Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Bisonci - frise, havanak, bolonak, maltezak
<< 1 ... 54 . 55 . 56 . 57 . 58 . 59 . 60 . 61 . 62 . 63 . 64 ... 398 . 399 . >>
Autor Zpráva
LenkaK
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2006 09:32
- Nahlásit

Omlouvám se ty nesmylsly,ale učím se. A mám už chuť do toho kopnout

Aknah
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2006 09:33
- Nahlásit

leni chybi ti tam an ktere strance je ta fotka, dej mi sem adresu tech stranek

Aknah
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2006 09:34
- Nahlásit

LenkaK

nekopej do toho a dej mi odkaz, a pokud tady nechces zaplacat celou stanku, tak dej vzdy jen zmenit a upravuj ten puviodni prispevek a pak se nemusis omlouvat

LenkaK
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2006 09:34
- Nahlásit

http://20Mia%20Wild%20Angel%20003_small1.jpg][ / url]

LenkaK
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2006 09:37
- Nahlásit

http://www.havanais.wz.cz/fotogalerie.htm

Aknah
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2006 09:40
- Nahlásit

[imgs] http://www.havanais.wz.cz/images/Obrazek(4)%20(2). jpg [/imgs]

Aknah
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2006 09:41
- Nahlásit

LenkaK
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2006 09:43
- Nahlásit

Aknah
děkuji ti dobrá duše.
Tak tohle je naše Bella jako mimi a teď

Aknah
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2006 09:48
- Nahlásit

LenkaK
u toho miminka mas jak ma vypadat ta adresa, takze uz by ti to melo jit taky

LenkaK
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2006 09:51
- Nahlásit

Aknah
To si jenom myslíš. Já jsem na tyhle věci tele.

Aknah
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2006 09:53
- Nahlásit

LenkaK

ale no tak zvladli to jinio zvaldnes to taky, ted vis jak adresa musi vypadat, cim zacina a cim konci a vlozis to misto do URl do geometrickyh tvaru je to ctvrta ikonka nad okynkem kam pise vzkaz

Verca
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2006 10:27
- Nahlásit

Holky nevíte jak je to s kombinováním kosmetiky? Chtěla bych na běžné koupání (i 1x za dva týdny) něco dobrého, ale levnějšího (uvažují o Héry a Bee). Používám 1AllSystems a jemný šampon s kondicionérem na běžné koupání stojí 250kč. Na předvýstavní úpravu mám bělící šampon a botanický kondicionér od 1AllSystems a u toho bych chtěla zůstat. Ale na běžné koupání mi to připadá "zbytečné".

Aknah
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2006 10:41
- Nahlásit

Verca

a kolik myslis ze stoji hera??? 235 sampon 250 ml a kondicioner 235kc 250ml to mi jako levnejsi neprijde

Aknah
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2006 10:42
- Nahlásit

a zbytecne to neni protoze srst se musi udrzovat prubezne, nikoli jen pred vystavou a koupani 1x14 dni mi prijde zbytecne azbytecne zatezujici pro psa, ale jak mylsis

Janik
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2006 10:55
- Nahlásit

Ahoj holky!
K tomu koupání.....zítra budu Andyho koupat, protože už je skoro černý teď kdyby jste ho viděly, tak ho nepoznáte.
Koupeme ho už od malička v tomto šaponu -> URL a jsme úplně spokojení a ještě k tomu jsme nikdy nepoužívali kondicionér.

Verca
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2006 11:07 - Změnil/a: Verca
- Nahlásit

Aknah
Ach jo, že jsem se vůbec ptala.
Pochopilas to kapku jinak. Ale to už jsem si zvykla.
Jinak ty sama říkáš, že ho koupeš 1x za měsíc a já Phoebe koupu 1x za dva měsíce a připadá mi to dostačující, takže srst jí určitě nazatíží to, kdybych jí třeba chvíli koupala co dva týdny (ne celý rok!!!). Jen prostě v určitém období je potřeba jí častěji vykoupat. I když teď se koupe i v přehradě, ale na jaře a tak jsou prašná období.

Verca
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2006 11:12
- Nahlásit

Janik
Janičko, jak často koupeš Andyho v tom bělícím šamponu? Já se právě jedné paní ptala (co prodává tu kosmetiku) a říkala, že bělící šampon, tak jednou do měsíce, více ne. Já mám taky bělící a zatím jsem ho nepoužila více jak jednou do měsíce, ale teď se nám tu docela práší...A tak by mě zajímalo, jakou máš zkušenost ty.
Tak co, už cvičíte pravidelně na výstavu? Já jsem zjistila (až na výstavě ), že jsem jí neučila při povelu "stůj", aby zůstala stát a nesedala si. A tak když jsme to nacvičovali v kruhu, tak to byla docela "prča".

Aknah
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2006 11:37
- Nahlásit

Verca

tak to napis tak, aby se to dalo pochopit jen jednou moznosti, jasne, ze ja taky obcas koupu casteji, dokonce i jednou za tyden, kdyz byl jak cune a pak se vyvalel v rybe, taks jem ho vykoupat musela, ale to sji tam nenapsala

monka
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2006 11:48
- Nahlásit

Verca,
ja by som tiez kozmetiku nekombinovala. Ak 1AllSystems Phoebe dobre znasa a ma po nej peknu lesklu srst bez lupov, tak by som ju nemenila. Alebo skus vyskusat inu znacku-levnejsiu, ale nestriedat. S Bea Natur som mala dobre skusenosti, je cenovo prijatelna a kvalitna. Inu okrem Hery a Bea nemam vyskusanu.

Verca
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2006 11:51
- Nahlásit

Aknah
víš, já chtěla odpověď na otázku "Holky nevíte jak je to s kombinováním kosmetiky?" a ne pitvání se v tom, co jsem napsala. Proč bych měla vysvětlovat, proč chci svého psa koupat častěji? Nechci se tu hádat, jen jsem chtěla vědět odpověď na tu otázku. S tou Herou to byl omyl, čumím furt na různé značky kosmetiky a už mám guláš v tom, co která stojí.

Verca
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2006 11:52
- Nahlásit

monka
díky

LenkaK
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2006 12:00
- Nahlásit

Veterináři často radí nekoupat každý měsíc.Nejlépe 4x do roka.
Jenže prachem se srst obrušuje a je potom nekvalitní a taky se třepí.Myslím,že kdybych si hlavu umyla jednou za dva měsíce,asi bych to nevydržela. Pejsci jsou při zemi,takže je logické,že se rychleji zapráší. Myslím že kvalitní šámpóny neublíží ani při častém koupání.
Něco jiného je asi v zimě,to pejsek nepotřebuje koupat tak často.
Verca
Veru už jsem dostala od švagrové fotky a právě na jedné z nich jsi jak trénujete v kruhu,aby nesedala.

monka
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2006 12:02
- Nahlásit

Verca,
ja tiez kupem psa cca 1x za mesiac. Ale niekedy aj castejsie, podla potreby-mojej, nie psa . Psovi je asi jedno, ci je spinavy a nechape, preco ho chcem vykupat v tom smradlavom sampone, ked on sa tak krasne navonal vyvalajuc v zdochline. Pan, ktory mi striha Lukyho na otazku "ako casto mam kupat bisonika?" odpovedal "podla potreby. Cca 1x za mesiac. Ale ked pojdete odo mna a on sa vyvala v blate, tak este dnes". Hovoril, ze aj 2 x za mesiac je pre bisonikov vhodne-nic sa im nestane. Bisoniky nemaju samocistiacu srst, aj ked to niekedy tak vypada-ked zaschne na packach blato a oni potom vyzeraju celkom ciste.

monka
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2006 12:07 - Změnil/a: monka
- Nahlásit

LenkaK,
to je vseobecna rada veterinarov-nekupat psa samponom, max 2-4 x do roka. Ale to neplati pre psi bez podsady, bez samocistiacej schopnosti-lepsie povedane samocistiacej len do urcitej miery. Neviem ako vam, ale moj bisonik sa vody vyhyba ako cert krizu-neskace do potoka, ked prsi, nejde na prechadzku, kaluze zdaleka obchadza. Ale pri sprchovani mu voda nevadi. Aj ked sme na cviceni a je teplo, psi sa idu okupat do potoka, ale Luky nie. Tak isto ani cotonik, ktory tam je s nami.

emikami
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2006 12:18 - Změnil/a: emikami
- Nahlásit

b]Verca[/b]
Ahoj. Ano byly to překlepy, šampon je od firmy Gimborn a nyní od této firmy kupuji takové malé konzervičky a přidávám je kojícím holkám do namočených granulí, to jim to šmakuje, protože ty potvůrky mně granule zcela přestali žrát.Vyzkoušela jsem víc konzerv,ale byli průjmy, atd. tahle vypadá přesně jako na obrázku,je to opravdu jen čisté masíčko-libové zalisované v takovém rosolku,fakt je to super,v obchodě drahé,ale na intern.např. u alpetu to vychází min.o 10kč levnější,nakoupila jsem si jich nyní dost,a holky se možná tím, nebo možná již vidí že jíst potřebují, už tak rozjedli, že už i sami od sebe papají granulky,takže to střídáme.Co se týče rady na tu fotku budu zkoušet, i když si dělá stránky sama,tohle mně přijde teda fakt nějaké složité, no uvidím zda tu budu vyvádět jako LenkaK,docela jsem se zasmála,už vidím sebe, jak tu budu kopat kolem sebe.
Aknah
To mně mrzí, že jsme zrovna štěndy neměli, ale jsem taková také, jakmile si něco zamanu jdu za tím hlava nehlava.Ale důležité je že jste s pejskem spokojení.

emikami
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2006 12:21
- Nahlásit

Ono mně to snad dělá samo ten překlep, dávala jsem si tolik záležet, tak zkusím znovu ..... Gimborn .....jestli to ještě nyní bude špatně, tak už nevím, ale četla jsem to po sobě, to písmenko mně tam prostě musí lítat.

Verca
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2006 12:26
- Nahlásit

monka
Moc hezky jsi to napsala.
Mě radila jedna odbornice přes kosmetiku, že existuje Jemný šampon s kondicionérem, který lze používat denně, protože je velmi jemný a je i pro štěňátka od 7 týdnů. A vůbec srsti neublíží.
Phoebe by se taky nešla vykoupat sama. Párkrát jsme jí tam vzali a pak už šla za námi sama. Sice ne do hloubky, ale šla.
LenkaK
Leni, pošli mi prosím nějaké fotky na mail...

emikami
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2006 12:31 - Změnil/a: emikami
- Nahlásit

Někdo tu psal a nyní to nemohu najít, tak s tím nebudu ztrácet čas, rozhodně bych se Glukopuru nebála, je to přírodní cukr, já ho používám také a stále. Samozřejmně že mně Emí nepřibrala dvě kila to bych ani nedopustila, ale jelikož vyhubla při falešném březí skoro víc než kdy opravdu porodí štěňata, zaoblila se prostě tam kde byla vidět vyzáblost,dostane víc chuť, lepší trávení, dostane víc síly, pokud Bella hodně běhá, nemůže ani moc přibrat, když se jí dává jen její dávka, a ještě to zhltne , tak to zase vyběhá.Rozhodně se LenkoK toho nebojte a zkuste,neradila bych nic co bych nevyzkoušela, je to dobré i třeba po nemoci, atd.Pokud dávám víc piškot může to být samozřejmně i tím, ale já dávám běžně dvě piškoty denně, je to náš riuál, ráno při probuzení všichni holky běží ke špajzu, a pak večer než jdeme spinkat. No takhle měla tak o dvě denně více na 14dní, myslím, že to není katastrofa.
LenkaK
Proč nezkusíte Bellince granule namáčet, někdy je dobrá zmněna a některý chovatel pouze dává granule máčené, jelikož v bříšku již nebobtnají, teda co se děje již s namočenými nevím, ale již aspoň nebobtnají, já to holkám dělám hodně často, co jim dávám já jídlo, mají granule namočené v převařené ne varné vodě,nechám přikryté nabobtnat, je toho i daleko víc a zároveň je v tom voda, což je dobré i pro pejska.Pokud by to nechtěla zkuste pokud u vás seženete tu konzervičku od Gimbornu,jinou zatím bohužel nemohu doporučit, ono ji to bude tak vonět , že se do toho schutí pustí, pro ni stačí půlka na jedno jídlo a druhou půlku dát večer, protože píšete že ji dáváte myslím dvě dávky.Já holkám dávám jednu dohromady.Granule jsou sice dobré, že si tím čistí zoubky, ale mít je jen suché každý den, myslím že není také dobré.No Jdu zkusit tu fotku, ale nevím zda se mně zadaří, Přišla jsem sem teprve včera,tak i tak mám potíže trochu jak se co dělá.

emikami
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2006 12:41 - Změnil/a: emikami
- Nahlásit

emikami
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2006 12:43
- Nahlásit

<< 1 ... 54 . 55 . 56 . 57 . 58 . 59 . 60 . 61 . 62 . 63 . 64 ... 398 . 399 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání