| Autor |
Zpráva |
Ferdule
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2006 23:07
- Nahlásit
emikami
Říkáš, že je holčiček málo, ale tobě se tedy urodilo, tak gratuluji! Budu sem teď pravidelně chodit, tak jestli ty taky, tak ti v pondělí večer řeknu, jak jsem u kamarádky z práce pochodila. Sárinka se jí ale moc líbí a o nějakém takovém pejskovi (tedy fenečce) uvažují už delší dobu. Asi bude nadšená a zamluví si ji.
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2006 23:10
- Nahlásit
Ferdule
v prvni rade je musis dat nekam na net a pak to slozite neni, biud je mas na svych strankach a nebo si zaloz galerii taky na cz-pes a pak postupuj dle drive napsaneho navodu
|
Ferdule
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2006 23:14
- Nahlásit
Aknah
Aha, děkuji, tak to si musím nejdřív založit galerii tady na cz-pes. Ráda bych vám Sárinku taky ukázala, to víš, musím se pochlubit, jakou princeznu máme doma my.
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2006 23:20
- Nahlásit
Ferdule
jen se pochlub, myslim, ze se vsichni radi podivame, fizacka ma janik a Monka, jeste taky Darina ma dva, ale tu jsme tady dlouho nevidela
|
Ferdule
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2006 23:28
- Nahlásit
Aknah
Snažím se, ale moc mi to nejde. Zatím jsem se úsoěšně zaregistrovala a zalořila jsem si galerii. Teď se pokouším uložit si tam ty fotky, tak mi drž palečky, ať se mi to povede!
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2006 23:48
- Nahlásit
Ferdule
jasne, ze budu, to zmaknes, neni to slozite, a navadi te to krok po kroku
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2006 00:18
- Nahlásit
Ferdule
Jasně, nyní tu budu pečená vařená. Konečně normální dizkuze než jinde. Kde je to jen samý hnus a špína. Tak v pondělí řekneš, uvidíš co na to kolegyně.Pa.a Dobrou všichni.
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2006 00:23
- Nahlásit
Jani
co Gwenda, uz jste na purine? pokud ano, jak vyhovuje, je to lepsi?
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2006 02:06 - Změnil/a: emikami
- Nahlásit
zkouška
|
Ferdule
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2006 21:27
- Nahlásit
Ahoj, je tady dneska nějak pusto a prázdno. To je škoda, přišla jsem na diskuzi a asi se dneska nebude žádná konat. Tak sem juknu ještě později, zatím hezký večer!
|
Janik
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2006 21:48
- Nahlásit
Ferdule
Ahojky!
Taky jsem se sem dívala ale nikdo nic...
|
Ferdule
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2006 22:55
- Nahlásit
Janik
Ahoj, tak jsem zase tady a pořád se nic neděje. Dneska jsou asi všichni na víkendu na chatě, nebo na chalupě.
Ty máš taky frizáčka, že? Naše Sárinka teď přestává papat granulky. Přidávám ji tam sýr, kuřecí masíčko, zaliji třeba vývarem, ale ona si vytahá to, co ji chutná a granulky vyplivne ven, mimo misku. Asi jsme si ji moc zmlsali, že? Nemáš s tím také nějaké zkušenosti a neznáš fígl, jak jí ty granulky zase zatraktivnit?
|
Janik
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2006 09:35
- Nahlásit
Ferdule
No tak to máme asi stejně zmlsaného Bišonka jako my..
Ten si taky vytahá co mu chutná ale nechám mu tu misku až do večera tam a on to postupně celé dojí.Vím, že by se to nemělo ale když vím, že to potom večer doí, tak mu to tam necháváme
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2006 11:06
- Nahlásit
Ahojky. Tak se teď pokouším založit si galerii. Nevíte někdo,co mám napsat do popis galerie? Jestli nějaký název nebo už přímo vkládat fotky?
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2006 15:26
- Nahlásit
LenkaK
Ahoj. Tak jsem si ji také založila. Na některé fotky mně to psalo, že je nemám v JPG ale byly, tak nevím čím to je, byla to docela fuška, horší jak webovky.
Pořadí je myslím takové - dáš procházet-vložíš fotku, pak je popis fotky, např. Naše Bellinka, no a pak je nějaký popis, třeba Belinka na výstavě, atd. vybereš dole zda chceš aby tam byl popis pes, štěně,výstava, atd. a dáš uložit. a znovu a znovu.
Janik
Také jsem včera načuhovala, ale říkala jsem si že se všichni dovolují na chatičkách, jen já jsem se mořila s videem na stránky, a ještě s malým úspěchem, protože video tam sice mám, ale jede jen maličký kousek. Takže zas jak dál.Byla to hrůza.
|
Ferdule
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2006 16:29
- Nahlásit
emikami
Ahoj, ptala jsem se kolegyně na to štěně a myslím, že to zabralo. Dala jsem jí odkaz na tvé webovky, tak tam doma s manželem a dětmi kouknou, dohodnou se a případně se ozvou. Jmenuje se Charvátová, jenom abys věděla, že je to ona. Koukám, že tu dneska zase nikdo není, teď o prázdninách asi bude plno lidí mimo domovy, práci a své počítače. Taky dneska, za chvíli odjíždíme, budou ty svátky, tak jsme si s manželem vzali dovču.
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2006 08:35
- Nahlásit
ahojky holky, normalne ja se zamilovala do Endziho, ja chci malick stenatkooooooooooooooo, pomooc.
jka pak se mate? Emikami, ci video? jsme v praci a tady mi nejde skoro nic, tak to nemuzu vyzkouset. Dneska jedem ei s Fredym na vodu, tak jsem na prcka zvedava
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2006 17:53
- Nahlásit
Ferdule
Ahojka. tak tady , chcípnul pes, jak se říká no abych to vzala od začátku, už jednou jsem psala,snad včera, ale nepřihlásila jsem se a tak to zmizelo a mně se to nechtělo opakovat.Takže......
jo a chtěla jsem se zeptat, dostala jsem heslo, takový ale blbý, dá se někde to heslo zmněnit, prosím?
LenkaK
Leni, jak dopadla bonitace? a také hlavně jak cesta, bylo toho asi dost, sem a tam, co? Našel to manžel v poho?Psala jsem si s paní Gr. jen ale v rychlosti, chystá se na zítřejší výstavu, tak koupala pejsky, jen mně řekla, že dopadla dobře, že to je pěkná fenečka jen mírné odchylky v bonitaci, napíšeš mně je prosím do mejlu. No ale oni na každém psovi něco najdou,teda si to myslím, pokud se nejedná o známé jméno a již hodně titulů do bonitace .
Dívali jste se někdo na ty stránky co jsem okopírovala výše, jak jsou tam různý vitaminy atd. myslím, že to mým holkám asi fakt pomáhá, jsou 14dní po porodu a musím zaťukat jsou dost fit, vůbec ne strhané ani od kojení atd. No Emilčiny prckové ti dva, to jsou teda fakt cvalíci, ten klučík je super, myslím, že pokud se něco nevyvrbí do těch 8mi týdnů, že by byl dost dobrý na výstavy, má krásnou barvu a celý je nádherný.Má už 700gr.Holčička je také suprová ale na té bílé to tak není vidět, spíše až bude více chundelatá.ta má méně.Já si nechám štěňátko od Kamilky, ale kdyby od Emi byl ten kluk, tak neváhám ani minutu.
Musím také dodat, že konzervy od toho Gimbornu holkám jedou všem, dávám jim to do granulí, kojícím každý den, a dalším holkám jen pro zpestření, ta druhá to je v takovém kelímku a jmenuje se to nějak Prémium paté, dnes měli jehně s kuřátkem, když jsem jim to dala prvně čekala jsem že budou srandit, ale ono ne, ba naopak, takže to budu občas kupovat.Vřele doporučuji oproti jiným klasickým konzervám, a pak ještě ty maličké jak jsem se již zmiňovala.
Ferdule
No volali již dva lidé na štěně, jeden pán ale to byli starší lidé, jdou do důchodu tak chtějí štěně a také pro svá vnoučátka,a tak se semnou radili co a jak, doporučila jsem jim spíše pro ně pejska, na výstavu chodit nebudou a chovat také ne, takže aspoň by také neměli problémy s háráním. Nabídla jsem jim Endíka, toho bílého s flíčkem na oku, má ho pán zamluveného, ale do pondělí mně dají ještě vědět.
Pak také volal jeden pán s moc sympatickým hlasem a ti se také informovali na fenečku, ale mají nějakého velkého psa, a jejich asi 6tiletá dcera chce stále malého psa aby ho mohla zvládnout, prostě pejska do bytu ne jen na zahradu. No to asi také nebudou oni, že, nemluvila si o tom že by měli psa.
Takže podle mně se ještě neozvali. Ono je problém, že za chvíli totiž ani nebude z čeho vybírat, vždycky bych tak potřebovala mít 10štěňat abych udělala lidem radost.
¨
Aknah
No ty jsi sice zamilovaná do Endíka ale tvůj asi nebude, že? Jednak chceš černobílého, a jednak máš ještě doma puberťáka, a nyní bude jistě lepší když se mu budeš věnovat. No a pokud se domluvíme, že bys v určitém období štěně chtěla, tak mohu krýt s černobílým pejskem, nebo s černým a snad se tam nějaký ten pejsek s černým pro tebe najde.Kdo si počká ten se dočká
No my jsme si psali i volali ale ještě ti popřeji ať se máš fajn na vodě.
Já dělala to video na stránkách, nejdříve jsem to tam měla, ale trochu jinak, kamarádce se to moc nelíbílo, a tak jsem to vymazala, takové práce to bylo a začla jsem znovu, a nějak to nešlo, trochu jsem asi zhubla vztekáním ale nakonec se zadařilo a jsem spokojená s mou prací. Je to docela fajn, je vidět trochu takto naživo.A takto jak to dělám, je to strašně jednoduché, člověk na to nemůže přijít a pak zjistí že to je jednoduché jak facka, ale musí se to v programu převést do mpeg, když jsem to měla v avi, nějak to moc nefungovalo, ale prográmek je ke stažení a převedení z MOVIE do MPEG také hračka.
No já snad na stará kolena budu profík
Tak jsem si tu sama příjemně popovídala a já du vkládat zas nějaké nové fotečky na web. Mějte se krásně, sluníčku se vyhýbejte, a také tu někdo něco napište. pa.
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2006 20:14 - Změnil/a: Verca
- Nahlásit
emikami
Teď jsem koukala na tvé stránky a četla jsem si tvůj "příběh" o rozhodování mezi pejsky a napadlo mě, že jsem ho už někde četla. Někde na stránkách o havaňáčcích a tak jsem se dala do vyhledávání a našla jsem tvou stránku havanskypsik.websnadno.cz a vzpomněla jsem si,že to je ta modrá
, kterou jsem si tolikrát prohlížela a která mi toho dala hrozně moc. Když jsem se rozhodovala o pejskovi, tak mi tvoje stránky hrozně pomohly (hlavně ohledně údržby srsti) a opravdu jsem si chtěla pořídit havaňáčka a pak jsem objevila boloňáčka, u kterého jsem dosti váhala, ale přesvědčili mě fotky Martinky a její Dessy a navíc byla volná štěňátka boloňáčků, tak bylo rozhodnuto. Je super, že se tady na bišoncích sešli lidé, kteří mi pomohli (i když nevědomky) v rozhodování o plemenu.
Snad jsem to nenapsala moc zmateně.
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2006 20:29
- Nahlásit
Verca
A v čem ti pomohli ty mé stránky aby ses rozhodla právě pro boloňáčka, pokud si já pamatuji, tak jsem psala že boloňák má srst problematičtější než havanský psík, protože ji má jemnější a více krepatou, a možná i hustší.
I přesto mně to velmi těší, že ti to bylo k užitku, nejsi jediná, když se s někým seznámím, tak nakonec z toho vzejde "ježiš no to jste vy s těmi stránkami a s tím článkem" tak já nevím, co vlastně na ty lidi působí.Já ve svých článcích píši hlavné jen mé pocity, a jak to vidím já. Nejsou to odbornické rady.No ale nyní mně napadá, že bych, když už mám více zkušenností mohla ještě přidat nějakou stránku navíc.Ale je fakt, že takových stránek se všude najde dost.No ještě si to rozmyslím, na to musí mít člověk chuť, já si nikdy nic nesepisuji na papír, mně to musí popadnout, a začnu psát.
Takže máš boloňáčku Dessy?
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2006 20:40 - Změnil/a: Verca
- Nahlásit
emikami
No s tou srstí je to složitější. Já se původně rozhodla pro havaňáčka, kvůli té srsti, tak hezky jsi to popsala, a pak mě zaujal boloňák( i když jsi tam psala, že ta srst se snadněji zacuchává). Přišlo mi to ale přijatelnější než bišonek frisé (ten se mi taky hodně líbil), protože se znám a nějak jsem nepočítala s tím,že bych jezdila pravidelně na stříhání, aby bišonek vypadal k světu (teď vím, že bych to už dodržela ). NO a pak jsem viděla fotky Dessy (to je fenka Martiny, která tu na fóru taky bývá) a zamilovala jsem se do ní. Tak jsem se pořád nějak rozhodovala mezi boloňáčkem a havaňáčkem a viděla jsem inzerát na štěňátka boloňáčků od "rodičů", kteří se mi šíleně líbili a tak jsem neváhala ani minutu a nelituji toho do dnes. Navíc se mi srst boloňáčků zdála přijatelnější v tom, že není "až po zem". Teda aspoň co jsem viděla fotky pejsků na výstavách.
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2006 20:43
- Nahlásit
Já mám boloňačku Phoebe
A byli jsme taky na výstavě v Brně :
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2006 20:47
- Nahlásit
A tady je Dessy:
No nezamilovala by ses do ní?
|
MartinaClaudi
Člen |
# Zasláno: 5 Čec 2006 11:09
- Nahlásit
emikami
DOBRÝ DEN,
TAK UŽ JSEM TADY PĚKNĚ DLOUHO NEBYLA.
CLAUDI TU MÁ NA NÁVŠTĚVĚ KAMARÁDA ROKYNKA.
NEVÍM KDE MÁ CLAUDINKA CVIČIT VÝSTAVNÍ POSTOJ, PROTOŽE NA STŮL NESMÍ, ONA BY TAM LEZLA POŘÁD.
TAK CVIČÍME POUZE NA ZEMI, ALE NA TOM STOLE BY TO CHTĚLO TAKÉ VYZKOUŠET. NEMŮŽETE MI PROSÍM POSLAT NĚJÁKÉ TY FOTKY BRITUŠKY JAK SE TO UČÍ?
|
Janik
Člen |
# Zasláno: 7 Čec 2006 21:37
- Nahlásit
Ahojky!
tak se nám to tady zase nějak seklo
Přidám dnešní příhodu.
Zítra(v sobotu)je u nás ta voříškiáda.Ráno jsem okoupala Andyho a po obědě jsem si šla pro Jessinku, aby si ji mohla připravit na tu výstavu...přijdu k nim zazvoním a nikdo není doma.Tak volám paní od Jessi...od ní se dozvím, že jsou pryč a přijedou až v neděli.....jenže v neděli mi je to k ničemu, když výstava je v sobotu.
V tu chvíli se mi chtělo úplně brečet.Nevěděla jsem co teď.
Hned jsem začala shánět nějkého psa ale všichni byli pryč.
Tak jsem prostě napsala mail jedné ze dvou paní, které to pořádají.Všechno sem jí tam napsala a ptala jsem se, jestli bych si teda nemohla vzít Andyho, že jiného psa za Jessi prostě tak rychle neseženu.Čekala jsem půl dne, než mi napsala.Byla jsem kvůli tomu úplně otravná
Nakonec mi paní odepsala, že Andyho můžu vzít.Byla jsem tak šťastná, jak nikdy.Celou dobu jsem se modlila, abych si ho tam mohla vzít....
Takže zítra nám držte palečky, aby jim to tam Andošek natřel
Brácha bude fotit, takže sem potom dám fotečky
Pozdravujte hafiky a hafinky
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2006 14:32
- Nahlásit
Janik
Takže ty chceš udělat s Andym i kariéru na voříškiádě, jo?
Jani, už jsi poslala tu přihlášku do Ostravy? Představ si,že my ještě ne, protože na jejich ofic. web. stránkách se to nějak seklo a pořád tam je "informace se připravují". Tak jsem jim už psala mail, tak mi tu přihlášku snad pošlou.Ale jsem na ně pěkně nasraná, protože tam mají s tím bordel.
Fotky z voříškiády sem určitě hoď.
Zítra jdeme zase na agility, tak snad nebude hnusné počasí. Dneska byly hrozně velké kroupy.
|
Janik
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2006 19:28
- Nahlásit
Verca[/b]
No to byla jen vyjímka ale byla bych ráda, kdyby jsme mohli chodit pořát Třeba nám to dovolí. Na fotkách je vedle nás maltezačka, do které se Andy zamiloval a vůbec mi nechtěl chodit Bylo blbé, že šla za náma Tak by se mohl Andy umístit.No snad budeme moct příští rok.
Tu přihlášku jsem ještě neposílala a asi tam ani posílat nebudu, protože pravděpodobně budu ve švýcarsku u koní na brigádě.
Fotky jsou nic moc, protože fotil brácha
No my si agility užijeme na táboře dost Snad to bude Andyho bavit
|
Janik
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2006 19:29
- Nahlásit
A ještě jednu...
Prosím nevšímejte si té hlavy.Já Andyho stříhala totiž poprvé úplně sama(vždycky mi pomáhal taťka ale teď nebyl doma).
tak to prosím omluvte.
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2006 20:39
- Nahlásit
Janik
Já bych si té hlavy ani nevšimla, protože mi to připadá, že mu vlajou chlupy. Že má "vítr ve vlasech".
Ale moc vám to tam spolu sluší. A Andy moc pěkně stojí.
Fotky jsou krásné!!!
Jak to, že nepůjdete na výstavu? Já už se tak těšila, že tam budeme stresovat spolu. Sice tentokrát nevystavuji já, ale přítel (doufám,že mě zase nepřekecají )
|
Janik
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2006 20:54
- Nahlásit
Verca
No má to sice strašné ale tak na první pokus dobrý
Příště se budu více snažit
No já se tam taky těšila ale nejspíš nejdeme.Ještě to ale musím pořádně promyslet s taťkou a uvidíme.
|