| Autor |
Zpráva |
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2006 19:13
- Nahlásit
Ferdule
Taky zdravím.
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2006 19:18
- Nahlásit
emikami
Omlouvám se za zpoždění,ale musela jsem se věnovat rodině.
Purina používáme stále.Zkoušeli jsme změnu,ale Belince to nesedělo. Granule nenamáčíme,protože je namočené nechce. A taky,protože si tím čistí chrup.
No tykat si snad můžeme.
Ferdule
Promiň já jsem ti svou princeznu nepředtavila.Jmenuje se Bella,Havanský psík a bude mít 15měs.
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2006 19:21
- Nahlásit
Ta naše holka si to umí vybrat. Minulý týden jsme měli dojem,že hárá a,že nebudeme moct na výstavu. Byl to opravdu omyl,začala hárat právě dnes.
V neděli asi čeká Belinku bonitace.Naštěstí na bonitaci nás vezmou i když hárá.
|
Janik
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2006 19:27
- Nahlásit
LenkaK
A kde budete dělat Bonitaci??
Kdo vás bude bonitovat??
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2006 19:42
- Nahlásit
Janik
Abych byla upřímná ani moc nevím. Domluvil to manžel. Bonitovat bude paní Gragarová asi v Nižboru. Klub malopočetných plemen
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2006 19:43
- Nahlásit
oprava: paní Grygarová
|
Janik
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2006 19:48
- Nahlásit
LenkaK
Aha tak to nevím kde to je.
Tak ať to dopadne velmi dobře!!
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2006 19:59
- Nahlásit
Janik
z toho si nic nedělej. Manžel taky neví kde přesně to je. A já... už vůbec.Snad prý někde u Berouna.
Zatím nám Belinku na výstavách hodnotili třikrát V1. Tak doufám,že Bella nebude zlobit a že paní bude mít dobrou náladu.
|
Janik
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2006 20:04
- Nahlásit
LenkaK
Tak to si myslím, že když bude mít dobrou náladu, tak to má v kapse
Na fotkách je opravdu krásná
|
Janik
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2006 20:07
- Nahlásit
LenkaK
Jakou Purinou krmíte?Jako příchutí??
Já krmím kuřeúrýže nebo jak to je a jednou se mamka spletla a koupila toho lososa a Andy se toho ani nedotkl.Přitom mi to vonělo líp jak to kuře.
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2006 20:51
- Nahlásit
LenkaK
Tak jo, jsem pro tykání a ostatním také, to samé čekám od ostatních též pokud to nebude činit nikomu potíže.
Lenko paní Grygarová není v klubu málopočetných plemen, ale v klubu havanských psíků, pochybuji že by se konala bonitace u paní Grygarové Renaty v Nižboru,kde ti bude bonitovat paní Gryg.Alexandra a asi ještě někdo.Na našich bonitacích, také jsme tam byli, byli vždy dva lidé, ještě myslím, pan Jančík nebo pan Křišťál, bohužel si tyto dva pány stále pletu. Tito lidé nemají s málopočetným nic společného,pokud jste byly v kontaktu s paní Kširovou, která vede korespońdenci, a kam jste zřejmně museli podávat přihlášku tak je to klub havanských psíků, a jsou tu jen havaňáci,u málopočetných je např.paní Kratochvílová,a tam je asi 40plemen.Bonitace se vůbec nemusíš obávat, budeš se tam cítit dobře, jako doma.Všichni, hlavně obě paní Grygarové jsou velmi příjemní lidé,myslím, že pokud bys potřebovala s něčím poradit, tak Renata je ta pravá osoba, od ní mám Kamilku a u Saši ta ale je ze Senešnice tam jsem byla letos krýt právě Kamilku. Jen se připrav na to, že musíš ukázat chůzi,není tam sice na to moc prostoru, ale oni uvidí jak Bellinka pádluje zadníma a předníma nožičkama,zda přední nevytáčí. Pak ji jen změří, atd. jen jsem zvědavá, což jsem se od tebe ještě nedozvěděla,jak je na tom s těmi zuby.Málo fen a hlavně maličkých je plnochrupých,protože mají malou tlamičku a ty zoubky se tam prostě nevejdou,Emilce mamince Bell, také chybí zoubky, které se tolerují,když jsem se to ale dozvěděla,sděsila jsem se, pak mně uklidnili že to je normální a proto jsem kryla s plnochrupým psem.Bohužel u labutěnky se mně to stalo také, ale ta to má u předních má 5/6, myslím , že to nevadí, ale též budu muset hledat hlavně plnochr.psa.
Jestli jste jednali s paní Kširovou, která má na starosti korespondenci, tam jste asi museli posílat přihlášku atd. tak je to klub havanských psíků a je dobře že si v tomto klubu.Jen je hrozné, že kvůli té chvilce musíte absolvovat tu příšernou dálku,jedete zřejmně přes Prahu a to kolem mně, že? No pokud by jste si chtěli udělat malou přestávku, ráda tě uvítám a hlavně Bellu a jukli by jste na štěndy. Jsou teda ještě maličké,ale Bellu jste tak maličkou neviděli.Jen bych musela zavřít na chvíli Emí, nebo bychom museli sedět v kuchyni, protože porodní bedny mám v obýváku,a jak víte,Emi si to tady pěkně hlídá.Jsme tu nyní trochu nacpaní ale na pár měsíců se to nezblázní.Jinak jsem moje holky dala včera ostříhat a to zcela na krátko, jednak je jim u kojení horko,jednak je to pro štěndy nejlepší,protože mám jistotu že jsou čisté, a stejnak je musím po každém venčení sprchovat a oni pak běží hned ke štěndům a vždy celý pelíšek zmáčely od nevysušených chlupů,tak jsem tu měla stříhačku a upravovala mně všechny holky, i Britušku jsem vzala na krátko, protože na výstavu s ní půjdu,pokud mně ještě do toho něco nevleze,až v listopadu v Praze. Ji se nyní srst mnění a tak se jí to také pěkně cuckatí,ani to nešlo vyčesat, u pudla je výhoda, že se může stříhat a to i na výstavy, takže než tam půjdem naroste jí to.
Leni všimla sis, že jsem dala na minulou stránku fotky jako maličké Bellinky. ale zapomněla jsem kliknout na ty obrazce tak tam je jen odkaz, ale snad to nevadí, každého to napadne kliknout, alespoň to nezabírá místo, příště se ale polepším
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2006 21:29
- Nahlásit
emikami
Belinka má zoubky všechny a zatím o jeden víc,protože ji mléčnák ještě nevypadl. S tím klubem si nejsem jistá,ale že to má dělat paní Grygarová vím jistě.Je to spojeno s klubovouvýstavou Na tu bonitaci pojede asi jen manžel na otočku,protože musí být ještě v neděli doma.Takže nevím kolik bude mít času.
Janik
Kupujeme kuře s rýží.
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2006 21:45
- Nahlásit
LenkaK
Ten zoubek už by ji mohl ale již vypadnout, tak snad to bude ok. S paní Grygarovou jsem nyní mluvila, stejnak jsem se musela domluvit na kontrole vrhu, zda nebude na dovolené, a právě bude, tak jsem zvědavá kdo to ještě bude dělat s ní.Ta bonitace je v Nižboru, ale není to u Renaty Gr. ale v nějaké hospodě kde je klubová výstava,což já jsem nevěděla,jelikož výstavy klub.hav.psíků nesleduji.Většinou bývají tam, a jak jsem slyšela chtěli jste i na výstavu,ale jednak nejste přihl. a hlavně by ani nemohla Bell jít jako hárající.Takže opravdu se jedná o KLUB HAVANSKÝCH PSÍKŮ.
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2006 21:51
- Nahlásit
HOLKY PORAĎTE JAK MÁM DÁT VIDEO NA WEBOVKY VE FRONT PAGE, TAKTO MNĚ TO PORADIL MANŽEL OD LENKYK. ALE NĚJAK MNĚ TO NEFUNGUJE. UMÍTE TO NĚKDO? DÍKY.
Stačí si tam dát nějaký obrázek a na něj přidat
hypertextový odkaz, kde zadáte jméno souboru, který po kliknutí chcete spustit, tzn. nějaké AVI nebo MPEG.
CO TO JE AVI NEBO MPEG, JAK MÁM ZADAT TEN SOUBOR.
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2006 22:15
- Nahlásit
emikami
Avi a MPEG je video format v digitalni podobe. mas video a to musi mit nejakou koncovku, fotky maji z 99% .jpg, video ma .mpeg a nebo.avi to umistis na FTP, to je ten prostor na webu kam davas fotky a vse ostatni, na fotky taky musis davat hypertextovy odkaz, tak video udelas stejne.
|
Ferdule
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2006 22:18
- Nahlásit
LenkaK
O Havanském psíku jsme také uvažovali, ale je jich asi málo a v té době, když jsme se rozhodli pro bišonka, jsme nějak nenašli žádný inzerát. Teď toho ale vůbec nelitujeme, protože Sárinka je naprosto úžasná a zrovna včera jsme říkali, že asi čekala na nás. Vaši Belinku jsem viděla tady na fotce a je nádherná.
|
Ferdule
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2006 22:20
- Nahlásit
Teď jsem si teprve všimla, že si tu všichni tykáte, tak bych se taky připojila.
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2006 22:21
- Nahlásit
emikami
tady je slibeny odkaz na galerii Fredyho a tahle fotka rozhodla, ze mam toho draka doma
Fredyho galerie
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2006 22:23
- Nahlásit
Ferdule
ahojky, vitej mezi bisonkama, jsem rada, ze se rozrustame ja mam taky havanaka Fredyho a je mu zrovna 7,5 mesice
|
Ferdule
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2006 22:24
- Nahlásit
emikami
Odkuk jsi, četla jsem tady, že máš štěňátka, mám kolegyni v práci, která by měla zájem o fenku Havanského psíka, nebo také Bišonka. Byla by ještě nějaká volná, že? V pondělí bych jí o tobě řekla.
|
Ferdule
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2006 22:29
- Nahlásit
Aknah
Jsem moc ráda, že jsem to tady našla. Nemám ale Havanského psíka, mám Bišonka Frise, holčičku a je jí teprve 5 měsíců. Jsme z ní celá rodina úplně paf, všichni běžíme z práce a děti ze školy domů, jenom, abychom už zase byli s ní. Úplně si nás všechny omotala okolo tlapek. A to její vítání, na to se vždycky všichni hrozně těšíme.
|
Ferdule
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2006 22:30
- Nahlásit
Aknah
Fredy je rozkošný, jak jsem pochopila, jsi zakladatelka tohoto fora. Náleží ti velký dík!!!
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2006 22:34
- Nahlásit
Aknah
Je moc pěkný, připadá mně na těch fotkách že je hodně podobný Claudince z vrhu C od MartinkaClaudí,je to takový pěkný prcek, rozhodně by mu slušel bráška Znám paní, která chtěla havaňáčka,ale prostě ho musela mít v daném termínu, tak jsem pro ni našla boloňáčka, a nakonec si vzali dvě štěnda holčičky najednou, a to té paní je prý 70let,takže jse pěkně čučela, musí to být pořádný záhul,dvě malá štěňátka se vychovávají bych řekla hůře než jedno.
Ach jo, video mně pořád nefunguje. Já mám to video v Movie a otevírá se mně v Qick time,zda to správně píši. mohu zadat jakýkoliv obrázek na plochu tak jak zadávám fotky, jo? a pak kliknu pravou myší a zadám hypertextový odkaz, no ale jaký aby se to otevřelo.Snad nepůjdu ani spát, štve mně to, jejda nyní jsem si uvědomila že jsem dala na stránky už jména štěňat ale chtěla jsem to ještě poupravit nebo podívat zda nenajdu jiné,a už jsem web přehrála.Od D a E se mně fakt hledali dost špatně.
Nemohla bys mně to ještě lépe popsat? nebo máš skype?icq?
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2006 22:37
- Nahlásit
Ferdule
mas pravdu jsme zakladatelka fora, ale dik mi nepatri, kdyz jsme si j aporidila pejska, Fredyho, tak sjme nemohla najit zadnou diskuzi, kde by byli podobne postizeni, tak jsem s ji zalozila,a le taky me k tomu inspirovala Monka, ktera si tez povzdechla, ze o bisonkach a je jedno, kterem nenasla zadnou diskuzi a od te doby...... stalo s etoho hodne, psi vyrostli, nekteri prestali chodit a jini se pridali, jsme za to rada.
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2006 22:37
- Nahlásit
Ferdule
Ano mám, inz. jsem teprve podávala, budou jim teprve 14dní, zatím je zamluvená jedna holčička, takže od Kamí zbývají ještě dvě a jeden kluk a od Emí ta měla jen dvě, holčičku a kluka.Ti jsou také ještě volní, ono většinou až když jim je tak měsíc,tak začnou volat, ale v loni na jaře je fakt že jsem měla skoro všechna štěnda zálohované od 14dní věku štěňat. Jo a jsem z Prahy.
www.havanese-wild-angel.net
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2006 22:42
- Nahlásit
emikami
mam skype, najdes me jako uzivatele utrojice jsem online, jen se ti to nezobrazi, dokud mi neposlaes autoriraci.
co se tyka toho Quick time je lepsi tam dat format, ktery mi prehrat windous media player, ten ma v pocitaci 99% procent lidi, quick nikoli. ja toho taky moc neumim
|
Ferdule
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2006 22:43
- Nahlásit
emikami
To je bezvadný, my jsme taky z Prahy. to kolegyni v pondělí určitě řeknu a ta adresa je na tvoje stránky? Havanských psíků asi moc není, že? Ono i Bišonků Frise je málo, ve čtvrti, v které bydlí, (Stodůlky) je Sárinka jediný bišonek.
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2006 22:48
- Nahlásit
Ferdule
Havanských psíků je opravdu dost málo a cotonků také, myslíš že víc je frizáčků a boloňáčků, alespoň co jsem se všimla inzerátů. Tak to je bezva, třeba ji nějaké štěndo chytne za srdíčko, jsem z Jižního Města. Ano to je odkaz na webovky.
Kam se mimochodem snažím vrazit to zatracené video.
Aknah
No jo ale jak tam mám zadat to media player. když se mně to otevírá v quicku. Zkusím tě najít na skype, já jsem Dagmar,jdu na to.
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2006 22:50
- Nahlásit
Ferdule
jo a ještě jsem zapomněla že holčiček je nyní mooooc mááálloooo. Rodili se hodně klucí, takže nedostatkové zboží
|
Ferdule
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2006 23:03
- Nahlásit
Aknah
Všimla jsem si, že radíš, jak umístit fotky tady na forum. Chtěla bych sem dát taky fotky Sárinky, mám je v dokumentech. Jak to můžu udělat? Je to nějak složité!!!
|