Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Bisonci - frise, havanak, bolonak, maltezak
<< 1 ... 54 . 55 . 56 . 57 . 58 . 59 . 60 . 61 . 62 . 63 . 64 ... 398 . 399 . >>
Autor Zpráva
Romaine
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2006 13:59
- Nahlásit

LenkaK

Jo, to mi jde taky Ale tak to bylo jako úvod o mým pesanovi. Stejně by se mě pak na to lidi ptali

Na výstavě v Brně jsem teď opravdu byla. Seděla jsem na straně naproti rozhodčím, ale ne úplně. Spíš na druhé straně, vedle mě byl ještě Němec se 3 bišonkama a my šly ze všech bišonů 1. a pak ještě o nejhezčího psa plemene, ale to vyhrála jedna fenka - fakt si to zasloužila.

Pokud mi někdo poradí jak, tak sem hodím fotky. Ale fakt nevím jak...

LenkaK
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2006 14:07
- Nahlásit

Romaine
A po levé ruce jsi měla Havaňáka. Fenku která se chtěla kamarádit s tím tvým pejsou,že?

LenkaK
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2006 14:10
- Nahlásit

Romaine
Návod najdeš na str. 56,57 této diskuze. Mně se to ještě nepovedlo sem hodit

Romaine
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2006 14:25
- Nahlásit

LenkaK
Jo, přesně tak. Nevím jak nakonec dopadli. Nebo to jsi byla ty?

Romaine
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2006 14:28
- Nahlásit

Janik
Díky za gratulaci!

Je z Mitterovy Pily a podle papírů je Berry. Chovatelka je paní Květuše Tomková - skvělá paní - doporučuji

Připadá mi, že všichni bišonci budou i v 15 letech řádit jak štěňata. Nevěřím, že se Robby někdy zklidní

LenkaK
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2006 14:30
- Nahlásit

Romaine
Ano byla jsem to já. Dostali jsme CAJC V1, ale BOBa dostala konkurence. A s tím jsem počítala,protože ho dostávají všude.
Viděla jsem na stole krysu o které tady píšeš,tak mě napadlo jestli jste to nebyli vy. Jak je svět malý

Romaine
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2006 14:34
- Nahlásit

Jo, to je ) Tak to vám gratuluju. Většinou to dávají cizincům a nebo těm známým... Ale Robby na to opravdu neměl chování

No, jenže já ty fotky nemám na netu, jen v počítači, tak to sem asi nejdou dát, že?

LenkaK
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2006 14:37
- Nahlásit

Romaine
tak to nejde.
Já se ti taky gratuluji.
Belinka zatím ve své třídě feny chodila sama,ale když jsme šli o BOBa ,tak se taky otáčí za pejskama kolem sebe.

LenkaK
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2006 14:40
- Nahlásit

Romaine
Na těhle jsou dobré informace a tipy. Včera jsem je našla a prohlížela do noci. http://www.nahaci.cz/stranky/p_vystav1.htm

Romaine
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2006 14:41
- Nahlásit

Přesně to dělá Robby. Taky jsme šli sami a pak o BOBa dobíhal tu fenku před náma

Nejde to ani do té galerie? To je blbý. Na placení stránek fakt nemám

LenkaK
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2006 14:45
- Nahlásit

Romaine
Nevím jak se to dělá,ale jde si udělat Web zdarma. Naše Belinka má taky stránky

Romaine
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2006 14:46
- Nahlásit

Tak třeba někdy se mi to podaří. Teď už ale musím jít do práce, tak zatím ahoj...

LenkaK
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2006 14:47
- Nahlásit

http://www.havanais.wz.cz/fotogalerie.htm
tak zatím ahoj

janča
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2006 15:37
- Nahlásit

Romaine
Ahoj. Vítám tě taky.
Co se těch fotek týče,stačí si založit galerii tady na cz-pes nebo mít fotky někde na netu. Pak se drž návodu, který už tady několikrát dávala Aknah. Funguje to dobře, ale nejdřív musíš ze svého počítače dát fotky opravdu na net.

janča
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2006 15:41
- Nahlásit

A pak to vypadá takhle.

To je naše Gweny. Už skoro 6-měsíční fenka havanského psíka - má tady na cz-pes fotogalerii Naše psí láska Gwen

Verca
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2006 17:02
- Nahlásit

LenkaK
Leni, Romaine tady už asi není. Ale není to ta slečna, která měla červené třičko a černé kalhoty? Její pejsek se pořád otáčel po naší Phoebe a dokonce říkala, že je to jeho první výstava, tak by to mohla být ona. Ten bišonek se mi hrozně líbil, byl to takový rošťák a to je něco pro mě.
Klidně mi ty fotky pošli itakhle veliké.

Romaine
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2006 17:46
- Nahlásit

b]Verca[/b]

Už jsem zase tu a ano, byla jsem o já (červené triko, černé kalhoty). Robby opravdu rošťák je Bohužel já nevím, kterou psí slečnu myslíte, protože on běhal za všema, ale možná mám tušení... Pokud jste byli naproti nám...?

Romaine
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2006 18:03 - Změnil/a: Romaine
- Nahlásit

A nevíte někdo, kde se dá zdarma založit webová stránka? Nebo kde ji máte vy? A pak napsat nějak jak to udělat, protože se v tom vůbec nevyznám...!

Verca
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2006 20:40
- Nahlásit

Romaine
Ahoooj, byli jsme na proti tobě a seděla jsem se sestrou na dece. Když jsme zkoušeli v kruhu, tak jsme šly za sebou a něco málo jsme prohodily. Já jsem řekla, že jsme tu poprvé a ty taky.
Já jsem měla černou sukni a zelené pruhované tílko.

To jsme my. A přítel pořád fotil vašeho pejska, žádného jiného bišonka na fotce nemáme. Asi se mu nějak moc líbil.

Můžeš použít stránky. www.webzdarma.cz www.estranky.cz www.websnadno.cz Je tam pěkně návod, takže to jde hodně jednoduše. Mají už přímo šablony a ty jen vyplňuješ. Pro mě nejjednodušší byly ty estranky.cz

Ferdule
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2006 23:44 - Změnil/a: Ferdule
- Nahlásit

emikami
Ahojte,
tak jsem se po delší odmlce zase dostala na fórum. Byli jsme na chatě, bylo prima počasí, dneska jsme se v tom příšerném vedru vraceli domů. Před chvílí jsem volala kamarádce z práce, jak se rozmyslela se štěńátkem a už mají doma holčičku bišonka frise. Chtěli štěně hned teď o prázdninách, aby se mu mohli věnovat a čekat až do půlky srpna jim přišlo moc dlouhý. Tak mají holčičku Betynku a je jí 9 týdnů. Prý je kouzelná a všichni se do ní už zamilovali. Četla jsem si, že si stejně jednu holku chceš nechat, tak se snad na mě nebudeš zlobit, že jsem dala naději a ono to nevyšlo. Určitě ta krásná štěňátka umístíš do dobrých rukou. Jsou kouzelná, hned bych si jedno koupila., doma by mi to ale asi už neprošlo. Dívala jsem se na tvoje stránky, máš je moc a moc krásný, video je úžasný nápad.
Sárinka se na chatě pěkně vyřádila, teď spí, jako zabitá. Je to vodní pejsek, vidí rybník a hned do něj skáče, vůbec se vody nebojí, jsem překvapená. Nevěděla jsem, že jsou bišoni takový potápky. Jak se vede štěňátkům? Určitě mají tu nejlepší péči.

emikami
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2006 00:01
- Nahlásit

Ahoj. No vy už asi všichni spíte, ale to zírám, jednou se sem nepodívám, a takhle se to tu rozjelo. No doufám, že se najde ještě někdo kdo se umí rozepsat LenkoK jako já, protože když se mluví o psech je toho fakt spoustu.
Romaine
Také tě vítám, a také jsem to moc nejdříve nepochopila jak sem dát foto, ale návod Aknah mně nakonec pomohl a je to fakt hodně jednoduché,ještě si to po delší době pamatovat, je to blbý že musí být ale někde na webu, ne jen z pc. Takže když sem chci dát nové foto, nejdříve si je musím dát na web, a pak teprve sem.
Pokud nemáš žádný program na tvoření webu a neumíš HTLM tak webzdarma nedoporučuji, já teda estránkám moc nerozumím, myslím , že nejednoduší to je na www.websnadno.cz tam si opravdu můžeš založit jednoduše jen jednu stránku, určitě když se tam chvíli pokocháš tak na to přijdeš. Zřejmně máš moc hezkého pesana, tak ho sem koukej co nejdříve hodit.

LenkaK
Lenko, v čem upravuješ ty fotky, jako zmenšuješ, to je také jednoduché jak facka, pokud ti to dělá jen manžel, v nějaké programu napiš co to je za program, zkusím ti poradit zda to budu vědět. no snad ano.
Já upravuji fotky v zonneru a pak mám stažený z netu zdarma prográmek a je fakt jednoduchý a šikovný, jen tam klikleš na něco a dát zmněnit velikost fotek a napíšeš si tam velikost jakou chceš. Ten program se jmenuje Photofiltre , takže když si to zadáš do vyhledavače, a dáš stáhnout, tak si to uložíš nejdříve na plochu, a pak dáš spustit, a máš ho tam a můžeš používat. Také se dají v programu každém fotky oříznout, též jednoduchá věc, někde se ti třeba objeví na fotce pantofle, nebo kus dveří, atd. a nechceš to tam mít, tak to prostě vyřízneš, nebo jen psa, okolí je třeba nezajímavé.

Jinak pro všechny, dnes i včera jsem se dost vařila, v bytě 29.5st. jestli to bude ještě zítra asi začnu panikařit. Pomáhá mně trochu si namočit ponožky do studený vody a dám si je na nohu.Fakt balada. No pejsi samozřejmně funí, i když jsou skoro dohola, cecíky se jím nalívají mlékem a mají je vařící, tak je občas chladím. Je to fakt hrůza a já mám ještě k tomu zrovna štěnda a ani netuším jak to snáší, ale asi také nic moc, jsou rozházené po bedně a spí celý den jak leklý. Už aby sami papali a také se mohli napít vodičky, když by měli žízeň. Je přesně půlnoc. asi také půjdu do hajan, nyní se dá už trochu dýchat.Tak dobrou, všichni.

emikami
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2006 00:11
- Nahlásit

Ferdule
No né, také noční pták, jo, já myslela, že už všichni spí. Jasně , že se nezlobím, už jsem na to i zapomněla, žes o tom mluvila, no snad si holčičku nechám, ale ještě čekám na jedno rozhodnutí a pak to proberu s rodinou,pokud ne nyní snad příště.Jak se daří štěňátkům, no snad to jde. ti mrňavý jsem začla přikrmovat, takže nic jiného nedělám, než se starám o ně a někdy je to docela lítačka, nejlepší je když se tam někdo vykaká a pak to všude rozdupe, tak to mně vždy potěší .To víš, že se bojím jak jim asi v tom vedru je, no snad to snáší lépe než já. Začínají se to docela dobře učit, bumbat mlíčko s talířku a kašičku vylizovat a také namočené granulky které jsem dnes nerozmačkala, také papkali,některým to bude trvat déle, a někdo je dravec a pustí se do toho jako kdyby věděl jak na to.No na chatě, nebo kdo má baráček, tak těm fakt závidím, protože panelák je na tohle fakt děs. Také bych se přestěhovala, ale kdo by ten baráček opravoval to nevím. Že prý by to byla jednou střecha, pak zas něco jiného. Tomuhle fakt nerozumím, ale pro mně a pejsky by to byla balada, a to hlavně , že by asi ještě nějací pejskové další se stali členy naší rodiny. Tady jde hlavně o to venčení, protože chodím na dvakrát, teda chodila jsem, protože jsem měla pesany 4, nyní mám tři , tak se mně s jedním pak nechce tak je beru najednou všechny, Bišonky jsou na vodítku a Brituška je volně, pokud nezahlídnu v dálce psa, pak ji radši přivolám a též je na vodítku dokud pesan není z dohledu. Ale je lepší chodit na dvakrát s dvouma pesanama než jednou ze třema. To je docela náročné, alespoň s těmi mýma, protože Emi ta by sežrala každého psa co by šel kolem a každému chlapovi by nejradši kousla do lýtka. nevím proč chlapy, na ženské to nedělá. Tak nyní už fakt dobrou.

Ferdule
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2006 00:53
- Nahlásit

emikami
Jsem noční pták, většinou chodím spát poslední. Dovedu si představit, jaké vedro je v paneláku. My naštěstí bydlíme ve starém činžáku a je tu docela příjemně. Týden jsme měli zavřeno a stažené žaluzie a je tu 26 stupňů, to jde. Sárinka je od 17 hod. "mrtvá", vždycky, když se vrátíme z chaty, tak takhle dospává. Na zahrádce pořád lítá a teď už dokonce začala hlídat, tak nemá čas odpočívat.
Jak to, že už máš jenom 3 psy, co se stalo s tím 4.? Snad ne nic smutného.
Sárinka zatím běhá ke každému a s pejsky si moc rozumí, zatím s ní nejsou problémy.

Romaine
Ahoj, taky tě vítám. Jsem tu poměrně nová a také máme Bišonka Frise, holčičku Sárinku a celá rodina ji moc miluje. Hlavně manžel, který o ní původně nechtěl ani slyšet. Teď mu spí na polštáři, tedy mezi námi a on je z ní úplně hotový. Je to hold naše zlatíčko. Taky má tvůj Robby tak rád vodu? Sárinka je jako potápka, když vidí vodu, může se zbláznit.

Aknah
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2006 09:41
- Nahlásit

Ahojky holky, teda vy jsre byly plodne,

Janca jsem rada, ze purina chutna, lupy zmizely a Gwenda je krasna holka, u nas to vypadalo naprosto stejne

Fredyho jsem neutopila, Fredy miluje vodu, bud byl od bahna, nebo ve vode, takze nebyl chudak celych pet dni cesany, to proste neslo. muj maly bufetak byl v sedmem nebi, po taboristi vzdycky neco nasel a meli sjem s sebou dve male deti a po tech si taky prisel na sve

na tom jezu by si moc nezaplaval, spis by se utopil, protoze my jsme meli co delat sami se sebou, chytat lod, chytat veci, co nam uplavaly a jeste psa bych asi nezvladla, proud me vlacel cca 150 m po kamenech

ale jinak to bylo naprosto uzasne, bezvadne a pokud to vyjde v srpnu jedem znova

janča
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2006 10:59
- Nahlásit

Ahoj holky,
vedro je fakt strašný, ale má se to zlomit, tak snad bude líp. Gwenďa je hrozný nezmar, ale v těch vedrech někdy vytuhle i venku. Třeba takhle:

emikami
V paneláku to musí být fakt hrůza. To tě a hlavně všechny pesany fakt lituju. My naštěstí bydlíme ve zděné bytovce, tak tam to jde. A v práci mám 22 stupňů, je tu paráda! Všichni zákazníci se tu i zdrží déle, aby nemuseli do toho vedra
Aknah
Fredy musí být pěkné číslo, jak to tak čtu. Teď jsem byla na stránkách paní Herčíkové, má zase krásná štěnátka a emikami taky, tedy mít větší byt a víc času, nevím, nevím, zda by mě to nezlákalo.

LenkaK
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2006 16:22
- Nahlásit

Verca
ahoj,posílám ti (pár) fotek.

LenkaK
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2006 17:04
- Nahlásit

emikami
Myslím,že s tím mi moc nepomůžeš. Je to Cyber-shot Viewer a vše tam je v angl.

LenkaK
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2006 17:13
- Nahlásit

Verca
Veru nejedeš do Bratislavy?

Verca
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2006 17:16 - Změnil/a: Verca
- Nahlásit

LenkaK
Mě ale nic nepřišlo...
Ne do Bratislavy nejedu. ty jo?

Janik
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2006 17:20
- Nahlásit

Ahojky holky!!!
Tak už v sobotu jedeme s Andoškem na tábor, takže tady 14dní nebudu.
Strašně moc se tam těším a jen doufám, že to bude Andyho bavit a nebude takový vedri jako je teď ...nebo to je fakt na zdechnutí
Dneska jsem byla s Andym u veterináře a mi pro Andyho vitamíny na srst.Jaksik se mu zhoršila kvalita, takže teď budeme přidávat do jídla lžičku vitamínů.Jmenuje se to Fitmin.Jsem zvědavá n výsledek
Zítra musím udělat Andymu kratší střih, aby mi tam moc v tom vedru nezdechal.Chudinka moje

<< 1 ... 54 . 55 . 56 . 57 . 58 . 59 . 60 . 61 . 62 . 63 . 64 ... 398 . 399 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání