| Autor |
Zpráva |
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2006 13:12
- Nahlásit
Taky vám to tak blbne? Já musím z diskuze úplně odejít a dát kynologická diskuze. Pak teprve zpátky,aby se mi ukázaly nové přízpěvky. Nebo dělám něco špatně já?....
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2006 13:13
- Nahlásit
Tak ten smajlík chápu. Já jezdím do Svibice k jedné slečně na přípravu na výstavu.
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2006 13:19
- Nahlásit
LenkaK
Tý jo, ve Svibici je nějaká slečna, která upravuje psy před výstavou?
Leni a havaňáčci se balíčkují?
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2006 13:22
- Nahlásit
Teď jsem se dívala na fotky a asi se nebalíčkují, že? Má jí tak mírně zvlněnou.
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2006 13:27
- Nahlásit
Verca
Nemusí se balíčkovat.Slyšela jsem ,ale že někteří je balíčkují před výstavou.
Já Belince dělám jen culíky,protože nesnáší cokoliv na sobě. Jednou jsem jí zkoušela udělat pár copánků. Málem se koza jedna skalpovala.
Na Polní je paní Wedrová.Zatím upravuje pejsany doma,ale už bude mít brzy salon u dělničaku. Je fakt moc hodná a má zkušenosti s výstavami. Její fenka má všechny tituly. Jsem ráda,že jsem se o ní dozvěděla.
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2006 13:28
- Nahlásit
Zapomněla jsem napsat,že má Bichon frisé
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2006 13:38
- Nahlásit
Verca
posílám ti na tu pání číslo mailem.
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2006 13:41
- Nahlásit
LenkaK
No na Polní jsem bydlela dřív, ale jí neznám. Není náhodou těhotná? Slyšela jsem o nějaké paní, která stříhá, ale byla těhotná (těsně před porodem)a tak jsme k ní nešli.
Bude mít salón tam, kde byl Pygmalion?
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2006 13:42
- Nahlásit
LenkaK
My jezdíme za paní Královou, která je opravdu výborná a skvěle mi vždy poradí, aniž bych se musela ptát. Jako by mi četla myšlenky.
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2006 13:45
- Nahlásit
To bude ona. Těhotná už není,ale má mimi. Kde je Pygmalion nevím. Ale můžu ti ji opravdu doporučit. Moc mi poradila.Neměla jsem o výstavách ani šajnu. Radila mi i nějaké fígle a tak. Na výstavy už nechodí,protože její fenečku porazilo auto a byla po operaci.Takže teď už nemůže.
Kam chodíš na úpravu ty?
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2006 13:46
- Nahlásit
A kde má salon nebo kde bydlí ta paní Králová?
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2006 13:52
- Nahlásit
LenkaK
Paní Králová stříhá v Ostravě Radvanicích, chová erdelteriéry (nebo jak se jmenují), bišony a střední pudly stříbrné.
Nemá p. Wedrová nějaké internetové stránky?
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2006 14:59
- Nahlásit
Promiň že odepisuju až teď blbne mi internet.Myslím že stránky nemá.
Do Radvanic by se opravdu nechtělo.
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2006 15:03
- Nahlásit
Nevíš jestli p.Králová nedělá kerzy stříhání psů? Chtěla bych nějaký absolvovat.
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2006 17:28
- Nahlásit
Nemáte někdo zkušenosti s trháním mléčného zubu? Naší Belle vyrostl nový zub a ten mléčný nevypadl. Veterinář říkal že se to trhat nemá.Ale já slyšela opak.
|
Janik
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2006 17:31
- Nahlásit
LenkaK
Tak s trháním zkušenosti nemám.Našemu pesovi vypadaly všechny a vůbec jsme s tím neměli problémy, takže fakt nevím.Ale někde jsem četla, že vytrhnout, aby měl ten nový prostor na růst.
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2006 17:34
- Nahlásit
Na výstavách se ji zatím na počet zubů nedívali,protože je mladá, ale brzy už to budou kontrolovat. Tak bych nerada aby to dělalo problémy.
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2006 19:04
- Nahlásit
LenkaK
Ahojky, nam taky rostl zuby ve dvou radach a pan doktor nam je vytrhl s tim, ze kdyz rostou vedle, tak by na mlecny zub netlacil a tim padem i nevytlacil. a pesana by to mohlo bolet, tak je vet vytrhl
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2006 20:29
- Nahlásit
Aknah
Přesně tohle mě taky napadlo. Myslím,že se zkusím zeptat jiného veterináře.
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2006 20:39
- Nahlásit
LenkaK
Leni, nas veterinar nevahal, kdyz jsem tam zasla se jen zeptat, okamzite psa uspal a zuby vytrhl i s uspavanim trval cely zakrok cca 15 minut. I detem se trhaji prvni zuby, kdyz nechteji uvolnit misto dtuhym a pokud vystavujete, tak bych to vyskubla co nejdrive, aby mel ten novy zub sanci srovnat se tam kam patri, aby jste pak nebyli vylouceni kvuli zkusu. jinak mas krasneho havanacka, jen mi prozrad kolik vazi? chtela bych jeste jednoho, barevneho, uplne nejlepe cerno bileho, ted mam kremoveho
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2006 21:03
- Nahlásit
Aknah
Dík za pochvalu.
Tak zkus už to asi neovlivní,protože ten mléčňák je špičák a ostatní už má nové a vpohodě. Spíše mi jde o počet.
Belinka váží přesně 3,250kg. Teď jsem ji zvážila. Kdybys viděla jak se přitom tvářila. Byla pěkně znechucená,ale seděla pěkně.
Nemá tvůj Havaňáček nebo paní Havanská jak říká můj synáček stránky na netu? Ráda bych se podívala.
Černobílou fenku jsem viděla na výstavě v Nitře. Byla z chovné stanice ,,z ftáčej zahrady." Opravdu byla moc hezká.
Mě se líbí i tmaví Havaňáci. Kdybych si pořizovala dalšího,tak asi tmavého.
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2006 21:57
- Nahlásit
LenkaK
Stranky Fredy ma, ale nejsou aktualni, takze pokud se chces podivat na na fotky tak jsou v galerii tady na cz-pes
tak tady
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2006 22:00
- Nahlásit
Tak tady jsou fotky:
Před posuzováním (byla už dost unavená)
Zkouška v kruhu nanečisto:
Tady si jí prohlížel pan Řehánek:
A únava po výstavě:
Byli jsem po výstavě odvést sestru domů, tak jsem ulovila i nějaké fotky s Benem (pes mých rodičů) a kotětem.
(byla kapku mokrá, osvěžovala jsem jí vodou z hadice )
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2006 08:35
- Nahlásit
Musím vám napsat, co se nám včera stalo. Byli jsme s přítelem, Phoebe a budoucí švagrovou na přehradě a vzali jsme si lehátko na vodu a sedli jsme si na něj se švagrovou a Phoebe a přítel byl náš hnací motor vzadu. No blbli jsme tam jak děcka a přítel trošku stáhnul zadní část do vody, kde jsem byla já, no a neudržela jsem se a letěla do vody. Švagrová začala panikařit (ve srandě) a rozhoupala to lehátko, na kterém stála Phoebe a švagrová to nějak nezvládla a letěla do vody a přitom zkopla Phoebe do vody a mě stihla kopnout do hlavy. No jak jsem viděla Phoebe pod vodou, pod lehátkem, tak by se ve mně krve nedořezal. I když je mi jasné, že by vyplavala sama, ale ten pocit... Rychle jsem po ní chňapla a vyhodila jí nad vodu a pak už plavala. Narovnali jsme lehátko a vyhupli na něj a dali tam i Phoebe a přítel plaval před námi. V duchu jsem si říkala, že teď asi na vodu zanevře, protože se klepala, určitě ne zimou. Přítel jí začal volat k sobě do vody a ona za ním skočila a plavala s ním až ke břehu. Tak jsem byla ráda, že je všechno ok. Jo a ještě nám uplavalo vodítko, na které jsem v tom zmatku zapomněla.
Museli jsme mít vodítko s sebou i ve vodě, protože poblíž nás byl pes (bulík), kvůli kterému těsně před námi odjeli lidi se psem. Ten bulík pořád po něm startoval a když pán toho psa (byl malý asi jak Phoebe) zařval na majitele bulíka, ať si ho přiváže, když po něm vyjíždí, tak na něj zahulákal, že přeci kvůli něj nebude svého psa přivazovat. Bulík byl jak smyslů zbavený, vrčel, prskal, no šla z něj fakt hrůza. Když jsme tam byli my, tak si ho naštěstí přivázal a i my Phoebe. Stejně se mohl bulík zjančit.
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2006 08:56
- Nahlásit
Verca
tak to byl teda zážitek. Naše Bela velkou vodu nemusí.
Když Belinka viděla skočit do řeky naši Labradorku,hupla tam za ní. Najednou zjistila kolik vody tam je a začala kňučet a plavat ke kraji. Od té doby velká voda ee
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2006 08:58
- Nahlásit
Verca
Veru,četla jsem tady někde,že chodíš do psí školky. Můžu se zeptat kam?
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2006 09:08
- Nahlásit
-------------------------------------------------- ------------------------------
pokouším se dostat sem fotku,tak se za případné nesmysly omlouvám
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2006 10:09
- Nahlásit
LenkaK
ne, já nechodím do psí školky. Vím, že chodila Aknah, ale nevím jestli i teď.
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2006 10:20
- Nahlásit
Verca
Tak to jsem zase něco popletla.
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2006 10:27
- Nahlásit
LenkaK
To neva, já už v tom mám taky zmatek. Ale chtěla bych chodit na agility do Třince. www.patron.wz.cz
Čekám, až tam vypíšou termíny výcviku a pojedu se s Phoebe podívat.
|