Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Bisonci - frise, havanak, bolonak, maltezak
<< 1 ... 63 . 64 . 65 . 66 . 67 . 68 . 69 . 70 . 71 . 72 . 73 ... 398 . 399 . >>
Autor Zpráva
MartinaClaudi
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2006 15:22
- Nahlásit

To né že bych jí brala do náruče, protože mám strach že se jí něco stane. Ale ten pán co ho vedl mi to sám řekl, protože už tady nějákého malého psa myslí buď snědl nebo jenom pokousal, přesně nevím. A také se jim vyhíbám, protože pokousal kamarádčiného psa. Byl totiž přivázanek u obchodu a ten pán si tam přivázal vedle něho svého piktbulteriéra. Potom jak jsme se pro něj vrátili piktbul už tam nebyl, ale kamoščin vypůjčený pes měl na zadních nohohách strhanou kůži. Nebylo to tak strašné protože byl naštěstí na vytahovacím vodítku kreré se záhadně samo odjistilo, možná protože s ním moc prudce cukl a tak se mohl kousek vzdálit. Jinak už by byl nejspíš voškubaný celý. Teď už to sem chodí kontrolovat policie jestli jsou všichni psi na vodítku a dostávají se za to pokuty 500 nebo 200kč.

MartinaClaudi
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2006 15:26 - Změnil/a: MartinaClaudi
- Nahlásit

Verca
Máte pravdu že se nemají brát do náruče já to také už několikrát někde četla.

emikami
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2006 18:12
- Nahlásit

janča
Tak to máš zcela pravdu, že na to mám nárok, dnes byl manžel doma a tak jsem ho hned vytáhla do Baumaxu, ještě v obchodě remcal, že za dva dny bude konec horkých dní, ale právě před chvílí jsem četla že tropická vedra budou i v srpnu. Jelikož někdo někde psal že si zakoupil ochlazovač vzduchu a že to asi tak o 3-4st. klesne, což by mně stačilo,tak jsem to šla shánět, jak to vlastně vypadá.V Baumaxu měli vyprodáno, měli tam jen den vyst.kus, který měl porouchaná tlačítka,stálo to asi 2000kč.Překvapilo mně že to vypadá jako mobilní klimatizace,prostě něco jako topení,je to větší ale v bytě to nijak nevadí na vzhledu,a tak jsme jeli do Obi,vyprodáno, dokonce i větráky jsou vyprodané, ten doma mám,stolní, také je fajn, a pokud mělí tak třeba kolem 2tis.ty dražíší,nějaké nerez či co,ale ten já nepotřebuji,tak jsme jeli do Bauhausu do Průhonic, v domnění že tam určitě budou mít a ještě nějaký výběr, měli jen klimatizace,i když jedna stála asi jen 7tis. což není také hrozné, přesto bych se docela bála ji koupit.Je to fakt sila si před to stoupnout,hadice široká kterou musíte mít z okna,a ten teplý vzduch co tam foukal no to byl děs,na pohled to bylo hodně podobné s tímco co jsem koupila,ještě jsem šla do Hypernovy, tam měli jednu klimatizaci na kterou jsem se nešla ani podívat, a o nějakém ochlazovači vzduchu neměli ani páru, tam bylo příjemně, v autě jsem to nemohla skoro ani vydržet, já vedra dost špatně snáším, v autě je to hrůza.A tak jsem si nakoupila jiné věci a v Hyper. jsem se prima schladila, ale místama kde jsem vybírala zboží tam tak fučela klimatizace ze stropu, že to bylo až velmi nepříjemné, když je člověk z venku rozpálený,zpátky už nám v cestě stál jen obchod-OK,říkám, když už jsem tu příšernou cestu v tomhle vedru absolvovala, juknu ještě do OK, a pokud nebudou mít obvolám z domova nějaké jiné obchody,a to mě z Bauhasu z Průhonic volali na Budějovickou,tam měli také vyprodáno.Vejdu do OK,a hned se ptám na ochlazovač vzduchu, prodavač na mně koukal a říkal, no my máme jen klimatizace a mobilní klimatizaci za 2400kč, a ukazoval směr kde to bylo postavené, tak jsem si říkala, cena dobrá, jdu se podívat, nevím co tím ta paní myslela, ale asi to bude stejné,je tu ale přímo napsáno na návodě - PŘENOSNÍ VZDUCHOVÝ CHLADIČ - tak už to mám zapnuté. Je to na 6litrů vody, sice stál asi o 400kč více než v ostatních obch. kde je měli vyprodané, ale nevím zda tohle nebyl třeba od jiného výrobce.Měli poslední, tak jsem se ptala jak se to používá a samozřejmně jsem si ho koupila,tak ho tu mám nyní zapnutý,jsem zvědavá zda nějaký ten stupínek shodím dolů.Když člověk před tím ale stojí je to také pěkný fukar,nedá se před tím stát, může se to nastavit buď nahoru,dolu,či rovně,lamelama venkovníma a pak jsou ještě vnitřní které si mohu nastavit na nějakou stranu, nebo aby se pohybovali v úhlu 120st.Co mně ale zaráží, v obchodě mě řekli, sem nalijete vodu, a sem dáte led pro větší účinek chladného vzduchu, ale v návodě jsou body, u jednoho bodu jest-Poklop otevřete...nalijte vodu...atd. nepřeplňujte nad červenou oblast ukazatele stavu vody.
další bod - Nebo do prostoru pro led dejte kostky ledu.Chlazený vzduch bude chladnější a příjemnější než z vody.
Jak by jste si to vysvětlili, myslíte že buď se nalije jen voda, nebo se dá do prostoru jen led? Takže se budu muset ještě někde dotázat jak to je, zda mohu dát jak vodu tak i led jak mně bylo řečeno v obchodě.Když bych naplnila tu určitou nádobu ledem jak pak zjistím, že už se nic neodčerpává, nebo jak bych to napsala.A pokud dám vodu i led, led když bude tát tak by přibývala voda, abych neměla zas více než je dovoleno.Zatím slyším fukar, hlučnost není hrozná, mám to tu v pokoji kde jsou štěnda a naštelované na druhou stranu.Snad by to nevyráběli kdyby to nemělo žádné účinky, aspoň doufám, no když nebude studenější vzduch bude aspoň vlhčejší , za dva tisíce Dokonce to má i dálkové ovládání.

Co se týče jak tu píšete, zda brát či nebrat psa do ruky když jde velký pes, tohle přesně dělá manžel, protože jde jen s jedním, nechce mít žádné problémy, buď jde na jinou stranu, nebo pejska veme do ruky, a já mu říkám , že by to dělat neměl, psa vemu do ruky jen tehdy když vidím že se k nám nějaký řítí a jeho panička se může uřvat aby se vrátil, to pak netuším co by se vlastně dělo, ale pokud jdu s dvěma nebo třemi psi tak je těžko beru do ruky.Ale dělám to, jelikož jedna fenka, tohle nemá ráda, a po prvních dětičkách mně začla na chlapy a psi štěkat, tak to je pak problém. Já dělám to že si sednu na bobek a všechny psi držím za řemínky, popřípadě zdálky zařvu na psa, fuj a mazej. občas to opravdu pomáhá a pes se zastaví, ale kolikrát si říkám, abych to někdy neschytala já, když jsem na bobku.Ale vzít je nemohu a tak je mohu bránit jen na zemi.Když vidím že jde páníče a má psa na vodítku a není mu nijak divné že jdu s malými prcky, tak si jen holky vemu na krátko, trochu se vzdálím co to jde a projdu hrdině kolem ale příjemné to není ani mně. Ale manžela to nenaučím.No jo , dědek, už má také svá léta .Tak zatím. pa.

Jo a štěňátka rostou, na váze přibývají,ale když leží a spí tak mně jich je líto, že je vidím jakoby těžce dýchat, tak si myslím, že jim je vedro. bohužel nevím jak pomoci.Už se naučili pít vodičku, tak to jsem ráda, že netrpí žízní, přece jen voda asi je něco jiného než mlíčko od maminky.

Verca
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2006 10:21
- Nahlásit

Tak jsem zjistila, že Phoebe má pokousanou nohu(stehno). Má tam velký strup, k tomu přilepené chlupy. Asi si říkáte, co to jsem za paničku, když jsem si hned nevšimla, že ji mám pokousanou.... J8 se vám ani nedivím. Kontrolovala jsem jí s ostatními, ale fakt jsem si toho nevšimla.Má dlouhé chlupy a pod tím to bylo schované. Navíc jsem byla hodně v šoku a Phoebe jsem ani ten den nečesala. Zjistila jsem to až včera večer, když jsem se vrátila domů, hladila jsem jí a říkám si, jakto,že má takové slepené chlupy a špinavé, no a zjistila jsem, že je pokousaná. V pondělí raději zajdu za vetem, ale přesto...nevíte, jestli jí mám něco s tím dělat? Mám obavy, aby to nezačalo hnisat.

bess
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2006 16:18
- Nahlásit

Kolem rány opatrně vystříhat a pokusit se ty chlupy z rány odstranit. Kdyby to nešlo, zkusit jemně odmočit buď peroxidem, jestli nemáš, dá se i heřmánkovým odvarem, ale kysličník je lepší. Hlavně aby byl ten strup čistý a nebyla v něm ta srst. Vyčištěnou ránu kdyžtak ještě přestříknout septonexem, ten vysušuje, ale psíka to dost štípe, takže možná bude plakat.Trošku vystříhat i okolí rány, aby do toho už ta ostatní srst nelezla a nelepila se na to. Rána musí dýchat a to pod srstí nejde. Držím palce ať se brzo uzdraví.

emikami
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2006 19:52
- Nahlásit

Takto se umí na svět smát Dianet Dejzy.

Romaine
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2006 19:58
- Nahlásit

Ahojda holky, tak jsem se vrátila ze stříhání našeho Robbyho a jsem teď celá přešlá, protože té paní, co nám ho stříhá v pátek se ztratil ze zahrady její pejsek. Má 10 bišonků frisé a na té zahradě byli 3, jeden zmizel, plot nikde není porušen, dvířka zavřená,...a byli mu 4 roky. Všude u nich lepí plakáty a doufá. Já myslím, že ho někdo ukradl.. Přece by utekli všichni a nebo by byl někde porušen plot nebo něco! doufám, že je v pořádku a že ho nakonec (BRZO) najdou!

Nedokážu si představit, že by se nám Robby ztratil. To bych asi nezvládla.. je to prostě můj milášek..

MartinaClaudi
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2006 20:37
- Nahlásit

emikami
To je srandovní

Ferdule
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2006 21:44
- Nahlásit

Verca
Ahoj, včerajsem se sem nedostala, tak až dnes. Vůbec jsem se nenaštvala, určitě máš pravdu v tom že se psi nemají brát do ruky. Bojím se o ni a proto to dělám, ale správné to není. Budu se muset nad sebou zamyslet a být trochu tvrdší. Sárinka byla pořád taková malinká holka, a i když se zatím každý pejsek k ní hezky choval, přeci jen se o ni bojím. Už to ale dělat nebudu, aspoň teď to předsevzetí mám.

Romaine
Taky si myslím, že toho pejska někdo ukradl. Bišonci nejsou tuláci, aby utíkali. Musel ho někdo vzít, kéž by ho panička zase dostala zpátka. Taky nechci ani pomyslet, že by Sárinku někdo ukradl, asi by to pro mě bylo, jako kdyby mi unesli děti.

Martina
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2006 08:57
- Nahlásit

Verca
V pondělí raději zajdu za vetem, ale přesto...nevíte, jestli jí mám něco s tím dělat?
Pročti si tohle, řešila jsem to nedávno a monka mi tady radila:
http://www.cz-pes.cz/diskuse/index.php?action=vthr ead&topic=3954&forum=4&page=0
Zřejmě vet oholí okolí rány, strhne strup. Dessy si ho strhla sama, takže nám na to dal desinfekci, pak nějakou mast a já koupila i prášek na rány na radu monky. Antibiotika nám vet nedal, že rána v okolí vypadá dobře, že to nemokvá a nerozlejzá se to. Říkal i ten strup občas potřít, ale moje zkušenost s tím byla taková, že kdykoliv jsem ji na tu ránu něco dala, tak to rozdrápala do krve, takže když ji strup zaschl, tak jsem to jen kontrolovala a vůbec jsem na to nic nedávala. Trvalo to skoro tři týdny než se ji to zahojilo a strup odpadl. Naštěstí se to obešlo bez antibiotik a zahojilo se to. Držím palečky ať je to v pořádku.

Verca
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2006 11:48
- Nahlásit

Martina
děkuji Marti.
Zítra jdu určitě za vetem, tak uvidím, co mi na to řekne. Rána vypadá v pohodě. Jen je tam velký strup a v něm jsou zarostlé chlupy. Nechci jí to sama strhávat.
Dneska si Phoebe hrála s 2 velkými psy, tak věřím, že je to v pohodě. Ona je někdy takový sebevrah, že si myslím, že by i k té ovčandě šla znovu.
Ferdule
Určitě to je super předsevzetí! Jen ho ještě dodržet. Jenom si ji třeba zkrať na vodítku a zeptej se majitele, jestli ji můžeš k pejskovi pustit.Já to takhle dělala často a buď mi řekl, že raději ne anebo si pak spolu pohráli.

emikami
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2006 10:18
- Nahlásit

Jen jsem sem jukla a neviděla jsem toto forum, kam to zmizí když to tu není, dlouho sem nikdo nepsal a tak to tu nebylo, moc se tady ještě nevyznám, že by byla jako další druhá stránka jsem neviděla. a tak jsem zadala na vyhl. bišonci a objevilo se mně to zde.Tak nyní tím že sem napiši to snad bude mezi ostatními. Kde všichni jste? Včera byla velká úleva od vedra, u nás i sprchlo, dnes to vypadá opět na pařák, ale byt se schladil, tak to bude chvíli ok. čauky.

Romaine
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2006 16:50
- Nahlásit

Teda holky, to všechny to vedro tak zmáhá, že diskuze není žádná?

Můžete mi někdo poradit, co mám provést se svým pesanem, když mi na balkóně skáče, aby viděl ven? Jako my máme ten balkón tak, že to zábradlí je betonové a on nevidí na ulici a tak furt vyskakuje, aby viděl a já mám strach, že ho jednou přeskočí, i když je docela vysoké. A přece nebudu v létě zavírat balkón, když sem pryč. To by se tu upekl. Už tak je tu přes 30 stupňů.

emikami
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2006 20:10
- Nahlásit

Romaine
Také se divím kde jsou všichni????
No tak to já bych neriskovala, když jdeš pryč, určitě balkon zavři.To máte na tu stranu kde svítí slunce? Že tam máš tolik stupňů? Ten balkon by klidně jednou mohl přeskočit, to si piš, oni skákat umí, když jsem byla jednou na krytí s havan.tak tam měli otevřené okno a před oknem křeslo, na které se dalo dobře nahoru vyskočit, bylo hodně blízko toho okna, takže nebyl by problém na okno skočit, najednou vidím, že Kamí se z toho křesla chystá skočit na ten parapet, no obě dvě i paní domu jsme vylítli a zachytili ji. I když bydlí v nižším patře,nevím jak by to dopadlo. Já když jdu pryč, balkon i okna zavírám, a to mně na balkon neskáčou, také ven nevidí, je to prosklené celé,ale co člověk ví, náhodou mně dole zaslechne, nebo něco zajímavého a začne na to skákat, ona neví že tam už nic není.A okna zavírám kvůli Britušce, začla mně totiž lézt na stůl a jelikož mámě většinou stůl skoro pod oknem bojím se že by se tam mohla podívat.Nebo to nechám otevřené a holky prostě zavřu v předsíni, nyní to ale nejde, jelikož tu mají havani štěňátka.Pokud nechceš balkon zavírat,když jdeš pryč, měla bys tam pořídit takovou síť, něco pevného aby kdyby tam náhodou vyskočil aby ho to zachytilo a ven nemohl.Bála bych se toho i když jsem doma, to bych si ani v klidu neodskočila,atd. Přece jen nemám pořád psi na očích, hlavně v tomhle vedru jsou někde zalezlý, ani nevím kde, ale vím že nemůžou na balkon ani k oknu. Navíc abych v bytě udržela max.teplotu 29.5st. tak musím od oběda až do západu slunce mít zavřené okno do kuchyně, a balk.dveře jelikož to mám na tuto slunečnou stranu, Kdybych sem pustila jen na půl hodinky ten teplý vzduch tak se tu uvařím, a to ještě nyní používám nějaký ten chladič vzduchu.Radím ti - neriskuj !!!

Ferdule
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2006 22:02
- Nahlásit

emikami
Ahoj, taky teď forum trochu zanedbávám. V bytě je fakt hrozně, tak jsme každé odpoledne až do večera u známých na zahradě. Mají tam bazén a Sárinka je pořád ve vodě. Je to taková kachna, jsem ráda, že se takhle chladí, aspoň to vedro líp snáší. Domů se vracíme až tak kolem 22 hod. a ve čtvetek už zase jedeme k nám na chatu, tam se těšíme nejvíc. Doma je doma. Sárinka tam neskutečně řádí, přímo to tam miluje a to vedro je tam snesitelnější, hlavně v noci.

emikami
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2006 14:40
- Nahlásit

Ferdule
Ahoj.Tak forum je tak zanedbávané až se nám stále ztrácí a kokám že jsem jediná co to tady udržuje a vrací ho zpět .Asi proto, že nevytáhnu paty z baráku, jen ráno a večer,je hrozné jak je člověk bezmocný k tomu vedru,a nyní jsem si na netu přečetla že to má být do konce srpna stále kolem 35st.No hrůza, ještě týden.Snad to všichni vydržíme.Kafe a silný čaj se pít nemá, voda, minerálka,bil.čaje,atd.a min. 3litry,jinak dojde k dehydrataci, s dlouhodobými potížemi jater. Děto memají na slunce vylezt vůbec mezi 11 až 14hodin. ale to je snad každému jasné, kor v tomto vedru.Už jsem zažila hodně horké počasí ale trvalo několik dnů a pak úleva, ale toto myslím že ne.Tak se držme.Jste někdo na dovolené, či co?Chudáci pejskové a štěňátka, závidím lidem, kteří žijí v baráčku a mají tam chládek, že se chodí hřát na slunce.Ach jo,ty paneláky a ještě pod střechou.Také mně děsí že je tolik požárů.

Verca
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2006 15:07
- Nahlásit

Ahoj holky. Já tu občas zavítám taky, ale nějak nemám sílu psát. Vždycky si to pročtu a to je vše. Je mi hanba.
S Phoebe jsem byla u veterináře kvůli té pokousané noze a všechno v pohodě, nemá to nateklý, takže to mám nechat být.
bess
omlouvám se, že jsem ti neodpověděla dřív, děkuji moc za rady.

Já to horko fakt nezvládám. Jsem zavřená doma v garsonce, kde je mnohem líp než venku i když je tu dusno. Phoebe je teď s přítelem na přehradě, já bych se tam v tuto hodinu upekla.

emikami
čtu tvůj příspěvek a přitom piju kafčo. Ale piju dost minerálek, takže v poho.
Co štěnda? Už máš pro ně nové páníčky? Koho si necháváš? Pořád dumáš?

emikami
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2006 18:49
- Nahlásit

Verca
To je fajn že je všechno v pořádku, když jsem to četla, tak jsem si říkala jak to asi dopadne, je jasné že ses toho nemusela všimnout, jednou jsem měla Emi v obchodě v chov. potřeb. a ona tam má paní své psy,ti jsou hodný, a Emi ale vyjíždí, dělá ale jen bububu, a já myslela že vedle nás stojí ten její pes, ale on byl sice stejný ale jiné paničky, majitele toho obchodu, no a Emí na ní udělala bububu, ale velká holka, něco jako vlčanda si to nenechala líbit a ukázala jí kdo je tu větší, a tak se tam strhla jakoby rvačka,myslela jsem že bude dost pokousaná ale nikde jsem nic neviděl, bušilo mně srdce a z obchodu jsem vypadla a čekala až paní odejde, oni mně pak řekli že ji musela bafnout do nohy že prý by to jinak neudělala, no nevím. A pak doma, nevím zda ještě ten den, nebo druhý, jsem se také všimla že má v tříslu stroupky po zubech, takže ji musela trochu stisknout, ale bylo to ok.
Prosím tě můžeš mně přesně napsat jak říkáš své fence? víš tak jak to prostě říkáš, a třeba i zdrobněle.

Mně je tu také vedro, stříhali jsme s manželem maličkým drápky, špatně na to vidím bohužel i přes brýle, a oni se hýbou, mají tam chlupy všude a manžel zrovna na to není aby odborně držel štěně, takže jsem se zapotila všude kde to šlo, pak jsem musela do sprchy,a to ledové, jelikož nám neteče nyní pár dní teplá voda, takže ani odraženou si člověk nemůže dát. ale schladila jsem se bezva. mám tu sice opět 29.5st. jako vždy,ale myslím, že kdybych tu neměla ten fukar tak tu bude hůř.hlavně se lépe dých a cítím kolem sebe že se prostě hýbe trochu chladnější vzduch, a to zavřenou místnost mít nemůžu , proto se mně to asi zcela neochladí, je mi vedro ale zatím to zlvádám, ale ven chodím až zase večer.

Už neváhám, zůstavá, pokud zůstane, což snad zůstane tak to bude po Emí Dianet Dejzy, ale ještě přemýšlím zda ji nemám zmněnit jméno ještě by to šlo, jednou mně říkali že pokud to nepošlu zpět ten papír po tom tetování tak do té doby to zmněnit mohu. Nyní čekám na tet. čísla.Nějak si na to Dianko, nemohu zvyknout. Navrhněte mně hezké jméno od D-ale bude tam Dejzy jako druhé a pak aby se to hodilo k Wild Angel.Dianka se mně líbí, jen musím někdy přemýšlet jak se vlastně jmenuje . Uži si ji beru i do postele, a hraji si s ní, manžel říkal, tak tahle má protekci, jo??? a já, nemá, ta je naše totiž, ta na to má nárok . No a také má ráda manželový ponožky, skoro jako jediná, teda Brituška je sem vždycky přitáhne, a pak je začnou nosit štěnda, ale hlavně Dianka, tak jsem mu říkala, vidíš, ona ví že budeš její páníček.Ale radši jim je beru, určitě na nich má moc bacilů .
Pro Dianku jsem se rozhodla srdíčkem, jako narozená si nepamatuji, že by mně uchvátila, to mně uchvátila Elizabetka a Eisi, ale pak najednou jsem zjistila že když na mně kouká, že je to něco jiného, prostě k ní mám dost velký vztah a tak snad vše dopadne dobře. Docela by se mně líbilo kdybych se dožila jednou toho že by moje odchované štěně, mělo další štěňátka, to by bylo super. Snad to ještě za pár let zvládnu, alespoň jedinkráte.Zatím pa.juknu zas navečer.

Verca
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2006 20:48
- Nahlásit

emikami
Phoebe se čte fíbí. Říkám jí Bibi, Bibina, Fíbinko(to nejvíc), Fibule, Frodo, Pribino, Fibino (když zlobí)...
Mě se líbí Debbi (Debbie). to se mi líbí moc moc. Ale Dianka je taky moc hezká. Nechápu, co chceš měnit.

Já mám teď strašnou touhu pořídit dalšího miláčka do rodiny. Buď boloňáčka, havaňáčka nebo bišonka frisé. Ach jo. Drží mě to pěkně dlouho a vidím i na přítelovi, že by si hned pořídil dalšího.
Ale jaksi ty finance. Výbavičku bychom dejme tomu měli...

emikami
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2006 22:06
- Nahlásit

Verca
Tak tedy Fíbí, a co to je za bišonka? A kolik ji je let, mně se to tady fakt plete, musela bych proje všechny stránky dopředu.Já si na Emilku také zvýšila úvěr abych si ji mohla koupit, protože během 11let co jsem měla prvního pejska se jaksi velmi zmněnili ceny. Nechceš mně napsat na skype? - Dagmar -
mám i icq, jestli skype nemáš, nebo mně napiš mejlík, hledám pro dvě holčičky hodné lidičky, a občas někdo zavolá, a já se někdy modlím ať se radši už neozvu, protože už podle řečí v telefonu se mně dotyčný nelíbí. Štěňata se dávají někdy i na splátky, někdo to nedělá rád, já jsem to ještě neměla potřebu dělat, ale sama jsem měla jednoho pejska na splátky, nyní je to celkem běžná věc. nebo napiš na email. koliskovad@seznam.cz

Jo a radím ti HAVAŇÁČKA

emikami
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2006 00:41
- Nahlásit

Jsem Eisi Joy - chcete mě ???? Nejradši bych k nějaké bišonský kamarádce

A co mně??? Jsem Elizabetka a také čekám na hodnou rodinku a nějakou psí sestřičku.

Romaine
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2006 10:00
- Nahlásit

BERU JE OBĚ!!!

Bohužel to nejde, ale jsou prostě úúúžasnýýýý!

emikami
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2006 17:41
- Nahlásit

Romaine
Já bych si nechala všechny tři, ale to také bohužel nejde.

Tak zase tu nikdo není? Kdepak máme Aknah? Na dovolené? A co další? Je vám také tak šílené vedro? Mně tedy jo, kdy to konečně skončí, nejvíc mně je líto těch štěňátek, když si hrají, je to ok, ale pak jsou spinkat a asi se dýcháním chladí.To je hrůza, člověk neví jak pomoci.

Romaine
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2006 22:39
- Nahlásit

No, tak já teď došla domů z práce, teda brigády a jsem mrtvá. Navíc jsem se musela jít osprchovat k babičce protože nám doma od úterka netče teplá voda, takže fakt super

Jinak v sobotu ráno jdu s Robbym poprvé na cvičák, tak pak napíšu, jak sme dopadli (myslím, že to bude až na dno )

Je tu fakt mrtvo...

emikami
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2006 23:21
- Nahlásit

Romaine
To teda fakt je, já jsem taky na mrtvici, zas 30st. v bytě, prostě děs, nevím jak to takhle vydržím, jsem ale vystresovaná z toho jak vidím že holky dýchaj , koukají na mně co se to děje, a nevím jak je štěndům, a to mně nejvíce trápí, třeba jim to tak nevadí, když se vzbudí normálně si hrajou , tak já nevím, ale trápí mně to a modlím se za déšt , chládek, a mraky. A oni nikde. jojo. to je život. a příroda si bude dělat své. Nám také neteče teplá voda, od pondělí do čtvrtka , do zítra, takže snad to neprodlouží, a ty si z Prahy, nebo ne.?

Verca
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2006 07:52
- Nahlásit

emikami
Nám taky neteče teplá voda a z Prahy nejsem. Ach jo, už aby jí byla.

Romaine
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2006 09:34
- Nahlásit

emikami

Ne, jsem z Brna. A dost mě tím naštvali, protože to ani nedali předem vědět! Šla jsem se trochu přes den osvěžit, nastavím si vlažnou vodu, pustím to a myslela sem, že mám infarkt, protože to bylo ledový jak z antarktidy! To bylo teda osvěžení víc než jsem chtěla.. Teď už naštěstí teče.

Já myslím, že štěňata to tak neprožívaj. Maj normálně vyšší teplotu, jak my, tak to není pro ně tak hrozný. Robby minulý léto vydržel chodit venku kilidně hodinu a byl v pohodě (já umírala) a letos tak 10 - 15 minut a dost. Radši s ním chodím vícekrát než na dlouho..

Právě jsem mu vytrhávala chlupy z uší a to zas bylo. On to úplně nenávidí. Česání mu nevadí, ale za tohle by mi ukousl obě ruce. Musím ho držet za kůži na krku, aby se nechal a to vždy jeden den jedno ucho a druhej to druhý..
Když byl malej tak sme to nechali trhat u veterinářky a to ho vždy její manžel držel, matka taky a ona trhala. trvalo to tak půl hoďky a všichni sme byli spocení, protože nám vždy dal zabrat!
Máte na to nějaký fígl?

emikami
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2006 10:33
- Nahlásit

A ZASE BUDE VEDRO, UŽ OD RÁNA MÁM ŠPATNOU NÁLADU, PROTOŽE TO VEDRO ČLOVĚK NEOVLIVNÍ, PROSTĚ MUSÍME POČKAT NA CHLADNĚJŠÍ DNY,A TO MNĚ PĚKNĚ ŠTVE.

VZKAZ PRO AKNAH :

VOLALA JSEM, JEDNÁNÍ ŠÍLENÉ, HROZNÝ ČLOVĚK, NEVÍM JAK NA TEBE OSOBNĚ PŮSOBILY,SKORO NA MNĚ VYJÍŽDĚL , CO CHCI, PAK ŘEKL, JO TÁK, NO A MÁTE ČUBIČKU? NO TAK JSEM TO CHTĚLA UŽ ZAVĚSIT,NAKONEC JSEM ŘEKLA ŽE MÁM JEŠTĚ JEDNU, A PRÝ KOLIK ZA NI CHCETE, KDYŽ JSEM MU ŘEKLA CENU, MÁLEM OMDLEM, MYSLÍM, ŽE TAKOVÉHO SMETÁKA BY TAK KOUPIL MAX. ZA 500KČ.PAK ŘEKL, TAK TO SI BUDETE MUSET NAJÍT NĚKOHO JINÉHO, A JÁ NA TO : TAK TO ASI JO, PROTOŽE VÁM BYCH ŠTĚNĚ NEPRODALA!!!!

JINAK DÍKY ZA KONTAKT, ALE TOHLE MUSEL BÝT ČLOVĚK, KTERÝ MÁ PSA PROSTĚ NĚJAK JAKO PSA,NĚKDE SE VÁLET NA ZAHRADĚ, A OBČAS MU DÁT KOUSEK CHLEBA.

TAK JÁ JDU ZASE VĚŠET MOKRÉ OSUŠKY, ABYCH SI SCHLADILA BYT, JSEM TU JAK V PRÁDELNĚ.

Verca
PŘEMÝŠLÍŠ AŽ SE TI KOUŘÍ Z HLAVY ???? SI TU BYLA NĚJAK BRZO. TAK PŘEMÝŠLEJ.PAPA.

Aknah
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2006 11:15
- Nahlásit

emikami

tak to se moc omlouvam, to jsem netusila

emikami
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2006 11:27
- Nahlásit

Aknah
NEMÁŠ SE ZAČ OMLOUVAT, JAK ŘÍKÁM TYS HO VIDĚLA JÁ SLYŠELA, NA MNĚ ZAPŮSOBIL HROZNĚ,ALE NEZNÁM HO.JEDEN TELEFON MNĚ NEZABIJE,S TAKOVÝMI LIDMI SE ČLOVĚK MUSÍ NAUČIT JEDNAT.PA

<< 1 ... 63 . 64 . 65 . 66 . 67 . 68 . 69 . 70 . 71 . 72 . 73 ... 398 . 399 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání