou fotku větší.

Romaine
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2006 19:40
- Nahlásit

janča

Ahoj jani, chtěla sem se zeptat...ty máš ten placený websnadno, že? Máš ten za 50 nebo za 100? Já mám ten free a přemýšlím kvůli tomu placenému kvůli návštěvní knize nebo diskuzi a tak bych chtěla vědět jak to tam je...

Romaine
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2006 19:44 - Změnil/a: Romaine
- Nahlásit

emikami

Taky sem si říkala, že sem nechodí, ale i kdyby to bylo tebou, tak tuto diskuzi neopouštěj! Nemusí tvoje příspěvky číst ani ti psát a nás ostatní zas tvoje dlouhé příspěvky potěší! Navíc, kdo by to tu udržoval v chodu

Takže ty sem choď a komu to vadí si nějak poradí sám.

My máme v bytě chvílemi i hůř jak venku. Hlavně večer. tady se drří těch 30 a venku už je dávno míň! Někdy mám chuť jít spát na balkón!

emikami
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2006 20:53
- Nahlásit

Romaine
Děkuji to je od tebe moc milé, tohle vždycky potěší a věřím že to myslíš upřímně.

Na websnadno si ale můžeš dát knihu návštěvní i na to naplacenou, já to zakládala MartiněClaudí a jde to normalně.

Před chvilkou u nás sprchlo, tak jsem začla všechno otevírat, začlo to tak foukat že jsem nemohla mít ani průvan, pršelo s větrem tak že mně pršelo do bytu, tak jsem to zase musela zavřít, během 5minut to přešlo tak si říkám, fajn,určitě se ochladilo, vypla jsem ten můj fukar a vše zotvírala na obě strany a ono se to ani nehnulo a zase sauna. stále se mně tu drží 29.5st. ale myslím že tak za hodinku by to mohlo trochu být lepší.Jdu se podívat na můj starý web na websnadnu, že bych si tam ještě dala nakonec také návš. knihů? ale já tam skoro nechodím, jen když napíšou, že jsem se dlouho nepříhlásila tak se přihlásím, frknu tam nějakou fotku a zas končím.ale kniha by tam být mohla, ale je tam odkaz na mé nové stránky. podívám se jaké tam jsou nyní možnosti toho panelu. Jdu na to holky.

emikami
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2006 20:54
- Nahlásit

Romaine
No já bych šla spát aspoň do ledničky, lepší do mrazáku. Tam by mně určitě přestalo všechno bolet

Romaine
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2006 21:12
- Nahlásit

A jak to jde? Jako aby tam mohli oni psát? Děkuji za pomoc!

emikami
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2006 21:30
- Nahlásit

Romaine
Tak jsem si to mírně pozmněnila, dodala jsem tam volná štěňátka a změnila jsem horní lištu, jen jsem dala jinou barvu než má Janča, aby to nebylo stejné. Jako knihu návštěv jsem dala další položku a tím se dostanou též ná mé stránky a tam už by ji snad každý našel.

Normálně se někde zaregistruješ, zkopíruješ si ten kod a vloží se na tu stránku. Nevím zda bych si to ještě přesně pamatovala.Nyní nevím jak to má Janča, jestli to má placené tak to jde asi hned po kliknutí u Martiny se ale z toho kodu napíše návštěvní kniha a tam se klikne a je to tam.Mají to i na jiných odbornější webech takto, tak proč ne na websnadnu.Máš skype? já jsem Dagmar na skype. nebo icq a to 214-559-018 Míša

emikami
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2006 21:41
- Nahlásit

Romaine
Už vím , předělala jsem si to, jukni - www.havanskypsik.websnadno.cz ten kod co si zkopíruješ si musíš vložit - nahoře jsou takové šipky , >< - tohle tam je myslím, na to se klikne a hned za tím co tam je napsáno návštěvní kniha, tak se to tam zkopíruje a dá se uložit. pak normálně vyjedeš ze stránky zcela , a podíváš se a je to tam.poradila bych ti přes skype, nebo ti ho tam klidně vložím, ale to bys mně musela dát heslo, a jsi už zaregistrovaná někde, já to mám na BlueBoard.cz ten kod je dole a musí se zkopírovat celý i s těmi šipkami na začátku a na konci.

emikami
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2006 21:46
- Nahlásit

Ale Janča to má jinak, buď to má jinak dělané nebo je to tou knihou , jiný typ, nevím, počkej, až se tu objeví. nebo to zkoušej.

janča
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2006 13:34
- Nahlásit

Romaine
Ahoj. Já mám neplacený websnadno. Knihu návštěv jsem našla na gbook.ftt.cz - tam se zaregistruješ-oni ti přidělí adresu. Pak si na websnadno přidáš podmenu Kniha návštěv a tam zkopíruješ celou přidanou adresu z gbook.ftt.cz. Pak ti když někdo klikne na knihu kniha naběhne. Jen k tom kroku myslím 5 musíš zadat ne text a obrázek ale odkaz. Úplně přesně už si to taky nevybavuji, ale myslím, že to zvládneš. Kdyžtak napiš.

janča
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2006 14:26
- Nahlásit

emikami
Díky ještě za připomínku k fotkám, vůbec jsem si nevšimla, že je ta možnost. Koukni zpátky na gwenďi web, vložila jsem tam jednu fotku a funguje to - alespoň doufám. Tohle jsi myslela?

Romaine
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2006 17:15
- Nahlásit

Moc díky za pomoc. Snad to nějak zvládnu, když už jsem zvládla ty fotky... Ale vrhu se na to až o víkendu. Jinak, zítra ráno na mě myslete, jdem poprvé na ten cvičák, tak to bude..zajímavé...

emikami
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2006 19:00
- Nahlásit

janča
Ahoj. No já jukla ale zatím jsem žádnou nenašla , asi mně budeš muset napsat která to je fotka, která se po kliknutí zvětší.

Jinak děkuji za déšť, déšť, déšť, a chladivý vzdoušek, ale příští týden to zas nebude jiné.

Romaine
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2006 10:13
- Nahlásit

Tak jsme byli na tom cvičáku a jsem spokojená. Dne nám napřed dal pár rad a tak a pak jmse trénovali ke mně. No, asi takhle. Za kokino a bez cizích psů mu to jde pěkně a dokonce velmi pěkně, ale uvidíme časem se psama. Samozřejmě, že vím,že se vše nenaučí hned, ale bylo by to fajn

Janik
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2006 16:19
- Nahlásit

Ahojky holky!!!
Tak už jsme s Andym doma z tábora.
Jsem strašně moc unavená a Andy taky.
Bylo to tam opravdu super a Andoškovi šlo agility na 1.
Večer vám tady napíšu více a přidám i nějaké fotečky ale teď si půjdu lehnout, protože se mi chce spát.

Romaine
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2006 09:46
- Nahlásit

Janik
Vítám tě zpět. A těším se na fotky.

janča
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2006 14:59
- Nahlásit

emikami
Ta co se zvětšuje, je úplně ta poslední ve fotogalerii.

Janik
Taky se těším na fotky a vyprávění, co jste všechno dělali!

janča
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2006 15:04
- Nahlásit

A holky hele co jsem ulovila o víkendu za fotku! Je sice hrozná technicky, ale ten jazyk stojí za to ne? Kdy se to takhle povede!

Janik
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2006 17:18
- Nahlásit

Ahojte holky!
Dneska večer odjíždím s tatkou do Švýcarska.Budu tam 2týdny na brigádě u koní.Chci si totiž vydělat nějaké penízky na štěňátkopokud mi ho rodiče dovolí.
Chtěla jsem sem dát fotečky z tábora a napsat vám, jak tam bylo a co jsme všechno dělali ale potřebovala bych na to moc času a ten teď vůbec nemám.Slibuju, že jak přijedu, tak to tady zahltím vykládáním a fotkama
Toto je fotečka z prvního venčení na poli(to byl ještě Andy okoupaný a bylo to poznat, že je to Bišonek )

Janik
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2006 17:19
- Nahlásit

No a ještě jedno fotečka z některého raního venčení.Zase na poli.

Janik
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2006 17:21
- Nahlásit

Verca
Ahoj Veru.
Chtěla jsem se zeptat, ty jedeš vystavovat Phoebe do Brna v září???

Verca
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2006 21:03
- Nahlásit

Janik
Ahoj Janičko, ne nejedu. Ty tam jedeš? Už se těším, až napíšeš svoje zážitky a dáš sem nějaké fotky z agility.

Janik
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2006 21:13
- Nahlásit

Verca
Nejedu.
Jo určitě je sem všechny napíšu.
Tak už jedu do švýcarska!
mějte se tady všechny krásně a jak dojedu, tak vám všechno popovídám!
Ahojky!!

Romaine
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2006 22:25 - Změnil/a: Romaine
- Nahlásit

Hezký večer všem přeji..
taky se jdu rozloučit, protože zítra odjíždím na týden do Francie, takže doufám, že pak bude co číst Takže se tu mějte a pište, pište, pište

<< 1 ... 63 . 64 . 65 . 66 . 67 . 68 . 69 . 70 . 71 . 72 . 73 ... 398 . 399 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání