Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Bisonci - frise, havanak, bolonak, maltezak
<< 1 ... 54 . 55 . 56 . 57 . 58 . 59 . 60 . 61 . 62 . 63 . 64 ... 398 . 399 . >>
Autor Zpráva
LenkaK
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2006 10:34
- Nahlásit

Verca
Já jsem chtěla na cvičák do Vendryně. Pak mě od toho pár lií odradilo,že jestli chceme na výstavy nebyli by to dobré. Aby Belince při hře nějaký pesan nevyškubl chlupy nebo pod. Taky se prý potom více cuchá srst. Teda Bela by na agility určitě měla.Běhá kolem nás jako torpédo,skáče přes Labradorku a naučila se tancovat.
Časově bych to asi taky nezvládala.

Verca
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2006 10:54
- Nahlásit

LenkaK
Podle mě agility nebude o nic lepší než cvičák. Taky tam přijde do kontaktu se psy. Já tyhle věci nějak neřeším. Jestli bude její srst horší(cuckovatět se), tak budu víc česat. A o chlupy může přijít kdekoliv. Onehda jsem byla s Phoebe na louce a bylo tam štěně rotvíka a ten jen běhal s otevřenou hubou a trhal všem dlouhosrstým chlupy. Phoebe byla jediná bílá, takže u něj šlo krásně poznat, kdy do jeho spárů vběhla Phoebe. No a taky v neděli na výstavě tam byl malý pes a oňuchávali se a já si povídala s jednou známou a najednou Phoebe zaječela a já se podívám a ten prďola vyplivuje chlupy a nemohl se zbavit jednoho velkého chomáče, který jí vytrhl od dupy. Já nevím....já se tomu vždycky směju a neberu to jako tragédii. Phoebe má chlupů dost a nějak jí to stejně doroste. To bych jí nemohla nechat pohrát ani se psy při venčení.

LenkaK
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2006 11:31
- Nahlásit

Verca
To já to trochu hlídám,protože Bella má řídší srst než ostatní Havaňáci. A ke všemu si káča blbá oškubala chlupy sama,když byla doma sama. Asi z nudy,nevím. Naštěstí si toho pan Řehánek nevšiml.
Ale na zahradě si taky hraje s Ajdou(labradorkou). Musím je někdy krotit,protože když se rozdovádí ajda ji občas v zápalu hry přišlápne.

Verca
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2006 11:35
- Nahlásit

LenkaK
Leni, jak často koupeš Bellinku? Ty používáš kosmetiku od Bea Natur? Jaký šampon a kondicionér?

LenkaK
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2006 12:43
- Nahlásit

Verca
Koupu ji jednou za 14dni,protože často běhá venku. Používám Bea Natur, na běžné koupání šampon Daktari. Před výstavou ji koupu č. 2 proteinovým šampónem a č.10 protein.kondicionér.
Belinka měla jeden čas hodně suchou srst,ale v té době jsem používala jinou kosmetiku. Potom mi doporučila paní z Bea Natur č.19 luxusní reg.balzám. Fakt super!!!!! Po prvním koupání to bylo poznat. Teď tu 19. používám tak co druhé možná třetí koupání,jen jako výživu. Nechci dělat reklamu Bea,ale tohle je supr.Jsem moc spokojená,protože se Bele už tolik necuchá srst.
A co používáš ty?

LenkaK
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2006 12:45
- Nahlásit

Verca
Ty šampóny si nosím k paní Wedrové,protože používá Bio Goom. Ale taky ji to zaujalo,i cenově. Asi si to bude pořizovat.

LenkaK
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2006 13:13
- Nahlásit

Verca
napadlo mě,že když si bude psát spolu mely bychom zřídit nějaký slovník. Např. který ji vytrhl od dupy - který jí vytrhl od zadku. Bo nam nikdo nebude rozumět a budou ganc mimo.My si fajně pokecame,ale ostatní budou čučet.

LenkaK
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2006 14:14
- Nahlásit

Aknah
Kolik myslíš,že by měla vážit Bella?

Verca
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2006 14:48
- Nahlásit

LenkaK
NO to asi budou ganc mimo, ale mě to vůbec nedošlo.
Já používám kosmetiku od 1AllSystems a jsem s ní taky moc spokojená, ale přeci jen bych chtěla něco pro srovnání... Já jí koupu tak 1do měsíce, protože mám vybělovací šampon, ale chtěla bych koupit i nějaký na běžné použití, abych mohla třeba i 1 týdně okoupat, když to bude nutné. Právě od 1AllSystems je i jemný šampon s kondicionérem, který je na denní použití.

LenkaK
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2006 15:01
- Nahlásit

Verca
Bea Natur se taky může používat často,protože je přírodní. Podívej se na www.beanatur.com Je tam i poradna tak by ti poradili co přesně na tvého hafi.

Syska
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2006 15:03
- Nahlásit

Verca
Veru, ty jsi veliký zlobidlo. Kdybych sem nezabrousila, tak bych ani neměla možnost zkouknout takový krásný fotečky z neděle...

LenkaK
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2006 15:12
- Nahlásit

Taky váš pes tolik miluje vysavač?
Vytáhla jsem vysavač a nachvilku sedla k počítači.Bella přišla a začala na mě štěkat a ukazovat na vysavač. Až jsem ho zapnula a vysávala teprve potom byla spokojená. Běhá za ním a štěká. Asi to bere jako hru.

Syska
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2006 15:15
- Nahlásit

LenkaK
Moje Tessule taky miluje vysavač, číhá na něj zpod gauče a vždycky když "jedu" okolo, tak na něj vystartuje. Už když ho chystám a rachotím s ním, tak se běží "připravit"...

LenkaK
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2006 15:23
- Nahlásit

Syska
To jsou,ale šprýmařky co?

LenkaK
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2006 15:34
- Nahlásit

Jedete někdo na výstavu do Bratislavy? Je 19. a 20.8.

MartinaClaudi
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2006 16:11
- Nahlásit

LenkaK

Dobrý den, vy jste byli na výstasvě v Brně. Určitě jsme se tam potkali. Teta si Bellinku fotila.
Já mám Claudinku také od paní Kolískové, z vrhu C.

MartinaClaudi
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2006 16:15
- Nahlásit

LenkaK

Před tím než jsme si koupili Claudi. Strašně moc jsem chtěla Bellu Miu, ale to jsem pejska ještě mít nemohla. Je moc pěkná.

Verca
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2006 21:20
- Nahlásit

Syska
Sylvi promiň, ale nešel mi odeslat večer email z našeho pc, pořád se mi ukládal do rozepsaných.

janča
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2006 11:17
- Nahlásit

Ahoj holky,
o víkendu jsme byli s Gweny na návštěvě u jejího kamaráda jorkšíráčka, řádili jak tygři, ale pak mi takhle spokojeně odpočívali v náručí:

No nejsou to slanďouři?

Jinak já taky používám kosmetiku Bea natur jako Lenka a jsem taky spokojená.

Verca
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2006 11:28
- Nahlásit

LenkaK
Ne já nejedu.
A Leni, když jí koupeš tak často, tak pokaždé používáš ten kondicionér anebo jen šampon a až před výstavou š+k?

LenkaK
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2006 15:45
- Nahlásit

Martina
Dobrý den. Psala jsem si s paní Kolískovou a přeposílala mi fotky co jste fotila.
Říkala mi o vás.
Taky se chystáte někdy na výstavu ?

LenkaK
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2006 15:48
- Nahlásit

Verča
Ten Daktari šampon obsahuje kondicioner,ale přesto trošku kondicioneru dávám,aby se lépe rozčesávala.

MartinaClaudi
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2006 20:12
- Nahlásit

LenkaK

Ano, ale asi až na tuhle, do Brna :

22.09.2006 Národní výstava psů Výstava, psi
Ve dnech 22.-23.9.2006 se v Brně koná Národní výstava psů všech plemen. Kontaktní adresa: NVP Intercanis, Všetickova 5, 602 00 Brno, tel.: 543 211 558, fax: 543 212 026

LenkaK
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2006 08:30
- Nahlásit

Martina
A už trénujete chození?
Já začala trénovat asi měsíc před první výstavou,a to bylo docela pozdě. Ale už je to celkém dobrý.

Aknah
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2006 09:05
- Nahlásit

LenkaKnevim jak byto fungovalo v praxi, ale myslim, ze dobre, dej Bele oblecek, aby se psi na srst nedostali a aby si ji neoskubala, myslim si, ze pro je zabavnejsi cvicak a agility nez vystava, tak bych hledala kompromis, aby jste byly uspokojene obe.

jinak ma Verca pravdu, do skolky hodim ja, je to takovy maly cvicak pro steneta, kde jsou si vsichni "rovni" vekem a velikosti.

jenze ja neresim zda si oskube srst, je ostrihany, je mu to vyhovuj a mne taky, vudu miluje a akdyz s emi vyvali v sebemensim bahne a louzi, tak udrzovat cistou dlouho srst by pro Fredyho bylo utrpeni

Aknah
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2006 09:10
- Nahlásit

LenkaK

leni ja nevim kolik by mela vazit, ale na fotkach mi prisla dost velka, ale vahove je urcite mensi nez Fredy, ten ma 4,5 kg. ale fotky hodne zkresluji

Aknah
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2006 09:31
- Nahlásit

LenkaKjanča

holky, Monka ma bisonka, taky pouzivala kosmetiku Bea natur a byla velmi spokojena, ale jen do doby nez vyzkousela tu od Hery. ja na ni nedam dopustit, srst je po ni nadherna, leskla jemna, dobre se rozcesava. doporucuju vyzkuset a rozdil je videt po prvnim umyti

Aknah
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2006 09:34
- Nahlásit

Verca

pokude potrebujes neco na belejsi srs doporucuju heru a kondicioner na bilou srst, Monika Ti muze rici jaky byl rozdil, kdyz se v tom Luky vykoupal

Aknah
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2006 09:40
- Nahlásit

kdyby vas moje propagace prece jen zaujala, tak tady je odkaz na e-shop, ktery ma Heru nejlevnejsi co jsme ke nasli

http://www.garde.internetshopping.cz

monka
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2006 11:48
- Nahlásit

Aknah ma pravdu, pouzivala som kozmetiku Bea natur-bola som s nou spokojna, ale ked bola u nas Aknah a museli sme psi po agility vykupat (prsalo a boli zablateni az po usi) a Aknah mi dala vyskusat sampon od Hery-tak som sa sama divila, aku mal Luky nadhernu srst. Od vtedy pouzivam Hery, mam aj sampon na bielu srst a sampon regeneracny-rozdiel medzi samponom na bielu srst a na regeneraciu je minimalny-po kazdom je nadherne biela srst. Velky rozdiel je ale v kondicioneroch. Mam kondicionery CARESSE BRILANCE a CARESSE VOLUME. Jednoznacne pre bisonka si kupte CARESSE VOLUME. Je po nom nadherna nadychana srst a po cesani dlho vydrzi objem. Pre havanaka je zas vhodnejsi BRILANCE. Pre bolonaka neviem jednoznacne doporucit, ktory bude lepsi. Ja vzdy po kupani pouzivam aj kondicioner. A medzi kupanim pouzivam bezolejovy rozcesavac DEMELANT DOUCEUR.

<< 1 ... 54 . 55 . 56 . 57 . 58 . 59 . 60 . 61 . 62 . 63 . 64 ... 398 . 399 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání