Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Bisonci - frise, havanak, bolonak, maltezak
<< 1 ... 45 . 46 . 47 . 48 . 49 . 50 . 51 . 52 . 53 . 54 . 55 ... 398 . 399 . >>
Autor Zpráva
MartinaClaudi
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2006 19:56
- Nahlásit

Všechny moc zdraví Claudinka

http://www.havanese-wild-angel.net/P1140803d.jpg

Martina
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2006 21:02
- Nahlásit

MartinaClaudi
Claudinka je fešanda, vítej na naší diskusi

janča
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2006 21:03
- Nahlásit

MartinaClaudi
Claudinka je super, moc vás obě vítám jako první.

Martina
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2006 21:07 - Změnil/a: Martina
- Nahlásit

janča
Ha ha, jako první.

Dala jsem do galerie podobnou fotku.

janča
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2006 21:11
- Nahlásit

Martina
Ty píšeš jako blesk!
A u fotky už máš ode mě komentář-alespoň nějaká rychlost ne?

MartinaClaudi
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2006 22:07
- Nahlásit

Jak to děláte že jim ta srst nepadá do očí?

MartinaClaudi
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2006 22:09
- Nahlásit

Naší Claudince to strašně dráždí očička a už jí nepomůže ani mašlička.

MartinaClaudi
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2006 22:11
- Nahlásit

MartinaClaudi
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2006 22:13
- Nahlásit

Už běží..

Martina
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2006 07:18
- Nahlásit

MartinaClaudi
Jak to děláte že jim ta srst nepadá do očí?
Tak já, jelikož nedělám culíčky, srst na čumáčku, mezi očima a nad očima pravidelně stříhám a upravuju do nějakého tvaru, aby jí to do očí nelezlo nebo lezlo minimálně. Tvoje Claudinka to už má hodně dlouhé, takže máš na výběr, že buď budeš dělat pořád culík nebo ji to sestříháš.
Tady na téhle fotce je vidět, že i když má srst poměrně dlouhou tak mezi očima a nad očima to má dost zkrácené.

janča
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2006 10:13
- Nahlásit

MartinaClaudi
Já to Gweny taky od mala stříhám, poradila nám to chovatelka. A i se mi to víc líbí. Ale my nebudeme jezdit na výstavy, tak nevím, pokud vy byste chtěli, jaké tam jsou limity.

janča
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2006 10:20
- Nahlásit

Takhle jsem jí vyfotila před 2 dny. No nepózují všichni ty naši miláčci skvěle?

janča
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2006 14:01
- Nahlásit

Tak holky Gwen nemá 2 zuby!

janča
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2006 20:22
- Nahlásit

Tak už nemá 4 zuby. To takhle vypadávají rychle za sebou?

Aknah
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2006 17:55
- Nahlásit

janča
jo jo je to normalni, ze zacatku to slo rychale, pak se to na chvili zastavilo, pak jsme byli na trhani spicaku, protoze Fredymu rostly ve dvou radach a pak jsme sem tam obcas nasli stolicky. do konce sesteho mesice mel prezubino a zacal 2 dny po dovrseni 4 mesicu.

Janik
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2006 18:19
- Nahlásit

Ahoooj Holky.
Musím Vám sdělit novinku!
Dneska jsem koupala Andoška, protože mu ve středu přijede fenečka na krytí z Olomouce.Doufám, že bude vše probíhat jak by mělo a snad z toho budou krásná štěňátka. Držte Andymu palce aby se mu to povedlo. Fenečku vyfotím a hned ji sem dám...
Jinak přeji krásný zbytek dne.

Verca
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2006 18:20
- Nahlásit

Janik
To je super!
Já mám taky "novinku". 25.6. jedeme na výstavu do Brna, tak držte palce. Cvičíme chůzi v kruhu, postoj..no snad nám to půjde.

Janik
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2006 21:00
- Nahlásit

Verca
Tak to přeji hodně štěstí!
A hned potom napisej jak jste dopadli budu moc zvědavá!
Doufám, že bereš s sebou i foťák?? Pokud jo nafotíš mi tam nějaké Bišonky??

Verca
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2006 21:19
- Nahlásit

Janik
Určitě chceme vzít foťák a budu fotit i sledovat bišonky,ju?
Představ si, že ve třídě dorostu jsme tam jen my (aspoň to je tak napsané na netu). A celkově je vystavovaných 7 boloňáků. Jenom... No vystavovat asi bude přítel. Řekla jsem mu, že když chce pro Phoebe výstavní kariéru, tak ať si to oddře. Ale bůhví jak to dopadne. Protože jí cvičím an tu výstavu já. 22.6. jedeme za p. Královou Phoebe "dotvarovat", tak jsem ráda, že bude i hezky upravena.

Janik
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2006 21:32
- Nahlásit

Verca
Tak to se moc těším.
No to je dobrý, že jste tam sami... To máte teda dost velkou šanci. No já bych chtěla Andymu udělat ještě bonitaci(v Brně) ale asi se tam už nedostanu.
Moc Vám držím palečky

Verca
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2006 21:39
- Nahlásit

Janik
Jako teď v Brně? Jak to máte vlastně u bišonků? Potřebují k bonitaci úspěšně zvládnutou výstavu? U boloňáků právě jo. Kdyby ne, tak ani na výstavu nejdu (možná...).
S tou šancí...no nevím, když se rozhodčímu nebude líbit, tak nedostane nic... Jinak v každé třídě je po jednom pejskovi, akorát v otevřené (?) jsou dva. TAk nevím, jestli každý bude předvádět v kruhu toho jednoho pejska anebo budeme hromadně, i když různé třídy. To by se asi nemělo, ne? Já se v tom, kurňa, nevyznám. Každý třída se předvádí zvlášť?

Janik
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2006 21:44
- Nahlásit

Verca
Jo teď v Brně.No u Bišonků je to úplně stejně jako u vás.
My už ale splněnou výstavu máme, takže nám chybí jen ta bonitace.
No myslím, že vás dají s pejskama dohromady.Nás taky dali s fenkama spolu

Verca
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2006 07:24
- Nahlásit

Janik
Počkej, kdy jsi byla na výstavě? mám teda v tom guláš, protože jsem si myslela, že ta výstava v Ostravě bude vaše první... Kde jsi teda byla a jak jste dopadli? Co vám řekl rozhodčí na Andyho?

Janik
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2006 11:18
- Nahlásit

Verca
No na výstavě jsme byly, když měl Andym myslím 2nebo 3roky.nevím to teď přesně.
Byli jsme s ním v Brně. Podívám se doma na ten jeho posudek a napíšu ti co mu tam napsal ten rozhodčí.Akorát vím, že mu tam napsal Výborný.

monka
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2006 11:30
- Nahlásit

Verca
moze na vystavu aj ostrihany bolonak? Ked sme boli v Olomouci na vystave, tak tam boli dlhosrsti neostrihani bolonaci, bol tam aj jeden ostrihany, ale toho hned vylucili z kola ven.

monka
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2006 11:32
- Nahlásit

Janik,
ani sa nedivim, ze dostal Vyborny-Andy je pekny bisonik A budete kryt s bisonkom alebo havanackom?

Janik
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2006 15:29
- Nahlásit

monka
Budeme krýt s Bišonkem.Už se na ni moc těším.Jak jsem Andyho okpuala, tak je strašně chlupatý a velký, takže ho musím ještě trochu přistřihnout aby se ho nelekli, že je to nějaký přerostlý Bišon

janča
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2006 17:50
- Nahlásit

Janik
Tak přeji, ať se Andy zítra ukáže! A štěnátka ať se podaří!
Verca
Phobe přeji úspěch a aby se jí to taky líbilo. Určitě bude super! A potom se pochlub s fotkami!

Verca
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2006 20:16
- Nahlásit

monka
Moni, boloňáci mají mít srst nestříhanou, ale většinou se v 6 měsících (teď už vím, že i dříve) stříhají a než srst doroste, tak většinou to trochu dýl trvá. Jde do dorostu a tam to tolik nevadí. O tom vylučování kvůli stříhání vím, ale od několika lidí mi bylo řečeno, že do dorostu to neva.

Janik
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2006 21:17
- Nahlásit

Verca
A co výstavní postoj??Cvičíte??Jak to jde?? U nás byl největší problém stát na místě v postoji a hlavně KLIDNĚ !!
Andy se ale pořát vrtěl, sedal si a ještě k tomu mě stíhal hledat v tom davu lidí.... Jako teď když se na něj dívám na videu, tak se musím chlámat

<< 1 ... 45 . 46 . 47 . 48 . 49 . 50 . 51 . 52 . 53 . 54 . 55 ... 398 . 399 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání