| Autor |
Zpráva |
Romaine
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2006 18:33
- Nahlásit
janča
Aha, já už vím! Já to odkazy udělala jako text a obrázky a ne jako ten speciální odkaz v nastavení. Už víš? Je to myslím krok 5.
|
janča
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2006 18:43
- Nahlásit
To jsem zkoušela - změnit to na text a obrázky ale nezvýraznilo se mi to ani nepodtrhlo. Jdu to zkusit znovu.
|
Janik
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2006 18:44
- Nahlásit
Romaine
Jo stahuju je těma šipkama ale někdy se mi nepodaří ji stáhnout rovnoměrně aby ta fotka byla hezká.
|
janča
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2006 18:51
- Nahlásit
Romaine
Fakt to nejde. No nevím. Teď končím v práci - HRUZA CO? Zítra na to zkusím znovu mrknout.
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2006 18:52
- Nahlásit
Janik
No a pak ještě, když dáš procházet, tak si vybereš fotku a po tom výběru tam je možnost načíst tu fotku jako malou-střední-velkou-originál-s načtením. Já používám tu střední, ale malá taky ujde.
|
Janik
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2006 18:54
- Nahlásit
Romaine
jo?tak toho jsem si nevšimla.Nějak to večer zkusím.Stejně mám zase dost novýh fotek, které bych tam chtěla dát.
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2006 19:10
- Nahlásit
Teda je to na tom websnadno, nevím jestli i jinde...
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2006 19:55
- Nahlásit
Verca
Kouknu náhodou na mejl a koukám..přišly mi fotky! Moc děkuji! A nejsou hrozný.
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2006 21:10
- Nahlásit
Romaine
nemáš zač.
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2006 07:24
- Nahlásit
Tak jste mě včera nakazily a udělala jsem Phoebe stránku. Mám i na estrankách, ale tam se vejde jen málo fotek.
Jenže nastal problém a mě se na stránkách nezobrazují fotky. Nevíte, čím to je?
|
Janik
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2006 09:53
- Nahlásit
Ahojky!!
Tak zítra už s Andym odjíždíme na tábor
Moc se tam těším ale bude mi moc chybět toto dopisování!!Ale snad to nějak přežiju
|
janča
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2006 10:35
- Nahlásit
Janik
Mějte se moc hezky, ať není moc vedro, ale pršet vám taky nemusí, že jo? Skvěle si to užijte, foť a pak se pochlub.
|
Janik
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2006 10:55
- Nahlásit
janča
No to se modlím aby vedro nebylo ale aba zase nepršelo.Tak snad to vyjde
Jo fotit budu co nevíc a potom sem fotky dám.
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2006 12:47
- Nahlásit
Janik
Jani moooc si to užij a hlavně ať vám počasí vyjde. Potom musíš dlouho referovat.
|
Janik
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2006 13:21
- Nahlásit
Verca
No teď u nás začalo pršet, tak doufám, že nám tam pršet nebude..
Jo určitě...
Už jsem si vytiskla přihlášku na tu světovku Od mamky to mám dovolené na 99% ale tatík ještě nebyl doma(přijede až v noci), takže se ho na to zeptám až přijedem z tábora.
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2006 14:08
- Nahlásit
Janik
Našla jsi to na těch polských stránkách?
|
Janik
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2006 14:44
- Nahlásit
Verca
Jo stáhla jsem si to z polských stránek.
|
Janik
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2006 14:52
- Nahlásit
Verca
Je to tady URL
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2006 22:07
- Nahlásit
Tak jsem trochu postoupila s těma stránkama, ale aktuální fotky tam budou až zítra k večeru, snad už i z té výstavy a pak hodím nějaké to foto i sem konečně.
|
Janik
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2006 22:19
- Nahlásit
Romaine
Stránečky máš moc hezky udělané jen je škoda, že ty aktuální fotky a fotky z výstavy už neuvidím.Zítra po obědě totiž už jedu na ten tábor a přijedu až za 14dní.
Ale věřím, že budou krásné
|
Janik
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2006 09:48
- Nahlásit
AHOJTE VŠECI!!
Tak už dneska s Andym odjíždíme.
Andy je okoupaný a ostříhaný, takže je z něj krasavec...
Moc se tam těším ale zase mi bude chybět povídání s vámi.Moc tady toho za ty dva týdny nenapište, abych potom nesedela celý den u PC a četla vaše příspěvky, něž bych došla k poslednímu
Pozdravujte od nás obou vaše hafíky a hafinky a za 14 zase tady.
Budu se snažit hoodně fotit, takže sem potom fotečky určitě dám!!
No nic.. musím jít sbalit poslední věcičky, abych to už měla všechno......
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2006 10:28
- Nahlásit
Janik
Janičko tak šťastnou cestu!!!! Ať se oba vrátíte v pořádku. (ježíš, jsem jak matka )
|
Janik
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2006 11:22
- Nahlásit
Verca
Veru nevíš, co by Andymu pomohlo aby se pořádně vykadil.
Má úplně napnuté bříško a pořád nosí ocásek dole......venku se pořát snaží vykadit ale moc mu to nejde.
|
Janik
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2006 12:26
- Nahlásit
Verca
Tak snad už je to dobrý..
Asi hodinu jsem se pokoušela s Andym venku běhat a už se snad vyprázdnil.....doufám, že to bude v pohodě.
Tak se tady mějte hezky a já se hned ozvu jak budu doma!!
Ahooojky!!
|
Vernisss
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2006 21:27
- Nahlásit
Chtěla bych se zeptat chci si koupit štěně havaňáka ,mám i inzerát ale přemíšlím jestli v 10 týdnech není k odberu už pozdě?
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2006 23:43
- Nahlásit
Vernisss
Mám havaňáky a právě štěňátka prodávám, jsou jim 4 týdny, myslím že 10ti týdenní štěně je ok, že není pozdě, ale vím, že majitelé si radši vemou štěnda co nejdříve.Já je dávám v 8mi týdnech, je to ideální doba jít od matky, může se již od 7.týdne, ale je to poměrně brzo,ale zas záleží na váze,nedávám štěnda od matky pokud nemají 1 1/2 kg, aspoň se o to snažím.Pokud je to jen o něco méně, a vyhovuje zájemcům termín, tak jim ho dám, pokud na to tak nepospíchají radši počkám na lepší váhu.Také záleží jakou má štěně povahu.Samozřejmně každý týden je u štěněte znát, ale kupují a prodávají se i dospělí psy, ale myslím, že to znát je, sama jsem toho svědkem, a pokud bych si kupovala štěně, tak radši maličké, pokud bych ho chtěla mít vychované k obrazu svému.
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2006 23:45
- Nahlásit
Vernisss
Jo a ještě bych se ráda zeptala, odkud máš vybráno havanského psíka, není to náhodou z chov. st. Bohemia Vampireli ???
|
Vernisss
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2006 10:50
- Nahlásit
Ano s té stanice.
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2006 13:09
- Nahlásit
Vernisss
Zda se mohu zeptat, jaké štěně si z této chov. stanice budeš brát, fenu či pejska a jméno. Díky. Budeš chodit na výstavy s pejskem? Nebo ho máš jen na mazlíka? Ahoj, přeji všem hezkou neděli, pokud se tu někdo zde dnes objeví.
|
Ferdule
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2006 20:41
- Nahlásit
Ahoj, je tu dneska někdo na povídání? Kdysi jsem se tady ptala, jestli by mi někdo neporadil, jaké vitamíny koupit pro naši 5 měsíční Sárinku? Co jste dávali svým bišonkům vy?
Sárinka jí skoro všechnu zeleninu, ovoce, tak si myslím, že i takhle má určitý přísun vitamínů. Něco bych ale dokoupit chtěla.
|