| Autor |
Zpráva |
Aknah
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2006 13:55
- Nahlásit
janča
janca ja ti taky odpovedela i s kosmetikou jakou pouzivam
Holky
ja ho fakt jenou asi zabiju, je pravda, ze je nevylitany, jak je nemocny, tak nechodi poradne na prochazky, ale takovyhle vylomeniny?? vrea vyskocil na botnik a rozbil kasicku co tam mame a dneska tohle.
marti nestras, jeste, ze nesladime, ale granule tam pacholek nechal, jen je vysypal
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2006 13:57
- Nahlásit
Jířa
a je to bolonak?
to zalezi jak je velky, tezko se da urcit zda je to moc ci malo, nahmatnes mu zebra a zadecek ma oplacany?
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2006 13:58
- Nahlásit
jinak hoolky krasny fotky vsechny, proste jsou to rozkosna zviratka
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2006 13:59
- Nahlásit
Jířa
Záleží na tom po jak velkých je rodičích. Mojí fenky matka měla 3 kg, otec 2,70, takže byl předpoklad, že bude drobnější. Tak mi to bylo řečeno. V sedmi týdnech, když jsme si ji přivezli měla asi 85 dkg. Teď ji budou v srpnu 2 a má okolo 3 kg. Takže na boloňáka je ten Tvůj opravdu velkej. Bude přibírat a růst tak do půl roku, pak už bude jen mohutnět, takže bych řekla, že bude mít tak 4,5 kg, ale nevím.
|
Jířa
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2006 14:06
- Nahlásit
Je pravda že jeho mamča nebyla o moc větší než on, a jeho sestřičky byli tak o třetinu menší. Ale byl to jediný kluk a asi ho pěkně rozmazlovali.
Žebra mu nahmatám. Ale on je i vyšší.
O víkendu se seznámil se svou kámoškou které jsou 3 roky a byla jen tak o 2-3cm nižší než on. Ale jako správní rodiče jsme jim domluvili společnou budoucnost.
Ono je vlasntě jedno jak bude velký, hlavně že je náš. Jen aby mu to neuškodilo.
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2006 14:07
- Nahlásit
Martina
marti to bych rekla, ze bude mit vic, ten muj blb ma ted 4,3 je mu 6,5 mesice a trech mesicich mel okolo 2 - 2,5 kg
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2006 14:10
- Nahlásit
Jířo, ještě k té velikosti. Když jsme si jeli pro fenku, tak ta naše byla z 5ti štěňátek. Zrovna měla chovatelka ještě dvě štěňata od jiné fenky a ta byla skoro tak velká, ještě slepá, ale už určitě půlkilová. Tak mi chovatelka vysvětlovala, že jak má jen dvě, tak jsou větší. Já tomu teda moc nerozumím, ale asi tak.
|
monka
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2006 14:14
- Nahlásit
Jířa,
v troch mesiacov sa mi to zda vela, ale neviem posudit bolonaka, ja mam bisonka. Luky mal v troch mesiacoch 2 kg, v pol roku 3,5 kg a teraz, vo veku 14 mesiacov ma 5 kg. Vahu ma rovnaku zhruba od 9 mesiacov. Ale je pravda, ze neni oplacany-ako panicka, je mu lahko nahmatat rebra. Udrzujem mu kondicku-krmivom aj pohybom. O mne sa to neda povedat
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2006 14:14
- Nahlásit
Aknah
Ježíš, sem ale blbá, samozřejmě, spočítala jsem to tak na 5,5, když by přibral necelá dvě kilča a to asi přibere a napsala 4,5. Jasnačka, díky za opravení.
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2006 14:16
- Nahlásit
my se asi pomalu pujdem projit at si udela hnede flekance venku a ne na parketach
|
Jířa
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2006 14:16
- Nahlásit
Tak teď bude mít daleko více pohybu než u chovatele. Každý den běhá po louce se synáčkem. Honí se za míčkem. A zrovna moc toho nejí.
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2006 14:25 - Změnil/a: Martina
- Nahlásit
monka
Udrzujem mu kondicku-krmivom aj pohybom. O mne sa to neda povedat
Aj tak u mne. Z práce to mám do prudkého kopce, kdyby mě nahoře někdo pozdravil, tak mu ani neodpovím na pozdrav. Funím jak lokomotiva.
|
monka
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2006 14:27
- Nahlásit
Jířa,
ak ho krmis kvalitnym krmivom, tak nebude mat urcite ziadne rastove problemy, aj ked bude vetsi. Je to male plemeno. Davaj pozor, aby nebol obezny a bude to v pohode. Hlavne aby bol zdravy. Vysku ma geneticky danu, tu nezmenis-hmotnost (aby nebol obezny) ano.
|
monka
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2006 14:31
- Nahlásit
Martina
tak to je aj u mna
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2006 14:32
- Nahlásit
Martina
monka
a co mam rikat ja? to jsme teda pak jak dve lokomotivy
|
Jířa
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2006 14:33
- Nahlásit
Má od veterináře Hills kuřecí. Ale chce granule jen namočené.
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2006 14:35
- Nahlásit
Jířa
Tak to jsou kvalitní granule. Pokud chce namočené, tak to nevadí, moje fena mi taky suché nebaští. Jenom musíš pak dávat pejsovi více těch kousacích věciček (třeba z buvolí kůže) na čištění zoubků. Na zuby jsou vždycky lepší granule suché, ale když je nepapkají tak to jinak nejde.
|
monka
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2006 14:36
- Nahlásit
Jířa,
tak to je kvalitne krmivo. A myslim si, ze ma narok mat ho namocene, je este steniatko. Moj pes bol odmalicka zvyknuty na suche granulky, ale zozerie vsetko-len aby nieco bolo
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2006 14:38
- Nahlásit
Tak to jsou kvalitní granule
tak to je kvalitne krmivo
Platíš mi píííívo. I když já ho teď vlastně nepiju. Tak jindy noo.
|
monka
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2006 14:43
- Nahlásit
Martina,
podla mojho nazoru suche granule sa nerovnaju zdravym zubom bez kamena. Luky zerie len suche granule, odmalicka ma zuvacie kosti, pamlsky na cistenie zubov, ale uz ma zubny plak na zadnych zuboch-nie este kamen. Uz som mu kupila zubnu pastu a cistim mu zuby. Keby mi niekto pred mesiacom povedal, ze mam psovi cistit zuby, tak sa mu vysmejem. Ale asi je pravda, ze male plemena su na tvorbu zubneho kamena nachylnejsie. A mimo to-granule ma do minuty v sebe,tak cistiaci efekt je minimalny, dovolim si tvrdit, ze ziadny (aspon co sa tyka mojho psa).
|
monka
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2006 14:45
- Nahlásit
Martina,
rada Ti ho zaplatim, mame velmi podobne nazory a kym to stacim poslat a aktualizovat, tak odpovies to, co ja pisem A kedy sa stretneme? Ja som z Olomouce a Ty?
|
Jířa
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2006 14:46
- Nahlásit
Já nemám to srdce mu tam nandat suché granule a čekat že ho hlad dožene. Snad každá je ráda když to její "mimčo" baští a chutná mu. Tyčinky na kousání má a taky boty, nábytek, a vše co necháme ležet na zemi.....
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2006 14:46
- Nahlásit
monka
Ono, praxe je vždycky jiná než teorie. Tak se aspoň nemusím stresovat, že feně granule máčím a ničím jí tím zuby.
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2006 14:48
- Nahlásit
monka
Z Jižních Čech, okres Jindřichův Hradec, takže trošku z ruky. Ale třeba někdy, člověk nikdy neví.
|
monka
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2006 14:52
- Nahlásit
Jířa,
kludne mu namacaj granule, vela majitelov psov to robi stale, aj ked su psiky dospele. Hlavne nech mu chuti a je v pohode. Ja som tiez precitala vsetko mozne o psoch: rady, nazory, stresovala som sa...Clovek si casom aj tak vytvori svoj nazor a prejde urcitymi skusenostami, a vidi, co sa mu osvedcilo a co nie. Kazdy pes je iny, clovek sa nemusi vsetkeho strikne drzat. Hlavne vsetko s mierou.
|
janča
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2006 14:53
- Nahlásit
Martina
No vidíš ještě něco máme společného. Jižní Čechy. Já jsem z Budějovic a to není narozdíl od Olomouce tolik z ruky. To by chtělo se setkat, pokud bys chtěla!
|
monka
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2006 14:55
- Nahlásit
Martina, Janča,
ja si niekedy urobim vylet do Jiznich Cech a mozeme sa stretnut-na tom pive
|
janča
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2006 14:58
- Nahlásit
monka
No jasně, není tu jen krásná příroda, krásné památky, ale i krásné hospůdky a pivo - to taky jde!
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2006 15:02
- Nahlásit
janča
monka
Tak to někdy holky spácháme, třeba o prázdninách, to nebudou takový fofry. Jdu balit a valím domů. Jelikož šéfík někam odjel, tak dneska pracuju o 20 minut méně, ale psss nikomu to neříkejte. A co?? Má tady být ne?
|
janča
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2006 16:51
- Nahlásit
A holky ještě jeden včerejší úlovek. Takhle Gweny prosí. Je u toho naprosto úžasná. Za pamlsek se za chvíli možná postaví na hlavu. Jen ještě poraďte pořád na procházce okusuje vodítko. Vyndáme ho, říkáme fuj, chvíli jde a zase už ho má a hryže, pořád dokola. Viděla jsem i pár psů, který ho mají v hubě pořád. To je normální. My jí pořád napomínáme. Tak přidejte zase nějakou zkušenost.
|