| Autor |
Zpráva |
Janik
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2006 16:51
- Nahlásit
Verca
Ahoj Veru.
Jo a ještě jsem se chtěla zeptat, jestli jste už přihlášení v klubu s Phoebe?
Včera nám přišla přihláška na klubovku do Kladna(je to v sobotu 12.8.), takže chci přemluvit tatku aby jsme si udělali o prázdninách malý výlet a jeli se tam podívat.A samozřejmě i vystavovat.Když už tam teda pojedem. U Bišonků bude rozhodčí G.Štěpničková, takže by jsme zkusili i tu bonitaci.Ona prej bonituje nejlépe. A já bych se chtěla přihlásit do toho Mladého vystavovatele.
|
Janik
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2006 16:52
- Nahlásit
Janik
A jak se připravujete??Už se to pomalu blíží
Budu vám moc držet palečky.
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2006 09:32
- Nahlásit
Janik
Ahoj Jani,
v klubu ještě nejsme přihlášeni, ale chystáme se.
NO připravujeme se tak, že venku s Phoebe (na nějakém odlehlejším místě) cvičíme chůzi v kruhu a taky chůzi tam a zpět (když se má předvést přímo před posuzujícím) a výstavní postoj hned po té chůzi (prostě jako by byla v kruhu). No kámen úrazu je chůze tam a zpět, protože jí vždy při otočce vyhodíme z rytmu a pak jí táhnem chvíli za sebou, než se dostane zase do klusu.
Vystavovat bude přítel, i když mě přemlouvali, že posuzuje pán, ať tam jdu já , ale Peťa má na Phoebe "lepší vliv" a není takový trémista jako já a i když bude nervózní, tak to nedá až tak najevo, takže by to Phoebe nemělo snad ovlivnit. Je do něj úplně zblázněná a udělá pro něj vše.
asi si příště koupím pejska, ať mám taky po ránu krásné probuzení jako přítel (Phoebe ho něžně olizuje a okusuje mu vlasy a přítel se ze spaní nevědomky usmívá,protože miluje, když se mu někdo "hrabe" ve vlasech).
A jak se připravuješ ty? Cvičíte pravidelně?
Dneska jdeme PHoebe doupravit a včera jsem jí dvakrát šamponovala a není mi jasné, jak vydrží čistá do neděle. Paní psí kadeřnice ( ) mi říkala, že aby měla to afro, tak musím už ve středu koupat a nefenovat. a výstava je až v neděli.
|
janča
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2006 15:29
- Nahlásit
Čau holky,
tak takhle Gweny vytuhla první noc na chatě s holkama. Při čtení pohádky. Byli jsme tam s ní poprvé, všude les, žádné vodítko=její max. spokojenost. Jen s tím přivoláním stále zápasíme. Zkouším to stále dokola na ten pamlsek, ale někdy, když se vzdálí rychlostí blesku moc daleko, vůbec nereaguje. Fakt nevím co s tím. Na chatě to naštěstí neudělala, to jí asi respekt z nového prostředí nedovolil, ale u nás na dvoře - neuzavřeném- to je konec. Zvlášť, když je tam její kamarád vlčák, to nabere směr a nevidí, neslyší. Dojdu si pro ní, vytahám jí za kůži a za 10 minut to samé.
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2006 14:57
- Nahlásit
janča
Nevím jestli ahoj nebo dobrý den. Konečně jsem našla vaše fórum. Váš e-mail mi teď dorazil vpořádku. Fotky určitě pošlu, jen co je naučím zmenšovat. Jsem totiž PC antitalent.
|
janča
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2006 15:01
- Nahlásit
LenkaK
Jé tak díky. Vítej - snad můžem tykat, všichni si tady tykáme. Tak že ahoj. Sice fórum založila Aknah - má taky havaňáčka - ale snad tě můžu přivítat jako první.
|
janča
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2006 15:04
- Nahlásit
LenkaK
A ještě jsem zapoměla - hodně štěstí na výstavě !!!!!!
Ať není horko, abyste moc netrpěli!
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2006 20:03
- Nahlásit
janča
Moc díky. Doufám že to všichni zvládneme vpohodě.
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2006 19:30
- Nahlásit
Janik
Tak už jsme doma. Phoebe dostala Velmi nadějná 1!!! Mám velkou radost, je to naše šikulka. Boloňáci byli až někdy v polovině posuzování, tak byla Phoebe už unavená a nervózní, docela mě s tou nervozitou překvapila(už na začátku po půlhodince byla nervózní). Ale nakonec to zvládla skvěle. Jen ten ocásek nenesla pěkně nahoře, ale jinak super. Výstava byla perfektně organizačně zvládnutá, neměli jsme vůbec problém, všude nás nasměrovali. Oba posuzující byl taky moc milý... A super bylo, že to měli vše klimatizované. Jen mi bylo moc líto těch labíků a ještě asi dog, kteří byli vystavováni venku. Beton byl rozžavený a Phoebe na něm pěkně poskakovala.
Jo a představ si, že Phoebe fotili do knihy psů jako představitele boloňáka.
LenkaK
ty jsi byla taky na výstavě v Brně?
|
Janik
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2006 21:49
- Nahlásit
Verca
Ahojky!
tak to moooc gratuluji!! Je to šikulka!!
Nemáš i nějaké fotečky??
Tak to muselo být hrozné pro ty velké pejsky.
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2006 08:14
- Nahlásit
Verca
Ahoj,na výstavě jsem byla taky. Viděla jsem vás tam. Ale který boloňáček byl tvůj... fakt nevím.
Mám havaňáka. Barevnou fenečku,taková tam byla jediná. Dostala CAJC, výborný 1. Máme moc velkou radost je to její třetí CAJC. Jen mi řekl pan Řehánek,že by měla trochu přibrat. Tak jsme ode dneška zvýšili dávku papání.
Myslíte,že bych měla přidávat taky nějaké vitamíny?
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2006 09:09
- Nahlásit
Janik
Děkuji, vyřídím Phoebe gratulace. Fotky mám, ale včera mi nešly uložit na cz-psu, tak se pokusím dnes.
Posuzující nám vytkl to, že nechodí s ocáskem nahoře. O tom vím a byla jsem pěkně nervózní, když jsem viděla všechny pejsky, jak si je hezky nesou. Budu muset na tom zapracovat, asi pomocí nějakých pamlsků, abych jí zaujala.
Jinak je trošku delší než by měla být (v posudku máme, že je mírně delšího rámce) a nos nemá zcela černý, jinak všechno ok.
LenkaK
Tak to gratuluji!! No možná jsi nás viděla, seděli jsme na dece u kruhu. Phoebe byla jediná v dorostu. Měla jsem černou sukni a zelené triko.
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2006 09:32
- Nahlásit
LenkaK
A já tam sem tam taky asistovala....
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2006 09:35
- Nahlásit
Syska
Ahoj Sylvi. Ty jsi s Lenkou mluvila.
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2006 09:38
- Nahlásit
Verca
Já??
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2006 09:42
- Nahlásit
Syska
Kurňa já jsem nějaká zmatená. Myslela jsem, že Lenku znáš.
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2006 09:46
- Nahlásit
Verca
Neeee..akorát jsme si tu v pátek psaly o té výstavě a já jí doporučila tohle vaše forum, víš... Četla jsi mailík? Ten gelík jsem musela vyhodit...
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2006 09:48 - Změnil/a: Verca
- Nahlásit
Syska
Už ti na něj odepisuji. Nechápu to, protože jsem tu krabičku měla pěkně dlouho a měnila jsem si v tom krémy a tak a nikdy nic a vzdala jsem se jí kvůli gelíku a asi v něm bylo moc vody nebo já fakt nevím.
No já si právě vzpomínám, že jsi o ní asi mluvila a tak jsem si myslela, jestli jste tam potom neměly sraz. Promiň, mám to celkově popletené. ta nervozita a tak.
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2006 09:53
- Nahlásit
Verca
To je jedno...hlavně že jsme se našly, ale byli jste všichni k nepřehlédnutí, jak jsem vás už znala z fotek, tak to bylo lehký vás najít...
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2006 11:41
- Nahlásit
Verca
Jo, viděla jsem tě. Syska
asistence je taky důležitá. Já tam měla asistenty hned čtyři. Manžela se švagrovou a moje dva synáčky. Byla jsem pěkně nervózní. Ale Bella je modelka.Kroutí zadkem a vrtí ocáskem,takže mě hned uklidní. Jen při prohlížení u rozhodčího se vrtí a všechno oňuchává.
|
janča
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2006 12:06
- Nahlásit
LenkaK
Moc gratuluji!!!!
Verca
Taky moc gratuluji!!!!!!
Obě máte šikulky. Myslela jsem na vás. Naštěstí existuje klimatizace, co? Jinak by vám asi bylo ouvej. Tak ještě jednou oběma velká gratulace!!!!!
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2006 12:23 - Změnil/a: Verca
- Nahlásit
janča
děkuji!!!! Jsi hodná...
LenkaK
A kde jsi stála ty? Na které straně "kruhu"? Nemáš fotku?
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2006 12:30
- Nahlásit
janča
Moc děkuji!!
Verca
Byla jsem naproti stolu rozhodčího. Obklíčená samými Bichon frisé. Jednu chvíli se Bella rozštěkala na asistenta rozhodčího. Šel proti nám, a najednou přelezl pásku.Belinka se hrozně polekala a štěkala na celé kolo. Určitě jsi to nemohla přeslechnout.
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2006 12:31
- Nahlásit
Verca
měla jsem na sobě bílou halenku a černé kalhoty.
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2006 12:32
- Nahlásit
LenkaK
Tak naproti rozhodčího jsem to neměla tolik obhlídnuté.
A nemáš nějakou fotečku? Jestli ji sem neumíš vložit, tak mi ji pošli klidně na mail: veronikac@email.cz
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2006 12:49
- Nahlásit
Verca
Fotky z výstavy ještě nemám,protže jsem zapomněla foťák doma.Tak si je musím ještě zkopírovat od švagrové.Tohle jsou stránky naší Belly. www.havanais.wz.cz
|
Janik
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2006 12:57
- Nahlásit
LenkaK
Ahoojky!
Tak sice opožděně ale já taky moc gratuluji!!Jste šikulky!!
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2006 12:57
- Nahlásit
Jééé ta je krásná! Opravdu moc pěkná. A všimla jsem si, že jste nedaleko od nás. Já jsem z Českého Těšína.
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2006 13:04
- Nahlásit
Verca
Fakt? Tak to je bomba. Vyrostla jsem v Těšíně. Odkud jsi přesně?
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2006 13:09
- Nahlásit
Ze Svibice.
|